Над 330 000 българи ще получат безплатни храни

16 000 тона хранителни продукти на обща стойност над 34,4 милиона лева ще бъдат раздадени на 331 508 нуждаещи се българи. Помощите ще бъдат раздавани в пунктовете на БЧК в страната.

Обратно в новината

Коментари - Над 330 000 българи ще получат безплатни храни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Спри се малко како,дъщеря ми е на 38 и е болна от МС.Първа група с придружител.Разболя се на 25,току-що завършила без ден трудов стаж.Сега получава социална пенсия.....да ти казвам ли колко е или това са ти дневните джобни пари.Спрете се малко,в България не живеят само цигани.

229000 са - мързеливи цигани

ЧЕСТИТА ДЕМОКРАЦИЯ братя българи. Преди 1989, чувахме за такива неща само в третия свят. Ето до къде ни докараха превратажиите на 10 ноември под ръководството на американските гангстери сътворили плана за съсипване на България. Сега петата колона се хванаха за гушите след като продадоха материлните ресурси на чуждите монополи и не остана камък върху камък в хубавото ни Отечество.

какви балгари? храните мангалите,да ви серат големи лаина

Не знаех, че има толкова много депутати.

Циганите ОПРОПАСТИХА начинанието!! Самотните майки бяха ПОМЕТЕНИ от ГЛУТНИЦА МАНГАЛИ със скъпи коли и телефони?? Къде е ПОЛИЦИЯТА Г-н вице премиер и министър на МВР??? ПАК ли ПАЗИ тъпанарите в Парламента от "НЕСТИХВАЩАТА НАРОДНА ЛЮБОВ"?????ОСТАВКА некадърници!!!

А защо скрихте новината, че сутринта самотни майки БЪЛГАРКИ с малки деца са искали да викат полиция /редейки се на опашката за помощи/ защото тумби с цигани са нахълтали? Стига с тия мангали бее!Стига вече - какво плащат тия? Само лапат! Мангал - не работи, неграмотен, краде, убива и все за него да има..Писна ми вечее

Хората заради това правителство бягат в нормалните държави и не се връщат от там !!!

Е защо не наричате нещата с истинските им имена- 330 000 цигани, не българи. Кое им е българското, освен гражданството? Езика ли, обичаите ли, манталитета ли? Стига сте ги наричали българи, че вече и в чужбина ни мислят за цигани всичките.

Погледни безпристрастно, като наблюдател ежедневието и кажи има ли разлика?

Ето до какво доведоха герберастите и продажниците от Герб.

И какъв е процента на циганите от тази бройка!?АА,когато е за помощи-те са си българи!

В Бг,държ.чинивници ,са --200 000! --Ромите --380 000! --Най-бедните 301 508! --Бежанците 6 000 ,..за сега ! --Безработицата е --65%! --Политич.партии--258! --Държ.СЛУЖИТЕЛИ/не чиновници/полицаи ,спортистии др....??? --Вносът на стоки в Бг е ---90%!? РАБОТЕЩИТЕ в Бг ,СА САМО ---400 000!?!?!? ЗА КАКВА ДЪРЖАВА ГОВОРИМ? Само 7% ,от населението/ДПС/,УПРАВЛЯВАТ-------93%---ВЕЧЕ 21 г..

Напълно съм съгласен с вас, но за това положение сме си виновни само ние...никой друг...говедото го водиш на стадо, биеш го с тояга, накрая го колиш...и пак в твоя обор се прибира всяка вечер...

Кога ще дойде "радостния"ден 7млн.и половина българи ще получат безплатни храни??!Няма да чакаме дълго!330 000 българи са "бежанци"и емигранти в собствената си страна но не получават по 1100 лв помощи на месец!

ша пулучат ма друг тът!!!!!!!!

Циганите пак намазаха! Катуна ликува и пирува! За ваша сметка ... кво викате ОСТАВКА? ми оставайте си, кой ви пречи?

а кво стана с декодерите с декодерите кво стана. Отивам онзи ден в два магазина технополис и техномаркет ония ми свиват уши и казват че нямат декодери- не съм социално слаб и затова ми викат че нямат. Сега трябва да поръчвам по интернет.

Ами няма декодери, щото като го свържеш от едната страна тук, а от другата - там, няма какво да тръгне. ;)

Напред другари и другарки, комунизъмъ е близо, таз година 330 000 с "безплатна храна", а догодина за всички трудещи се.

не само бсп а всички правителства дават храни друг е въпросът че тези храни се получават най вече от ненуждаещи се тарикати които никога през живота си не са работили и 1 час време наистина бедни хора да получават помощите а не само цигани

Помощите са европейски. На кашоните е знамето на ЕС. Това че си го пишат на техния картон БСП е жалката част от историята.

Като член на БЧК работех в един от пунктовете, където се раздаваха такива помощи. Доста голяма част от посетителите бяха цигани. Идваше цялата рода и си тръгваха с 10-15 кашона храна. Доста често се случваше на възрастни жени да не им се полага нищо, понеже пенсията им е с 16 ст. повече от прага.

Срамувам се ,като чувам,че толкова много българи получават помощи.За 23 г.-1% милионери и стотици хиляди докарани до 4 -тия свят.Ее,как да я харесвам тази "демокрация"?

Едно време БКП ни учеше, че Партията се грижи за стандарта на живот на българите. Вече 20 години седим и чакаме Партията да ни го повдигне. Тя пък не иска, защото е партията на бедните. И те така.

Защо продукти бе хора? За да се облажи някой ваш приближен и да се освободи някой от залежалите си стоки? Дайте им пари на хората - не продукти. На диабетик вафли и конфитюр не му трябват. Аман от далавери скрити под благовиден предлог!

викам да им опростят данъците една година. Който плаща данъци да получи с чиста съвест помощ. НИКАКВИ ПАРИ НА РЪКА. Осъзнайте се.

"Ние не искаме да даваме социални помощи на родителите за да купят на децата си мляко. Ние искаме да дадем работа на родителите за да могат сами да купят мляко на децата си." Маргарет Тачър

Прекалено задълбочено мислене за някои. Нечут/а ще останете.

Като студент работех в един цех и пакетирахме прах за пране за такива помощи. Вместо най-евтиния прах за пране, 1/2 от пакета се слагаше обикновенна сол, като го разтвориш във вода едно и също изглежда, пък и безвредно.. След месец шефа затвори цеха, 'фалира' фирмата, нас ни 'уволни' , после отвори нова фирма и ни назначи наново по някаква програма - държавата чрез бюрото по труда изплащаше на фирма назначила нови служители по 130 лева месечно, един вид поема осигуровките за първите 6 месеца. Та така с помощите и далаверите...

Това беше по времето на царя.

ако се склувхи договор с хипермаркетите храните които предстои да им изтече срока на годност да се дява на тези хора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

путкинс/иречек, толерастията доде от любимата ти САЩ и нейните фирмички. така че, не се обаждай. Жалко, че нямаме един Путин и тук, да ви резне фондационно/посланническите пари.

330 000 социално слаби, от тях сигурно 2/3 са от "вечно неинтегрираните социално слаби"...като прибавим помощите за отопление, социалните, детските и прочие други...наистина ще излезе вярна сметката, че в гетото си докарват към 1000 лева месечно без да си мръднат пръстта...а, отделно крадат на поразия...честито на всички социално мислещи в България, ние ще работим като магарета, а други ще си щракат с пръсти!

За-бога-по-дяволите ! ----> та Това са Две-Трети от Българ(к)ите у Нас !!!

Българите от кои са? Май не са силни, а?

ocmpuemo@

Народа го е казал:"С чужда пита помен правят". А иначе няма по-големи крадци от БЧК. Проверете какви пари взема администрацията им и лошо ще ви стане.

Ей тия 350 хиляди българи ще гласуват със сигурност за БСП, а няма как да знаят, че храната която им се дава е от ЕС. Повечето от тях нямат телевизия, а за компютри дума и не става? Халал да ви е БСП, пак ще ги лъжете бедните, че вие им раздавате храната. Лъжци!Мошеници!

Другари. БСП е партията на бедните. ТРЯБВА да има бедни за да имаме електорат. На борба за повече бедни, другари!

При управлението на пелтека Орешарски, нуждаещите се от помощи мангусти са се увеличили с 23 000. Давай боб и кебапчета, че идват Евроизбори! Нали и ЕВРОРОМ

От БсП ли са храните, или развалени от САЩ...или от БКП?!!

Не че нещо, ама да ви разкажа: дъщеря ми е доброволец в червения кръст и ги викат отвреме-навреме да раздават храни на социално слаби - стоиш си в един пункт и по някакви критерии даваш на бабите сол, захар, боб и т.н. Веднъж дошъл някакъв тарикат и понеже изкарал, че има право да получава голямо количество, помолил две от децата да му помогнат да отнесе продуктите до багажника на мерцедеса си, паркиран отвън. Дъщеря ми беше възмутена, а пък аз не, защото живея тук вече 43 години :)))

освен това съвсем безплатно, получиха и още два милиарда дълг за връщане. Плюс лихвите.

А кога българи ще получат обещаните 250 хил. работни места? Досега само кокошкарски трикове за пред Илектората - соц. помощи, детски и т.н.

Ще ги получат в последния ден на мандата:))))

Това е благотворителност за запазване на статуквото. "Не давай на бедния риба, а го научи да си я хваща!" Типични комунистически похвати, за залъгване на циганския електорат. Оставка!

как се печелят избори от комунисти? тези 330 000 са 10% от избирателите!

-34,4 милиона лева ще бъдат раздадени на 331 508 нуждаещи се българи- Значи по 100 лева на човек се пада, бая продукти трябва да сложат а не 2 литра олио и 2 пакета брашно. Отделно че 100 лева на човек е нищо, като сметнеш че 65 лева на ден е издръжката на сириец в лагер. Това само храна, отопление, здравна помощ и т.н. Отделно отвориха държавните запаси и складове за одеала, легла, дрехи, ремонтират се спешно бивши казарми и изоставени болници по селата.. Всеки ден милиони за резаците, не ни стигат нашите гниди...

НЕ БЯХ ВИЖДАЛ 2 ПАКЕТА БОБ И 2 БУТИЛКИ ОЛИО А СТРУВАТ 100 КИНТА ! ... ТОВА СИ Е КЬОРАВА ДАЛАВЕРА

Над 330 000 цигани ще получат безплатна храна!!!

не е повод за гордост ,а един ГОЛЯМ СРАМ ! Малка но западнала до дъното страна,не може да осигури на поданниците си нормални условия за живот.

Условията си ги осигуряват хората, а не държавата. България си пати именно от прекалената толерантност. Хората са казали. Преклонена глава ятаган не я сече.

Излиза че един килограм храна ще струва 2.15 лева .... А при нас в Америка един килограм храна за бедни струва между 1.30 и 1.50 лева максимум ?????? ..... КЪДЕ ОТИВА РАЗЛИКАТА ОТ минимум 0.65 лв на килограм - това са си 30% разлика !!!!!!

Бяха раздали на баба ми такива продукти, без гъгрици но боба според баба ми не можеш да го свариш 4 часа, пак си стои твърд. Олиото е с тиня и т.н. Всичко е една голяма далавера, фирмите внасят евтини продукти с неясен произход и ги пакетират в някое родопско село, там хората работят за 100 лева месечно.. Един вид дърпаш с милиони за дни, естествено само за избрани хора е тази работа ;)

колко процента от бенефициентите НЕ са цигани?