Германия промени спорния закон за абортите

На лекарите ще им бъде разрешено да посочват дали предлагат извършването на аборти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Населението им се топи, внасят народ от Африка и Близкия Изток, а същевременно легално избиват по над 100 000 германчета всяка година чрез аборти, легализират еднополови бракове и пропагандират хомосексуализъм още от детските градини. За съжаление в България едни НПО-та, отворени общества и хелзински комитети ни налагат същото, за да сме "по-демократични" и толерастки.

те заради крепостни селяни като тебе напуснаха родината си и съм щастлив в Германия с жена си и детето си. а ти злобчо караш на злобарки и пишеш за копейки.

Внимавай да не ти вземата детето социалните... Колко време прекарваш с жена си и детето си? Почивни дни имаш ли? Знам, как живеете там. Не ви завиждам.

Въпреки тези промени, продължава жената да няма право на аборт. Първо се преминава през комисии и Ако и се разреши, тогава тя може да си избере лекар убиец и да се свърже с него. А на нас тук, ни се дава свобода за щяло и не щяло да се правят абортил само циганките и туркините не правят. И на това ако не се казва затриване на нацията, та на!

работим от 9 до 17:30. Събота и неделя са ми свободни. детето ми ходи на спорт, танци, рисуване. след училище си има занималня. и може да плащам много данъци, но като дръпна чертата в края на месеца ми остава 4 цифрена сума.

Като взимаме западняшкия модел, да вземем и този модел за абортите. Така барем може да се увеличат българчетата и да намалеят циганетата.

Ще се увеличат българчетата, когато татковците им спрат да бягат в момента, в който узнаят за бременността. По-добре да не се ражда едно дете, отколото да се роди и да живее в недоимък с блъскащата се да му осигури поне минимален стандарт на живот сама майка. Дори не можете да си представите на глава от населението колко самотни майки има в България. И нито една от тях не е заченала от въздуха. Пита се - къде са бащите? Какъв човек трябва да си, да знаеш, че някъде там имаш дете, за чието отглеждане не ти пука?

А аз се чудих от къде се пръкна преди няколко дни тази полемика за абортите... пък то било по приятелска линия;)

Вече не им трябва такъв закон ! Черните мюсюлмани, които са болшинство в Германия не правят аборти. До 10 години сами ще си правят закони и управляват страната !

Жената има право да реши! Всичко друго, особено от мъж, е егоизъм.