Коментари - Синът на Лъчезар Иванов от ГЕРБ плати гаранцията си за катастрофата с Милен Цветков | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Са мутри. Гривна.

Вярва ли някой, че тоя е събрал 10 000 лв. сам с труд?

Айде честито! И догодина в листата на ГЕРБ! Достоен да смени баща си!

Имбецил!Това момченце е не по-малко тъпо от баща си Мозък! Типичен гербав идиот!

Да , но накрая го духат такива като теб - нали " Zoro" ?!

Боклук ти освен да лъжиш и крадеш на друго способен ли си?Тя крушата не пада по далече от дървото.

На тати сладура не му се карайте бе той обеща да не взима повече наркотици само в извънредни случаи и то с приятели пак синчета на депутати

Па вижте и майка му, ква разтупана gilfa e

Сигурно ще прозвучи глупаво да попитам: Защо бащата на това момче ВСЕ ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ДА Е ДЕПУТАТ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ след като вече е имало изпълнения на сина му като ученик? Ами, изглежда е голям гьон сурат щом още е там, а и си го държим на заплата. В нормалните държави си подават оставки сами. У наше село ни си подава оставка, ни го гонят като "нелицеприятен", не...

Добра генетика има депутат.Увреденото му синче крал,пушил убийствени комбинации наркотици (явно не дйства по-слаб вариант от дългото приемане) и естествен завърщек - убийство.Няма що - татко-депутат.Изродил чудовище и сега нас въдпитава.

Бил се свлякъл на седалката, па въздушната възглавница се отворила пред лицето му... Какво да четеш нататък. Да го обвинят в лъжесвидетелстване и да има отделна присъда и за това! Директно да влиза в панделата!

Пълно копие на омразния си баща. 1 ЛЪЧКО мерна единизца за простотия. После Цвенокио го надмина, но по наглост. Този беше депутат от НДСВ и напусна, за да стане първия "независим депутат" от герб, преди самата шайка да е участвала на избори! На такива трябва да им се забранява да участват в законодателната власт!

Такива хора (татковци) не дават хубаво семе е от тях израстват плевели,които тровят що годе стойно. .

Този костюмар на снимката е време да смени униформата. Най-много му отива раиран десен.

Все пак не той е карал. Да си съдят дрогирания шофьор а не да търсят как да отвлекат вниманието от извършеното!

полека-лека и тези дрогирани гъзарчета ще ги помилват с някакви мижави присъди! Пфууу..."независим" съд и прокуратура... Зависими единствено от финикийците!!!

Платил я. Къде ще иде. Друг е въпросът, че за такива същества с мръсотия до шия, е малко и сто бона.

"гаранцията от 10 000 лева" Само??? За майка му 100000 за него 10 000?

100 000 е гаранцията на майката на шофьора, а тоя е депутатското синче. То чак не мой ги оправи човек кой чий е.

Това че е платил гаранцията си е причина за проверка от НАП на доходите му за 10 години назад. Искам да видя публикуван резултата от проверката - цифри и дати и фирми.

Ей сега, специално за теб, щото явно си нещо много важен. Почакай.

Какво може да се очаква от дете на български политик? Разбира се бандит като баща си! Мафия!!! Ще ви застига справедливостта един по един...

Децата на ГЕРБ може да се друсат, да убиват и да се кефят на свобода. А това, че е грабил бензиностанции е нормално - татко граби цял народ. Пак гласувайте за ГЕРБ тъпанари смотани.

забравяш, че дечицата на БКП навремето правеха още по-големи зулуми и тежки престъпления под влияние на дрога и алкохол. Синчето Владко на Тодор Живков, синчето на Боков, синчето на Иван Славков, и на още редица други червени вождове...също и дъщерички и снахички - всички бяха над Закона, дори ги охраняваха от "народната" любов... Властта винаги е полагала нежна грижа за своите рожби!!!

За голямо съжаление в България цари тотална корупция.Всеки,който има власт и достатъчно финанси може да си прави каквото пожелае.Докато няма осъдени хора от висшите етажи на властта,няма да има оправия.Разбира се има и такива, които си вършат качествено и съвестно своите задължения...Бог да пази България...

Абе на финала ще излезне виновен Цвеков ...

Цветков

Долна лъжа! Червеният светофар е бил в сила от доста време, още повече, че колите са били спряли! Същото това л...о, изчадие на депутата от ГЕРБ, се изкара с "рак на мозъка", само и само да отърве кожата! Не един и два са случайте, когато дрогирани и пияни лекета преминават на червен светофар, без да се интересуват, че могат да убият някого!

Откъде пари бе, майка т?

С случая няма съмнение, че гените на дебила се предават и на поколението му.

da umrete gadove

Какво става алооооо, къде ми е vertu телефона да го дам на синчето наркоманче

Малко писва вече. Хайде някой да се сети за друга катастрофа /напр. по същото време вав Варна и отново с дрогирн шофьар/. Аман от претопляне на тая манджа.

Един по един излязоха на свобода дебилчетата, а малоумния гешефт искал бил 20 години наказание..... ама поискай утре 50 години бе кретен...

крушата не падала по-далече от дървото! Както и да го погледнеш - бандитче дрогирано!

Не, че мочето е читаво, но и ти си последовател на школата на Чезаре Ломброзо /ще спукаш юристите от смях, деди/.

Илетератите с минусите, знаети ли въобще кой е лЛмброзо и каква е тезата му?

Много интилигентну и грозна мъж.

Откъде са парите за гаранцията ? Депутата от ГЕРБ- Лъчо мозъка ли е платил гаранцията на лайното ?

Не бате, ти му я плати, защото с негласуването си правиш път на ГЕРБ и дебилите му.

Това че момчето е рецидивист и е избягал от местопрестъплението няма никакво значение. Георги се разкаял и е уверил че няма намерение да се крие. Червено синята сган пак остана с пръст в ....

не искам да съм лош пророк, но един път стомна за вода, втори път стомана за вода и на третият път това татино синенце ще убие и родителя си.... Кой ще го спасява тогава?

Това гов--нце прилича на джендър.

Изглежда хЕнтелЕгентен.... баш като родителя си. Ашколсун.

Депутатът ще го махнат от парламента. той не може да възпитава сина си, а камо ли да пише закони. На такъв не трябва да му се дава заплата от народните пари.

има същата дебилна физиономия като на баща си! А и страда от услужливата амнезия на родителя си, явно всичко се предава генетично ;)))...

Синът на Лъчо (мозъка)

Преди време каза, че нищо не е видял, щото си гледал телефона, а сега си спомнил за червения светофар.

Нали този от снимката каза, че не отговаря за сина си, защото отдавна не е при него, а при майка му? Ашкоусун!, Аферим! Машаала! Тоя да не е от ГЕРБ?

Аз

"Затаявал истината", защото е чакал да дойде адвокат и да му обясни какво и как да лъже. Ей са вече ще пее.

Не го намирам за виновен и вероятно не е бил надрусан щом се е уплашил и е избягал. А въздушната въглавница в този случай не е помогнала а навредила на Милен.

е избягал да скрие дрогата, но това му действие не означава, че в момента е бил адекватен...

млади, умни, красиви и от правилната партия

Един баща, който не може да възпита сина си, А СЕ Е ЗАЕЛ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА.... НО НАЛИ Е СОЛ Т.ШАК НА БОЙКО...…..

Гаранцията е платена с нашите пари. Нашите данъци под формата на депутатска заплата. Колко ли хора са гласували с преференция баш за тоя? Сигурен съм, че с изцяло преференциален вот, никога не би помирисал народното събрание...

Платила е майка му

Синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги Иванов, е платил гаранцията от 10 000 лева, Лъчо Мозъка се е лишил от една месечна заплата в полза на детето.

не пълна заплата... Ако участва в разни комисии, а сигурно участва като всепризнат "мозък" - това е половин заплата.... Бълха го ухапала! ;)

Откъде този младеж има 10 000 лева? Какво работи, как се издържа, че има даже излишни 10 000 лева за гаранция?

Бащата лекар; Синът с тумор в мозъка, но наркоман :((( ... Децата са огледало на родителите си.

Келеш...Не падаш по далеч от тъпия си баща

хубавица.........

Сладур....