И Николай Денков ще помага на Кирил Петков и Асен Василев в новото им начинание

Министърът на образованието не издаде дали ще бъде в новия състав на служебния кабинет

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И бай Тошо навремето се е криел, ама никой не го е търсил! Та и тези служители на олигарха Прокопиев хукнаха да спасяват България, ама никой не ги е молил точно тях да спасяват каквото и да било!

Асен Василев много уплашено гледа нещо!

Не ги искаме тези сукалчета- като юпитата на "благородния" ни цар! Мерси, отивайте си в Канада,тук сте вредни!

Това ли са насадените за нови месии? Не, благодаря!

Тези отдавна са ОПГ и си работят заедно.

И тия хубавци, както Ицо Пинокиото, да кажат кой ги финансира. После другото..

Какво правим, ако новият проект и ДБ имат по 120 депутати?

Ще станат 360, барабар с троловете като теб и ще се чудим как да ви хрантутим...

Българинът и отровата трябва да изпие до дъно, че да му дойде акъла в главата! Дори не говоря за нероден ПеткоВ и Василев, а за факта, че чака някви- никви анонимници да го спасяват, отново и отново! Жалка, наивна картинка!

Трябва да привлекат към тях и Стефани Сачева, тя е съветничка на Макрон по икономическите въпроси, така ще си осигурят сериозна подкрепа от Евросъюза. Много от българите работещи в западни и американски корпорации също са в позиция на “ изчакване” и е въпрос на време да подкрепят екип от некорумпирани професионалисти! Огромна част от тези 70% които не гласуват също ще подкрепят, поне един път, такъв екип. България е страна с древна история и този див феодализъм който я е обхванал трябва да бъде запратен в миналото!

Тримата министри от запаса! Кире, няма да си част от никаква промяна,защото ти липсват знания и умения в икономиката и политиката. Защо не попита някой от утвърдените финансисти и икономисти, да ти кажат, че не е необходима актуализация на бюджета. Умния човек като не знае, пита, а не се величае, че не иска никой да му казва какво да прави и да му се обажда по телефона. Така се изказват само глупаците. Асенчо, с глупавото си предложение за бюджет, което в НС промениха до неузнаваемост, би трябвало да си подаде оставката (което би станало в цивилизована демократична държава) и никога повече да не се появява като някакъв финансов фактор. Защото НС му показа, че не си е свършил задачата, защото не знае, не може и няма опит. Актуализация на актуализацията на бюджета означава, че трябва да напуснеш, а да не наглееш с нови проекти, след като си се изложил като професионалист. А за български политици имате качества; Кирето лъже за гражданството си, Асенчо краде от съдружниците си.

Да си вземат и колегата Спецов, ДДС спеца!

Жалко за Денков, той е умен човек! Но явно и умни хора се заслепяват /временно/ от мошеници тип Остап Бендер като Кирил Петков и Асен Василев!

Най-после истинска дясна партия, а не като пребоядисаните в гербери камунези тип Борисов и Гърневски!

Кирил Петков не е десен, той е върнат, за да влезе в това пространство и да го разцепи! Асен Василев явно е мошеник, далавераджия по душа! Николай Денков се използва за ролята на моралния стожер - този, който искат да видят десните хора и който трябва да замазва манипулациите на колегите си!

"Николай Денков и Кирил Петков пък работят заедно отдавна и имат съвместно учредена фондация." Началния капитал на фондацията идва не от къде да е, а от "Америка за България", която от години финансира кръговете около "Капитал" и проектчетата на Христо Бойкикев, Антоанета Цонева и т.н.

Следвайте парите!

Успех