Глобиха тракторист - бил карал със 122 км/ч

Производител на картофи от Германия е повел битка срещу пътни полицаи заради глоба, наложена му заради превишена скорост с трактор, предаде Прес асосиейшън, цитирана от bTV.

Обратно в новината

Коментари - Глобиха тракторист - бил карал със 122 км/ч | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Там да няма и хвърчащи комбайни?!?!

Хе, то на времето имаше един виц за съветски трактор, който мирно орял до китайската граница. Китайците започнали да го обстрелват с оръдия. Съветският трактор мирно отвърнал на огъня, унищожил батареята и мирно си отлетял. Може човекът да е купил някое от тези тракторчета и мирно да си е летял ниско над асфалта.

Само Беларус може да вдигне 122км/ч. Едва ли в Германия карат Беларуси. Глупости на търкалета, техните МАНОВЕ вдигат 80 макс. ФК Подуене най-добре знаят как върви Беларус от заводите на БАТЕ :):):):)

Тоя Торстен трябва да е най-бързият фермер на земята...трябва да кандидатсва за Гинес. Щом са го засекли с цели 122 км./час, представяте ли си колко бързо вади или засажда картофите...ето защо Германия е икономическото чудо на Европа...аааа къде бил ключа от палатката, видехте ли... 122 км./час. Ама и с тая скорост да вадиш картофите...трябва да си много сръчен тракторист зад волана. :D :D :D Явно е реактивен трактор това...драгстер, бълва отзад огън и жупел за смайване на немските полицаи.

Абе те всички се правят на ударени като ги спипаш на местопроизшествието- като тоя тракторист. Кой го знае дали не е маскирал някое БМВ като трактор. Препоръчвам отнемане на книжката за срок поне от 2 години :)

ВЪЗМОЖНО Е ДА ГИ Е ДИГНАЛ НА НАДОЛНИЩЕ

Извинявай, братко, чак после видях, че съм карал на ръчна! :)))

Lamborghini, ti moje da kara6 traktor, no nikoga niama da moje da se opravi6 s Ferrari - kazal Enco Ferrari na Feru4io Lamborghini spored edna ot legendite , kogato poslednia se oplakal ot Ferrarito si. V rezultat Lamborginhi zapo4nal da proizvejda sportnite si koli , ( pravel traktori dotogava ). Ne e 4udno 4e dvamata ne si progovoril nikoga pove4e.

toia da ne e s dvigatel na porshe ebati

Понякога и в цивилизования свят има парадокси, но все пак не толкова често колкото в България. И да те щракнат с такава камера, и да ти искат глоба заради такива абсурдно нарушение - пак можеш да се защитиш. Обикновено всеки водач на МПС си има застраховка за правни разходи свързани с движението по пътищата, има и специални адвокати само по наказания, глоби и всички свързано с движението. Всеки човек в Германия си знае правата и задълженията и никой не плаща за абсурдни обвинения. Не е изключено човекът да получи и извинения с чек, а скапаното устойство ще бъде отстранено и заменено с ново и модерно.

Какви е чеда хранила, хранила храни и сега българска майка юнашка. Само, че заради финансовата криза сега ручат само копърка, та повече от 120 не могат да вдигнат.

Nemam dumi :)))

tova danee bil shumaher maskiran da pravi testove za f1

Ами батко аз за това на катаджий извън населени места не спирам. Ако могат да ме настигнат и ако имат здрави гащи нека ме гонят! Тъй ли инак ще им дам 50камъка да пият една студена бира ако ме догонят де,доста трудна работа:)

Леко се е отървал. В България той щеше да е виновен.

Няма значение, че не може да вдига толкова, законът си е закон - щом има снимка, значи е карал с 122 км/ч, все пак Германия е правова държава и законите трябва да се спазват, или не? :)))))))

Ей тая криза.... Вече не е нужно човек да дава пари за кола, камион и т.н. - МНОГО в ЕДНО!! Купуваш си 1 трактор и бръмчиш-кеф ти на полето, кеф ти на почивка, кеф по магистралата.

както се казва в един виц руските трактори отвърнаха на огъня и отлетяха - ха ха ха

Каква е тази машина тук има някаква грешка това неможе да е трактор, а сигурно е ферари. И аз ще си купя таакава машина.

Що вие не вземете да се образовате( или при вас е по-правилно образУвате) малко. Тея трактори Ферари, които ги виждате в Гугъл, НЯМАТ НИЩО ОБЩО с италианската марка и компания произвеждаща спортни автомобили ОТ САМОТО СИ ОСНОВАВАНЕ. Някой американец е решил да лови балъци като вас с марката Ferrari-Tractor. Като толкова обичате да проверявате, влезте в ОФИЦИАЛНИЯ сайт на Ферари и там има търсачка, напишете tractor и сами се обедете, защото явно не са ви учили да вярвате на хората със знания. Ферари да произвеждат трактори, горкия Енцо Ферари, не се гаврете така с труда и живота на човека!!!

Егати торпилата.

Трактористо да си признае, че кара последния модел на Ферари за Ф 1, маскиран като трактор заради папараците и шпионите.

ГАТ са гладни.

Искам и аз такъв трактор :)

Този 4и4ка е по- страшен от Пернишки Голф- 2 ка и Търговищки Опел-Корса да ге!

Ето защо е по-добре да се засича скорост по снимки а не по радар (нали е ясно че е елементарно, само трябва да го има сниман 2 пъти, при 20 фпс и е ясно колко е минал, ако го има само на една снимка, значи е бил прекалено бърз)

Vednaz gledah po Discovery nadprevara mezdu kon i samolet, nisto chudno skoro da gledam i nadprevara mezdu traktor i bolid ot F1! Koi li ste pobedi na starta?

И все пак въпросът остава...кой е този който е вдигнал тези 122км в час.Остава неясно а новиге управляващи обещаха ред да въведат...

Познайте колко пъти дневно в България камерите ще излизат от синхронизъм...

ab.e stiga tokova s tazi BG.competencia zne6ti po vsi4ki vaprosi

For more information on the Ferrari Thor, click the image of the tractor. www.ferrar

ре:абе селянин;не само трактори а и мотокари правят

Имал е късмет,че е карал трактор, щото ако беше в кола щеше да плати чуждата глоба.

Te i rusnacite niakoga praweha kombaini koito se prewrashtaha na samoleti i streliaha s raketi zemia wazduh. Wazmojno e i takaw da e sluchaiat s tozi traktor

Ферари никога не са правили трактори! - ти си селянин, Ферари произвеждат трактори! Що не търсиш в гугъл преди да пишеш, Отново се изложи пред всички

Ох, този даже не знае какъв щастливец е. Че е в Германия. Тук, при такъв случай - просто забрави. И на съд на идеш, простите КАТ са категорични - това показва и точка. Въобще не се шегувам.

На магистралата до Варна редовно засичат кацащ или излитащ самолет и после глобяват когото си поискат !Ако не е глоба другото го знаете ... 50 лъва !

Ферари никога не са правили трактори!

Лъже тоя тракторист. Може и повече. Вчера както си карам моето Ауди А6 в най-лявата лента с 250 гледам в огледалото къси-дълги-къси дълги. Викам си - не е възможно, няма да се престроявам. Ама след малко какво да видя - хер Торстен с трактора ме изпреварва отдясно, отвори си вратата в движение и ми се изплю на предното стъкло!

тоя е от перник те и с трактор са толкова страшни колкото и с голфа

Ясно, че има грешка . ...а за превишаването на допустимата скорост казват, че в някои страни (далеч от нас и географски и по други параметри) при голямо превишение...просто ти отнемат колата на момента (а ако си почерпен било и по-солено) .....

и аз искам такъв бърз трактор :))) може и 300 да вдига, с кеф ще го карам по магистралата и ще мачкам подрет тъпите малоумници с Бакелитови Моторни Возила. и ще си плащам редовно глобите за превишена скорост, ама поне ще си оравя кефа !

Абе бонго, плати си глобата и след това стани рекламно лице на фирмата за трактори.

Компанията произвела трактора трябва да му плати глобата за рекламата.

A pri nas sushto koi znae kolko falshivi narushenia ima. Katadjiite dori ne si praviat truda da vkljuchvat radarite si - spirat na oko...I pokazvat neverni danni.

Големи при това......

Ша зафърлям тава беемве и ша си зема трактор, че ми писна да са влача по пътищата!