Коментари - Хванаха италиански мафиот във Франция - укривал се близо 17 години и работел като пицар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

681 г. ни е наложена като година. Има свидетелства за по ранна България. Много от тези пишещи глупости като теб са сали в гората и по поляни когато Ние Българите сме имали държава и сме дали на народи кирилица, православие и духовност. На теб, идит такъв, начу_ай си го на родата!

нищо чудно в каймичката за пиците да има и човешко месце, ебеш ли му майката?

Сигурно някой недоволен клиент го е предал...

Разликата е, че тамошните мафиоти се укриват, а тук не само не се укриват, но и ни дават наставления как да живеем. А често нормални хора са принудени да се укриват от подопечни на мафиотите структури като НАП, Топлофикация и т.н.

Там даже мафиотите работят, а нашите мангали.......

Сбъркал е дестинацията.В България спокойно можеше да си работи като мафиот до дълбока старост,и никой нямаше да му създава грижи.

Зависи. Можеше и да го гръмнат.

и пици да прави! Пак напълно легално...

е полуграмотен като наште му колеги, казали му да бъде рицар, пък той чул, че станал...пицар! Затова, деца, първите 7 години са много важни, защото после следващите 70 са направо фатални! Поне да си беше направил кефът и да беше пуснал в менюто някоя нова "Пица Мафиозо" с въженце-гарота и къса рязана пушчица-лупара с фойерверки към нея.......

Да си пицар е честна и почтена работа. В добавка-и не е лека-да не би да е лесно да си 12-16 часа, всеки ден прав пред котлоните.

Ей, радвам се че са го хванали, ама 17 години ... леле п.п. Впрочем, ако търсите гаражни врати тук има страхотни на разумни цени https://nikdoor.com

Имал е хубава професия и е можел да си изкарва прехраната честно, сега заради старото му минало ще довърши живота си в затвора. Незнам има ли пари на този свят които да направят да си струва да пребиеш някого с метален кол и да го изгориш с киселина, не разбирам хората.

В момента, Най- големите МАФИОТИ са турците и ДИректорите на А1, ВИивкаом... КАто утрепят такива, да СПАСЯВАТ 50 000 българи, да НЕ се разболеят с РАК и Левкемия... Преди време , някакъв ДИректор на ЕМтел(А1) се беше размазал от бой с някакви метални пръти, после влязъл в някаква шахта, вързал се в чувал, и там УМРЯЛ. Това трябва да става с всякакви Мутри-Директори на А1 и ВИиваком !! Васил Левски и Христо Ботев са убили над 1000 директори на А1 и Вииваком..

А тези от Йеттел къде ги слагаш? Аз съм към тях и оставам с впечатление, че те най-много ще вдигнат месечната такса! Пак съм от страната на булката!

Нещо много съмнително взеха да ги хващат мафиотите,за няма месец двама италиански мафиоти,а няма за ден Украйна хнвана всичките си техни мафиоти:))))Такова съвпадение не е случайно:)))

Ами у нас, Бойко кога?

Представи си- Бойко пожар?!!!

В киселина няма как да разтвориш тяло. Виж в основа....

Еххх, колко познато звучи ... цял живот бачкаш като вол, тъкмо да навършиш годините и да събереш точките за пенсия - държавата ти покаже среден пръст ... или пък се гътнеш!

Пускай го! Човека си е изживял присъдата като е работил 17 години. Вече знае как трудно се изкарват пари. И една куатро стаджиони on the go че бързам...

Те го търсели, ама...не се знае къде и как ;) типично за Европа... никой нищо не прави както трябва, отбива се номер на всички нива

По случая нямам отношение, защото не знам подробности, обаче се опитах да си представя някоя наша мутра така да се крие някъде и да върти пици.

нали, Галеви правят пици, а Черепа дюнери...

Ебати пича.. той живота си го е изживял. 17 години се е крил, ама е живял интересно. На 63-70 вече кел файда

дано, защото да се оглеждаш през рамо всеки ден в продължение на 17 години едва ли е най-интересният живот, който може да имаш.

публичното откриване на пицарията му е коствало всичко. да беше сложил фиктивен собственик, който да позира пред фотографи и да дава интервюта....той да си го раздава управител и да си свирка....

СМЪРТ ЗА МИРИЗЛИВИЯ КЕНЕФ ИЗСРАН 681 ГОДИНА ! смърт за кочината вугария бих ви клал добитъци смотани бих ви кормил уродлива балканска измет

Ела, заповядай. Пробвай се. Давам ти 30 секунди. Къде живеееш, да ти дойда на гости? Кога, кажи.

я първо си тегли ножа и после му мисли

Чэмодан, вiкзаль, Kуэв.

Тоя е руснак бе

Свиньо в.ъщай се в кочината,евтиното море свърши

681 г. ни е наложена като година. Има свидетелства за по ранна България. Много от тези пишещи глупости като теб са сали в гората и по поляни когато Ние Българите сме имали държава и сме дали на народи кирилица, православие и духовност. На теб, идит такъв, начу*ай си го на родата!

Пицайоло.пицар...абе няма ли редактори тука?!

ко да му речеш? италианските мафиоти работят дори като пицари, а българските маргинали работа не подхващат!