Христо Иванов: Не получихме отговор, а съмнителна атака, не сме кадрували, дадохме пример

"Не можеш да се надяваш, че ще поставиш някой в ъгъла и той ще гласува, иначе ще го обвиниш, че ще предизвика изборите", заяви съпредседателят на ДБ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Иванов да се радва, че не ги гонят с камъни макар това да заслужават.

На никой не му пука колко искате отговор!

Отново лъжливи оправдания от ДеБъ

Верно ли :) Това хипотеза ли е или е разузнавател напън? Ниска топка, г-н министъре :)

Доста мазен грездей е тоз тулуп. Гледах му участието при Ризова - жалка работа...

Теа почнаха да се карат, а още не са се обединили

Ичиндолското хюмне и сценаристите му са възмутени от кражба на интелектуална собственост!?!?! Каква гротеска!?!?! Те, които нон стоп крадат интелектуална собственост! Долни миндили!

Дай пример? Нещо дело, номер? Или като типичен ДБ рецидивист.. упс.. активист.. говориш в стил ПИК :) Жалка работа!

Тримата министри са най-успешните в този кабинет не мислите ли че има нещо странно. Най-вероятно има договорка между Слави и Доган , от увеличаването на секциите в чужбина печелят най-много тези две партии. Поканиха турците за разговори всички знаят че турците държат ВСС и прокуратурата .

Не не мислим така, Тези 3ма министри не са успешни

ЕСлед като днес Африканеца публично ни наеба в Парламента...размисли,че е сгрешил и взе да се извинява че понаеба протестърските партии-! Но ние това ебане няма да го забравим...ще видят те от ИТН какъв номер ще им погодим! Само малко търпение...

Несъмнено Итн ги е яд, че тримата министри ги отхвърлиха в първото им предложение за кабинет. А сега отново биват лансирани тези трима за следващия кабинет а те не ги искат. Вероятно на Итн им извиват ръцете. За жалост, който и да стъпи в парламента или е крадец, лъжец, измамник или далавераджия то други няма! В крайна сметка, важното за нас е, който и да е в кабинета да върши работата с мисъл за България а не за своя джоб. Ще крадат е ясно но да не е както крадяха Герб, с мисъл само за своя джоб а всичко българско да върви по дяволи.е. За Герб сентенцията И след нас потоп, действа като девиз на герба им.

Сеирът продължава.

Има нещо много гнило в този човек. Мирише на политически труп.

Няма защо да се обяснява Христо Иванов, да оставят чалгарите да си трошат главите. Никаква подкрепа, да си я получат от гроб и дпс и на следващите изборо са аут. Това е.

НАДЯВАЙ СЕ ГРОБ ДА СА ОТНОВО НА ВЛАСТ, НЕ ГИ ИСКАМЕ И ТОВА Е

Искаш, не искаш - това е.

А как пък никой не се сети за Тръмп- три пъти е фалирал! Но това не попречи да бъде Президент! Иначе нещо ИТН леко взеха да не ми харесват. Но е факт, че като всеки ги натиска да поемат отговорност, нека ги оставят сами да си наредят кабинета.

Биографията на Христо Иванов- Бойкикев! Баща му Любомир Иванов е строителен инженер, член е на Българската комунистическа партия (БКП). Майка му Мария Бойкикева е родена през 1932 година в Москва в семейството на Недялко Бойкикев. Недялко Бойкикев е осъден в България заради организиране на изложбата „Белият терор в България“, Емигрира в Германия. След идването на власт на нацизма заминава като политически емигрант в Москва. Журналист, член на КПСС. Майката на Мария, Светлана Бойкикева е военен лекар, офицер от медицинската служба през Втората световна война, има бойни награди. След Деветосептемврийския преврат семейството се завръща в България през април 1945. Майката работи във Военна болница в София като лекар с чин полковник, професор по физиотерапия. Мария Бойкикева учи в училището към съветското посолство. От 1966 г. е член на БКП. Когато БКП се преименува през април 1990 г., Мария Бойкикева остава член на БСП. Христо Иванов нито ден трудов стаж! Нито ден, прекаран в органите на българската съдебна система. Не е влязъл в нито едно съдебно заседание. Не е водил нито едно дело. Не е предоставил нито една юридическа защита. Няма нито един издаден труд или монография в областта на правото. През 2002 година, вероятно формално, Христо Иванов е вписан в адвокатската колегия, но не плаща членски внос, заради което естествено е изключен. Освен че е лишен от адвокатски права, той е наказван многократно от адвокатската колегия, заради дисциплинарни нарушения. Накрая адвокатската гилдия го „анатемосва“ и му отнема правото да бъде избиран в нейните органи с мотива, че не спазва вътрешните ѝ правила. Когато тръгва към властта, Христо Иванов скрива този факт от биографията си. Както майка му е искала да скрие факта за картончето, издаващо принадлежността на сестра му към органите на Държавна сигурност. И гръмва първият скандал около личността му. Той се опитва бързо да го замаже. Но нарушението си остава. И то точно от човек, който трябва да е абсолютно изряден

Христо, ще ти се разминат властта и споразумението, май. Ще скачаш за нова подкрепа на трети избори скоро.

Мафията си иска парите за гноясалите по протеситие и рушветите за изборите, а без министри не става. За това искат министерски места.

Без предварителни условия и покани приемаме това : Най съвършеното Правителство на ИТН : Николай Василев, Любомир Дацов, Станислава Армутлиева, Петър Илиев, Мария Бойчинова, Ради Найденов, д-р Антония Валентинова и Пламен Абровски Останалите просто ги разкарай!

ВСИЧКИ ПО- ИЗВЕСТНИ КАДРИ НА ИТН СА ВСЪЩНОСТ КАДРИ НА ДПС! НАЧЕЛО С ЦОЛА МИТЕВА. МИСЛЕТЕ!

Изнудванията на Мая и Христо Иванов, НЕ МИНАВАТ НА ИТН

ИТН= ДПС!!!! ДПС ИСКА ДА РАЗКАРА ЕКИПА НА АСЕН ВАСИЛЕВ, ЗАЩОТО ББР СИ Я ПОЛЗВАТ КАТО ТАХНА ЛИЧНА НА ДПС!!! МАХНЕТЕ ОТРОВАТА ДПС ОТ БЪЛГАРИЯ И ЩЕ ТРЪГНЕМ НАГОРЕ НА 100%!!!

Асенчо Василев е световен измамник! Ето защо!

е в града...

са ще мазчкаш таралеж на гол гъз с тоя шоумен, а някой други ще си карат Ферарита с цвят червен!

късата крачка,а?!

Госпожи и господа от ДБ, президентството и онова на Мая с многото букви - надявахте се чрез пуча, организиран и щедро платен от едно чуждо посолство, един филантроп и един криминално проявен бизнесмен, да успеете да прокарате чужди интереси в България и покрай това здраво да захлебите. Обаче ИТН ви объркаха плановете като обраха протестния вот и сега за ваш ужас гледат българските интереси пред чуждите. За жалост това означава, че ни очаква една трудна есен и зима.

БЪЛГАРСКИЯТ ИНТЕРЕС Е ЕКИПЪТ НА АСЕН ВАСИЛЕВ ДА ОСТАНЕ ВМЕСТО ТОЗИ НА ДПС - КАТО ЧОБАНОВ, ЦОНЕВ И Т.Н. НО ИНГЕРЕСЪТ НА ДПС Е ТОЧНО ОБРАТНИЯТ НА ТОЗИ НА БЪЛГАРИЯ. ДПС И ИТН Е ЕДНО И СЪЩО НЕЩО.

Значи или пишман харвардските мошеници Василев и Киро, или Чобанов и Цонев? Други хора в тая държава няма?

ИТН сами си вкарват автогол. Как така канят Василев 3 пъти, след това, казават, че не става за министър? Значи или не са проучили нещата, или няКОЙ им подшушна нещо. Ако не са проучили нещата, значи не стават да управляват и те.

Който не поеме ангажимент да вкара ред и в затвора крадците борисов, доган, пеевски и сие е обречен да си иде като тиквата. Процеса ще е бавен, но необратим.

Червените педали се въртят, въртят...

Тази недоносена и измислена партия ИТН ,само ще върне страната ни поне един век назад! Тези идиоти със сигурност не знаят какво искат .Защо ни бяха нови избори, само за да изхарчим една торба пари,и се продължава със същото! Дали шоуто е към своя край, предстой да видим, но само ще загубим! Тези недоразвити депутати могат да използват езика на жаргона, а такива боклуци не са за парламента! Бог да ни опази и съхрани!

от сърцето ми говориш ... няма думи за безмерната празнота на ИТН

Явно план Б - ИТН, БСП и ДПС. Другия вариант е избори и Борисов 4 - колкото и да е неприятно това ще е по-добре за държавата в момента.

Какви десни, са хората на Христо Иванов Буйкикев? ДБ, ИБНИ, са патерици на БСП/Радев, послушни служители, на корпоративните им общи, интереси. Василев, Петков, Денков, са в служебното правителство на Радев/БСП/ДС. За какво говорим? Сега се надпреварват с ИТН, кой е по-по-най. Заедно в хаоса, които сами създадоха.

по-добре? Я отивай да пиеш хапченцата и смени наколенките, че са се изтъркали.

Сядайте си на дупетата и се разбирайте, че ни водите в лапите на мутрата пак. Той само това и чака. Пък после жална ви майка!

За какво да се разбират? Кой кое парче от баницата да получи ли? Ами айде де, ама точно това делене на баницата става бавно, трудно, алчността взима превес, настъпват караници. А сега си представи наредената държава на Бойко. Всякакви мантри вече се изтъркаха. Разликата е пред очите на всички.

... северномакедонец си ... за каква наредена държсава на Мутрата ми говориш, бе шушляк? Или ти си от онези, дето са лапали обществени поръчки? на такива, като тебе колкото факти и данни за кражба и грабежи да им извадят, те все ще си хвалят Татои, пардон Мутрата от Банкя!

Е как да не кадруваш бе Христо, ти се САМОПРЕДЛАГАШ ту за Главен прокурор, ту за ПРЕМИЕР дори, едва успяваш да скриеш пламъчето в свинските си очички. Само Гешев ти е в устата, то бива страх, ама това твоето е истерия, идея - фикс. А на българският народ не му е проблемът Гешев, не живее добре българският народец, откакто няма Държава. Страхува се българският народ не от Гешев, а от бъдещето с мижитурки като вас. А ти си и некадърна мижитурка, която пред цяла България е целувала ръцете на бат Бойко, а сега дрънкаш едни и същи наизустени мантри, от които на народа вече сериозно взе да му кипва кръвта. С тая мантра за Гешев вече адски много дразниш народа. От Гешев се страхува началника ти, това всички го знаят отдавна. Само големите крадци ги е страх от него, а ти си тяхното некадърно пуделче, Христо, соросоиден болшевишки паразит такъв.

Нови избори и тва е

По всичко личи, че сме се запътили към Борисов 4. Чест им прави на останалите, че пробваха всякакви изчадия на кабинет да сглобят.

Като ощипани госпоици се държите! Поредните циркаджийски номерца....то беше ясно

Христо Иванов, след като се наричате десни, защо искате да управлявате с Нинова и Манолова?

Защото не са десни, нито някъде са казвали, че са десни. Ти си въобразяваш, че са десни, но те са глобалисти, розови - комунисти, соросоиди, както искаш ги наричай. Издържа ги Демократическата партия на САЩ чрез фондации, текат при тях мръсни долари, а работата им е да сеят разкол и анархия сред българското общество, да тъпчат традициите, да прокарват истанбулски конвенции, гей- агитация сред ДЕЦАТА, там са Хелзински комитети и други подобни на Народния съд навремето. Те са фанатици, които мразят България и ги е срам, че са българи.

Христо Иванов казва: - Наредили сме се в нашата партия боклук до боклука и пробвам, кой ще мине.

Щом е така,е разумно да оттеглите подкрепата за ИТН.Да правят правителство със статуквото,или нови избори.Поне на този етап служебното работи добре,което в изминалите 12год.не е било,а и ако подкрепите правителство със статуквото,ще загубим още год.на смислено и ползотворно за България управление.А итн ясно показаха колко и как го могат.С дерижирането от дпс се опитват как направят нещо,което да не бъде виждано от елктората им.Но за наше удовлетворение нещата излязаха на светло,отностно каква е целта на сценаристите,политическия им тероризъм съставен от сарайя.

ти от Марс ли падна бе човек?!

Оставаме в очакване от ИТН да предложат кабинет, да дадат формулата. И ние ще преценим дали ще подкрепим това. Само го казва, а после дава предложения? Това не е ли шизофрения?

kalinvt

Избори 2021 С червените ботушки потропва Радев пак - Депутати веселушки мандата спря пред вас. Подараци ще има за всички от сърце новата дружина да друснем ний хорце. В парламента погледнете, какво ли няма там палячовци, ченгета, маймунка ,Бабикян! Новата дружина да друснем ний хорце новата гадина да плюем от сърце! Мандат ще дам на Слави, на Христо давам ДАНС парламента ще започва с балета „Магаданс“. Подараци ще има за всички от сърце новата дружина да друснем ний хорце. На Мая давам книга „Право и закон“ Татяна кукурига заедно с Капон! Новата дружина да друснем ний хорце новата гадина да плюем от сърце!

Разсмя ме. Браво!

ВЕЛИКО !!! БРАВО !!!

Ало Маджо!!! Помогни!

Пинокио сега разбра ли, че Шебека Тошко не ти е Боце, да те гали по рунтавата глава и да ти се връзва на мераците. Шебека ти слага банановата кора, пляска те по широкия ти дирник и те пуска по пързалката.

Колкото е дребен Тошко, толкова е вреден! На Пинокио номерата няма да минат! Изтъркани са!

Аз като ви казвах, че тоя е развалена стока.....

PEYTSCH

Тези нещица стават сега, а какво ще е през август, недй Боже и септември (има избори за президент)...Жална ви е майката...

Е така , така ... Нали умнокрасивите жълтопаветници ревяха за "промяна" - и викаха да гътнем Боко пък после ще му мислим ... Е сега получиха това което искаха - да им е честито :)

Дали пример? За хора които не се интересуват от постове и въобще всичко свързано с кандидатите за управлението, освен каква политика ще води новият кабинет е интересно как така имат предложения!? Избрали са трима души за три конкретни министерски поста, което ще рече че са ги проучили и преценили че биха били дори кандидати. Иначе как ще ги предложат като примери? Но щом не се интересуват от министерски постове защо са си направили труда да ги проучат и предложат тези тримата ако работата е само на ниво "предложение"!? "Не получихме отговор" Отговор за какво точно? За дали са съгласни за примерите им или дали ще ги вземат в кабинета? Ако е за първото има ли въобще смисъл да се коментира, пък камо ли да се дава отговор за предложение?! "Татяна Дончева: Всички бизнесмени водят дела, понякога губят" Кражбата на интелектуална собственост не е ли едно от най-тежките провинения за който и да било бизнес? Да унищожиш един бизнес за да може не да изкупиш интелектуалната му собственост, но да я откраднеш с цел да направиш свой бизнес около нея не е просто поредното гражданско дело! А ако собствеността беше изкупена от голяма корпорация сега Василев нямаше да има и свой дрехи на гърбът си пък камо ли свобода си!?!

Иванов по полека. Това с декларацията от ДБ вчера си беше удар под кръста и явно кадруване. Очаквате отговор, е получихте го.

Стегай новите избори и не се обяснявай!