Коментари - Рапърът Криско задържан след погром в хотел | Днес.dir.bg

Рапърът Криско задържан след погром в хотел

Рапърът Кристиан Талев - Криско е бил задържан на 1 януари в Горна Оряховица, след като заедно с двама свои приятели направил скандал и потрошил имущество на хотел. Изпълнителят платил щетите, но бил отведен в ареста за няколко часа.

Обратно в новината

Коментари - Рапърът Криско задържан след погром в хотел | Днес.dir.bg

Коментари

КАКЪВ Е ТОЗИ ПАЛЯЧО,АЗ ДОРИ НЕ СЪМ ЧУВАЛ ЗА НЕГО.ПОРЕДНИЯТ НАРОЧЕН ЗА ЗВЕЗДА.ДА ТИ ПИКАЯ НА ЗВЕЗДИТЕ И ХАЙЛАЙФА НА БЪЛГАРИЯ-САМО НАРКОМАНИ,ПЕДЕРАСИ И УТРЕПКИ.

криско си е криско и все пак те си платили стаите и не спали в тях а и платили щетите.

Какъв е тоя цървул бе!!! Мяка по телевизията сутринта ,бил голяма звезда. В собствените си очи може и да е ,но така е явно мноооого на сериозно се е взел. За съжаление такива наркомани и пияници са пример за нашите деца!!!!

..на мястото на хотелиера,щях да го направе за винаги КРъстален! ебати говедото,защо го лансирате изобщо Долно педалче и даго ебеш няма да му направиш лошо бой,бой и хамалски труд в кариерите

Криско не е лошо момче. Това, че си пада да му го слагат отзад не е кой знае каква новина. Няколко пъти сме се забавлявали и е неуморим. Лошото е, че почна да изкрейзва от тия боклуци! Дано се осъзнае, че яко ще го закърши.

Ама каква звезда е тоя смешник?! Палячо тръгнал да ми прави имидж като троши и се бие. Пет пъти го дали по телевизията и се взел за много велик. Друг е въпроса, че нищо смислено не говори като е в ефир. За художествената стойност пък на "натвореното" от него просто нямам думи. Само да погледнем с кого е вършил щуротиите - с някакъв 25 годишен селяндур от село до Габрово и с друг 31 годишен такъв от Казанлък.

Интересното е че не казват в подробности как са ги заварили тези момци, за да не им развалят реномето. Истината е че са били обърнали всичко нагоре с краката в стаята, докато са се гонили и натискали, а като са влезнали полицаите са ги заварили в доста неприлични пози. Единият полицай даже е повърнал в тоалетната, като е видял как са се омазали със секрети.

Боклуци са идолите на днешните деца. Като на вчерашните. Вече сърбаме попарата на псевдопрехода.

криско е алчен и бездушен чикиджия,какво друго може да се очаква от него?реди време пък бяха писали ,че е правил секс с майка си,не знам дали е вярно!

Смешник.

Е аз като дърто парче най-после разбрах какво е сеперстарс в България.

Ми ровата дъртак учка, на гз си имаш смучка ... и в районното рива "Пуните мъ съм звиздаааа..."

от Дриско какво да очакваш друго...

Ако бях хотелиер, нямаше да пусна това биче на снимката да припари и до тоалетната в ресторанта - по физиономията му е ясно на какво е способен...

Ясно е, че Криско трябва да бъде арестуван за хулиганство, както и всеки друг при такова трошене. Ама искам да знам името на хотела и дали наистина е било неотоплено и нямало топла вода.

Погром? Посмалете малко..

Пълен нещастник ! Няма какво да се коментира - самозабравил се селски цървул !

Колко бунтарско и рапърско! Позмокрих сА!

Тази новина е за рубриката ви "Лайф" .То все едно да пуснете статия за Валери Божинов в спортната рубрика и да ни информирате на кой курорт се пече.

Много му порасна работата на този Криско. Доста нагло поведение, а покритие няяяяяяяяяяяяма.

Собственикът на хотела казал ,че звездите не се държат така.Не проумявам каква звезда?Кой е звезда?Защо бива оприличаван на звезда.Ние българите имаме ли представа какво е звезда.Може ли човек даден по телевизията няколко пъти да се нарича звезда.Този го видях в едно предаване,редеше някакви несвързани думи,нещо като напеви но беше изключелно зле,толкова,колкото и чалгарите.Ако чалгарите с изкуствените бястове,задници и устни са звезди,значи и този може да се нарече такъв,но не е това истината.Звезди в България няма и ако има то това са няколко души не повече и най-малкато са от тези кръчмарски завръзи.

за размерите на нашата държава си е повече от звезда бе лолио. Сигурно 90% от младото поколение вече 2-3 години се радват на негови песни. Много голям комплексар трябва да си, за да сравняваш колко тежали нашите звезди и колко тези от големите държави....Дано си бил пиян като си писал този коментар : )

А ти защо не можеш да пишеш? Трудно детство в гетото? На колко години си? :)

Бегай да се снимаш с ДМХ за 30 лева!

Абе дрисльо ако аз те хвана сигурен бъди, че ще го и "опиташ"..... и то без белезници....хихихих.

и какво - ти мислиш, че Криско не го е опитвал? само на мен ми е правил фелацио няколко пъти и мога да ти кажа, че което умее, го умее

Хъъ......мммм,не бях го виждал тоя,ама сега се загледах в снимката.С тая боя,няколко тона на долу,с веждите говежди след внимателно скубене, и с тия кафяви петна под гръкляна! Абе тоя Българин ли е?

Тоя к'ъв неприятен селяндур е .. много насрано типче...

ТОЯ ПЪК ЖИВОТНОВЪД КЪФ Е? ЧЕ И РАПЪР БИЛ СТАНАЛ ВЕЧЕ... бах мааааа му...

Не обиждай животновъдите като ги приравняваш с това недоразумение!

Аааа, от нашите мили звезди очакваме точно такива простотии. Все пак е рапър, не е Веселин Маринов.

браво на Криско!!!Може само да му дишате прахта!!ахахйх

Ние, алексчо, прах не дишаме. А ти, ако искаш, дишай му и прахта, и пръднята - каквото ти кеф! ;-)

ела да дишаш моята пръдня.

Ама кажи къде бе сладур, да вземем да ти дойдем на гости вкупом - да ни попърдиш малко или да поопърдиш кочана.

Еееее, този набеден за звезда не е нищо повече от обикновен гамен и хулиган. Той трябва да е антипример за младите как Нетрябва да се държат на подобни места!!!

Дека са ти аверите бе, Криско, та да сложат малко минуси на коментарите! Ако пък нямаш авери, дека са ти феновете? Ааааа.. и фенове немаш, не ти разбират изкуството нещо...

КМЕТА НА ГОРНА ОРЯХОВИЦА ДА НАКАРА ТОВА ЛАЙНО ДА СИ ПЛАТИ ЩЕТИТЕ, ИЛИ ДА НЕ МУ ПЛАЩА ЗА ТЪПИТЕ МУ ГАДНИ ПЕСНИ, АКО ТОВА СА ИЗОБЩО ПЕСНИ!!!!

Що ни занимавате с това ЛАЙНО????

Това Кристо е едно голямо габровско рядко лайно, пък и кой, кой, кой му каза, че знае да пее.

КрисКо. Кристо е друг ;)

Абе хора, много внимание му отделихте на тоя грездей!... Така само му правите услуга на тоя непоръбен момък...

На времето в училищата се изучаваше философия. Учителите ни учиха, че нямаш право да чупиш училищната собственост: стол, маса, черната дъска, защото те са изработени с труда на много хора и само ти нямаш право да я чупиш. Демек трябва да се уважава труда на другите.

Днес друг хулиган на ски пистите има рожден ден. Обаче е опасан с маркучи щото му се сцепи каската, понеже не караше ски по маркираните трасета.

глупак си ти. Господ такива ги наказва бързо малоумник такъв

Я сега се обоснови. Аз мисля, че този ако беше прелетял с скоростта с която си е чупил каската покрай тебе и ли някой член на твоето семейство би изказал друга позиция.

Ако беше прочел мнението на френската полиция щеше да знаеш, че въпросния пишман скиор е минал през просеките на двете писти със скорост между 60 и 100 км/ч. И това което плещи говорителката му не кореспондира с истината.

Няма ли някой мъжкар да му навре главата в задника на тоя келеш. Боклук.

Trash ! Боклук !

ДА ОПАНДИЗЯТ ШАМАРА!

Хем настанен безплатно, хем не иска да си плати за сбирщината, дето я мъкне със себе си. Мухльо! Нивата, мотиката, и това за лъскането на тоалетните - да съм един съдия, по бързата процедура ще го опраскам. Ама и 24 ч. в ареста - там ще му се зарадват. Може наистина да почне да пее. Шансони.

Ейииии... пет страници с коментари и нито един в защита на нещастното момче. Що стана тъй? :) Тоя е по-зле и от Шамара даже ...

ТОВА ЛЕКА КАКТО МИ БЕШЕ ПРОТИВНО СЕГА МИ СТАНА ТОП ПРОТИВНЯК......ДА ИЗГНИЕ В АРЕСТА.ТО ИЛИ ШЕ ДА ДЪРТИ ЧАЛГАРИ ИЛИ ПЪК МАЗНИ МАЛКИ ЛЕКЕНЦА ПРОБУТВАНИ ОТ РАЗНИ НЕКАДЪРНИЦИ

Шамара е един милион пъти по рядко л.....о от този боклук Криско,скоро и на двамата някой ще им носи гипс в болницата

Един обикновен български келеш, въобразил си, че е нещо като велик рапър. Такива като него в БГ са стотици. По-виновни са тези, които им нашепват, че ако не сега, то поне за в бъщеще ще станат велики без много -много да си дават труд и без кой знае какъв талант.

Razglezeno laino!

Тоа Дриско ако го развръткам из чаршията 10 мин. на високи обороти цел лекарски екип нема да може и под чертеж да го събере след това.

Най-хубавото на тези коментари е че се чува истинското мнение на публиката за въпросното музи(А)кално недоразумение, а не това на "водещите" из разните му там музи(ФЕ)калнли каналчета, в които Кристото - е представен като "супер звезда".

Това е така, но за жалост все така старателно ще продължават да ни го пробутват - и него, както и доста други "продукти" и разнообразни недоразумения...

джепето

Ако трябва да обобщя накратко казаното от двама ви - всеизвестен факт е, че и лошата реклама е реклама и в случая - многото негативни коментари пак са по-малкото зло за такива като Криско пред липсата на каквото и да е присъствие в медиите! Без Крисковци, няма да има медии, както и без медии няма да има Крисковци.

И сега как ще спя, като знам, че Дриско е бил задържан? Сериозно на кой му дреме за поредното лекенце?

?? от кога на педалите се казва ' рапъри '?

Ево те, брате, ово се зове демокрация! Квото си гледал по екраните, американските филми за будали, го въплъщаваш на живо в африканска България. Това култура, това дисциплина, това закони - йак! Троши, кърти, руши, тази страна не е твоя, тя е на цитаните, диваците мутрите, на ГЕРБ и проичее... Майната й на държавата, на културата и на всички вас, седо си седите и не реагирате, доикато един ден такива като този рапър не ви прережат гърлото.

Лелелелееее.... Защо не съм бил на мястото на администраторката... Такъв бой щеше да яде това лайно миризливо, че нямаше да може да си събере зъбите от околността...

Коментари - Рапърът Криско задържан след погром в хотел | Днес.dir.bg

Рапърът Криско задържан след погром в хотел

Рапърът Кристиан Талев - Криско е бил задържан на 1 януари в Горна Оряховица, след като заедно с двама свои приятели направил скандал и потрошил имущество на хотел. Изпълнителят платил щетите, но бил отведен в ареста за няколко часа.

Обратно в новината

Коментари - Рапърът Криско задържан след погром в хотел | Днес.dir.bg

Коментари

КАКЪВ Е ТОЗИ ПАЛЯЧО,АЗ ДОРИ НЕ СЪМ ЧУВАЛ ЗА НЕГО.ПОРЕДНИЯТ НАРОЧЕН ЗА ЗВЕЗДА.ДА ТИ ПИКАЯ НА ЗВЕЗДИТЕ И ХАЙЛАЙФА НА БЪЛГАРИЯ-САМО НАРКОМАНИ,ПЕДЕРАСИ И УТРЕПКИ.

криско си е криско и все пак те си платили стаите и не спали в тях а и платили щетите.

Какъв е тоя цървул бе!!! Мяка по телевизията сутринта ,бил голяма звезда. В собствените си очи може и да е ,но така е явно мноооого на сериозно се е взел. За съжаление такива наркомани и пияници са пример за нашите деца!!!!

..на мястото на хотелиера,щях да го направе за винаги КРъстален! ебати говедото,защо го лансирате изобщо Долно педалче и даго ебеш няма да му направиш лошо бой,бой и хамалски труд в кариерите

Криско не е лошо момче. Това, че си пада да му го слагат отзад не е кой знае каква новина. Няколко пъти сме се забавлявали и е неуморим. Лошото е, че почна да изкрейзва от тия боклуци! Дано се осъзнае, че яко ще го закърши.

Ама каква звезда е тоя смешник?! Палячо тръгнал да ми прави имидж като троши и се бие. Пет пъти го дали по телевизията и се взел за много велик. Друг е въпроса, че нищо смислено не говори като е в ефир. За художествената стойност пък на "натвореното" от него просто нямам думи. Само да погледнем с кого е вършил щуротиите - с някакъв 25 годишен селяндур от село до Габрово и с друг 31 годишен такъв от Казанлък.

Интересното е че не казват в подробности как са ги заварили тези момци, за да не им развалят реномето. Истината е че са били обърнали всичко нагоре с краката в стаята, докато са се гонили и натискали, а като са влезнали полицаите са ги заварили в доста неприлични пози. Единият полицай даже е повърнал в тоалетната, като е видял как са се омазали със секрети.

Боклуци са идолите на днешните деца. Като на вчерашните. Вече сърбаме попарата на псевдопрехода.

криско е алчен и бездушен чикиджия,какво друго може да се очаква от него?реди време пък бяха писали ,че е правил секс с майка си,не знам дали е вярно!

Смешник.

Е аз като дърто парче най-после разбрах какво е сеперстарс в България.

Ми ровата дъртак учка, на гз си имаш смучка ... и в районното рива "Пуните мъ съм звиздаааа..."

от Дриско какво да очакваш друго...

Ако бях хотелиер, нямаше да пусна това биче на снимката да припари и до тоалетната в ресторанта - по физиономията му е ясно на какво е способен...

Ясно е, че Криско трябва да бъде арестуван за хулиганство, както и всеки друг при такова трошене. Ама искам да знам името на хотела и дали наистина е било неотоплено и нямало топла вода.

Погром? Посмалете малко..

Пълен нещастник ! Няма какво да се коментира - самозабравил се селски цървул !

Колко бунтарско и рапърско! Позмокрих сА!

Тази новина е за рубриката ви "Лайф" .То все едно да пуснете статия за Валери Божинов в спортната рубрика и да ни информирате на кой курорт се пече.

Много му порасна работата на този Криско. Доста нагло поведение, а покритие няяяяяяяяяяяяма.

Собственикът на хотела казал ,че звездите не се държат така.Не проумявам каква звезда?Кой е звезда?Защо бива оприличаван на звезда.Ние българите имаме ли представа какво е звезда.Може ли човек даден по телевизията няколко пъти да се нарича звезда.Този го видях в едно предаване,редеше някакви несвързани думи,нещо като напеви но беше изключелно зле,толкова,колкото и чалгарите.Ако чалгарите с изкуствените бястове,задници и устни са звезди,значи и този може да се нарече такъв,но не е това истината.Звезди в България няма и ако има то това са няколко души не повече и най-малкато са от тези кръчмарски завръзи.

за размерите на нашата държава си е повече от звезда бе лолио. Сигурно 90% от младото поколение вече 2-3 години се радват на негови песни. Много голям комплексар трябва да си, за да сравняваш колко тежали нашите звезди и колко тези от големите държави....Дано си бил пиян като си писал този коментар : )

А ти защо не можеш да пишеш? Трудно детство в гетото? На колко години си? :)

Бегай да се снимаш с ДМХ за 30 лева!

Абе дрисльо ако аз те хвана сигурен бъди, че ще го и "опиташ"..... и то без белезници....хихихих.

и какво - ти мислиш, че Криско не го е опитвал? само на мен ми е правил фелацио няколко пъти и мога да ти кажа, че което умее, го умее

Хъъ......мммм,не бях го виждал тоя,ама сега се загледах в снимката.С тая боя,няколко тона на долу,с веждите говежди след внимателно скубене, и с тия кафяви петна под гръкляна! Абе тоя Българин ли е?

Тоя к'ъв неприятен селяндур е .. много насрано типче...

ТОЯ ПЪК ЖИВОТНОВЪД КЪФ Е? ЧЕ И РАПЪР БИЛ СТАНАЛ ВЕЧЕ... бах мааааа му...

Не обиждай животновъдите като ги приравняваш с това недоразумение!

Аааа, от нашите мили звезди очакваме точно такива простотии. Все пак е рапър, не е Веселин Маринов.

браво на Криско!!!Може само да му дишате прахта!!ахахйх

Ние, алексчо, прах не дишаме. А ти, ако искаш, дишай му и прахта, и пръднята - каквото ти кеф! ;-)

ела да дишаш моята пръдня.

Ама кажи къде бе сладур, да вземем да ти дойдем на гости вкупом - да ни попърдиш малко или да поопърдиш кочана.

Еееее, този набеден за звезда не е нищо повече от обикновен гамен и хулиган. Той трябва да е антипример за младите как Нетрябва да се държат на подобни места!!!

Дека са ти аверите бе, Криско, та да сложат малко минуси на коментарите! Ако пък нямаш авери, дека са ти феновете? Ааааа.. и фенове немаш, не ти разбират изкуството нещо...

КМЕТА НА ГОРНА ОРЯХОВИЦА ДА НАКАРА ТОВА ЛАЙНО ДА СИ ПЛАТИ ЩЕТИТЕ, ИЛИ ДА НЕ МУ ПЛАЩА ЗА ТЪПИТЕ МУ ГАДНИ ПЕСНИ, АКО ТОВА СА ИЗОБЩО ПЕСНИ!!!!

Що ни занимавате с това ЛАЙНО????

Това Кристо е едно голямо габровско рядко лайно, пък и кой, кой, кой му каза, че знае да пее.

КрисКо. Кристо е друг ;)

Абе хора, много внимание му отделихте на тоя грездей!... Така само му правите услуга на тоя непоръбен момък...

На времето в училищата се изучаваше философия. Учителите ни учиха, че нямаш право да чупиш училищната собственост: стол, маса, черната дъска, защото те са изработени с труда на много хора и само ти нямаш право да я чупиш. Демек трябва да се уважава труда на другите.

Днес друг хулиган на ски пистите има рожден ден. Обаче е опасан с маркучи щото му се сцепи каската, понеже не караше ски по маркираните трасета.

глупак си ти. Господ такива ги наказва бързо малоумник такъв

Я сега се обоснови. Аз мисля, че този ако беше прелетял с скоростта с която си е чупил каската покрай тебе и ли някой член на твоето семейство би изказал друга позиция.

Ако беше прочел мнението на френската полиция щеше да знаеш, че въпросния пишман скиор е минал през просеките на двете писти със скорост между 60 и 100 км/ч. И това което плещи говорителката му не кореспондира с истината.

Няма ли някой мъжкар да му навре главата в задника на тоя келеш. Боклук.

Trash ! Боклук !

ДА ОПАНДИЗЯТ ШАМАРА!

Хем настанен безплатно, хем не иска да си плати за сбирщината, дето я мъкне със себе си. Мухльо! Нивата, мотиката, и това за лъскането на тоалетните - да съм един съдия, по бързата процедура ще го опраскам. Ама и 24 ч. в ареста - там ще му се зарадват. Може наистина да почне да пее. Шансони.

Ейииии... пет страници с коментари и нито един в защита на нещастното момче. Що стана тъй? :) Тоя е по-зле и от Шамара даже ...

ТОВА ЛЕКА КАКТО МИ БЕШЕ ПРОТИВНО СЕГА МИ СТАНА ТОП ПРОТИВНЯК......ДА ИЗГНИЕ В АРЕСТА.ТО ИЛИ ШЕ ДА ДЪРТИ ЧАЛГАРИ ИЛИ ПЪК МАЗНИ МАЛКИ ЛЕКЕНЦА ПРОБУТВАНИ ОТ РАЗНИ НЕКАДЪРНИЦИ

Шамара е един милион пъти по рядко л.....о от този боклук Криско,скоро и на двамата някой ще им носи гипс в болницата

Един обикновен български келеш, въобразил си, че е нещо като велик рапър. Такива като него в БГ са стотици. По-виновни са тези, които им нашепват, че ако не сега, то поне за в бъщеще ще станат велики без много -много да си дават труд и без кой знае какъв талант.

Razglezeno laino!

Тоа Дриско ако го развръткам из чаршията 10 мин. на високи обороти цел лекарски екип нема да може и под чертеж да го събере след това.

Най-хубавото на тези коментари е че се чува истинското мнение на публиката за въпросното музи(А)кално недоразумение, а не това на "водещите" из разните му там музи(ФЕ)калнли каналчета, в които Кристото - е представен като "супер звезда".

Това е така, но за жалост все така старателно ще продължават да ни го пробутват - и него, както и доста други "продукти" и разнообразни недоразумения...

джепето

Ако трябва да обобщя накратко казаното от двама ви - всеизвестен факт е, че и лошата реклама е реклама и в случая - многото негативни коментари пак са по-малкото зло за такива като Криско пред липсата на каквото и да е присъствие в медиите! Без Крисковци, няма да има медии, както и без медии няма да има Крисковци.

И сега как ще спя, като знам, че Дриско е бил задържан? Сериозно на кой му дреме за поредното лекенце?

?? от кога на педалите се казва ' рапъри '?

Ево те, брате, ово се зове демокрация! Квото си гледал по екраните, американските филми за будали, го въплъщаваш на живо в африканска България. Това култура, това дисциплина, това закони - йак! Троши, кърти, руши, тази страна не е твоя, тя е на цитаните, диваците мутрите, на ГЕРБ и проичее... Майната й на държавата, на културата и на всички вас, седо си седите и не реагирате, доикато един ден такива като този рапър не ви прережат гърлото.

Лелелелееее.... Защо не съм бил на мястото на администраторката... Такъв бой щеше да яде това лайно миризливо, че нямаше да може да си събере зъбите от околността...