Гешев: Едва ли днес може да решим всички проблеми (видео)

Писмото до 240-те депутати на обвинител номер едно е като знак за протегната ръка, каза Стефан Янев

Обратно в новината

Коментари - Гешев: Едва ли днес може да решим всички проблеми (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Едва ли днес може да решим всички проблеми" - но да започнем с "методологията" на борисовото управление, пък нататък само ще върви. Или сакън - там да не се пипа ? Е тогава какви проблеми ще решим ?

да решат всички проблеми, но поне личните финансови...

33 години чакаме г.н Гешев !?

Един каскет (и то Главният каскет) назначен да замазва след Крадецът обяснява как се решават проблемите... Ако не беше страшно щеше да е смешно...

Ти нищо не можеш да решиш, нямаш един обвинителен акт в живота си!

Янев, опънат с 200, а тъпият милиционер не знае на кой свят е!

Гешев президент!!!!!!

В централния!

гешев решава проблеми?!? Такова изречение, като горното, няма в българският език.

Отиваш в Централния доброволно… и ни се решават голяма част от проблемите!

Оптимизъм батка.

проблемите започват с теб

Каскета в casket-а, два метра под земята... Там е мястото на всеки фашист.

Защо говорят, че трябвало да решават много проблеми за няколко дни? Ами те тези проблеми са от поне 10 години, а през това време, че се почесваха и нищо не правеха... това защо никъде не се споменава? А да не говорим пък за подкупите, които си прибраха през това време... е как да ти се работи като всичко работи за теб и престъпниците те тъпчата с подкупи- ами нулева мотивация!

Изчезни в любимото си село докато още е възможно!

И някой все още имаше съмнения доколко е гъзолизец Янев и чии интереси обслужва - вече и на слепите им е видно ...

Ти не си решил и един проблем, откакто си в прокуратурата. Даже много от проблемите, разглеждайки ги като главен прокурор, констатираш, че всъщност не са проблеми, Думите ти нямат тежест за пред народа. Умилквай се на тия дето ти лижат задника и тия, чиито пишки лапаш. Абсолютно ненужна статия, тоя си го знаем колко е некомпетентен.

Радев протегна ръка през Янев към Гешеф. Уж се мразеха, а сега се обикнаха. Или Гешеф е станал честен и справедлив(+) или Радев се е прегърнал с мафията и олигархията и той граби от бедния български народ(-)

Проблемът не може да реши проблема. Шрек, като назначение на гроб поражда бездействие и осъществява "чадър" над гробарските безсрамия, както и заради участието му в грабежът над КТБ и разни други знайни и по-малко знайни афери. Още агент на ЦРУ човекът е просто олицетворение на българските проблеми, неук, посредствен, нагъл, нежелан, подставен и садистичен.