Голям теч на амоняк след обстрел на пивоварна разпростря отровен облак над Донецк (видео)

Пуснаха сателитни снимки на пораженията на руското военно летище в Крим, има кандидат за мястото на Зеленски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Украина е терористична държава, подлагаща на геноцид милионно руско население. Разбира се ООН и другите трибукваници няма как да забележат това.

Нали точно бандеровците тъпкаха поляците в газовите камери?! Така са платили на Хитлер за откъсването на вече разширена и облагородена Украйна от Русия. Техните синове и внуци следват техния пример.

Светът няма ли да озапти кървавият клоун ? Защо го въаоражават , за да запали ТСВ ли ? в нея няма да има победители , дори да са на Луната !

русороби , не се правете на луди. К'во ми се хващате за няк'ъв амонячен облак дето вече е изветрял :))) Я коментирайте снимките от кримското летище , да ви чуя ? Фейк , незагасена цигара , случва се , малко пожар ама самальотите - здрави , айде почвайте.......... Или чакате да цитирате сводката на Конашенков , а дотогава ще мълчите като риби

оф , забравих и това :))) ей то ми оправи деня , браво на тоя дето го е постнал по-рано https://twitter.com/na_intel/status/1557381938742263808

бритишгей дал три ракетни установки от преди 30 години ...чистат старо оръжие за сметка на тъпите укри дето ги бият кат кучета и измират

За пореден път ВСУ обстрелва обекти с опасни вещества. Украйна си иска САМО ЗЕМЯТА, хората в Крим и Донбас са определени за УНИЩОЖЕНИЕ!

Украйна иска Русия! САЩ им я обещаха ако унищожат всички рускоговорящи!

Точно попадение. Вероятността руски войници да бъдат в пивоварна е огромна.

Слава на Украйна.

Зеленски е САЩ, не е Украйна. Бандеровците също не са.

Въпрос към нацито Brant (нерегистриран), 2022-08-11 10:59:54 Няма да те питам с какви точно самолети украинските пилоти изстреляха американските антирадарни ракети по руската ПВО. Аз не те питам, ама отговори на себе си - с тези съветско производство ли, дето имат? Или воже би с 6-те македонски Су25, пристигнали като помощ и от вчера до един приземени за винаги ли? Това официално пред съфорумците не те питам! Обаче!!! Би ли ме светнал къде точно са попаденията на двете ракети ATACMS? На сателитните снимки нещо "ги отнемаа", дет' викат бракьята мАкедонци? Американците не говорят за ясно наличие на попадения, ти ни казваш... Посочи ги къде са - просто няма как да се скрият - и ти, и аз сме сигурни в това. Прегледай сателитните снимки от същия източник при бомбардировката на сирийското летище Аш-Шайрат 2017г. от американците - за ориентация как изглеждат попаденията и пораженията от тях. Тук трябва да са само две :):):)

ИЗБИВАНЕТО РУСКИТЕ UNTERMENSCHEN ВЪРВИ ПО ПЛАН В периода 5-8 Август, украинската авиация с американски антирадарни ракети въздух-земя унищожи 17 зенитни комплекса на фашистка Русия. На 9 Август, в зачистеният от ПВО сектор, с HIMERS бяха вкарани две британски ракети ATACMS по летището “Саки” в Крим. Разстоянието от линията на разграничение е 220км. Унищожени са напълно: минимум 9 фашистки самолета, а повредени общо до 37 и още други 6 хеликоптера. Жертвите са около 60 руски фашисти, а други около 100 са ранени от осколки. ТОВА БЕШЕ ТЕСТ ЗА ВЪЗМОЖНОДТИЪЕ НА РУСКАТА ПВО. ATACMS не бяха разпознати от C-300 и C-400 изобщо. Руската ПВО е най-слабата ПВО в света. Следващите интересни цели ще бъдат Кримският мост и Московският Кремъл. РУСИЯ КАПУТ! ЧАКАМЕ ПЪЛЕН ВОЕНЕН РАЗГРОМ НА ФАШИСТКА РУСИЯ, КАПИТУЛАЦИЯ И ЗАЛИЧАВАНЕ НА РУСИЯ ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КАРТА НА СВЕТА :)))

Само едно нещо ще ти кажа - ако украинците наистина носеха отговорност за инцидента в Крим, щяха да ПРОДЪНЯТ медиите със статии за великия си подвиг. Сега се разкарай.

Издухал укрофашист. Скъсали са ти гъза от ебане в лудницата и съвсем си изтрещял.

Абе ,тя и лисицата беше чАкала... ама си остана гладна.

1/ западни антирадарни ( и всякакъв друг тип ) ракети , изстреляни от украински самолети , няма как да стане . Просто са несъвместими , а интегрирането не става бързо 2/ британски ATACMS , много ме съмнява , още повече да са дали от тях на Украйна. Британците си карат на стандартното M270 MLRS , което не ползва ATACMS , а и като цяло тази ракета май (все още) Запада (разбирай САЩ) не е дал на украинците...... 3/ иначе....ако снимките не са някой фейк , ВКС России яко е глътнал вода , като крайцера Москва :)))

Защо и информацията на ДИР, и болшинството постове с коментари ми приличат на пропаганда, ито от най-нисък клас? Защо някой ме кара да си мисля, че не си спомням какво е писал в същия сайт преди година, две, три... Цитат: "... самопровъзгласилата се Донецка народна република..." Да попитам колко пъти ДИР и писал за т.н. "Мински споразумения"? Кои са субектите в тези договори, от кого са подписани? Значи Порошетко като президент на Украйна и Франция и Германия изрично искат от ДНР/ЛНР да се явят като страна по договора и да го парафират, подписват договора като гаранти, а ДИР ще ни обяснява кой бил се самопровъзгласил, кой бил признат и кой не... Нали не си мислите, че съм с деменция, или пък неграмотен...

Още през 5-ти век великият китайски пълководец и мислител Сун Дзъ в книгата си "изкуството на войната" е казал: "Искаш ли да победиш, унищожи пивоварните на врага си".

Важното е пивоварните да работят. Всичко друго е ...

Да обстрелят пивоварна... нямам думи. За укрите няма нищо свято! Обстрелялия пивоварната залужава да го задушат затрупвайки го с изсушен малц. Може и хмел да му добавят - за аромат.

Малца трябва да е изсушен, щото другия е много тежък, пък и няма да му се вре по дихателните пътища и много бързо ще го ликвидира.

Руските орки са готови да си отровят хората си за да обвинят Украйна за това.

Това не са техни хора. За евреите в Кремъл това са просто безмислени славянски подчовеци. Като мнозинството роби с промити мозъци в тяхната недоимперия, която управляват.

ей руските тролове като змиорки хлъзгави. :)

Целта на САЩ с войната, която сътвори в Украйна и със санкциите които поробена Европа налага е само една - да се отрови живота на руското население и то да бъде използвано за избор на марионетки и продажни дебилни лидери начело на Русия, след което следва разграбване. За Украйна и за Европа на никого не му дреме, всичко е заради ресурсите в Русия.

Ами те така не ограбиха ли и Украйна? Кланът Байдън се намърдали в газовата индустрия, изкупили голяма част от газопреносната мрежа на Украйна. На друга страна монсантовци, каргили маргили и прочее катили изкупили 17 милиона хектара от обработваемата земя на Украйна, повече отколкото е обработваемата земя на цяла Италия. За сведение обработваемата земя на Румъния възлиза на 14 милиона хектара, а цялата обработваема земя на Украйна е 31 милиона хектара. И това всичко е разпродадено от проституиращите правителства на Украйна. Не е луд, който яде зелника.

Почвате да ядете хуя, тия дето се мислите за непобедими

Зеленски може да не е идеален, но да сложат на негово място Люся е мяйтап. Все пак, по-добре той, отколкото връщане на Шекера на бял коч или отново някой ненромалник, като тучинов или яйценюх. Интересно - хладилните инсталации на пивоварната още работят с амоняк. Това е технология, която сигурно са изнесли още от Германия, в края на Втората Световна. И пивоварната няма абсолютно никакво военно предназначение. Дори за разквартируване не става, за разлика от любимите на украинските военни училища, болници и детски градини, защото никой военен няма да прати хората си там, където ще се напият най-много след час. Така че атаката на украинците си е чист терористичен акт спрямо мирно гражданско население.

Знаете ли, че най-скъпата пура на света е Gran Habano No 5, като цената ѝ е скромните $185,000. И като казвам “скромните”, е защото я сравнявам с най-скъпата цигара на света. А най-скъпата цигара е кримската от вчера. А тя по мои сметки, които не претендират за изчерпателност или точност, възлиза на около 637 000 000 долара. 8 самолета СУ-27 (8x$30M=$240M), 4 самолета СУ-30М (4x$35M=$140M), 5 самолета СУ-24 (5x$25M=$125M), 6 вертолета МИ-8 (6x$18M=$108M), 1 самолет ИЛ-20RT (1x$20M,4 склада боеприпаси (поне $4M) или общо $637М, или около 3500 от най-скъпите пури. Не знам дали е била добра, но е излязла доста скъпа. А дали наистина всичко това (по думите на руснаците) се е случило от цигарата на някой, няма да разберем. Друга много скъпа цигара е била запалена на крайцера “Москва” на 13 април т.г. Тя се оценява на $750М. Няма данни дали е била изпушена или само е била запалена, но има данни за най-малко 2 ядрени бойни глави, които са под вода и досега. Също е загинал само капитана, а 27 моряци все още се издирват.

Много отрано си прекалил с тревата. Сменяй дилъра.

Пич, ако не си отговарял за хора, които боравят с разни опасни неща, нямаш право да се обаждаш. Аз си знам какво е на направиш занятие с миниране и разминиране с истински боеприпаси и нищо да не гръмне. Първо мина неколкократен инструктаж с набиване на канчета, след това инструктаж без набиване на канчета, след това пробваш хората с учебни мини и пак набиваш канчета, щото ако не бяха учебни мините.... абе нямаше да пиша сега из форумите ами щях да пея в ангелския хор. Пак инструктаж и набиване на канчета... и така докато след около 6 месеца с голям страх даваш истинския боеприпас в ръцете на обучаемия и го гледаш в ръцете много внимателно. Но така като цяла зала гледа фокусника, но никой не вижда от къде фокусника изважда заека, така очакваш да не видиш грешката, която ще прати и двамата, обчаем и инструктор, директно пред свети Петър. Та въобще не изключвай версиите за инциденти. Даже няма нужда от цигара. Достатъчно е едно криво движение.

Получиха високоточни ракети и знаят че това е пивоварна и има амоняк и им спретнаха химическа атака. Целта е да пострада населението.

А , инфото е....Според украински източник.....според CNN......Дойче веле и т.н.

И някакви сателитни снимки от вчера.

Вече половин годиниа се води войната, а нашите тъпи укропропагандисти не разбраха една простичка истина - най-слабото място на пропагандата тип "Късен Гьобелс", която те правят е, че следн няколко дни до седмици истината лъсва в целия й блясък и после вече никой не вярва на такива "лъжливи очарчета" като тях. А тепърва предстоят още много месеци война - до унищожаването на Украйна и разделянето на територията й. такава е съдбата на всяка изкуствено създадена държава - СССР, Югославия, Австро-Унгария... За разлика от тях, Русия винаги е била мултиетническа държава. Според мемоарите на един френски херцог, веднъж на приием император Николай І (самият той е с пробладаващо немско потекло) му казал: Вие мислите, че сте заобиколен само от руснаци? Няма такова нещо - онзи там е грузинец, тези двамата са молдованин и евреин, до тях е кавказец... Но всички ние сме руснаци." И все още е така - почти една четвърт от управляващите в днес в Русия са украинци по произход. Лавров е арменец, Путин - руснак, Шойгу - тувинец, много са евреи и т.н. това е и разликата между загиващата Украйна и Русия - в Русия има нация, а в Украйна - не. Украинците не обединяваха хората, а насилствено провеждаха украинизация (затова и затвориха българската гимназия и сринаха паметника на хан Кубрат), при това на базата на западноукраинците. И естествено, не успяха да създадат украинска нация. А без нация няма държава.

Сега кажи нещо за общата славянска история, за братските народи, за православието.

кое от написаното не е вярно

Точно историята на славяните е една от най-мътните, най-неизвестните и умишлено най-изкривяваните. Виж ни езиците - български, полски, чешки, словашки, словенски, сръбски, хърватски, руски, дори и в някои части на Германия... Сходни са. Просто няма как всичкото това население да е "дошло от север" в някогашна Европа, просто защото в Северна Европа не е имало толкова хора. Дори Евангелието от Реймс, на което са се клели кралете на Франция над половината е на черковнославянски език. Не е само това със славяните. Подобна е ситуацията с траките. До около 300-400 г. по нашите земи е имало много тракийски племена (вкл. дали доста римски императори), а само за около 200-300 години били някак си така изчезчезнали и на тяхно място се "настанили" славянски племена, че даже имало и място за новодошлите българи на Аспарух. как става това? Ами никак. Никой голям народ не изчезва изцяло за 200 - 300 години. Цялата история на Европа трябва да бъде пренаписана.

Путин и Медведев са евреи. Както и 99% от Кремъл и КГБ след октомврийската революция на болшевиките- евреи. Дори някой да е арменец, молдовец, украинец, тувинец, грузинец, то той със сигурност е с еврейски корени, най-често по майчина линия.

Нормално е за укронацистите, те стрелят по жилиищни сгради в освободените от руснаците територии, стрелят по заводи, електроцентрали, атомни централи... Щом вече са го изгубили, гледат да го унищожат. Да направим злагания : зеления клоун ли ще си замине или претендентът за мястото му, другия клоун арестович? :)

"Проруските сепаратисти обвиниха Украйна...." Очевидно тънкият намек е, че е възможно т.н. проруски сепаратисти сами да обстрелват себе си. Изобщо, масово в Украйна руснаците се самообстрелват.

Украйна е универсалният враг за всичко руско и проруско. Те без враг се чувстват нещастни и непълноценни. Нямат за какво да живеят, нямат и за какво да умрат.

Освен цигарите сега трябва да спрат и пиенето. Става все по-непривлекателно да се живее в Россия.

Да, наясно сме, че войната е престъпление срещу човечеството. Имаме огромен проблем с избирането на власт хора като Путин, Зеленски, Байдън , Фондерлайн , които са абсолютни малоумници и убиици.

Зеленски пък защо?

Защото има огромен принос за разпалването на войната.

Ако Фондер... както там му казваш, е абсолютен престъпник и малоумник то аз съм еба ти изрода. Интересно е след такова сравнение ти какво мнение имаш за себе си?

Новата противовъздушна система на летището в КРИМ "леко" се накланя от вятъра ама нищо https://twitter.com/na_intel/status/1557381938742263808

Виждаме надуваем макет. Безаналогов, разбира се. Това донякъде обяснява защо руското ПВО пропуска целите.

Не знам Русия какво чака нали и наложиха всички санкции сега трябва жестоко бомбене защото украйнците ще се възползват от всяко разхлбване

Глупако, а ти защо си мислиш, че Русия чака нещо. Русия не може! Не го ли проумяват промитите ви , комунистически мозъчета?!?

Нещастник Русия може но е жалостива.

Сега е модерно да се казва Проявява жестове на добра воля. Като взривовете във военно-въздушната база Саки, примерно.

да има жестоко бомбене, братле? Какво те е накарало да вземеш толкова крайна позиция, и то само на една от страните в конфликта, че да желаеш на другата пълна анихилация? Дай да поспрем и да помислим, действително защо не ги изличат от лицето на планетата - ами простичко е - руснаците с никоя от многото народности, били навремето под техен контрол (но нека не забравяме - И ЗАЩИТА) НИКОГА НЕ Е БИЛА ТАКА близка, както с населяващите Украйна. Каквото и да си говорим, тия серсеми там, дето се бият са най-близко кръвно-родствени. Ето точно това ги спира. Едва ли е ламтеж за страхотния и продуктивен чернозем в Украйна (който също не е за изпускане, щото е страхотен ресурс), по-скоро е неумолим сантимент към хилядолетната им обща и силно свързана история. Вярно, търпяха много години, предполагам че и още малко ще потърпят. Но до изстъпления от рода на НАПАЛМ и ORANGE AGENT като практиките на САЩ във Виетнам категорично няма да се стигне. Искрено се надявам, този конфликт скоро да приключи, както се казва на руски - ПО ЛЮБОВНОНУ, С ПОНИМАНИЕМ И ПРОЩЕНИЕМ. Нямам своя страна в конфликта, но имам свои сметки за плащане и деца за хранене и възпитание. Мразя, когато чета тук и на какви ли не други места, каква позиция би трявало да заема и с какви приказки да си приспивам вечер децата!

ДЕТРОЙТ РЕД УИНГС ... РУСКИЯ ЕЛИТ Е 50% ОТ БЪЛГАРИ, 5% ОТ ВИКИНГИ И 45% СЛАВЯНИ ------ пука ! Българите се дистанцираме от тези "българи", които "се хранят" с кръвта на народи! Това жестоко пренаписване на историята, само за n-ти път доказва жестоката асимилационна същност на проклетите блядове! Хора, спасявайте се по света докато още имате европейски статут! Това бунище е обречено ! Всяка подобна провокация само доказва, москалското племе трябва да бъде унищожено! Ботев, Левски, Раковски, Панайот Волов, Захари Стоянов....и сие се обръщат в гроба! Да не говорим за Симеон -I ! *

Амоняка не остава ниско издига се на високо.

Абе спрете с тая руска пропаганда бе! В Беларус са се чули взривове на летище отдадено на руските ВВС. Пак ли украинците са виновни???

ей тъпунгер прочети това по-долу и спри да сееш профашистка-укропропагандна истерия При обикновени условия амонякът не реагира нито с кислорода, нито с въздуха. При загряване обаче образува експлозивни смеси. Струя от амоняк гори в среда от чист кислород. В зависимост от условията на взаимодействие се получават различни продукти. За практиката голямо значение има реакцията на каталитично окисляване на амоняка, при което се образува NO

Чета аз и заключавам, че от този текст са ти ясни само буквите.

Укротерористи сър.

Мааму и пушачи. Не се научиха да не си изтърват фасовете, във ветровито време. Що кораби, бази, складове за боеприпаси и летища си заминаха така.

Миризливи свине руснаците пак се самообстрелват нали?

В този случай се самодетонират. Как го правят само те си знаят.

Жега+жажда+жигуловское = пияни вати в окупирана пивоварна. Някой салдат пак е взривил склад да си запали цигаретата, че му е свършила спичката

.. до като англосаксите не лапнат х.. няма да има опоави..

Бах мааму, тия укри и амоняк ли пият?

Орките ще научат, че още нищо не е започнало....Още не са пристигнали 300-километровите ракети за Хаймарс.....

ДЪРЖАВАТА НА ОРКИТЕ Е 6-ТАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА ... УНГАРИЯ, КУБЕРОВА БЪЛГАРИЯ (МАКЕДОНИЯ) , ДУНАВСКА БЪЛГАРИЯ , ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ, ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ ... И РУСИЯ ... РУСКИЯ ЕЛИТ Е 50% ОТ БЪЛГАРИ, 5% ОТ ВИКИНГИ И 45% СЛАВЯНИ ... ЕТО ТИ БЪЛГАРСКИТЕ ФАМИЛИИИ .. http://www.remezovi.ru/site/?page_id=316

Нали бяха 500? 300-километровите вече са там, един дори може да се види изложен на показ в Донецк ;)

Това е нечовешко, да ти спрат бирата в жегите!

Ха ха, кефи ме как западната преса непрекъснато н съобщва как рускта армия страда, губи оборудване, жива сила - 80 хиляди руски войници били убити и тежко ранени, а в същото време гледаме как руснаците бият по целия фронт и напредват... Само напомням, гьобелс е загубил войната, ха ха ха. В Киев скоро ще има покушение щом се яви претендент за титлата на главна американска марионетка. :)))))

Сигурна съм, че си чалгар имаш бирена структура и си гадюха .На какво се кефиш , че не е в твоята къща , руския ботуш , че не изнасилва твоята жена и дъщеря ? Кефи се и твоя ред ще дойде , руснака няма морал.

Ха ха, лилке, всеки получава това, което заслужава! Има една българска поговорка, която чудесно описва укронацистите - волът като рие му пада на бърба или пък - да би мирно стояло, не би чудо видяло. :)))) Куха лейка си, личи си. :))))))

За последния месец, колко напреднаха, откакто HIMARS са в играта? Покрай Киев, Суми, Чернигов, Харков колко напредват? На остров Змийний, как напредват? Крайцер Москва, колко напредва в подводната си мисия?

Ха ха, хаймарсовете намаляха драстично и затова намаляха и атаките с тях :)))) Какво за Змийския остров? Там е празно, няма никой:)))) Какво за крайцера? Потъна? Я да кажеш нещо за 30%, засега, от най-богатата на полезни изкопаеми територия от бившата държава украйна:))))) Ха ха ха, никоя загуба не може да се сравни с придобивките, които взимат руснаците, а те са си техни, укронацистите ги ползваха временно. :)))))

Към този с усмивката. Е, че повод за радост ли е, че руските войски трепят и побеждават братския им тях и нас украински народ?? Все едно баварците в Германия да нападнат тези от Саксония, и да ги победят. По-голяма свинщина не съм виждал. За съжаление, ние с общите гени от Рясия до Балканския полуостров, сме си все същите лай...на. Вместо да се борим за просперитет, гледаме как да вървим назад.. Няма поводи за радост,щом има война, особено, толкова близо до България

За последния месец са напреднали с 10 км и то само в източната част.

Да "благодарим" на запада и америка, че продължават да изпращат оръжия на Киев, за да поддържа войната и страданията на хората там. Вместо да натискат спешно за мирни преговори, те поддържат безкрайна война.

Украинците искат мирни преговори и постоянно го повтарят. То се видя че Путин печели войната, само трябва да ги покани в ООН в Ню Йорк или в Женева и да си преговарят.

То Хитлер така е искал, всички със свалени гащи , на преговори . Ако искат мир , руснаците да се приберат на своя земя и да приготвят кинти да плащат за кошмара ,който създадоха .

Значи, американците са виновни, че дават оръжия, а не Капутин, че нападна Украйна, а? Ето това е нивото на съветофилите....С две думи ''малоумни отрепки''

когато двама роднини се бият, гледаш как да ги разтървеш, а не гледаш как да подклаждаш боя. Аки си човек де...

Да оставят путин да си прави блицкриг в 21 век? Това ли трябваше да стане? А защо съветския съюз не се предаде през втората световна, ами успя да се защити и то също с подкрепата на запада? Защо не се предадоха да не удължават страданието на народа тогава?

До "детройт ред уингс". В Русия всички са мелвзи и няма ни един,който да не е мелез,ориятелю. Руската Федерация побира в състава си над 54 нации,но всичките те са само символика,защото след вейове и векове съжителство само мечките на се смесвали.Няма българи. Някога,до изстъпленията на Александър,Ленин и Сталин срещу етническите българи имаше,но към днешна дата няма. В Украина е същуят етнически хаос. Погледни лицето на Питин-една раса,лицето на Лавров-втора раса,лицето на Захарова-трета раса. Сите са монголо-хазарски мушмуроци.

ХЕХЕ ... САМИЯ ЛЕНИН Е ЧУВАШ - ВОЛЖКИ БЪЛГАРИН ХРИСТИЯНИН ПО БАЩА ... ПРОЧЕТИ НАЙ - БЪЛГАРСКАТА КНИГА СЛЕД ИСТОРИЯ СЛАВЯНОБЪЛГАРСКА ЛИНК ... http://www.remezovi.ru/site/?page_id=316

Потери нет!

БЪДЕЩЕТО НА УКРАЙНА И ЗЕЛИНСКИ ... https://youtu.be/MFk_y83bbfE

но подобен русофилски трол като тебе не искам да защитава Русия... Платените идиоти независимо дали сте русофили или русофоби сте малоумници

Украинците и те не са стока

като отстъпват и минират всичко, включително и с тия скачащите които осакатяват по 1 взвод

Върви операция по дезинфекция и дезинсекция на кочината. Прасетата ще бъдат преместени в това сибирска кочина.

ВЕЛИКА И ВОЛЖКА БЪЛГАРИИ СА ЧАСТ ОТ РУСИЯ ... ТАМ ЖИВЕЯТ НАД 30 МИЛИОНА БЪЛГАРИ И ТЕХНИТЕ ПОТОМЦИ И ИМА 3 БЪЛГАРСКИ РЕПУБЛИКИ - ТАТАРСТАН, ЧУВАШИЯ И БАШКИРИЯ ... А ДУНАВСКА БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е ЧАСТ ОТ USA И ИМА САМО 6 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ

абе стига с тези наркотици бе.. Бива бива комплекси ама чак толкова

ВЪРХОВНИЯ МЮФТИЯ НА РУСИЯ И ОНГ ГО КАЗВА .. https://youtu.be/1GSJa7jJDKU .. АЗ САМО ПРЕПИСВАМ :)

.....

Финалът ще бъде директен полеви бой с кютеци между комикът Зеленски и трагикът Путин. И двамата са чифути.

българин ли?

Тези паразити трябва да се изличат от земята!