И Тошко Йорданов показа анекса с Австрия за Шенген, обвини кабинета в лъжа (видео)

Според ИТН споразумението трябва да мине през ратификация в Народното събрание

Обратно в новината

Коментари - И Тошко Йорданов показа анекса с Австрия за Шенген, обвини кабинета в лъжа (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам за мигрантите, но като гледам антропологически Тошко Африкански очевидно е че прародителите му са с произход Зимбабве.

И какво като ни върнат 9000 мигранти. Да си платят български лични карти по 5000 евро и ги връщаме обратно в Австрия даже посолството ни в Австрия може да им издаде лични карти за да им спестим разкарването. Важни са приходите в бюджета.

Това ми хареса! Да ги направим българи, граждани на ЕС и да си ходят свободно из европа. Даже в шенген ще ги вкараме.

И в НС ще ги изберем за депутати с двойно гражданство, и за министри в МС ще ги изберем. Няма да има промяна в линията на вземане на решения от Посолството.

има разлика явно между дъблинското споразумение и оня ден подписаното от наша страна , след като австрийците го поставят като условие изрично!!! Има коментари ,че ангажимента ни е за бъдещо време ,което е по приемливо - просто трябва да поставят тези въпроси в НС в понеделник и подписалите споразумението да пояснят !

На тодор глупостите отдавна не са миродавни.

Слави Трифорнов е ДЪНО, по анцуг ли се е разчекнал???

Хубаво е че сте разбрали ча ПП и Де Се и Бе са лъжци но защо чак сега?

То това хубаво, но някой попита ли мигрантите дали искат да се върнат тук? Че те ще ги връщат, ама они пак ще си ходят при тях! Мигрантите използват България само за плацдарм, никой не сака да седи тук :)

ТОВА НИ Е ИЗВЕСТНО МАМИН СЛАДЪК . КАЖИ НЕЩО КОЕТО НЕ ЗНАЕМ .

На киро,Асенчо,дългата шия и псевдо академика не вярвам и запетайка ,който им вярва е пълен кретен или е добре заплатен.Збравих и дебелогъзият от Банкя ,който спасява дебелият си гъз от затвора.

Когато ние видим записано в турските паспорти националност Кюрд, тогава в българските ще запишем националност Турчин. След него всички са предатели на България

Няма бг държава,такава имаше при баи тошо.сега е кочина от наркомани джендари а сега и сириици,авганци. ЕБЕМ ТИ И ПРОПАДНАЛАТА ДЪРЖАВА.

Си човек на който не му става ...

та си така разочарован!? бахти педалите ....

При Тошо бяхме 16 репоблика не си ли спомняш?

като виждаме, че непрекъснато се подиграват със страната и народа ни крайно време е да кажем БАСТА! Да направим както направи Путин през 2007-2008г.! Да вървим по собствен път! Да развиваме селска стопанство, енергетика без условности и съобразяване с този или онзи. Крайно време е да се изправим и стига сме ходили унизени и прегърбени. Народът ни не заслужава това. Това е поредното доказателство, че е безсмислено повече да стоим в ЕС и НАТО, които повече грабят, отколкото дават!

Поредна лъжи от посолството..... траеше седмица диро да промрънка..... тоя документ е редно диро да ни го покаже или са само преписвачка

По логиката на Австрия (която вероятно е на ЕС), всеки мигрант преминал и регистриран в България ще трябва да се върне тук. За тях това е решение на проблема, НО утре и останалите членки на ЕС могат да то поискат и какво правиме? Всички мигранти са преминали през България от Турция, която получи пари от ЕС да ги държи там … на практика България като иска Шенген да прибере Сирийците и Афганистанците на Европа.

То и сега е така ! Тези канали са затова , че да се регистрират в Западна Европа и да не ги връщат в БГ !

кой ще остане тука бе. И да ги върнат те пак ще отидат там.

Илиян Илиев

Ще отидат натам ако има разрешат закрила ! Към закрила върви и разрешение за пътуване из ЕС !

ДО абе мишоци МНОГО СИ ТЪП БАТКОВОТО

Не схващате най-важното ! Вместо да ни дадат повече пари за граничарите те ще ни пращат хартутници от Фронтекс които да храним и плащаме заплати ! Това е проблема ! Да не мисли , че от Фронтекс ще пратят само 1-2 човека и толкоз ! Замислете се колко са техни заплати и че ние ще ги плащаме ! Няма да свършат повече работа от българските граничари , но ще вземат много повече заплати от тях !

Разликата с българските граничари е, че те ще РЕГИСТРИРАТ всички нелегално преминали, т.е. след това ще ги връщат по-лесно на България. А българските подкупни полицаи ги пропускат срещу такса без да ги регистрират. И после регистрацията става само, ако случайно ги засекат във вътрешността на страната.

Народа е много много смотан

тошек-единица мярка за количество лъжи за минута

Господи- колко са гнусни и двамата!

Гнусни негнусни ако е вярно това с емигрантите колко емигранта ще приемеш и храниш?

И само да вметна, 80 коментара насъскващи хората против правителството преди да е съмнало в България, но пък е вече сутрин в сибирските степи. Това е за да си знамето кой пише тук и създава паника в полза на БСП

С какво този анекс е различен от дъблинското споразумение, което ние отдавна сме подписали и така или иначе трябва да спазваме? И как така Тошко решава, че Гърция, Италия и Франция Не спазват дъблинското споразумение? След като Австрия установи, че даден мигрант е с адрес от България, какво й печи да ни го върне? Разбира се след като това мине през съд, обжалване и е сигурно, че не са му нарушени човешките права~2 или 3 години процедури. Не знам, но БСП и Тошко шумят за нищо. Дъблинското споразумение трябва да се спазва. Има ли ново споразумение за неща или не, за мигранти, които не са регистрирани в България? Ако не, шум за нищо!

има разлика явно, след като австрийците го поставят като условие изрично!!! Има коментари ,че ангажимента ни е за бъдещо време ,което е по приемливо - просто трябва да поставят тези въпроси в НС в понеделник и подписалите споразумението да пояснят !

Тези на снимката стоят като насрани

Този е един от виновниците да сме до тук защото когато спечелиха изборите станаха Надменни и нищо не направиха Единствено избори след избори. Затова народа е казал пази боже сляпо да прогледа

А този гологлавия до Тошко Йорданов, със злобно присвити очи кой е ?

Този е саксия без цвете.

Май вървим към предсрочни избори :)

Честито запада намери начин да се отърве от имигрантите ние да му мислим. А на Кирчо и Асечо и Христо не им вярвам, те и коалиция с Бойко се КЪЛНЯХА че няма да направят, а виж сега ЛЪЖЦИ ДОЛНИ АНТИ-БЪЛГАРИ, ще избягат с милиони зад граница, но ще платят един ден това е факт. ХАХАХ

Естествено, че нито един от афганците или който и да е друг имигрант не е тръгнал за България , Товя го знае всеки българин , следящ политиката. Ще ги връщат, ние ще ги приемаме и в момента, в който се озоват на улицата ще са. хванали пътя на Запад. Просто , темата се експлоатира от противниците на правителството , за да се плашат и насъскват хората. А мотивът на Тошковците е ясен - злобно плюене , заради проваленото им правителство.Все тая- пътят е ясен и не е на изток.

Не бъдете бунаци! Ще ги вземем. Ще ги настаним. Ще влезем в Шенген. После ще отворим границите. И никой от тях няма да остане. Даже ще им е по-лесно да се върнат където са били. Мигрантите навсякъде ез Европа включително и България са на свободен режим. Не са в затвор. Нищо не може да ги задържи у нас. А ние ще сме си в Шенген и нищо не може да ни направят.

1. Ще ги вземем. Ще ги настаним. Ще ги обслужваме. 2. На границите, вкл. с Румъния ще се утрои броя на граничарите вкл. от Фронтекс, т.е. няма да може пиле да прехвръкне в посока запад, а всички от юг ще бъдат регистрирани, за разлика от българските подкупни граничари. 3. Когато се изпълнят точки 1. и 2., Австрия ще провери и когато реши, че е ДОВОЛНА от резултата, ще се съгласи на пълен Шенген (което няма да стане никога, защото щом се отворят границите, мигрантите веднага ще тръгнат на запад). А удовлетворението на Австрия е субективна категория, защото няма нито един измерим критерий за задоволството.

Който иска- Шенген, и да купува стоки с Евро или Турски Лири да се МАХА от БЪлгария !!! Ние, от 1400 години си имаме БЪлгарски ЛЕВ, а арабите и негрите ги ЗАСТРЕЛВАМЕ с пушки или колим с мечове... Тия Сирийци и Афганистанци са СЪЩИТЕ, които изтребихме и убивахме при ОСВОБОЖДЕНИЕТО на БЪлгария от Мюсюлманско РОБСТВО през 1878 г. За араби и негри да им слагат по един нагорещен поялник в занника и да им направят ТАТУИРОВКА и да ги пускат да бягат обратно към Турция и Саудитска Арабия, с РАЗПРАНИ гъззове както бягаше Осман Ага през 1865 г... А ТАТУИРОВКАТА ще им остане за СПОМЕН да помнят кога са тръгнали да ЗАВЗЕМАТ чужди държави с ИЗМАМА... Европа трябва да приеме КОНВЕНЦИЯ- "" Ако някой европеец отиде в Арабски или Африкански държави, арабите и и негрите там трябва да му осигурят БЕЗПЛАТНА къща, безплатна кола и гориво, и по 50 Килограма банани и портокали всеки месец..."" Да знаят КОИ са царе на Земята.. А ако НЕ искат да плащат, Европейските държави трявба да започнат да изтребват арабите и и негрите с самолети с БОМБИ..

E , хайде сега. Не са още 1400. Но 50-60 години няма да ги правим на проблем. Проблема е, че от тях трябва да извадим 300 години, част от Византийската Империя и 500 години от Османската. Т.е. 800 години, България не е била на картата. Така също и българския лев.

Правителството на козяк лъже а тошко руското мекере казва истината! разбираш ли...

Мигрантите, като знаят, че могат да ги върнат в България сами ще почнат да избягват да минават през страната ни, ще опитват през Гърция....те не искат да са в България

Най-лошото правителство в новата ни история!

Напротив, най- добрия възможен вариант, който за съжаление се случи твърде късно.Милиони българи сме по света и не, не”мием чинии” както им се иска на мнозина. Виждаме как се живее , учи и работи в “гнилия Запад” и искаме същото и за собствената ни държава.

Освен, че ще ни върнат всички, регистрирани в България, ще увеличат присъствието на Фронтекс по границите, за да са сигурни, че нито един няма да премине границата, без да е регистриран в България, за да могат лесно да го връщат или да не го пускат да напусне територията. Това е истината, а не, че ще пазят да не влизат в България мигранти. Явно нашите партньори ни мислят за глупаци. А интересите са икономически, защото ако се отвори свободно пътя за търговските стоки от Солун до Европа, ще се загуби част от търговските печалби на Ротердам и Нидерландия.

много точно....и като се вземе предвид факта, че от 2021. Пристанището в Солун вече е собственост на бивш руски депутат от Думата. „Руският цар на Солун купи пристанището“, коментират гръцките медии сделката за порта, чиято цена не се съобщава. Компанията на Иван Савидис придоби контролния пакет акции на пристанище Солун след като закупи дела на оттеглилата се германска фирма. Приватизацията на пристанище Солун фокусира интереса на гиганти в сектора, след като Гърция реши да предостави порта на международна компания с гръцко участие. Имаше заявен интерес и от руски компании, които в последствие се оттеглиха. Очаква се само разрешение от Комисията по конкуренцията, за да стане Иван Савидис основен собственик на пристанище Солун, което след Пирея е най-печелившият гръцки порт. Савидис е руски олигарх от гръцки произход, роден в Грузия, който е сред най-мощните инвеститори в Северна Гърция, бивш депутат в руската Дума, близък с президента Владимир Путин. Той е собственик не само на футболния клуб ПАОК и на луксозни хотели, но и участва в производството на цигари и захар. За да постъпиш на работа в негова компания, е необходимо не само да имаш перфектно образование, но и да владееш руски език, твърдят негови сътрудници.

Ще са много повече върнатите. Сега се спрягат малки цифри, за да ни успят. Лъжци са. Факт. Срам ме е, че все още има българи, които и на държавна измяна, и на откровени лъжи - глауват за тях! Това е осиране на честта на Родината и на човешките ценности. Повтарям човешките, не евроатлантическите.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Тошко и Слави просто трагедия Едни евтини слуги и дразнители долнопробни популисти И даже да върнат 15 000 човек това какво е бе дебили то в момента има повече нелегални на път на Запад … Вместо да се пазят границите да не влизат повече Някаква бройка им е проблема че щадяла да се върне Заплювам ви долни мекерета

Тези дет са на път е едно, а онея дето ги връщат съвсем друго. ЩО ли не ти ги настаним за съседи, така и така нямаш против.

Ще се справим!

ахахахаха 3 копейки се пенят и ще правят народен съд в ... дир-а ахахахахахаха

Динкоооо-къде си?-SOS!!!

"Не съм се объркал. За 2022 Австрия е поискала да ни върне 9087 човека, преди това споразумение те са си в Австрия, след това споразумение могат да ги качат на самолет, на каруца и ние сме се съгласили да ги приемем. Нито Гърция, нито Италия или Франция са се съгласили. Ние сме си събули панталоните", заяви депутатът от ИТН. По думите на Тошко Йорданов и те трябва да ни бъдат върнати заедно с тези от 2023 г., като той лансира бройка от порядъка на 15 000 и отново цитира данни по Дъблинското споразумение." РАТИФИКАЦИЯ на НС?! 5-главата ЛАМЯ " ГЕРБ/ СДС/ ПП/ ДБ/ ДПС" е БЕТОН и ВСИЧКО ЩЕ ГЛАСУВА.

Мигрантите, ако искаха да стоят в България нямаше да драпат за Австрия или Германия! Като ги върнат ще са тук ден до пладне. Нашите политици е крайно време да се фокусират върху оцеляването на нас българите. А не, да настройват хората в дразги! Защото вече и мигрантите ни отбягват, това е истината която леко не се споменава.

Няма значение какво искат мигрантите, връщат ги в първата страна, чрез която са влезли в ЕС, не разбра ли...

Циркът с Шенген продължава! И сега какво?! Оказва се, че ангажимента за поемане на мигранти е факт."Мигрант" дойде от грантаджийските медии на сороска издръжка. Мигрират птиците и някои животни, не хората. От какво точно бягат "мигрантите" от Афганистан? Нали там им закараха Демокрация от евроатлантически тип директно от страната на Свободата и Ценностите? По силата на какво икономически имигранти кандидатстват за "закрила"? Колкото и да и го обясняваш, жълтопаветната гняс ще го разбере едва когато "мигрантите" нахлуят в София и започнат да им облагородяват живота с етническите си и религиозни особености!

Егати боклуците

Хвани единия и бутни го в другия.

Свестните ще си ги задържат. Много е просто, но нашия народ не разбира какво става, защото на изборите си пиеха ракията в къщи и не гласуваха. Сега кой им е крив?

Само си се разхождал до урната и не си слушал излиянията на Киро, който ясно казва, че без ала балата едва ли щял да хване и 7 процента барабар с ДБ. Та поне сме суверенна държава това си остана заметено и никой не го и подхвана да го разследва. Пък ти си гласувай.

Я, два трола на диван.

Няма да има Шенген, защото сглобката ще се разпадне на атоми, а тези дето се опитват да закопаят България, сами ще се затрият.

ще ни ги доставят избирателно, след пресяване на матряла.....

да ползва воден транспорт специално до Австрия..хи хи хи

кво лошо.... Всеки бг гражданин, може свободно да акустира яхтата си на австрийските Алпи..... А самолета, с топла връзка с метрото....

HEKАДЪРЕН ГНОМ

ох на мама плиткооумното нищожество, а се опитва и определения да дава, ако можеш го опровергай , а не показвай ментална немощ

Спиш ли народе?Ами продължавайте да спите.

Рушете паметници, Скоро на Ердоган ще трябва да строите

Линч за онези, които искат да ни превърнат в мюсюлманско гето.