17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комплота, с ОБОСНОВАНО ПРЕДПОЛОЖЕНИЕ, е дело на колегите на бития от братята римляни снайперист. Пожарът е професионален, такова ще е заключението утре на специалистите, тоест - ТРИ В ЕДНО. 1. Ромеите ще консумират гнева на "мършата" ОЩЕ МНОГО ДЕКАДИ време.Защото каквото повикало, такова и се обадило. 2. Работниците загубили доходите си, ще предизвикат едновременно СЪЧУВСТВИЕ, СОЛИДАРНОСТ ... и ГНЯВ 3. "Електоратът" на ПП "ГЕРБ" подпали в изминалата седмица чергата на баш пожарникаря ... и поради това ще го извади от мишата му дупка където се е заврял от ИСТИНАТА ЗА БЪЛГАРИЯ. Какво следва? МАШИННО ГЛАСУВАНЕ или РУСКА ХИБРИДНА ВОЙНА, по времето и след изборите за ЕП. Тази "хипотеза" едва ли ще дочака сутринта, но ако я има обаче ... цензурите тогава ще гледат "ДОБРО УТРО, ВИЕТНАМ", за да черпят идеи от братята американци, ... като си припомнят как се е оттеглил ПЕНТАГОНЪТ от Сайгон някога.

Циганските барони мачкат яко

Отговорът на поредния цигански тероризъм с активното участие на антиБългарските нпо-фекалки трябва да е категоричен : Нито един коняк в радиус от поне 800 км. от Войводиново !

не било ясно - ясно е като бял ден - циганите се заканваха, че ще запалят селото.

Ясно е като бял ден-Циганите са го направили, за да отмъстят!!!!!

да ги поизчистим а тия дето оцелеят да ги затворим в резервати тия индианци ....

Само дето шефа на каубоите не обича индианци а нашите шефове обичат.

МАНГАЛИЗАЦИЯТА Е ОТМЪСТИТЕЛНА... НО БЕЗЗАКОНИЕТО, т.е. ПРЕДИЗБОРНО НЕ СЕ ПРАВИ НИЩО СРЕЩУ ЦИГАНИЗАЦИЯТА, ЕЛЕКТОРИЗАЦИЯТА...

Майчиното проклятие настига прокълнатия. Майка България кълне, а "лошият мат'риял" псува тези които я унищожават и ХУМАННО ГИ ГЕНОЦИРАТ. Все някой ден на Господ българинът ще му додеят канските ревове на НЕГОВИЯ АРЕНДАТОРСКИ НАРОД ... и ще Прекрати за една нощ по Божията Воля и Божествените закони ("Седмо: Кради по-малко!") анархията на истаблишмънта.

Това е защото станахме много либерални, много добри...Решихме че, маргиналите могат да се превъзпитат, да станат хора..И сега нормалните ядат големия и дебел...салам....Както виждате никъде не говоря за цигани или папуаци....

Настана време разделно - или те или ние!

това си е циганска работа. отмъщение. първосигнални маргинали тормозят вече векове българския народ. от племе, народ не става. ДА ПОДКРЕПИМ ВИЦЕПРЕМИЕРА КАРАКАЧАНОВ! ДА СЛОЖИМ КРАЙ НА ЦИГАНИЗАЦИЯТА НА НАЦИЯТА!

Само ако ни разясниш причинно следствената връзка между едното и другото.

Обяснявам! "Вълната на Шуман" и Квантовият скок на потона с 0,1% ще сложат край на "първо сигналните маргинали които тормозят вече векове наред българския народ.". Това което е Обещал Господ българина, вече е необратим факт. Премината е точката на бифуркация и още тази година последиците ще станат видими и на физическо ниво, освен на ментално.

Да ама не, това не е работа на циганите, те са силно страхливи, тъпи и мързеливи. Това си е професионална акция на полиция. Всички видяха , че навсякъде където има напрежение полицаите пазят само циганите. Така, че палежа си е чиста полицейска акция, заповядан от Б.Борисов и европейските симпатяги от бхк.

Нищо чудно.

четете историята, на запад никога не са интегрирали циг'ани, идват с мюсюлманството когато испания е завладяна за 8 века, след изгонването им се местят с османците на балканите и из европа, но там светата инквизиция не ги интегрира а направо ги унищожава, при хитлер северните страни и запада окончателно ги унищожават и натирват останалите в соц страните.сега либерастите от ЕС пак ни ги набутват и затварят границите си за тях и ни превръщат в гето. няма държава а едни надупени на запада подлоги и затова има и пребити българи и лекари и изгорени цехове и други случки. Зад ц'иганите стои държавата да ги закриля затова сме безсилни.

stankow

Бъркате изгонването на сафаридските евреи с миграцията на циганите. Циганите са индо-европейски народ, проникнали през VI—X век от Индия през Персия във Византия.

Историята има свойството да се повтаря, но вече като фарс. До съставянето на "Кабинетът Борисов 6", нещата ще се урегулират защото ще е сломена БЪЛГАРСКАТА ПАСИВНА МЕНТАЛНА СЪПРОТИВА срещу THE MATRIX. Тогава всички ще сме прости и ще се разбираме.

Струва ми се, че нещата са очевидни. Само че, никой от властниците в района не смее да го каже на глас. Първо, идват избори и мутрите разчитат на циганските гласове.И второ, ако си докаже че циганите са запалили завода (което най вероятно ) в отговор на събарянето на НЕЗАКОННИТЕ им къщи, може да се провокира една местна мини гражданска война. Последните 30 години недвусмислено доказа.ха, че тази етническа издънка, няма как да бъде интегрирана в нормални условия. В тях , просто, генетично са заложени мързела, лъжата, кражбата, престъпленията..С тях трябва да се работи по метода на принудата, силови и безкомпромисни мерки. Работи ли, учи ли, плаща ли си данъцита - Окей. Но живее ли само на социални помощи и от престъпления - в гета. С ограда, охрана и вечерен час.Започне ли живот като останалите, нормални хора - да върви където ще.Но докато аз го храня (и останалите работещи хора) - под контрол!

Може и , да е умишлен и тогава , ще бъдат бутнати още няколко махали .

Тоя пожар мирише. На циганин. Сега герберастите ще почнат да дават обяснения за инцидента, че- видите ли, месото по принцип е силно-запалимо, солта и подправките- също, освен това слънцето вчера беше много силно и най-вероятно складираното замразено месо се е самозапалило....

Защо пък никой не предположи,че ако е умишлен палеж може и собственикът да си го е спретнал.

Човек, като прочете само името ти и му става ясно, че у теб всичко е “наОпаки”! Включително и разсъжденията на един нормален човек !

Така и не се разбра,завърналите се Тигани ли са подпалили цеха за преработка за месо

Властите преди много години отвързаха дивото и го пуснаха да пасе на воля в чужда нива ! Сега го гонят боси из трънака ! Само да не стане като в годините на преименуване на мюсюлманите (НЕ ТУРЦИТЕ, турците са си в Турция) с поредиците атентати във влакове, магазини и градски транспорт ?! Властите да си опичат акъла, че и личният им транспорт няма да ги защити ! Не после да се оправдават, че видите ли са разни терористични организации от близкия Изток ... !!!

На мен най ми е странна забавата, която кипи в колат, която снима филма. Даже пеят, без да са на ясно, че може да има жертви там. Това е една деградирала нация с най-ниската култура в Европа!

На вниманието на господин Цацароф,коментара ми от 10.01.2019 г. по повод заплахите отправено чрез медиите от циганин живеещ временно в чужбина! Коментара ми 1 към 1, какво още да се случи!?! АК-47 (нерегистриран) 2019-01-10 22:58:31 +46 Господин главен прокурор на България, господин цацароф, трябва ли някой да ти обясни, че трябва да издадеш заповед за арестуване на този индивид, циганин дето официално заплашва българското население във Войводино? Хайде господин гладен и тежък, какво чакаш още да се случи или чакаш да видиш колко ще ти платят за да свършиш това дето ти е работа? Не говоря за българското правителство и по-точно за министъра на външните работи или министъра на правосъдието, вие господа начело с шефа си министър-председателя нямате и не желаете да вземете отношение по случая. Естествено! В тази история пари няма, пък и се страхувате, че може да пострада имиджа ви, ако стъпите накриво.

търпеливеи, правете траки/българи, възпитавайте ги, учете ги... не збаравяйте кои сте и всичко ще си е на мястото... от нас са бягали всички, които стъпят на свещената ни земя.. ние не сме завоеватели, всеки е добре дошъл, но ако нещеш сватба - брадва...

"Полицията въдвори ред във Войводиново, ромите си тръгнаха" Дали пък днешното не трябва да бъде: "Ромите въдвориха ред във Войводиново, полицията си тръгна" ????

В никакъв случай не злорадствам за пожара, разбира се, но би могло да се предположи също, че е възможно той да е и някакво възмездие за невинните погубени души на това място, индикация за това, че убийството и яденето на ЖИВОТ-ни, съвсем не е Богоугодно и праведно дело. Само споменавам това, но не го твърдя категорично, поради което Ви моля да ме извините, ако Ви се струва твърде произволно и екстравагантно предположението ми.

Пак ли си се отвързала ма!?! Я бързо обратно на полянката да пасеш...

Щерюуу ти си най тъпото животно ве.!.мбухахаха

И КЪДЕ ЩЕ ПРЕРАБОТВАМЕ СЕГА ГЕРБЕРАСТКИТЕ ШОПАРИ И ДПС-АРСКИТЕ ПУЙКИ :))

Въпрос с "повишена" трудност - ха познайте индивиди от кой етнос са го запалили ...

Те ни бешиха ромите. Дуги са бешели..неска митиоритен дъж у Венсуела и у селото. Нападали пожари от нибето

Е, това със сигурност пак е циганско дело!

Гледай какво прави Банкя-лията Боклук Борисов. Заедно с циганите пали фирмата за месо и българите ще стоят гладни и без работа. Отделно. Б.Б взима подкупи от араби и китайци и ги пуска да вземат Бизнеса и работата на Българите. Отделно, праща телефонни измамници- турци да ограбват по градове и села. А давал работа на Османци- сирийци. Тоя ББ, докато не го застрелят заедно с Цветелин Кънчев и Ахмед Доган, няма да се оправя нещата в България.

Мадуро е виновен!

Не съм аз, Гуайдо е виновен!

... голям празник в Столипиново, Шекера, Хармана,Аджисана...

Циганският проблем е безспорен, но точно това ме съмнява да е тяхно дело, точно защото изцяло изглежда да е така. Медиите ни осведомиха преди няколко часа, че са се завърнали и след няколко часа пожар. И всичко това на фона на нашумялата предизборна “концепция”.

Некой ескимос сигурно е драснал клечката..

много храбри мъже в форума...

Ами не само във форума - мисля че дойде времето …. да поизцапаме ръцете ….

Мъжете са силни първите 2 минути :)

Защото после вече има с какво да се хвалят.

Ако искаш 60+ минути дай координати.

Промените заложени след 1989-та доведоха до това. Циганите се закрилят от САЩ и Запада, и НПО-тата им. Жалко, че има такива българи, които просто не желаят да си отворят очите.

Това е лъжа !!! Никой не закриля циганите !!! В Унгария, Словакия и Чехия вече им "свиха сармите" !!!

Така нареченият "Български" Хелзинкски комитет не ги ли закриля??

САЩ закрилят единствено индианците, защото е записано в конституцията им. Прочети българската конституция, защото много тук са за беседа в най близкото мвр :)

Как ги закрилят? Чрез създаването на единствените в света резервати за хора ли??

Това се нарича саботиране на българската държавност от циганите !!! Народът е казал : "Като не щеш мира, на ти секира!" !!!

АМА ТО В БГ ИМАЛО ДЪРЖАВНОСТ!

Дела трябват, не думи.......................

И каквоняма камериили пожароизвестителна и противопожарна система ли?Трябва да се види финансовото състояние, застраховки и работата на това предприятие.Иначе циганите са удобен параван.Фабрика с теиста душисигурно има сто камери и охрана.В един сладкарски цех където работят трима има -14 камери, за денонощно наблюдение.'

Правило в журналистиката - съществителното "ром" никога повече да не се ползва! Има го точното и ясно "ЦИГАНИН", какво го увъртате, защо не назовавате тия индивиди с истинското им название!?

Логично Уотсън, би казал Шерлок. Но все пак не е необходимо да си Шерлок Холмс или инспектор Стрезов за да разбереш кой, как и защо. Предполагам, че след ден два ще чуем официалната версия, че не са тези, за които си мисли целия български народ.

Не, не са циганите … opsss ….ромите …. случайно е станало … човешка грешка на служител ….

Хубаво, че не е късо съединение или мълния, че съвсем щеше да изглежда случайно.

па язе като гледам отсекаде се вижда и мерише на изгорело, требве само пожарникарето да си свършат убаво и умно работата и дебелиот и гладен прокурор да се самосезира, ако не са му платиле вече да си трае.....

Почна се ...или ние или циганите ! Спиш ли ма държаво Българска ??

Тя цензурата и преглеждане на коментари е заложена от работодателите на този сайт.Кои са те е ясно на всички. Ще дойде ден,когато ще им се поиска сметка. А защо е възникнал пожара и за децата е ясно.

Путин е виновен, руските хакери, новичок, комунистите, БКП... нъл тъй шорошоиди

Сорос е кацнал е горна Оряховица, и запалил пожара лично.

ми кът нема мандри за обиране, шъ палим кланици

Всяко чудо за 3 дни

Толерастията само до гражданска война може да доведе. ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ НА ВСИЧКИ СОРОСОИДНИ ОРГАНИЗАЦИИ с все подлогите им!

Ах пуста сопа неодялана ! Къде е Чочоолов и танковете ? За 24 часа ще кажат кой е подпалвача !

чочоолов е на лов в безкрайните ловни полета заедно с джууролов, и живкколов

Фабриките за месо се самозапалват често, заради голямото количество отделена мазнина! Повечко плодове, зеленчуци - повече здраве! Дано хората си върнат загубите....

месото също е здраве ( незаменим белтък ) , обаче за самозапалването ... много , много хитро ....