17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кога ще излезе наблюдаващият прокурор по делото Мата Хари да се изкаже

Бъди мъж Гешев не им се натягай на мунчовците Те с ли отиват, подготвяй досието на Мунчо това е важното.

ВАЖНО Е КЪДЕ ЖИВЕЕШ, ВАЖНО Е ЩОТО НЕ СИ ПРОСТО ГЕШЕВ, А ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ! И КОГАТО ЖИВЕЕШ ПОЛУЗАКОННО И НЕМОРАЛНО , ТАКАВА ТИ Е И ПРОКУРОРЩЕНАТА!

Почтен и достоен човек е. Щом всички платени протестъри и най-вече адвокатите на олигарсите му скачат, аз го подкрепям.

Пълна подкрепа за Гешев!

Ще подкрепяте къде ще ходите. Иначе сребърниците спират.

Радвай се на подхвърлените дубайски дирхамчета и не се обяснявай :)

Браво на Прокурора Гешев. Щом мафията квичи недоволно значи човека си върши работата.

Добре, но да не би върховенството на закона да не сработва заради прегорялата вече съвест на съдиите, или е калпав закона ? Другояче не може да бъде !!!

Какви съдии, какъв съд, с Лозанчо начело?

Каскет, КОГА ще се самосезираш за шкафчето с пачки и злато на Тулупа от Банкя ???

Каза, че се е самосезирал!

А ти кога ще спреш да онанираш?

Много забравят че прокуратурата само обвинява, А съдът осъжда.Да не забравяме случая от „Герена“, осъден на до живот, ПУСНАТ от съдът след няма 7години в затвора.

Гешев трябва да поживее и в СЦЗ, при бай Ставри.

Мястото е резерве, за Мунчо е :)

Важно е,Гешев! Важно е,но ще го разбереш по-късно!

Ще те боли!

Не се огъвай пред мафията и олигарсите, хората сме с теб!

Отличителна черта на провалените държави е избирателното правосъдие. Гешев отново го прилага. При Бибитко такъв закон не беше нужен, а сега избирателно реши, че е нужен. Двоен стандарт - счупени везни на правосъдието.

Еми тези конфликти на интереси са крещящи, при Бибитко не знам да е имало такива. Адв. Хаджигенов е защитавал младеж, жертва на полицейското насилие при протестите. Предлага на комисията към НС да препоръча отстраняването на наблюдаващата спец прокурорка точно по това дело!!! Това е безумно, равносилно е треньорът на ЦСКА да препоръча на ръководството на Левски да си отстрани треньора! Същото е и за закриването на Спец Съда, след като защитава обвиняем, чието дело е именно в спец съда. В случая той като заинтересован депутат не е трябвало да взима отношение в дебатите, а при гласуване, въздържал се, за да не влияе на решението на НС!

Гешев: Да си адвокат на определени лица по дела в спецсъда, след това да станеш депутат и да промениш законите в интерес на лицата, които защитаваш... Да, това е законно в България. Дали е морално? Да си отговорят българските граждани. Аз: Да си ортак и маша на определени лица в управлението, след това да станеш главен прокурор и да прилагаш законите в интерес на лицата, които са ти ортаци и ти дърпат конците... Да, това е законно в България. Дали е морално? Да си отговорят българските граждани.

До гост: Разликата е, че твърденията на Гешев са базирани на реални факти и данни, които към момента могат да се потвърдят. Може да се направи проверка кой по кое дело е бил адвокат, в коя комисия и кога е участвал и какви законодателни промени е предложил/гласувал.... и т.н. Твоята теза е е едно твърдение, за което на практика нямаш доказателства.

Не зная по какво работи но резултатите (осъдените ) клонят към 0. т.е нищо не прави а симулира.

Обществото иска прокурорите да внасят такива доказателства срещу престъпниците, които да издържат в съда, вкюително и срещу политиците от високите етажи на властта, съдии, поркурори и т.н. Само че хората си представят, че прокурорите са нещо като магьосници и когато си искат, вадят доказателствата от ръкавите си. Какво е отношението на коментиращите към защитените свидетели, които са свидетели на прокуратурата срещу обвиняемите, към агентите под прикритие? Те доносници ли са или съвестни граждани? Днес зам. министъра на правосъдието каза, че бюрото за защита на свидетелите не трябва да е към една от страните в съдебния процес, прокуратурата. Това е страхотна инсинуация, защитените свидетели не са равноотдалечени от страните, а са свидетели само на една от страните. Другата страна си има право на собствени свидетели. Защитените свидетели са против интересите на адвокатурата, защото без такива адвокатите ще имат повече възможности за отхвърляне на обвиненията. Според мен, докато българите не започнат да разграничават кои са доносници, кои са съвестни граждани, работещи в полза на обществото, борбата срещу престъпността по високите етажи на властта е невъзможна. Не знам борците за съдебна реформа дали са си направили труда да проучат как са осъдени толкова министри и кметове в Румъния, какви доказателства са представяни, от колко защитени свиделели и т.н.? Не че личността на главния прокурор не е важна, интелекта, мотивацията му и т.н. Но Цацаров беше буквално интелектуалец?

Ами трудно ще накараш хората да разграничават доносниците от съвестните граждани, след като тези, които навремето прекараха живота си в опазване на Държавата от разграбване като сегашното, накрая бяха публично разпънати на кръст!!!

Колега, прав си, въпреки че в тоталитарната държава държавният и партийният интерес бяха съвместени, така се получи. Не мога да си обясня, защо примерно в Румъния е толкова различно, там няма и не е имало мафия, мутри, няма презастрояване и почти по нищо не си приличаме.

Каскет, ко стана с кюлчетата и пачките???

Питай Союзмосфилм,те пазят реквизита.

Там ли ги е скрил комуниста с червен билет Борисoff?

Шкафчето и чекмеджето останаха в Бояна, а Каскета са го разкарали оттам!

В крайна сметка кого осъдиха по разследвания и повдигнати обвинения от Гешев? За Иванчева ли има участие. Кой друг? Защото видимата негова работа е засега стремяща се към 0. Говорене по медии не е свършена работа, а осъдителните присъди. И как така пропускат ясните такива и си затварят престъпно очите - престъпно бездействие. Московски с моторна шейна утрепа единият си син. Поне условно да го съдеха, а от прокуратурата пропуснаха и убийство. И още много други случаи. Вместо в парламента да си чати с Шехерезада, да бе я разследвал как си купува имот за милион лева и малко, като с мъжа си са на държавна заплата тогава. Прокуратурата трябва да е деполитизирана. А не да си чати с ПР на ГЕРБ. И да ми говори за политическа ориентация. Това не е работа на прокурор. Гешев не става за какъвто и да е прокурор, камо ли заглавен, че не е деполитизиран и го казах преди да го назначат. А за имотите му и на семейството му, се говори че ги е взел почти на безценица. От преди 8 имота за 53 164 лв. И разни неща тип, цитат: Фирмата ЕС ТИ КОНСУЛТ 2020, чийто телефон съвпада с адвокатската кантора на Детелина Ханчева е купила мезонет 349 кв. м. и ателие 71 кв.м., заедно с гараж и паркоместа, в столичния квартал “Кръстова вада”. Сделката е изповядана на 10 септември 2020 г. за 420 000 лв. Продавач е фирмата МАВ ГРУП БИЛД, собственост на Марио Кръковски, за когото главния прокурор Иван Гешев признава, че са в близки приятелски отношения.

Не плачкай :)

Протестуиращите,тоя ще ви тормози още дълго. и с право.Разбихте държавата ,подлоги черепухини

Този глав прок преди беше компетентен по всякакви случаи и теми. Изказваше се наляво и надясно и раздаваше присъди. Сега нищо не знаел и нищо нямал право да коментира. Постоянно прави лафсуси и грешки, което показва за какво си мисли. И защо нищо не казва за знакови проверки, които уж били по еднакъв стандарт? Защо не говори за "протоколните" подаръци като ТЕЦ Варна, БТК, Булгартабак, КТБ, подаръците за Петьо €врото ?

Да се чете: Къде живея, не е най-важното в държавата, ЗАМИТАМЕ сигналите на служебния кабинет.

Ни лук ял, ни лук мирисал. Тихо и кротко главния прокурор си върши работата по защита на Борисов и Пеевски от каквото и да било разследване. Браво!

Адвокатите на мафията бяха в НС И си заработиха парите.

Който е взимал пари от Черепа, все за лекарства да ги даде! Близките си да погребе!

Ако клетвата ти се сбъдне е свършено с Борисов и Горанов.

То да бяха само тези двама герои. Pi Ar Sevi се простреля в крака.

Подкрепям Гешев щото така и не разбрах какво е направил та да му искат оставката!

Там е работата,че нищо не е направил срещу знакови престъпления

Ами направил е, че разследва дела интересни на прокуратурата. Част от българският народ са против това и искат да се разследват казуси интересни на Сульо и Пульо. И понякога на Божков, Бобоков, Арабаджиев, Стайков и другите нарисувани комунистически отрепки.

И аз не мога да разбера изобщо какво прови този човек.

Човек с толкова привилегии и с толкова извършени разходи от пари на данъкоплатците, не може да даде един конкретен отговор. Застава пред обществото и тънко заобикаля въпросите с отговори нямам право, не знам и т.н. Аз го разбирам като: обществото не е важно, за да давам обяснения. всички на ръководни постове живеят в заблуда, че обществото трябва да работи за тях, а не те за обществото. А най-балкото е, че обществото го позволява.

За Гнусен Моше Гадев ли питаш?

Важно е къде живееш защото за твоите екстри плащаме ние-народът!

А защо е напуснал вилата в Бояна? За да бъде Хаджигенов щастлив ли? Нали той все още е действащ прокурор! За Борисов има основание да не живее вече в Бояна и вилата да се обитава от новия премиер. За Гешев няма такова остование. Кого са настанили в тази вила, знае ли някой?

Важно е, важно е къде живееш! Айде време е да сменяш жилището - първо на "Майор Векилски", а после и в ЦСЗ!

...............…………….....…………….¸„„„„ …………………….…………...„--~'¯…….'\ ………….……….…………… („-~~--„¸….,/ …….………….………….¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/' ……………………¸„„-^"¯ : : : : :: : '\¸„..„,-" ¯¯¯'^^~-„„„----~^'"¯ : : : : : : : : : :¸-" .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-" :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯ .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯ :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~" :.:.:: :"-„""/'ì¸'¯ :.': : : : :"-„ : : :"\ .:.:.: : : : :" : : : : \, :.: : : : : : : : : : : : 'Ì : : : : : : :, : : : : : :/ "-„::::„-*_„„~"

Мачкай черепите на престъпниците! Народът те подкрепя!

още един милиционер

и от независим главен прокурор, като не ти е важно къде живееш, защо не си наемеш някаква квартира, която да плащаш със собствени средства, а не да се шириш в резиденция с ремонти за стотици хиляди и обзавеждане за 50 хиляди + охладител за вино за 4 хиляди, иди някъде в панелка за 400 лева, вкарай няколко политика в затвора и тогава ще повярваме, другото е лъжа и измама !

Супата :)

Ако главен прокурор не беше Иван Гешев, отново ли щеше да мислиш така? Не се фиксирайте върху личността на главния прокурор, а върху неговата длъжност. Във всяка една нормална държава, на главния обвинител на нацията се предоставя охрана, защитено жилище и пр. По твоята логика, тогава и президента да си наеме панелка за 400 лева и да се премести да живее там?

Но най-вече се нуждаем от Президент, а не Резидент. По твоята логика Мунчо трябва да живее в хангара на някой от самолет.

Естествено е важно къде живееш бе прост милиционер....и то не за друго, а защото живееш на място на КОЕТО НЯМАШ ПРАВО!

Подлого черепарска!

Така ли ще си говорим бе Гешефт!

Няма нищо по гадно от това да си прокурор!

Респект и адмирации!

За какво браво? Че обвини богати хора, без да може да ги осъди? Какво става с КТБ? 7 година! А приятелят му Цеката, се вихри в България!

Прокуратурата не съди!

Не съди, ама обвинява и вкарва в ареста! Колко живота разварушава! И то без да са отговорни!

Именно богати. Сам срещу глутница адвокати, някои и депутати. Евала за дебелата кожа на Гешев.

Ни респект , ни адмирации ... дай един повод за тях , освен ако не си му близък по майчина или бащина линия?!

99.9 % няма да се кандидатирам за главен прокурор! Веднъж като лъже , винаги лъже!

ПРедставете си Гешев да се снима гол по пишка и каскет за плейбой, гейзер, брезърс и dnaMAGAZINE и охраната му с големи паламарки го клеца

Представям си как Мунчо ближе сигански шунди :)

Червените гниди на Радев как се пенят, хаха. Значи е прав Гешев!

Милиционер след баня…. виж, за първото не съм мно сигурен.

За Чашков ти е думата :)

Да бе, слуга-червей на Прасвто КОЙ и Сопола.

Тоя е вторият МНОГО ПРОСТ ЧОВЕК НА МНОГО ВИСОК ПОСТ (след Лойко) в тази малка и жалка държавица!Само му чуйте нЕкое интервю - говори точно като селски бек пред хоремага!Нема такава държава,честно!

...............…………….....…………….¸„„„„ …………………….…………...„--~'¯…….'\ ………….……….…………… („-~~--„¸….,/ …….………….………….¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/' ……………………¸„„-^"¯ : : : : :: : '\¸„..„,-" ¯¯¯'^^~-„„„----~^'"¯ : : : : : : : : : :¸-" .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-" :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯ .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯ :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~" :.:.:: :"-„""/'ì¸'¯ :.': : : : :"-„ : : :"\ .:.:.: : : : :" : : : : \, :.: : : : : : : : : : : : 'Ì : : : : : : :, : : : : : :/ "-„::::„-*_„„~"

Навсякъде по света има лобизъм, независимо от формата на управление. В случая Гешев ми се струва прав - в момента е законно да се лобира, но у хората остава едно съмнение, че единствено частни интереси движат понякога действията на депутатите. Ако е ясно обявено, че един депутат действа в интерес на ограничена група частни лица, тогава няма да има нищо неморално - избирателите ще преценяват дали тези действия са съвместими с техния избор. Но ще трябва да се даде възможност и за отзоваване на депутати, инак всичко ще е за парлама. А и дали ще се спазва такъв закон, ако въобще бъде приет? Според мен всеки случай не и масово, нито при най-нелицеприятните случаи на лобизъм.

Депутатите не отговарят пред избирателите си а пред този който е подредил листата. Суверена винаги е откъм страната на булката. Следващият път ще има раздрусване на торбата. Нови политически проектчета и партийки с други абревиатури. Муцуните пак ще са същите. С малки изключения.

Така работи демокрацийката като няма гражданско общество. А такова няма и да има докато "селянин" е обидна дума.

Злобата кучка с говорния дефект постигна целта си! КypB..... Да си хем фригидна, хем злобна е скучна комбинация, сигурно заради това

Помниш ли как се казваше това детско със Зомбайо?

Не! Я ми припомни Помня само Д-р Злобил и Зомбайо. Принципно, когато го даваха бях по отраснал, но все пак с келешки акъл

Не знам, ама имаше и един д-р Злобюл или Злобил там и едно куче-скелет. От известно време ми беше влязъл в главата спомен от детството за тази анимация

Какво работиш бе, оставка!! Нищо не си свършил откак си станал там главен ли си какъв си не те знам. Само тормозите обикновените хора откак паднаха ГЕРБ

Джаф, джаф :)

Ми да,мисля,че Гешев е професионалист и прави каквото трябва.Такива като Хаджигенов мътят водата,защото на него нищо не му се пише.Защитава си милионерите дето си хвърлят акумулаторите в полето и даже се набута в парламента за да може да квичи и променя закони в полза някакъв кръг там.Май трябваше да го понатупа полицията и него на протестите.

Абсолютно, професионален е. Като курва на бойко

Така е!

Каскетът се е разработил, сещате ли се за резултата ?

Гешев е радост, Гешев е слънце!

Е ако си изхарчил стотици хиляди левове, за да си живееш на хубаво и държавно. Ако си плащал смешен наем - не знам дали не е важно И то не заради абсолютната стойност в лева, които сте изхарчили, а по-скоро какво ни говори за морала на главния прокурор? Що за човек ни назначиха за главен прокурор?

От колко време “работиш” бе каскет.Защо не разследваш очевидни неща? Защо пазиш бойко от закона и се правиш на луд.Пълен боклук си!

Пази майка ти, с презерватив е!

Разбира се че не е важно къде живее! Гешев може да работи и от партизанска землянка в Балкана!

Работи по сигнали, ама не свършва работа докрай, само скатава