Христо Иванов за новата среща с ИТН: Премиерът не трябва да е бушон, а лидер (видео)

"Не сме в тази работа, за да сме лично засегнати", заяви десният лидер по повод атаката на Слави Трифонов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наблюдавам, че всички политически партии, коалиции и сдружения по интереси в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в редовно правителство, въпреки че и той бе основна бухалка чрез която се получи тази подредба в изборите. Радев, пък при всяка медийна сгода се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му осигурят правителство, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат. На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови, Хаджигенови и Нинови.

Всички досегашни партии вече са от статуквото! Само ИТН не са. Те правят ново правителство ИЗЦЯЛО С НОВИ ХОРА! Това е изцяло ново и уникално! Трябва да ги подкрепим!

се оказа по-голям гадняр и от Мая. Явно здраво са го притиснали кукловодите, а и той самия се вживява напълно в ролята си на всезнаещ майстор на манипулацията. Дано ИТН не се хванат на приказките му, а отстояват независимостта си.

Тоя, яж си собствените лайна, бе боклук!

Не всички се храним с това, което ти ядеш.

Откакто един пийнал го попита кога ще се видят с Брендо го разбрах какво пра се е... Много нагъл човек. Омръзнаха ми такива лаладжии, дето разбират от всичко!

Ицето свят му се вие като разбра че няма да има лапане с ИТН.

Гарван гарвану око не вади. Така и с дългия педераз, джуджето Трошко, и Тиквата. Има такъв излъган народ!

ИТН следва да проявят здрав разум – упражняването на държавната власт изисква висока компетентност, изключително чувство за отговорност, патриотизъм и жертва на личните интереси за сметка на обществените. За никаква „баница“ или „парчета от баницата“ тук не може да става въпрос – държавната власт е единна и се упражнява в името на народа и държавата. Следователно, ИТН, ако разбират нещата по този начин, имат интерес да направят максимално добро правителство. Щом е така, логически следва, че на драго сърце трябва да приемат помощта на партиите, които искат да им помогнат за смяна на модела. Ако се вслушат в разумните предложения, никой няма да ги упрекне, че правителството не е „тяхно“. Макар, че тук не бива да се мисли с ретроградните категории „наше, ваше, тяхно“ и т.н. - говорим за правителството на България, а не на конкретна партия. В това отношение позицията на ДБ ми се струва доста по-балансирана и обществено полезна в сравнение с тази на ИТН. Не искам по никакъв начин да засегна последните, но в изказванията на техните лидери до момента личи едно детинско самочувствие и докачливост. Не става дума да ги натискаме да правят коалиция, след като не искат. Но ще е глупаво да не се възползват от по-големия експертен капацитет, който ще им предоставят другите три партии.

На другите две-три партии експертите ги знаем вече… и опита, и експертизата … бяха и министри, и депутати, и законотворци дълго време. Нека да оставим новите лица да се развият, може и да ни хареса.

Който подкрепи правителство с премиер марионетка рискува на следващите избори да не влезе в парламента.

Доживях “Демократична България” на Иван Костов открито да влезне в коалиция с БСП наследник на бившата комунистическа партия. Загиналите българи за свобода и демокрация, лежалите в концлагери патриоти и родолюбци ще се обърнат в гроба.

Я не се пиши с името на 1 велик българин бе гербаджия прост. Вие всички сте бивши конуняги и ченгета. Смрад

Ице ,май няма да има лапане а ?

Не всеки мисли за лапане като теб бе бастн

От сайта на ИТН: Пламен Николов Доктор по философия на правото, политиката и икономиката Пламен Николов отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията в 67 международни пазара със 600+ търговски B2B партньора. Осигурява постигането на всички планирани стратегически корпоративни и търговски цели на компанията в съответните пазари. Управлява всички процеси в компанията, свързани с търговския оборот, разходния баланс, ЧР, финансовите потоци и маркетинг дейността. Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, Плувни федерации, Олимпийски национални комитети. Опит Над 15 години опит в бизнес развитието и управлението на проекти Генерален директор Европа, Близък Изток, ОНД и Африка Преминал през МЕНИДЖЪРСКИ ТРЕНИНГ ИНСТИТУТ Сан Франциско САЩ Дългогодишен ръководител, мениджър с доказани бизнес постижения Та... Търговец на граждански договор в малка фирма, дето продава бански в Ибей и Амазон стана генерален директор, като няма ни трудов договор, ни за управление, не е вписван никога като служител или управител? Доктор по философия на правото? Такава специалност, както разказа ръководителят на докторантурата му НЯМА. Ръководителят е философ антрополог. Темата е "Философско-антропологична рефлексия върху времето". Къде е правото в цялото? Защо се лъже, че има познания в правото тоя човек? Да продължаваме ли с лъжите около Николов и защо лъсва цялата неадекватност и измамата с него, включително деклариране в писмен вид на неверни данни с цел заблуждение и извличане на лична облага, т.е. документна измама? Ако някой се появи на интервю за работа и каже, че е шеф в Майкрософт, а се окаже техник в малка фирма за продажба на продукти на Майкрософт, а писаното, че е завършил "компютри и изкуствен интелект" да се окаже "базови понятия на ползването на компютър" , то дали работодателят ще го изхвърли или ще му дава шанс и ще се прави на улав? Тоя освен бушон под заплахата, че ще го разконспирират и изгонят набързо, какъв лидер може да е? Всичко в него е компромат, който може да се ползва във всеки един момент, съответно е избран единствено и само с цел да слуша и да мълчи. И да не се правим, че ИТН са заблудени. Те да не могат да проверят историята на човека и да не се усетят би значило да са пълни идиоти. А и те самите разкрасяват яко, за да го направят да изглежда по-солидно. Не сме хлапета на 20, които пълнят св с глупости, за да впечатлят работодател и да получат ниско ниво работа, обаче. Тук става въпрос за висш управленец и лъжата е наистина нагла и пълна подигравка с хората.

Разтуряй чалгарската седянка преди още да се заформила, Ице

тоя много дрънка дръвен философ! Почва да дразни

България няма да започне да цъфти ако махне Гешев. Трябва МАЖОРИТАРНА СИСТЕМА за да се отсеят заблудените политици бързо и да останат успешните. Добре е , че сме в Европа , а не в Колубия.

И ти ли си този лидер бе комунистическо копеле, ти или гнома Танасов или онзи дето ви дърпа конците,,,, Прокопиев и Костов. Във България засега има само един лидер и въпреки парите на БГ мафията и парите и акъла от рускотпГРУ скоро пак ще се вурне,,,,,,, Ристю и той май за премиер се гласи,,,,,,, мо ти си четвъртата дупка на кавала бе. ГАЛФОН

Ама ние не се интересуваме от министерските кресла и властта, просто искаме да правим политика на промяната. И въпреки това ето едни предложения за едни конкретни министерски поста, а сега мрънкане за това какъв трябва да е депутата за поста на премиер според тяхното виждане. За хора без претенции към избирането на хора за постове имат доста какво да казват!? " Предлагаме и предлагахме формула, така че да бъде работещо това правителство, защото обещахме на гражданите промяна" Те предлага ли!? Как не! Единственото им предложение е че ще подкрепят тази партия която има същата политика като тях и ще работи по нея вместо тях!?! По тази логика програмата им е да бъдат във властта само като бройка за кабинет, както малките партии и движения които се обединиха в БСП-то, но с право на "малки" претенции.

Дъртия лисугер само къде се пъна като гьон сурат със кьор фишека за подслушванията-НЯМАПорцийка

Селянин Миришеш на оборска тор Мекотело Гей факан цървул Къде ти останаха приказките за реформи Само за власт и постове говориш от като си депутат Ти ли ще си този който реди правителството Лайнар. С какво право... Всеки спечелил си избира екипа с който ще работи Селянин долен Ще те клатя

Наблюдавам, че всички политически партии, коалиции и сдружения по интереси в Народното събрание, бягат през глава като се спомене Рашков като министър и в редовно правителство, въпреки че и той бе основна бухалка чрез която се получи тази подредба в изборите. Радев, пък при всяка медийна сгода се моли на последвалите юмрука му да се сдушат и да му осигурят правителство, което да върне жеста. Те на власт, а той с втори мандат. На хората на Слави евала, че не се прекършиха. Дано имат силата и волята да не се поддадат на натиска на Радеви, Иванови, Манолови, Хаджигенови и Нинови.

Министерсва, министерски кресла, баница и т.н. Опичайте си акъла и работете, защото накрая пак ще дойде Бойко и ще ви подкара с големия пожарникарски маркуч всички търтеи до един!

Гнусен човек!!! Отвратителен селянин... Мирише на оборска тор Цървул

Абе , мамут. Много взе да ми приличаш на патриотите. Няма да си примиер Двуличник Къде остана доган и тиквата Нещо ти се изместиха концепциите Нагкец долен Боклук си беше, и такъв ще си останеш

по-силно мирише на избори.

Бойкикев, човекът БЕЗ ГРАМ ХАРИЗМА, говори за ЛИДЕРСТВО?!

че с избори се решава всичко е тъпи гербаджийски

Ицко иска да лапа всичко което му попадне ако ще и хой да е но забрави че Славуца е евнух сега май трябва да лапа на Баце саламааа

го налапа на Радев и хърка

Я се поогледай :)

Толкова време протести и бам, за два дни Ицката ги продаде за личните си амбиции.

Че и той, дето по рождение е гнусен, го е гнус от протестиращите!

На даебъбг трябват пари и власт и друг да носи вината ,това каза командир Костов на др.бойкиев -лладни гниди

сори Христо, ама ти не ставаш ... бушон си

И това го казва изгорелият бушон на Борисов. Тоя е толкова лицемерен властогонец, че чак шапка му свалям. Уникално мекотело.

На Маджо е бушонче мравояда :)

Поканата на "Има такъв народ" е изключително богата на правописни и пунктуационни грешки - по-неграмотна секретарка досега не е имало в политическите партии... Който я е подписал явно също не се интересува от грамотността... Жална ни майка... И е срамно, много срамно.

А ти покана от Българско лято ли очакваш :)

Покъртително, наистина. Някаква нова партида калинки се задава... А и се чудя в кой клас са приключили образованието си тези, дето са изпляскали минусите под коментара на 1.

Ако ще им представят имена на министри трябваше да съберат всички партии и дпс и Герб, а така половината партии ще знаят кои са министрите, половината не, що за малоумие

Кандидата за премиер не става, нито е философ, нито е бизнесмен, а е един обикновен продавач на аксесоари за баня, мазен, без топки и гръбнак...

Щото зеления чорап някой го беше чувал? Ма тогава не ревахте, подлоги черепарски!

изглеждаш,като маруля ,на слънце,бе?!

Всичките някак ми напомнят за Томов. Що години лъга младите хора и единственото, което постигна е да си наъплни гушата и всеки път ей така мазничко се намърдваше. Не знам тези млади хора, които се мислят за голямата работа и се присмиват на другите колко жалки били..... Ами погледнете се вие, много говорите и накрая резлутат НИКАКЪВ, да не говорим, че с толкова интелект, който имате не може да се разберете вече 4 месеца, то и това умряло дясно години не може да се разберат и все се разделят, самоизяждат се! И честно да ви кажа бих избрал глупак, отколкото някакъв начетен, инетелигентен, знаещ поне 3 езика, завършил поне Харвард лицемерен мошенник. Глупакът поне има душа, а тия млади предпремачи - иноватори са пластмасови кукли!

Товарищ Бойкикев, има едно нещо, което го наричат "период в който задължително се гласува доверие". Когато този период мине и има недоволни, тогава се започва с това твоето. Твоята партия не е първа, не е втора, не е и трета. Дръж се подобаващо. Още нищо не е започнало, а ти вече си на амбразурата. Как да си го обясним това?

Унизително е , когато точейки лиги за власт , си хвърлил огромни сили и средства - за да се добереш до софрата , някакви сценаристчета да те пляскат през ръката - отказвайки ти достъп до сладката баница !

Ма и що чужди пари потроши! Дано не се наложи да го връща :)

Ристю, по-голям бушон от теб трудно ще се намери. Вече и децата в България разбраха, че ламтиш за постове и обслужваш олигархични интереси. Тотална трагедия си и си разкрит. Със спамене по мрежите, форумите и платените от Прикопиев медии няма да заграбите държавата, справка Тиквата!

Иванов, за какво е всичко това?! Какво правиш в момента?! Вече наистина не е ясно, какво искаш всъщност. Като не ти до постове, можеш да обясниш причината за това заяждане и бяс? Уж нищо не искаш, а не е съвсем така. Уж съгласен, а нападаш веднага щом обърнат гръб. Изборите минаха, всичко приключи. Защо клатиш колата? Защо? Защо? Защо?

Оставам с впечатление, че Демократична България и Изправи се някой там бил идвал търсите под вола теле. Декларациите за промяна и реакциите на последните на опашката де факто силно се разминават. Излиза, че има някаква прослойка от люде назовали се политици и само те го могат и знаят. Кога го научихте и колко го можете, дами и господа дърдорковци, парламентаристи и всезнайковци? Къде ги прочетохте всичките тия правила, които слагате в претенциите си да ви бъде сведено, да прецените, да одобрите? Минава ли ви през ума, че докато въртите и усуквате, камъчето от Банкя в обувката ви расте и на следващите извънредни избори ще ви дойде като препъни камък? Щом нямате претенции за постове и министерства, вземете се кротнете и оставете комуто му е ред да си гледа работата. В Конституцията друго ли пише? Между другото по повод името на Изправи се Ние идваме - имаше една песен във възхвала на партизаните след 9-ти 1944 "Ние идем горди партизани и прочее народни верни синове" Аман от идващи, митингуващи, деклариращи и тям подобни! Що не вземете да си ходите?

Фурнаджииска лопата.

"Не сме в тази работа, за да сме лично засегнати" Е е е щом не се засягате, гледайте алъш-вериша да е на сгода ............. все нещо ще остане от баницата де!

Ако ще сменяме тиквата, поне да е някоя по - голяма.

Не Ристьо. Не бушон, а американска мечта в действие. Ако те влече, се явяваш на кастинг, работиш няколко години за политики и пътна карта за развитие на страната и ако имаш и морал те номинират за премиер. И така трябва да бъде. Честни и неопетнени хора в политиката.

Начи, викаш човек, който е с дисертация "Философско антропологична рефлексия на времето" и никога не е бил в политика, мениджмънт, образование, право, а е ПРОДАВАЧ НА ДРЕБНО, последно на бански на комисионна(даже не служител на трудов договор), преди това на коли в представителство, може да прави политики? Леле, ма и аз да правя политики... Ама не продавам бански на битака. Трябва да сменя професията.

Дай България е партия, която е абсолютно ненужна на никоя от другите партии. Всички могат и без тях да прокарат каквото искат. Христо ще клекне, за някой зам министър, я за някоя агенция....

А според мен всички останали партии са излишни, но вредни. В ДБ си има дясно, център и ляво.

пет министерства,няма ли да ти приседнат ,на дървената уста,а?!

Сега правят Христо вице-премиер и започва да го уважава и хвали момчето, дже и Ицето ще изкара филосовско образование за един пост на вице хахаха

Славчо и Бойко си поделиха електората! БСПту и ДПСту са ясни! Останалото е тор!

Значи ясно е на всички, че тия не стават. БСП - няма как . Боийко ще е премиер поне още два мандата . Наздраве!

И няма да има порцийки :)

На Спонджибоб му паднаха квадратните гащи :)

Христо, колко си дебелокож, соросоидна въшко, ти не си обидчив, ама не си й пъргав, глупако, ще останеш и без трохите от софрата, а ти се привиждаха едни блюда, едни каци с мед...