Коментари - Елена Йончева показва филма за границата в ”Перото” | Днес.dir.bg

Елена Йончева показва филма за границата в ”Перото”

Филмът на Елена Йончева за българо-турската граница ще бъде излъчен на 13 ноември 2017 г. в клуб "Перото" в НДК.

Обратно в новината

Коментари - Елена Йончева показва филма за границата в ”Перото” | Днес.dir.bg

Коментари

Тази е една от 80%-както казва нейния съпартиец-ИВО-ДЕБИЛА!!!!

простотията в бсп нема границиииииии

мурво,по-долу един е изчислил, че по твойте данни през нашата ограда за година са минали 21 МИЛИОНА БЕГЪЛЦИ. Скрий се някъде използван презерватив тъп и лъжлив. Нямам против да те плюват, ти не четеш ли това което хората пишат. Ама да бе - това са герберски тролове. Ама пишат ИСТИНАТА, а не опашати лъжи като теб.

Аууу,колко сороски лиги и сополи.....така умира горката истина.

Василиса прекрасная.

Олеле, само и тогледнете змийските очи!

тази лудата от коя лудница излезе

Боркинята за "правда" излезе от миша дупка, след като стана депутат. Къде беше Ленчето през тези години!? Никъде - нито изяви на "топ журналист", разследвания, нито посредствени документални псевдо продукции. След като Станишев изчезна, изчезна и тя. Ленчето не я искаше нито една телевизия - факт. Това значи, че години наред просто заради Станишев я тикаха в очите ни и я спонсорираха с държавни средства. А сега БСП я използват и тя гуши парички. Ленче, къде беше през тези години, защо не разследваше, защо не се бореше за правдата!? Или се "бориш" само когато те спонсорират. Ти си пример за некадърност, посредственост и продажна "журналистика" на ниво селска баби на мегдана.

Браво на миньончето!:)))) Само за няколко месеца успя да разплаче и уволни Делянчо Джуката и сериозно да изпили Винкела!:)))) ...а Нинова ще резне тиквата на Симитлийската Тиква!:))))

празноглавецо не си ли заспал бре !?!??

Какво разбираш от жеНИ...празноглавецо ТИ... Пройчо си ТИ...отвсякъде ти лиЧИ ... аъ така е Прое ...мдаа

Няма ли да се махне от хоризонта тая баба йончева? Отивай да си гледаш бебето бабо йончева, не си пъхай носа там където не ти е работа!

и няма да простя на колежката красная кухая леика, че ме нахрани със цикъла си, ще ви абстрахирам , комунисти!!!.да живее мбгохуто!!!

Женско и човешко недоразумение!

Метресата на Станишката (всички го знаем), агента на КГБ (няма как да не е агент на КГБ като се има пред вид къде има достъп) показва секретна информация (това беше прието от НС преди няколко седмици) и дава насоки как да се преодолява държавната граница. Сега някой ще ми опонира че тя е бивша метреса на Станишката и бивш агент на КГБ. На тези другари ще припомня че бивши агенти, бивши мурви и бивши негри няма. За манипулативните данни няма да коментирам. Кого и с какво иска да запознае др. Йончева? Терористите от ИД или съветските другари. С начините за проникване в България, или с начините да с еправи тероризъм? И с чии пари го прави? На РУСКО-СЪВЕТСКИТЕ ДРУГАРИ, ИЛИ НА ТЕРОРИСТИТЕ. А може би с пари от субсидията на БСП? Те са много петимни да плащат за интересите на Русия. И като правило в разрез с интересите на България.

През оградата за минута преминават по 40 човека.Прости сметки: 60 минути по 40 човека =2400 човека на час 2400 човека по 24 часа = 57 600 човека на денонощие 57 600 човека по 365 дни = 21 024 000 човека.( 21 милиона) От сметките следва, че вече всички абсолютно всички които са тръгнали за Европа са там. И абсолютно всички минават през България. Не минават през Гърция и никъде от друго място.Браво на нашата журналистка Йончева ще кажат от БСП- чакай тя не е наша тъй като е от гражданската квота. Тя е от народа( да ви е.....а журналистиката и на журналистката вуната)

то затова в Афганистан почти не са останали хора , избягали през България ...мамицата им ---ха ха ха

абе лизбиец, за да мине една група , се подготвя бе, дърто псе си, с влажен поглед

мурвата си е мурва.

Няма ли да се разкара този червен парцал. Станишев да каже как.

да си набоде един фишек в задника --- пък аз ще го запаля...

Вместо да харчи парите за филм, да беше ги дала за поправка на оградата. Йончева, който плати филма ти, все пак?

Пак пушилки и ПиАр акции. Йончева поискай оставката на Цацаров, ама не ти стиска! Нали той трябва да разследва и е опънал чадър! Поискай оставката и ще ти повярвам и ще гласувам за теб даже! Ама никога няма да ти разрешат, пионко. Вие една игра играете с герберите, само за размера на парчетата от баницата се дърляте!

ББ,ЦЦ, В Симеонов и плеада съмишленици са получили билети за официалната ложа

Дир а Питбул Йончева какво е !

Изпрати флешка на Юнкер , нека да види Тиквите , които Узорпираха властта и крадат , каква трастикова ограда са направили и Арабеските я прескачат като детска оградка ! Омръзна ми да ме лъжат Мутри и кажи на Юнкер да върне 100 милиона евро които Тиквата му е дал !

Питбула Йончева като захапе не пуска, стиска до смърт! Грозна и от вън и от вътре, отврат!

Е.да ама поне си мие Катерицата да не и мерише като на колежката си Деса Свирката от дулово,където катерицата и мирише на чесън

Ето го блицаджийския трол :) ама мийте ги тия катерици бе, тролчета :))))

не лижиш няма да ти мирише празноглавецо ...ха ха ха

Аз все това си питам: защо трябваше да става народен представител, за да прави репортажи? И си отговарям - защото доходите са по-добри може би и по-сигурни...

ефира" да видите пък какви ги върши в Северозападна България "фермера" със шест фирми Иван Йончев,братчето бе на Ленчето.Да видите как се хранят прасета със брашно от изгорели животински трупове.Е,по хуманно е спрямо народа,щото едно време дядовците и бащите на този юнак и други червени отрочета,хранеха в Белене прасетата с трупове на убити от тях българи.

Какво стана с тази жена ??? Имам толкова изкукал вид напоследък....

Възрастови изменения - хормонален дисбаланс.

лице на червената чума ... Господи спаси ..

Г-жо Йончева, с този български отвратителен модел: да натопим, накиснем другия, обираме само негативи по цял свят! На мен ми омръзна да ви слушам как се докладвате и клепате, защото от това нищо не произлиза. Аз искам да знам Вие лично какви мерки предприехте, за да предотвратите или спрете корупцията? Показвате нещата и говорите за проблемите, но с какви конкретни мерки се ангажирахте, какъв план разработихте? Това е важно за нас обикновенните хора. Да ви наклепам мога и аз, и филм да направя мога, много хора го могат, но какво от това този филм с какво ще реши проблема по границата???

1. Да, можеш да наклепеш, сам го признаваш. 2. Филм не можеш да направиш, най-много някое гей клипче с телефона. 3. Ти лично какви мерки предприе срещу корупцията?

1. истина 2. Защо реши че съм гей или момче, мъж!? 3. Действам като политик, правя дознание до компетентния орган! А ти?

Закон 1 -Комунистите винаги забравят какво са извършили. Закон 2 - Те винаги са прави, честни и почтени. Закон 3 - Дойдат ли на власт, идват и фалитите, от 44 до сега Закон 4 - Противниците се избиват.

Май Герберасти Смръдливи на чесън,какво излиза че фалшивите новини които уж бсп измисляли срещу вас,май излиза че истината е вярна.лъжци и крадци.ще умрете всички предатели във страшни мъки,ако не вярвате питайте Киселяка търговеца на Риба Антонио Ресио но не чисти риба.

млъкни нещастнико......

Агент Буда, ти ли си, бе, Тикво? Кадрите на ДС си личат от километри - по лайнометите срещу честните и свестни българи. А някога същите тия ченгесари направо са пращали свестните и честни българи в Белене (оцелелите, де)...

от Курило,да не се е преместила на нов адрес на "Посерано" 20.

Лудото Ленче.Ами ако след време някои мигрант почне да се обяснява на разследващите органи,че е гледал филма на Ленчето/както са разнасяли снимката,показана от другарката, из пограничния турски район/ и от филма са разбрали,къде е слабо охраняема българската граница,кво праим бе другарко недебилна.?

слушаи бе изр от, първо мигрантите не знаят булгарски:-)))), след това от къде ще гледат телевизия...еи памперси! неспасяеми сте, за комунягите:само бои, дълбунене и српска музика:-)))))

пак излезе на килима

разкрачена от много тренировки с арабите

Тази червена проказа пак пръска зараза. Лице изпълнено със злоба и озверял реваншизъм, това е Елена Запека.

България със съгласието и съдействието на герберастите подменя етническия състав на страната ни. Границата не е за спиране на имигрантите,а просто за по-лесното им регистриране. Европа направи железни граници от нас нататък за да не може да напуснат държавата ни, глобява ни ако някой избяга от БГ, ако е нерегистриран или ако не го приемем. А дано разберете че границата е единствено за да улесни регистрацията им, а не за да ги спре, Европа не ни разрешава да ги спираме, защото иска да изглежда хуманна но на чужд гръб, разбира се получава се като имаме продажно правителство което работи за нейните а не за нашите интереси.

Ами затова и оня (доказано) корумпиран лицемер Юнкер целува по теменцето Мутрата Борисов с обещанието да ни вкара в Шенген. Тогава цялата мигрантска пасмина ще се втурне да минава през България, която е световно известна като разграден двор (вярваме на казаното от Йончева и без да сме гледали филма). И тотава Юнкер ще ни каже: "Йок, нямате право да ги пращате нататък към Европа,те трябва да останат в първата страна от Шенген по пътя си." И така Западна Европа се спасява за наша сметка-

държава сме,бе.Докъде стигнахме,80% дебили,да не искат да изберат честните,принципните,демократичните,борещи се срещу корупцията НЕДЕБИЛИ от БСП-то и мекеретата им,българи с руско самосъзнание.

Агент Буда, ти ли си, бе, Тикво? Кадрите на ДС си личат от километри - по лайнометите срещу честните и свестни българи. А някога същите тия ченгесари направо са пращали свестните и честни българи в Белене (оцелелите, де)...

Навремето, ако някой снимаше кльона, просто го застрелваха преди да е щракнал с апаратчето.

Навремето Вие пазехте границата, а ние спяхме спокойно по къщите си. А сега ние спим неспокойно, защото знаем, че няма кой да пази границата ни.

За,да не избяга някой от кафеза!

Стига си лъгал бе ахмак! Навремето просто нямаше как да стигнеш до кльона за да го снимаш. Ако стигнеш не е имало проблем да снимаш, та даже си спомням за наколко филна снимани точно на границата.

)Обяснявам само в случай, че не си дебил - което е малко съмнително предвид постинга ти): В случая този някой е български народен представител, който по Конституция има право да инспектира как се спазват произведените в Парламента закони, бюджети (вкл. и за кльона) и как се харчат парите на народа, който е изпратил този депутат в Парламента.

не беше заспал на бариерата можеше и да застреляш някое диво прасе, и ние сме били граничари, знаем:)

прескачат мрежата на границата...божа работа,ама като гледам как недебилите от тези 20% -Курни,кохортата им,Лудото Ленче,"проф" Ивчо Христов и други"надарени" другари, през предстоящите избори май ще се мъчат да прескочат 4% граница на изборите.

ще си останат на оградата!

дълго вярвах ,че има проклятие върху българите !днес съм убеден ,че ние сами се проклели толкова силно ,че други няма нужда да го правят !

80 % от коментарите тук са в дебилски ГЕРБерски стил. Прав е Иво Христов за качеството на нацията в момента. Тя и затова си заслужава да я управляват трети мандат тикви и мутро-милиционери...

само трети но и четвърти, пети и шести, хората винаги избират по-малкото зло:)

Най-голямото зло в България е ГЕРБ

Господин Христов се исказа като улучен хлапак и изобщо не искам такива като него да ме представляват в НС,независимо от политическата принадлежност.По достойно беше не да се извинява а да защити твърдението си,че сме дебили.Срам!!

Има ли нужда Иво Христов да защитава твърдението си? Плъзни поглед надолу по постингите и не ти трябва друго доказателство за интелектуалния и образователния капацитет на ...работещите с компютри българи.

.всяко показване на тази електората на БСП олеква.Не може политика да се гради само на злоба,клевети и нападки.Грешки сигурно има и е хубаво да се казват ясно и коректно.Не може един фотажия да се учи на политика на гърба на българина!

Но може поне да покаже истината! А истината е, че някой отвън дава много пари да пълни Европа с паразити! Без значение е кой го показва!

Ти бе, дебил, забрави ли как година и кусур хората на Цветанов и Борисов лаеха и квичаха срещу правителството на БСП (Орешарски) и "златният пръст" Волен и сипеше огън и жупел срещу тях! Сега къде е Волен - ближе задника на Тиквата и ГЕРБ ближе неговия, сакън да не мине в опозиция, че му е спукана работата! Долни герберски лизачи, лицемери и подлеци - лижете задниците на националистите и лъжепатриотите (всичките бивши ченгесари) и плюйте по честните граждани и истинските патриоти и родолюбци!

Аз не зная какъв дебелокж дебил трябва да си за да имаш сурат да излез и да плямпаш глупости след като всички знаят ,че дължиш кариерата си на това да мачкаш чаршафите с партийния гей като параван......това е повече от перверзия а тук червендалестите макаци само европедали плямпат но пък техните не са евро а азиатски........проста селска маса от просветени дебили:))))))))))

не е вярно. тя беше известна преди още да стане гадже на станишев. после, мина още време преди станишев да стане премиер.

Избрана за депутат от 80 % дебили,и тя като тях.

Ленче, погледни нещата от хубавата има страна и стига дрънка глупости. Европа вижда, че има ограда. Всичко е ОК. Мигранти пресичат България като мравуняк на поход. Да, ама всяка мравчица оставя по малко пари в нашата изстрадала държава. Тези мигранти отиват към Германия - какъв ни е зора ? Оградата бе вдигната, заради такива като Ленчето. Къде по-високи и по-здрави огради биват събаряни и преминавани, така че съвсем нормално и тази да бъде преодолявана. Ленче бе е важно какво се случва, важно е журналята да не дрънкате много.

Йончева направо съсипва герберастите с аргументи и факти, затова "засекретиха" информацията за да не може да говори и овцете да не знаят какво става.Цяло крило се занимава специално с плюене по Елена и да измислят компромати, ама хората вече не им се връзват.

по-добре кажи ще ходиш ли на премиерата или ще вадиш колци:)

ограничен, червен балон.

Само й вижте физиономията! Няма защо повече да я обиждате, Господ достатъчно е направил.

И като си представиш, че беше любовница на бисексуален към хомосексуален извратеняк, ще си обясниш защо е толкова зла!!!

Ти по-добре виж селското мазно лице на майка си (ако е жива), мустаците и брадавиците й, и тантурестото й туловище, после обърни взор към дебилните "хубавици" от ГЕРБ - Тетка Цецка, Фидоската, Бъчвовица, скумриите - Деса, Катето З., Габриелчето и т.н. и ще се отвратиш! Но тъй като сте дебилни едва ли ще схванеш разликата!

физиономиите на всички ни се разкривяват н тая действителност, но българките са хубавици, йончева също, и ако живееха със стандарта на америка, си представете как биха изглеждали, дори и на 50, на 60 години

ами нали бившите са и настоящи, така че йончева няма как да не знае какво става, щото каналите са и на техни хора

са задържали над 500 мигранти в одрински села,групирали се за преминаване на турско-българската граница.Другарката Йончева от гражданската квота/както се подсигурява,ха,ха,ха/защо не ходи сега да снима там.Та тя ходи при джихадистите.Що я страх да прескочи със стълба мрежата и да влезе в Турция и да снима задържаните мигранти от турската жандармерия.Неее,Йончева не е дебил.Тя знае как е разставена гранична полиция на границата,къде се охранява и къде не е охранявана.Филма ще покаже дали охраната на границата е на на всеки километър или по нарядко.Ама писна ни да ни обстрелват всекидневно и от Москва и от "Посерано" 20 със простотии,явни провокации и дебилски идиотщтини.

Г-жа Йончева няма нужда да прескача границата със стълба! Госпожа Йончева може да премине легално, на установените места, като всеки гражданин.

Коментари - Елена Йончева показва филма за границата в ”Перото” | Днес.dir.bg

Елена Йончева показва филма за границата в ”Перото”

Филмът на Елена Йончева за българо-турската граница ще бъде излъчен на 13 ноември 2017 г. в клуб "Перото" в НДК.

Обратно в новината

Коментари - Елена Йончева показва филма за границата в ”Перото” | Днес.dir.bg

Коментари

Тази е една от 80%-както казва нейния съпартиец-ИВО-ДЕБИЛА!!!!

простотията в бсп нема границиииииии

мурво,по-долу един е изчислил, че по твойте данни през нашата ограда за година са минали 21 МИЛИОНА БЕГЪЛЦИ. Скрий се някъде използван презерватив тъп и лъжлив. Нямам против да те плюват, ти не четеш ли това което хората пишат. Ама да бе - това са герберски тролове. Ама пишат ИСТИНАТА, а не опашати лъжи като теб.

Аууу,колко сороски лиги и сополи.....така умира горката истина.

Василиса прекрасная.

Олеле, само и тогледнете змийските очи!

тази лудата от коя лудница излезе

Боркинята за "правда" излезе от миша дупка, след като стана депутат. Къде беше Ленчето през тези години!? Никъде - нито изяви на "топ журналист", разследвания, нито посредствени документални псевдо продукции. След като Станишев изчезна, изчезна и тя. Ленчето не я искаше нито една телевизия - факт. Това значи, че години наред просто заради Станишев я тикаха в очите ни и я спонсорираха с държавни средства. А сега БСП я използват и тя гуши парички. Ленче, къде беше през тези години, защо не разследваше, защо не се бореше за правдата!? Или се "бориш" само когато те спонсорират. Ти си пример за некадърност, посредственост и продажна "журналистика" на ниво селска баби на мегдана.

Браво на миньончето!:)))) Само за няколко месеца успя да разплаче и уволни Делянчо Джуката и сериозно да изпили Винкела!:)))) ...а Нинова ще резне тиквата на Симитлийската Тиква!:))))

празноглавецо не си ли заспал бре !?!??

Какво разбираш от жеНИ...празноглавецо ТИ... Пройчо си ТИ...отвсякъде ти лиЧИ ... аъ така е Прое ...мдаа

Няма ли да се махне от хоризонта тая баба йончева? Отивай да си гледаш бебето бабо йончева, не си пъхай носа там където не ти е работа!

и няма да простя на колежката красная кухая леика, че ме нахрани със цикъла си, ще ви абстрахирам , комунисти!!!.да живее мбгохуто!!!

Женско и човешко недоразумение!

Метресата на Станишката (всички го знаем), агента на КГБ (няма как да не е агент на КГБ като се има пред вид къде има достъп) показва секретна информация (това беше прието от НС преди няколко седмици) и дава насоки как да се преодолява държавната граница. Сега някой ще ми опонира че тя е бивша метреса на Станишката и бивш агент на КГБ. На тези другари ще припомня че бивши агенти, бивши мурви и бивши негри няма. За манипулативните данни няма да коментирам. Кого и с какво иска да запознае др. Йончева? Терористите от ИД или съветските другари. С начините за проникване в България, или с начините да с еправи тероризъм? И с чии пари го прави? На РУСКО-СЪВЕТСКИТЕ ДРУГАРИ, ИЛИ НА ТЕРОРИСТИТЕ. А може би с пари от субсидията на БСП? Те са много петимни да плащат за интересите на Русия. И като правило в разрез с интересите на България.

През оградата за минута преминават по 40 човека.Прости сметки: 60 минути по 40 човека =2400 човека на час 2400 човека по 24 часа = 57 600 човека на денонощие 57 600 човека по 365 дни = 21 024 000 човека.( 21 милиона) От сметките следва, че вече всички абсолютно всички които са тръгнали за Европа са там. И абсолютно всички минават през България. Не минават през Гърция и никъде от друго място.Браво на нашата журналистка Йончева ще кажат от БСП- чакай тя не е наша тъй като е от гражданската квота. Тя е от народа( да ви е.....а журналистиката и на журналистката вуната)

то затова в Афганистан почти не са останали хора , избягали през България ...мамицата им ---ха ха ха

абе лизбиец, за да мине една група , се подготвя бе, дърто псе си, с влажен поглед

мурвата си е мурва.

Няма ли да се разкара този червен парцал. Станишев да каже как.

да си набоде един фишек в задника --- пък аз ще го запаля...

Вместо да харчи парите за филм, да беше ги дала за поправка на оградата. Йончева, който плати филма ти, все пак?

Пак пушилки и ПиАр акции. Йончева поискай оставката на Цацаров, ама не ти стиска! Нали той трябва да разследва и е опънал чадър! Поискай оставката и ще ти повярвам и ще гласувам за теб даже! Ама никога няма да ти разрешат, пионко. Вие една игра играете с герберите, само за размера на парчетата от баницата се дърляте!

ББ,ЦЦ, В Симеонов и плеада съмишленици са получили билети за официалната ложа

Дир а Питбул Йончева какво е !

Изпрати флешка на Юнкер , нека да види Тиквите , които Узорпираха властта и крадат , каква трастикова ограда са направили и Арабеските я прескачат като детска оградка ! Омръзна ми да ме лъжат Мутри и кажи на Юнкер да върне 100 милиона евро които Тиквата му е дал !

Питбула Йончева като захапе не пуска, стиска до смърт! Грозна и от вън и от вътре, отврат!

Е.да ама поне си мие Катерицата да не и мерише като на колежката си Деса Свирката от дулово,където катерицата и мирише на чесън

Ето го блицаджийския трол :) ама мийте ги тия катерици бе, тролчета :))))

не лижиш няма да ти мирише празноглавецо ...ха ха ха

Аз все това си питам: защо трябваше да става народен представител, за да прави репортажи? И си отговарям - защото доходите са по-добри може би и по-сигурни...

ефира" да видите пък какви ги върши в Северозападна България "фермера" със шест фирми Иван Йончев,братчето бе на Ленчето.Да видите как се хранят прасета със брашно от изгорели животински трупове.Е,по хуманно е спрямо народа,щото едно време дядовците и бащите на този юнак и други червени отрочета,хранеха в Белене прасетата с трупове на убити от тях българи.

Какво стана с тази жена ??? Имам толкова изкукал вид напоследък....

Възрастови изменения - хормонален дисбаланс.

лице на червената чума ... Господи спаси ..

Г-жо Йончева, с този български отвратителен модел: да натопим, накиснем другия, обираме само негативи по цял свят! На мен ми омръзна да ви слушам как се докладвате и клепате, защото от това нищо не произлиза. Аз искам да знам Вие лично какви мерки предприехте, за да предотвратите или спрете корупцията? Показвате нещата и говорите за проблемите, но с какви конкретни мерки се ангажирахте, какъв план разработихте? Това е важно за нас обикновенните хора. Да ви наклепам мога и аз, и филм да направя мога, много хора го могат, но какво от това този филм с какво ще реши проблема по границата???

1. Да, можеш да наклепеш, сам го признаваш. 2. Филм не можеш да направиш, най-много някое гей клипче с телефона. 3. Ти лично какви мерки предприе срещу корупцията?

1. истина 2. Защо реши че съм гей или момче, мъж!? 3. Действам като политик, правя дознание до компетентния орган! А ти?

Закон 1 -Комунистите винаги забравят какво са извършили. Закон 2 - Те винаги са прави, честни и почтени. Закон 3 - Дойдат ли на власт, идват и фалитите, от 44 до сега Закон 4 - Противниците се избиват.

Май Герберасти Смръдливи на чесън,какво излиза че фалшивите новини които уж бсп измисляли срещу вас,май излиза че истината е вярна.лъжци и крадци.ще умрете всички предатели във страшни мъки,ако не вярвате питайте Киселяка търговеца на Риба Антонио Ресио но не чисти риба.

млъкни нещастнико......

Агент Буда, ти ли си, бе, Тикво? Кадрите на ДС си личат от километри - по лайнометите срещу честните и свестни българи. А някога същите тия ченгесари направо са пращали свестните и честни българи в Белене (оцелелите, де)...

от Курило,да не се е преместила на нов адрес на "Посерано" 20.

Лудото Ленче.Ами ако след време някои мигрант почне да се обяснява на разследващите органи,че е гледал филма на Ленчето/както са разнасяли снимката,показана от другарката, из пограничния турски район/ и от филма са разбрали,къде е слабо охраняема българската граница,кво праим бе другарко недебилна.?

слушаи бе изр от, първо мигрантите не знаят булгарски:-)))), след това от къде ще гледат телевизия...еи памперси! неспасяеми сте, за комунягите:само бои, дълбунене и српска музика:-)))))

пак излезе на килима

разкрачена от много тренировки с арабите

Тази червена проказа пак пръска зараза. Лице изпълнено със злоба и озверял реваншизъм, това е Елена Запека.

България със съгласието и съдействието на герберастите подменя етническия състав на страната ни. Границата не е за спиране на имигрантите,а просто за по-лесното им регистриране. Европа направи железни граници от нас нататък за да не може да напуснат държавата ни, глобява ни ако някой избяга от БГ, ако е нерегистриран или ако не го приемем. А дано разберете че границата е единствено за да улесни регистрацията им, а не за да ги спре, Европа не ни разрешава да ги спираме, защото иска да изглежда хуманна но на чужд гръб, разбира се получава се като имаме продажно правителство което работи за нейните а не за нашите интереси.

Ами затова и оня (доказано) корумпиран лицемер Юнкер целува по теменцето Мутрата Борисов с обещанието да ни вкара в Шенген. Тогава цялата мигрантска пасмина ще се втурне да минава през България, която е световно известна като разграден двор (вярваме на казаното от Йончева и без да сме гледали филма). И тотава Юнкер ще ни каже: "Йок, нямате право да ги пращате нататък към Европа,те трябва да останат в първата страна от Шенген по пътя си." И така Западна Европа се спасява за наша сметка-

държава сме,бе.Докъде стигнахме,80% дебили,да не искат да изберат честните,принципните,демократичните,борещи се срещу корупцията НЕДЕБИЛИ от БСП-то и мекеретата им,българи с руско самосъзнание.

Агент Буда, ти ли си, бе, Тикво? Кадрите на ДС си личат от километри - по лайнометите срещу честните и свестни българи. А някога същите тия ченгесари направо са пращали свестните и честни българи в Белене (оцелелите, де)...

Навремето, ако някой снимаше кльона, просто го застрелваха преди да е щракнал с апаратчето.

Навремето Вие пазехте границата, а ние спяхме спокойно по къщите си. А сега ние спим неспокойно, защото знаем, че няма кой да пази границата ни.

За,да не избяга някой от кафеза!

Стига си лъгал бе ахмак! Навремето просто нямаше как да стигнеш до кльона за да го снимаш. Ако стигнеш не е имало проблем да снимаш, та даже си спомням за наколко филна снимани точно на границата.

)Обяснявам само в случай, че не си дебил - което е малко съмнително предвид постинга ти): В случая този някой е български народен представител, който по Конституция има право да инспектира как се спазват произведените в Парламента закони, бюджети (вкл. и за кльона) и как се харчат парите на народа, който е изпратил този депутат в Парламента.

не беше заспал на бариерата можеше и да застреляш някое диво прасе, и ние сме били граничари, знаем:)

прескачат мрежата на границата...божа работа,ама като гледам как недебилите от тези 20% -Курни,кохортата им,Лудото Ленче,"проф" Ивчо Христов и други"надарени" другари, през предстоящите избори май ще се мъчат да прескочат 4% граница на изборите.

ще си останат на оградата!

дълго вярвах ,че има проклятие върху българите !днес съм убеден ,че ние сами се проклели толкова силно ,че други няма нужда да го правят !

80 % от коментарите тук са в дебилски ГЕРБерски стил. Прав е Иво Христов за качеството на нацията в момента. Тя и затова си заслужава да я управляват трети мандат тикви и мутро-милиционери...

само трети но и четвърти, пети и шести, хората винаги избират по-малкото зло:)

Най-голямото зло в България е ГЕРБ

Господин Христов се исказа като улучен хлапак и изобщо не искам такива като него да ме представляват в НС,независимо от политическата принадлежност.По достойно беше не да се извинява а да защити твърдението си,че сме дебили.Срам!!

Има ли нужда Иво Христов да защитава твърдението си? Плъзни поглед надолу по постингите и не ти трябва друго доказателство за интелектуалния и образователния капацитет на ...работещите с компютри българи.

.всяко показване на тази електората на БСП олеква.Не може политика да се гради само на злоба,клевети и нападки.Грешки сигурно има и е хубаво да се казват ясно и коректно.Не може един фотажия да се учи на политика на гърба на българина!

Но може поне да покаже истината! А истината е, че някой отвън дава много пари да пълни Европа с паразити! Без значение е кой го показва!

Ти бе, дебил, забрави ли как година и кусур хората на Цветанов и Борисов лаеха и квичаха срещу правителството на БСП (Орешарски) и "златният пръст" Волен и сипеше огън и жупел срещу тях! Сега къде е Волен - ближе задника на Тиквата и ГЕРБ ближе неговия, сакън да не мине в опозиция, че му е спукана работата! Долни герберски лизачи, лицемери и подлеци - лижете задниците на националистите и лъжепатриотите (всичките бивши ченгесари) и плюйте по честните граждани и истинските патриоти и родолюбци!

Аз не зная какъв дебелокж дебил трябва да си за да имаш сурат да излез и да плямпаш глупости след като всички знаят ,че дължиш кариерата си на това да мачкаш чаршафите с партийния гей като параван......това е повече от перверзия а тук червендалестите макаци само европедали плямпат но пък техните не са евро а азиатски........проста селска маса от просветени дебили:))))))))))

не е вярно. тя беше известна преди още да стане гадже на станишев. после, мина още време преди станишев да стане премиер.

Избрана за депутат от 80 % дебили,и тя като тях.

Ленче, погледни нещата от хубавата има страна и стига дрънка глупости. Европа вижда, че има ограда. Всичко е ОК. Мигранти пресичат България като мравуняк на поход. Да, ама всяка мравчица оставя по малко пари в нашата изстрадала държава. Тези мигранти отиват към Германия - какъв ни е зора ? Оградата бе вдигната, заради такива като Ленчето. Къде по-високи и по-здрави огради биват събаряни и преминавани, така че съвсем нормално и тази да бъде преодолявана. Ленче бе е важно какво се случва, важно е журналята да не дрънкате много.

Йончева направо съсипва герберастите с аргументи и факти, затова "засекретиха" информацията за да не може да говори и овцете да не знаят какво става.Цяло крило се занимава специално с плюене по Елена и да измислят компромати, ама хората вече не им се връзват.

по-добре кажи ще ходиш ли на премиерата или ще вадиш колци:)

ограничен, червен балон.

Само й вижте физиономията! Няма защо повече да я обиждате, Господ достатъчно е направил.

И като си представиш, че беше любовница на бисексуален към хомосексуален извратеняк, ще си обясниш защо е толкова зла!!!

Ти по-добре виж селското мазно лице на майка си (ако е жива), мустаците и брадавиците й, и тантурестото й туловище, после обърни взор към дебилните "хубавици" от ГЕРБ - Тетка Цецка, Фидоската, Бъчвовица, скумриите - Деса, Катето З., Габриелчето и т.н. и ще се отвратиш! Но тъй като сте дебилни едва ли ще схванеш разликата!

физиономиите на всички ни се разкривяват н тая действителност, но българките са хубавици, йончева също, и ако живееха със стандарта на америка, си представете как биха изглеждали, дори и на 50, на 60 години

ами нали бившите са и настоящи, така че йончева няма как да не знае какво става, щото каналите са и на техни хора

са задържали над 500 мигранти в одрински села,групирали се за преминаване на турско-българската граница.Другарката Йончева от гражданската квота/както се подсигурява,ха,ха,ха/защо не ходи сега да снима там.Та тя ходи при джихадистите.Що я страх да прескочи със стълба мрежата и да влезе в Турция и да снима задържаните мигранти от турската жандармерия.Неее,Йончева не е дебил.Тя знае как е разставена гранична полиция на границата,къде се охранява и къде не е охранявана.Филма ще покаже дали охраната на границата е на на всеки километър или по нарядко.Ама писна ни да ни обстрелват всекидневно и от Москва и от "Посерано" 20 със простотии,явни провокации и дебилски идиотщтини.

Г-жа Йончева няма нужда да прескача границата със стълба! Госпожа Йончева може да премине легално, на установените места, като всеки гражданин.