Банка продава хотел в Банско заради дългове

Частен съдия-изпълнител обяви за публична продан 4-звезден хотел в Банско, чийто собственици не са плащали вноските по ипотечния си кредит към банка, съобщава вестник "Струма".

Обратно в новината

Коментари - Банка продава хотел в Банско заради дългове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

хахаха - 7 млн. тази кочинка и половината не струва - налели пари за препиране - сага ще продават - пълен фалит - да станат пак цените по 300-400 евро на квадрат и хотелите по 10 лева. Ами ски картите - Най-скъпите в Европа! Сега ще глътнету малка водица!!!

DOBRE! No samo edin li? A kojto go kupi -OTKADE schte ima tolkova mnogo pari!?

i oti da gi frugam tia 7 milliona u kamanako na Bansko ?

вярно кефиме се, ако и да сме сковали в повече от барака. Номера е, че копиленцата партийни секретарчета налапаха паричките при приватизацията, ама нямат акъл да ги управляват. И те сега седим и се кефим, как гърмят едно подир друго, ти не се ли кефиш???

Успех на банката с продажбата.

ще имаме много работа и ще изкараме някой лев.Всички вие с кредитите,идвайте направо при мен ,за да описвам!!!

Еха, а аз за Сони Плейстейшн 3 събирам парички. Страхотна е за джиткане на игри и по-евтина от 7 млн.:)

БНБ много си прав , цената на дна стока е точно толкова на колкото ти я оцени банкта. нали ако нещо се случи ти се разделяш с нея , а банката я придобива колкото ти е заема или колкото е оценката. и след това банката се разделя с нея и я превръща отново в пари на същата цена.

това новина ли е или обява за продажба

Айде кефи се завсатливи народе, дето и една барака не сковавате през живота си.

Нещо не разбрах - това новина ли е или обява на брокерска къща за недвижими имоти.

Някой си изпрал парички, парички, парички...... Предназначен бе за сърнички, сърнички, сърнички.... В дивите горички, горички, горички Жал ми е за горкички, горкички, горкички....

Този да не би да е единствения? Така става когато някой сбърка Банско с Алпите...или пък черно море с Борабора.

Продавам велосипед Балкан, с една скорост, нова задна гума, изгодно!

Това, че са му дали 7 мил. кредит си е проблем на банката и да търсят кой е отпуснал такава цифра заем. Никъде не пише, че хотела се продава за 7 мил. а, че Ванцата има заем от толкова. Ако го дават за 50-60 000 (защото като отида в банката, ще ми кажат, че на толкова го оценяват) аз ще взема заем и ще го купя

прекрасен хотел, добра локация, каествено строителство, с всчки дкументи и разрешителни, готов за работа за сезон 2009/2010 , наистина г искам. копувам го. няма да ви заблуждавам и бавя с излишни преговори. давам ви веднага твърда и добра цена. 1 000 000 лева.

ми да го бутнат като е в национален парк, където е забранено страителството, значи е построен незаконно и който е разрешил да ходи в затвора

Е добре де... защо сега правите реклама на този хотел? Като искат да го продадат - има си банери подяволите. Писна ми от тъпите новини. Скоро очаквам и новина от тип В Люлин 30 се продава двустаен апартамент, понеже Иван Петров не си е погасил дълговете ...

200 000 za 1 staq a be tva hotel li e mejdunarodna kosmi4eka stanciq. I koi e toq IDIOT koito 6te kupi hotela. po taq smetka moito jili6te 6te struva 700 000lv.

това новина ли е или обява за продажба?!

Лелеле 35 стай за 7 милиона по 200 хиляди на стая успех !!!!!!

Хотелът ще бъде продаден за 7 млн. Ще бъде продаден, ако има кой да го купи, обаче...Ако проверим договора за тая ипотека, дали няма да видим и интересно нисък лихвен процент?! Няма балъци вече, спрете с тия много важни новини!

Пак ли в национален парк?

Хайде сега да се появи Борисов и да каже при тези 7 милиона, колко излиза квадратният метър, че по този въпрос май не се е изказал още... хахахаха

Ще го гушне някой друг тлъст инвеститор - и... така до края на света... Да не мислите, че ще тръгнат да събарят? А ние ще им плащаме недоборите - ето, човекът направил хотел, ама няма клиенти!!! А вече си е калкулирал една печалба - и държавата, т.е. НИЕ - ще трябва да го спонсорираме! Не следите ли новините?!?!?

Nai-posle xubavi novini ot Rodinata...! Ochakvam oste takiva...! Dersai narode...!

по-добре да мине оня багер с големия топуз и да събори тази перла на банско

Изкам го символично така както ония мангал взема КРЕМИКОВЦИ.По нататака ще видим може некакво наемче да дадеме.Но първо да се подкяриме и обезателно гратисен период.

E tova ne e parvijat hotel za chieto stroitelstvo sa otpusnati 10 miliona, izpolzvani sa 5 i taka Vancata si stoi s 5 miliona napred, pak bankata da se spravja. Otvratena sam ot tazi smahnata korumpirana dargavica. Za sagalenie nikoi ne moge da razbere che v kraina smetka tozi vandalizam shte se plashta ot nashite deca i vnuci.

купувам къша, около 50-60 кв.м застроени, спалня, кухня и хол, давам не повече от 10 000 лв ;) искам да е в радиус от по-малко от 100 км около София ;) явно вече стана място ОБЯВИ - купува продава, имам и един стар хладилник за 20 лв го давам ;)

Ами за да му дам 6 милиона да си градне хотелчето нали се сещате, че трябва да ми върне един...

Божеееее този хотел не струва повече от 2,5 3 милиона :) Банката май доста са я ощипали в оценката :) хотела има всичко на всичко 30-35 стаи :) Обаче доста милиони забърсали за него :) Банкера дето е дал парите да слага въжето :)

По цял свят е така,а ние сме част от него!Задължението се удоволетворява с конфискация на имущество!Следва публична продан ,което чакам да се прояви и по отношениие на заемите отпреди 15-16-17-18 год!

имам аз една мечна, на бор да се кача....

Вие да не сте на процент към частния изпълнител ?

е, и? с какви пари ще му издържат персонала като клиенти няма? и кой ще плаща в цената на строителството екстрите на длъжнике? май банката търси жертва която да поеме дълга на приятелчето им. съвет към банката: приберете собствеността и парите по сметките на длъжника, към тях добавете хотела и предложете гореописаното на стойност 100 евро за квадратен метър застроена площ. в сделката влиза и цената на имота, земята. не става тарикати предприемачи и банковите им подкрепления да лъжат все по-нови клиенти. така бизнеса умира.

Егати новината достойна е за изданието !!

хубава реклама ама нямам толкова пари да си го позволя

браво!ето една хубава новина.следва мутроморието.......

Копувам го символично като ония мангал къде купи КРЕМИКОВЦИ на сйъщата цена.Обезателно гратисен период и т.н.

Имам аз една мечта - на бор да се кача, и от него на въженце аз банкер да окачаааа.