Коментари - Хванаха нелегални таксита пред "Александър Невски" и Централна гара, глобите са по 2000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уникална и ювелирна акция! Направо голям улов от две копърки. Другите да бръмчат спокойно,че институциите са уморени след толкоз работа. Не си представям, ако имаше денонощен контрол, и ловеха по 15-20 незаконни таксита.

Браво ! От 1000 нередовни таксита в София хванахте 2... Браво !

А има ли легални,таксита,мангал до мангала.

Амчи той и Александър Невски е нелегален щот е мюсюлманин ие предал брат си че краде от данъците на монголците убили са го и са го сложили той да събира данъците

Браво, остава прошляците от дай и кат да хватат и някой които не е прошряк като тях и да си заработят част от мизерните заплати

Малоумника (патопсих) Андрейчо няма спирачки - това е мнението на управителя за Андрейчо. продължавай така, докато престана да го виждам този управител как вози пилотите от летището до хотела

Sm3hurk0

Явно ги знаеш ѝ ти нещата, явно ме ѝ познаваш и за това си сетил... Радвам се, че поне си написал истината :))))

главните тролове на банкя са , та затова им разчистват терена !

Sm3hurk0

Вместо ПР акция, ИАА да влезне в която и да е по-голяма фирма за таксиметрови превози и да провери фирмите на които са фискализирани таксим. апарати и ще се натъкне на такива измами (кухи фирми), че няма да може да ги опише ! https://www.4yx.me/?p=135&l=1 Сигнал подаден от мен до правилните органи за куха фирма с доказателства и ефекта е .. никакъв. Само репресии спрямо мен за да ми се затвори устата.

Ама това колата на "месаря" Иванчо. Ще му докараш инфаркт. Подкарвай го оня управителя - дето товари куфарите на аерогарата. е за това се махнах от вашата фирма.

Пълен цирк. Тези, които хващат незаконните таксита какво правиха вчера? Щото те фалшивите не са от днес... Голяма пародия.

Те нали все се оправдават, че са излезли да хранят семейства и си рискуват живота! Вие сега ще ги глобявате... бива ли такова нещо!??!?!?!

Ти тъп ли си?Това не са таксита а цивилни коли със селски тарикати вътре които седят и чакат риби с незаконно, мобилно приложение Максим.Само така за такива селандури.Остсналите таксиметрови шофьори са балъци да плащат данъци,патенти,документи и редица изисквания а такива селтаци без нищо да изкарват пари?!Даже им е малко

Пише ли таксита? Пише! Дали са тези, които ти искаш или не... си е твой проблем. Всички са един дол дренки. Решението на всичките им проблеми е Убер. Ходи лей бетон, че няма да имаш пари за довечера за парцуца.

Тези които са били глобени не са от онези мошеници които возят на по 5лв/км. Тези са нещо като коли на Uber само че използват друго приложение. Дори возят по евтино от обикновените таксита и е почти невъзможно да те преметнат със сметката понеже приложението изчислява независимо километри и крайната цена. само че бъркат в джоба на жълтата мафия затова и ДАИ ще си счупят краката да ги глобяват - поръчкова акция от шефовете на жълтата мафия

Сети ли се .Те 20% от бакшишите са нередовни,ако вземат да ги проверяват,ще трябва доста да намалеят.

Веднага тъмно зелените да излизат по улиците! Как така ще ги глобяват! Децата гладни , жената и той ! Ток , вода и данъци ще ги карат те да плащат!

Напротив Точно поради тъмно - зелените глобяват автомобили които действат по модела на Юбер Преди години така чупеха и палеха до НДК за да забранят Юбер Тъмно - зеления нямат шанс в приложение в което даваш обратна връзка.

Тез 2 бона днес са ги изкарали от 5 курса

Брей! Какви са тия курсове по 400 лвева бе?

Браво ! Само така-дървото и това е !