Коментари - Хванаха италиански мафиот във Франция - укривал се близо 17 години и работел като пицар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ко да му речеш? италианските мафиоти работят дори като пицари, а българските маргинали работа не подхващат!

Пицайоло.пицар...абе няма ли редактори тука?!

СМЪРТ ЗА МИРИЗЛИВИЯ КЕНЕФ ИЗСРАН 681 ГОДИНА ! смърт за кочината вугария бих ви клал добитъци смотани бих ви кормил уродлива балканска измет

публичното откриване на пицарията му е коствало всичко. да беше сложил фиктивен собственик, който да позира пред фотографи и да дава интервюта....той да си го раздава управител и да си свирка....

Ебати пича.. той живота си го е изживял. 17 години се е крил, ама е живял интересно. На 63-70 вече кел файда

дано, защото да се оглеждаш през рамо всеки ден в продължение на 17 години едва ли е най-интересният живот, който може да имаш.

Ела, заповядай. Пробвай се. Давам ти 30 секунди. Къде живеееш, да ти дойда на гости? Кога, кажи.

я първо си тегли ножа и после му мисли

По случая нямам отношение, защото не знам подробности, обаче се опитах да си представя някоя наша мутра така да се крие някъде и да върти пици.

Те го търсели, ама...не се знае къде и как ;) типично за Европа... никой нищо не прави както трябва, отбива се номер на всички нива

Пускай го! Човека си е изживял присъдата като е работил 17 години. Вече знае как трудно се изкарват пари. И една куатро стаджиони on the go че бързам...

Еххх, колко познато звучи ... цял живот бачкаш като вол, тъкмо да навършиш годините и да събереш точките за пенсия - държавата ти покаже среден пръст ... или пък се гътнеш!

В киселина няма как да разтвориш тяло. Виж в основа....

нали, Галеви правят пици, а Черепа дюнери...

Ами у нас, Бойко кога?

Чэмодан, вiкзаль, Kуэв.

Нещо много съмнително взеха да ги хващат мафиотите,за няма месец двама италиански мафиоти,а няма за ден Украйна хнвана всичките си техни мафиоти:))))Такова съвпадение не е случайно:)))

В момента, Най- големите МАФИОТИ са турците и ДИректорите на А1, ВИивкаом... КАто утрепят такива, да СПАСЯВАТ 50 000 българи, да НЕ се разболеят с РАК и Левкемия... Преди време , някакъв ДИректор на ЕМтел(А1) се беше размазал от бой с някакви метални пръти, после влязъл в някаква шахта, вързал се в чувал, и там УМРЯЛ. Това трябва да става с всякакви Мутри-Директори на А1 и ВИиваком !! Васил Левски и Христо Ботев са убили над 1000 директори на А1 и Вииваком..

Имал е хубава професия и е можел да си изкарва прехраната честно, сега заради старото му минало ще довърши живота си в затвора. Незнам има ли пари на този свят които да направят да си струва да пребиеш някого с метален кол и да го изгориш с киселина, не разбирам хората.

Ей, радвам се че са го хванали, ама 17 години ... леле п.п. Впрочем, ако търсите гаражни врати тук има страхотни на разумни цени https://nikdoor.com

Свиньо в.ъщай се в кочината,евтиното море свърши

Да си пицар е честна и почтена работа. В добавка-и не е лека-да не би да е лесно да си 12-16 часа, всеки ден прав пред котлоните.

е полуграмотен като наште му колеги, казали му да бъде рицар, пък той чул, че станал...пицар! Затова, деца, първите 7 години са много важни, защото после следващите 70 са направо фатални! Поне да си беше направил кефът и да беше пуснал в менюто някоя нова "Пица Мафиозо" с въженце-гарота и къса рязана пушчица-лупара с фойерверки към нея.......

Сбъркал е дестинацията.В България спокойно можеше да си работи като мафиот до дълбока старост,и никой нямаше да му създава грижи.

Там даже мафиотите работят, а нашите мангали.......

Зависи. Можеше и да го гръмнат.

А тези от Йеттел къде ги слагаш? Аз съм към тях и оставам с впечатление, че те най-много ще вдигнат месечната такса! Пак съм от страната на булката!

Разликата е, че тамошните мафиоти се укриват, а тук не само не се укриват, но и ни дават наставления как да живеем. А често нормални хора са принудени да се укриват от подопечни на мафиотите структури като НАП, Топлофикация и т.н.

Тоя е руснак бе

Сигурно някой недоволен клиент го е предал...

и пици да прави! Пак напълно легално...

нищо чудно в каймичката за пиците да има и човешко месце, ебеш ли му майката?

Представи си- Бойко пожар?!!!

681 г. ни е наложена като година. Има свидетелства за по ранна България. Много от тези пишещи глупости като теб са сали в гората и по поляни когато Ние Българите сме имали държава и сме дали на народи кирилица, православие и духовност. На теб, идит такъв, начу*ай си го на родата!

681 г. ни е наложена като година. Има свидетелства за по ранна България. Много от тези пишещи глупости като теб са сали в гората и по поляни когато Ние Българите сме имали държава и сме дали на народи кирилица, православие и духовност. На теб, идит такъв, начу_ай си го на родата!