Германия промени спорния закон за абортите

На лекарите ще им бъде разрешено да посочват дали предлагат извършването на аборти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жената има право да реши! Всичко друго, особено от мъж, е егоизъм.

Вече не им трябва такъв закон ! Черните мюсюлмани, които са болшинство в Германия не правят аборти. До 10 години сами ще си правят закони и управляват страната !

А аз се чудих от къде се пръкна преди няколко дни тази полемика за абортите... пък то било по приятелска линия;)

Като взимаме западняшкия модел, да вземем и този модел за абортите. Така барем може да се увеличат българчетата и да намалеят циганетата.

Ще се увеличат българчетата, когато татковците им спрат да бягат в момента, в който узнаят за бременността. По-добре да не се ражда едно дете, отколото да се роди и да живее в недоимък с блъскащата се да му осигури поне минимален стандарт на живот сама майка. Дори не можете да си представите на глава от населението колко самотни майки има в България. И нито една от тях не е заченала от въздуха. Пита се - къде са бащите? Какъв човек трябва да си, да знаеш, че някъде там имаш дете, за чието отглеждане не ти пука?

Въпреки тези промени, продължава жената да няма право на аборт. Първо се преминава през комисии и Ако и се разреши, тогава тя може да си избере лекар убиец и да се свърже с него. А на нас тук, ни се дава свобода за щяло и не щяло да се правят абортил само циганките и туркините не правят. И на това ако не се казва затриване на нацията, та на!

Населението им се топи, внасят народ от Африка и Близкия Изток, а същевременно легално избиват по над 100 000 германчета всяка година чрез аборти, легализират еднополови бракове и пропагандират хомосексуализъм още от детските градини. За съжаление в България едни НПО-та, отворени общества и хелзински комитети ни налагат същото, за да сме "по-демократични" и толерастки.

те заради крепостни селяни като тебе напуснаха родината си и съм щастлив в Германия с жена си и детето си. а ти злобчо караш на злобарки и пишеш за копейки.

Внимавай да не ти вземата детето социалните... Колко време прекарваш с жена си и детето си? Почивни дни имаш ли? Знам, как живеете там. Не ви завиждам.

работим от 9 до 17:30. Събота и неделя са ми свободни. детето ми ходи на спорт, танци, рисуване. след училище си има занималня. и може да плащам много данъци, но като дръпна чертата в края на месеца ми остава 4 цифрена сума.