Коментари - Бившият гръцки премиер Папандреу създава нова партия | Днес.dir.bg

Бившият гръцки премиер Папандреу създава нова партия

Бившият премиер на Гърция Георгиос Папандреу създава нова политическа партия. Така той се отцепва от общогръцкото социалистическо движение ПАСОК.

Обратно в новината

Коментари - Бившият гръцки премиер Папандреу създава нова партия | Днес.dir.bg

Коментари

интересно е да се знае, как така - семеен политически клан от управляващите касти, като този, на папандреу има нещо общо с демокрацията, а няма нищо общо с диктатурата на семейните кланове, въобще. моля серж да обясни, като председател на пес.

Политически погребан гъсок се отцепва от ПАСОК ! НЕкой да му е повЕрвал на реформаторщината ?!

...нищо изненадващо. Социалистите в Гърция се провалиха, както и нашите социалисти. Това стана, защото така наречените "социалисти" подмениха левите идеи и ценности и се превърнаха в една олигархична партокрация.За това днес, много хора в Гърция подкрепят радикалните леви движения, защото ги отъждествяват с истинските идеи за власт на народа. Да не забравяме, че комунистите в Гърция доста са на почит.Там е имало силно съпротивително партизанско движение срещу германските окупатори.Проблемът според мен е, че народите започват да се радикализират, а това не е добре. Разликата между радикални леви или десни групировки не е голяма. В стремежа си да свали лошата власт на капиталистите и олигарсите, човек лесно може да се влее в редиците на комунистическо или фашистко движение или партия. Опасявам се, че новата и следващите години ще бъдат доста тревожни за Европа. Властта на едрия капитал е навсякъде, дори и в Брюксел.Днес, "европейската демокрация" е всъщност...Атинската демокрация от 5-ти век преди Христа, която толкова много се преекспонира.Защо?? Ами защото в древна Елада, само гражданите можели да упражняват право на глас.Като махнем жените и чужденците, както и това, че трябвало да имаш имуществен ценз, ситуацията е ясна.Ареопагът бил "народното събрание" от 5000 заможни граждани. Те решавали съдбата на стотици хиляди, без да броим робите. И днес е гору-долу така - в Парламента на Европа има само милионери и заможни хора.Те отдавна са откъснати от реалните проблеми, и точно това е омагьосаният кръг, в който попадаме. Затрупват ни с клишета, декларации и директиви, които нямат никакво значение за живота на обикновения европеец.Има много нагнетено социално напрежение, което обикновено знаем как се "отпушва".....днешните времена много ми напомнят за 30-те години на 20-ти век.Но хората които управляват, бързо забравят историята, те живеят на принципа "след нас и потоп" ....уви.

Вале, правиш впечатление на начетен човек, за съжаление си обикновен лъжещ. Древно гъцката демокрациа се нарича ЖРЕБЕИНА ДЕМОКРАЦИА - което означава че всички свободни граждани дори и наи бедните се редуват да участват в управлението като теглят жребеи на кого ще се падне. Държавната уредба в Древна Гърция е робовладелски строи така че да се сравнява със съвремени форми на управление е също нелепо.

...гражданските права в древна Елада са ограничени - те са наследствени.Под "граждани" са имали в предвид само мъжете, служещи като хоплити в атинската армия.А хоплитът е бил воин с тежко въоръжение.Такова можели да си позволят само заможните хора по онова време. Затова и казвам, че "демосът" - народът е бил представен от 5000 граждани.Но те всъщност били отбрани хора. Колкото до жребият като форма за управление - той се прилагал при назначаване на някои длъжности.Но важните решения ги взимал Ареопагът. един съвет от мен - погледни си правописа, нещо куца. Няма такова нещо - "обикновен лъжещ" ?!? жребеина" и "жребеи".Фактът, че го изписваш два пъти говори за сериозни пропуски. Но аз няма да се впускам в крайни квалификации, които ти използваш.То си е за твоя сметка.

Най-бедните са робите.И те ли теглят жребий, т.е. избират?? Вземи се скрий и не се занимавай с думата демокрация, използувана като параван от мафията в съвременния свят.

Така е ! Социалистите превърнаха партиите си в социалдемократически, т.е. буржоазни. "Социалдемокрацията е катраникът на буржоазията" Д.Благоев Т.е. тенекиената кутия за катран, закачвана на каруците за смазване на колелата.....

Този е изкукуригал вече. Дали въобще е наясно какво прави?

"Прогресивните сили" ми намирисват на маркс-ленински сифилистици.

Демокрация, в превод от старогръцки означава-Власт на свободния човек с роби. Т.е. ако нямаш роби, не си свободен човек. Тази робовладелска формулировка е преекспонирана в Европа, защото е много удобна за олигархията или истинските властелини. Демокрация ли ? Власт на народа ли ? Глупости ! Командува олигархията или мафията, там където се спряга тази гръцка дума. Един британски юдей казал в пияно състояние/никога не е бил в трезво/ - Никой не е измислил по-добра форма на управление..Ха Ха за него да.Дядо му лихварят ,му купил титлата Малборо. Този "лорд" като министър на колониите изнася всичката пшеница от Индия и избива от глад повече от 80 млн. народ. По-голям Голодомор от този светът не познава.

тоя го знам казва се Андреас Първанов от алфа бета гама

объркал съм се Георгиус Първанов се казва ама иначе си е от алфа бета гама

И той като Самарас,закопа Гърция първо като Министър на Външните Работи и след това,като Министър Председател..... Папандреу обаче,е неповторим дебил!! Направо не е за вярване,какво дърво е!! Всеки от вас,ако имаше възможност да проведе петминутен разговор с него,щеше да спре да говори за Бойко Борисов и да му поиска прошка.... Гаранция!!! П.П. И като говорим за политическа мафия,за да видите как са свързани нещата в Гърция,Папандреу и Самарас,са живяли в един апартамент като студенти......

Гръцките и българските полит-мафиоти е, че първите са "по-лъснати" и по фотогенични, т.е. по-добре се държат пред камерите. Останалото е една и съща сглобка и материал.

Дръжки са лъснати нашите в Гърция..... Влезни в сайта на Парламента да им видиш селяндурските физиономии на урангутаните!! Дори има случай,един селяк(ама и физически)да извади пистолет и да заплашва!! Друг,като видя че на едно гласуване за Президент(там гласува парламентът)нещата не са му по вкуса при преброяването,гепил урната и изчезна говедото... Лъснати били педалите....

+++

Лъжецът, заявил че Гърция няма нужда от помощ. След което 300 милиарда не са достатъчни........

Айде бе-стига с тая помощ най на края!!! Няма и стотинка помощ!! Всичко е заем,отива отново в банките,и прибират парите отново немски и гръцки олигарси!! Прословутото намаляване на дълга,е за сметка на гърците,защото се постига чрез намаляване на половина,на номиналната стойност на държавните ценни книжа...Собственици на 90% от тях са обикновените гръцки граждани!! Това говедо на снимката,заедно със сегашното-Самарас-закопаха дружно Гърция с меморандумите и ипотекираха,дори Акропол и музейте!!!!! Вярвате или не-това е факт!!!!

И ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИИ Е НАПИСАН В БРЮКСЕЛ ОТ ПЛАНТАТОРИТЕ ... СЪЗДАВАТ СЕ ПАРТИИ ЕДНОДНЕВКИ КАТО БАРЕКОВЦИ ЯНКА ЯНКИНА И ЕСТЕСТВЕНО ЖОРЖ ГАНЧЕВ КОИТО ДА ОБЕРАТ 7-8 % ОТ НЕДОВОЛНИТЕ ГЛАСОВЕ В ЛЯВО ... ЗА ДА МОЖЕ НИКОГА ЛЕВИЦАТА ДА НЕ НАПРАВИ ЕДНО НАРОДНО ПРАВИТЕЛСТВО ...:)))

В Гърция два семейни клана упрвляват всичко важно в тая държава - единият е този на Папандреу , другият на десните Караманлис. И при двете семейства винаги на преден план са корупцията , кражбите и шуробаджанащината. Древна Гърция обаче е люлката на западната цивилизация и ако се надяват гъркиня един ден да рине подлогите на баба ви нещо сте се объркали ; ) Колкото и да са зле пак българските , албанските и украински жени ще ринат фекалиите и задоволяват мъжете им. Жалко , но факт.

Вярно е, че гъркини няма да дойдат да чистят, но не защото някога си са били люлка на цивилизацията, защото и преди тях има не по-малко велики цивилизации на Изток, а защото мъжете им няма да го позволят- Където има мъже с достойнство, там винаги ще намерят светлина в тунела, да му мислим ние тук, дето мъжете ни, с малки изключения, са неспособни да осигурят себе си, камо ли семейството си. Тук е така от векове, до неотдавна жените в цяла Европа гледаха децата си и се грижеха за дома, а нашите жени копаеха барабар с балканския юнак Ганю, а после вършеха и останалата работа. Юнак, ама в кръчмата, иначе за друго тук мъже не се раждат. Кръчмарски революционери, които на две ракии прекрояват света, ама като изтрезнеят се кротват и блеят като овчици. Няма нищо по-позорно от това да изпратиш жена си на гурбет и да чакаш от нея да ти осигури яденето и пиенето. Нещо, което хиляди наши мъже направиха без да се срамуват и намирайки го за нормално. Срам...да ти изпрати пари, за да ядеш и да пиеш .А жените робини пък от своя страна раждат и възпитават мъже и жени роби и кръгът се затваря. Няма по-голям срам и позор от това и неслучайно този факт повече от всичко друго срина уважението към българите. И с пълно право.

Разбиура се не защото са люлка на западната цивилизация ( ясно ми е за източните) , а защото в действителност въпреки макроикономическите показатели гърците имат несравнимо по-висок стандарт от нас и са много по-горди. Нашите са по бардаците на цяла Европа ...

Преди 9-ти септември Гърция е била по-бедна от България. Гърци идват да обработват нивите у нас, вестниците пишат за "бедните южни съседи", а на българските войници се казва, че когато видят мизерия и кални пътища - значи са в Гърция. Смятайте докъде ни докараха комунистите с тяхната "индустриализация". Все едно на Запад я е нямало...

На кои ги разправяш тези за калните улици бе пич.Ти знаеш ли и сега колко села, и то в централна България(да не говори за други части), освен главната им улица и още няколко други са без асфалт, да не говорим колко са без канализация.И всичко това след мащабната работа която хвърля държавата след 9.9.1944, особенно 60те и 79те години, и то когато имахме държава и строителни войски.Не знаеш каква повсеместна мизерия е било преди това в България, изтощена от воините преди Втората световна война.Имало е статии в Англия в които ни се подиграват че ядем още с дървени прибори...Бегай ги разправяй на друг тези, защото няма и как да е иначе - тогава всичките ресурси на държавата (включително и природни ресурси и дадености, в това число и изкопаеми,туристически курорти, плажна ивица и т.н.) принадлежаха на държавата и работеха в полза и за хората.Няма как да се постигне повече сега коагто всичко се заграби и открадна от частници, които имат сега собтственни яхтени пристанища и мини и работят за техния джоб.

Ванка, БГ е била същата преди 9 септември без пътища с кални такива, без ток и канализация като изключим големите градове, със селско население, което не ходело на училище не роми,а бг са учили до 2-3 отделение и болести като туберкулоза и други ,които при Соца са изчезнали. Американската либерална демокрация уби БГ.

Политика по балкански,. няколко рода и отрочетата им. Караманлис, Папандреу и Мицотакис, децата и внуците им, които мутират в едни и същи партии под различни имена.

При толкова червени дебили в Елада скоро ще идват маляките тук да слугуват . До къде могат да докарат комуноидите един горд народ !

Горд и гол.

Абе ти нормален ли си бе а?? Майка му,американка,тай с американски паспорт,хващат му имейл към нея че се чувства като американец преоблечен в грък,американците и брюкселските мародери правят каквото си искат с него,а ти-"комуноиди"!! Ходи се лекувай,че може и да е късно вече..... Кой ще слугува и кой не-теб не те касае... Честната работа,не е срам!! Ама ти-като слугуваш на мисловната гнилоч,как спиш спокоен бе а??

Типично балканско безочие!

ясно- какво значи да си политик? Всеки който прави нова партия не мисли за държава и народ а само за себе си -как да спечеля и аз държавни пари?

Най-големите разхищения и злоупотреби направи тъкмо партията ПАСОК при премиерите баща и син Папандреу. Кланът Папандреу е свален завинаги от гръцката политическа сцена. Георгиос Папандреу е бивш министър-председател на Гърция и е с гръцко-американски произход, син и внук на двама министър-председатели на Гърция Андреас Папандреу и Георгиос Папандреу-старши. Майката на Георгиос Папндреу е американката Маргарет Папандреу (моминско име Маргарет Чент).

+++

Човекът, заявил че Гърция няма нужда от помощ. След което 300 милиарда не стигат... Абе вярвайте му...

Те така!И там и у нас кокалъ е важен. Ако трябва и към опозицията минаваме идейно само и само да практикуваме най- безопасната и доходоносна професия-ПОЛИТИК!

Тоя да не види нещо.

Тва ли им бил зора на гърчолята,да не си връщат борчовете на фондовете и съюза?Ами де тоя късмет де,пък да видят за отрицателно време,как ще се обърне палачинката и да почнат да идват в България на гурбет.

Коментари - Бившият гръцки премиер Папандреу създава нова партия | Днес.dir.bg

Бившият гръцки премиер Папандреу създава нова партия

Бившият премиер на Гърция Георгиос Папандреу създава нова политическа партия. Така той се отцепва от общогръцкото социалистическо движение ПАСОК.

Обратно в новината

Коментари - Бившият гръцки премиер Папандреу създава нова партия | Днес.dir.bg

Коментари

интересно е да се знае, как така - семеен политически клан от управляващите касти, като този, на папандреу има нещо общо с демокрацията, а няма нищо общо с диктатурата на семейните кланове, въобще. моля серж да обясни, като председател на пес.

Политически погребан гъсок се отцепва от ПАСОК ! НЕкой да му е повЕрвал на реформаторщината ?!

...нищо изненадващо. Социалистите в Гърция се провалиха, както и нашите социалисти. Това стана, защото така наречените "социалисти" подмениха левите идеи и ценности и се превърнаха в една олигархична партокрация.За това днес, много хора в Гърция подкрепят радикалните леви движения, защото ги отъждествяват с истинските идеи за власт на народа. Да не забравяме, че комунистите в Гърция доста са на почит.Там е имало силно съпротивително партизанско движение срещу германските окупатори.Проблемът според мен е, че народите започват да се радикализират, а това не е добре. Разликата между радикални леви или десни групировки не е голяма. В стремежа си да свали лошата власт на капиталистите и олигарсите, човек лесно може да се влее в редиците на комунистическо или фашистко движение или партия. Опасявам се, че новата и следващите години ще бъдат доста тревожни за Европа. Властта на едрия капитал е навсякъде, дори и в Брюксел.Днес, "европейската демокрация" е всъщност...Атинската демокрация от 5-ти век преди Христа, която толкова много се преекспонира.Защо?? Ами защото в древна Елада, само гражданите можели да упражняват право на глас.Като махнем жените и чужденците, както и това, че трябвало да имаш имуществен ценз, ситуацията е ясна.Ареопагът бил "народното събрание" от 5000 заможни граждани. Те решавали съдбата на стотици хиляди, без да броим робите. И днес е гору-долу така - в Парламента на Европа има само милионери и заможни хора.Те отдавна са откъснати от реалните проблеми, и точно това е омагьосаният кръг, в който попадаме. Затрупват ни с клишета, декларации и директиви, които нямат никакво значение за живота на обикновения европеец.Има много нагнетено социално напрежение, което обикновено знаем как се "отпушва".....днешните времена много ми напомнят за 30-те години на 20-ти век.Но хората които управляват, бързо забравят историята, те живеят на принципа "след нас и потоп" ....уви.

Вале, правиш впечатление на начетен човек, за съжаление си обикновен лъжещ. Древно гъцката демокрациа се нарича ЖРЕБЕИНА ДЕМОКРАЦИА - което означава че всички свободни граждани дори и наи бедните се редуват да участват в управлението като теглят жребеи на кого ще се падне. Държавната уредба в Древна Гърция е робовладелски строи така че да се сравнява със съвремени форми на управление е също нелепо.

...гражданските права в древна Елада са ограничени - те са наследствени.Под "граждани" са имали в предвид само мъжете, служещи като хоплити в атинската армия.А хоплитът е бил воин с тежко въоръжение.Такова можели да си позволят само заможните хора по онова време. Затова и казвам, че "демосът" - народът е бил представен от 5000 граждани.Но те всъщност били отбрани хора. Колкото до жребият като форма за управление - той се прилагал при назначаване на някои длъжности.Но важните решения ги взимал Ареопагът. един съвет от мен - погледни си правописа, нещо куца. Няма такова нещо - "обикновен лъжещ" ?!? жребеина" и "жребеи".Фактът, че го изписваш два пъти говори за сериозни пропуски. Но аз няма да се впускам в крайни квалификации, които ти използваш.То си е за твоя сметка.

Най-бедните са робите.И те ли теглят жребий, т.е. избират?? Вземи се скрий и не се занимавай с думата демокрация, използувана като параван от мафията в съвременния свят.

Така е ! Социалистите превърнаха партиите си в социалдемократически, т.е. буржоазни. "Социалдемокрацията е катраникът на буржоазията" Д.Благоев Т.е. тенекиената кутия за катран, закачвана на каруците за смазване на колелата.....

Този е изкукуригал вече. Дали въобще е наясно какво прави?

"Прогресивните сили" ми намирисват на маркс-ленински сифилистици.

Демокрация, в превод от старогръцки означава-Власт на свободния човек с роби. Т.е. ако нямаш роби, не си свободен човек. Тази робовладелска формулировка е преекспонирана в Европа, защото е много удобна за олигархията или истинските властелини. Демокрация ли ? Власт на народа ли ? Глупости ! Командува олигархията или мафията, там където се спряга тази гръцка дума. Един британски юдей казал в пияно състояние/никога не е бил в трезво/ - Никой не е измислил по-добра форма на управление..Ха Ха за него да.Дядо му лихварят ,му купил титлата Малборо. Този "лорд" като министър на колониите изнася всичката пшеница от Индия и избива от глад повече от 80 млн. народ. По-голям Голодомор от този светът не познава.

тоя го знам казва се Андреас Първанов от алфа бета гама

объркал съм се Георгиус Първанов се казва ама иначе си е от алфа бета гама

И той като Самарас,закопа Гърция първо като Министър на Външните Работи и след това,като Министър Председател..... Папандреу обаче,е неповторим дебил!! Направо не е за вярване,какво дърво е!! Всеки от вас,ако имаше възможност да проведе петминутен разговор с него,щеше да спре да говори за Бойко Борисов и да му поиска прошка.... Гаранция!!! П.П. И като говорим за политическа мафия,за да видите как са свързани нещата в Гърция,Папандреу и Самарас,са живяли в един апартамент като студенти......

Гръцките и българските полит-мафиоти е, че първите са "по-лъснати" и по фотогенични, т.е. по-добре се държат пред камерите. Останалото е една и съща сглобка и материал.

Дръжки са лъснати нашите в Гърция..... Влезни в сайта на Парламента да им видиш селяндурските физиономии на урангутаните!! Дори има случай,един селяк(ама и физически)да извади пистолет и да заплашва!! Друг,като видя че на едно гласуване за Президент(там гласува парламентът)нещата не са му по вкуса при преброяването,гепил урната и изчезна говедото... Лъснати били педалите....

+++

Лъжецът, заявил че Гърция няма нужда от помощ. След което 300 милиарда не са достатъчни........

Айде бе-стига с тая помощ най на края!!! Няма и стотинка помощ!! Всичко е заем,отива отново в банките,и прибират парите отново немски и гръцки олигарси!! Прословутото намаляване на дълга,е за сметка на гърците,защото се постига чрез намаляване на половина,на номиналната стойност на държавните ценни книжа...Собственици на 90% от тях са обикновените гръцки граждани!! Това говедо на снимката,заедно със сегашното-Самарас-закопаха дружно Гърция с меморандумите и ипотекираха,дори Акропол и музейте!!!!! Вярвате или не-това е факт!!!!

И ГРЪЦКИЯ СЦЕНАРИИ Е НАПИСАН В БРЮКСЕЛ ОТ ПЛАНТАТОРИТЕ ... СЪЗДАВАТ СЕ ПАРТИИ ЕДНОДНЕВКИ КАТО БАРЕКОВЦИ ЯНКА ЯНКИНА И ЕСТЕСТВЕНО ЖОРЖ ГАНЧЕВ КОИТО ДА ОБЕРАТ 7-8 % ОТ НЕДОВОЛНИТЕ ГЛАСОВЕ В ЛЯВО ... ЗА ДА МОЖЕ НИКОГА ЛЕВИЦАТА ДА НЕ НАПРАВИ ЕДНО НАРОДНО ПРАВИТЕЛСТВО ...:)))

В Гърция два семейни клана упрвляват всичко важно в тая държава - единият е този на Папандреу , другият на десните Караманлис. И при двете семейства винаги на преден план са корупцията , кражбите и шуробаджанащината. Древна Гърция обаче е люлката на западната цивилизация и ако се надяват гъркиня един ден да рине подлогите на баба ви нещо сте се объркали ; ) Колкото и да са зле пак българските , албанските и украински жени ще ринат фекалиите и задоволяват мъжете им. Жалко , но факт.

Вярно е, че гъркини няма да дойдат да чистят, но не защото някога си са били люлка на цивилизацията, защото и преди тях има не по-малко велики цивилизации на Изток, а защото мъжете им няма да го позволят- Където има мъже с достойнство, там винаги ще намерят светлина в тунела, да му мислим ние тук, дето мъжете ни, с малки изключения, са неспособни да осигурят себе си, камо ли семейството си. Тук е така от векове, до неотдавна жените в цяла Европа гледаха децата си и се грижеха за дома, а нашите жени копаеха барабар с балканския юнак Ганю, а после вършеха и останалата работа. Юнак, ама в кръчмата, иначе за друго тук мъже не се раждат. Кръчмарски революционери, които на две ракии прекрояват света, ама като изтрезнеят се кротват и блеят като овчици. Няма нищо по-позорно от това да изпратиш жена си на гурбет и да чакаш от нея да ти осигури яденето и пиенето. Нещо, което хиляди наши мъже направиха без да се срамуват и намирайки го за нормално. Срам...да ти изпрати пари, за да ядеш и да пиеш .А жените робини пък от своя страна раждат и възпитават мъже и жени роби и кръгът се затваря. Няма по-голям срам и позор от това и неслучайно този факт повече от всичко друго срина уважението към българите. И с пълно право.

Разбиура се не защото са люлка на западната цивилизация ( ясно ми е за източните) , а защото в действителност въпреки макроикономическите показатели гърците имат несравнимо по-висок стандарт от нас и са много по-горди. Нашите са по бардаците на цяла Европа ...

Преди 9-ти септември Гърция е била по-бедна от България. Гърци идват да обработват нивите у нас, вестниците пишат за "бедните южни съседи", а на българските войници се казва, че когато видят мизерия и кални пътища - значи са в Гърция. Смятайте докъде ни докараха комунистите с тяхната "индустриализация". Все едно на Запад я е нямало...

На кои ги разправяш тези за калните улици бе пич.Ти знаеш ли и сега колко села, и то в централна България(да не говори за други части), освен главната им улица и още няколко други са без асфалт, да не говорим колко са без канализация.И всичко това след мащабната работа която хвърля държавата след 9.9.1944, особенно 60те и 79те години, и то когато имахме държава и строителни войски.Не знаеш каква повсеместна мизерия е било преди това в България, изтощена от воините преди Втората световна война.Имало е статии в Англия в които ни се подиграват че ядем още с дървени прибори...Бегай ги разправяй на друг тези, защото няма и как да е иначе - тогава всичките ресурси на държавата (включително и природни ресурси и дадености, в това число и изкопаеми,туристически курорти, плажна ивица и т.н.) принадлежаха на държавата и работеха в полза и за хората.Няма как да се постигне повече сега коагто всичко се заграби и открадна от частници, които имат сега собтственни яхтени пристанища и мини и работят за техния джоб.

Ванка, БГ е била същата преди 9 септември без пътища с кални такива, без ток и канализация като изключим големите градове, със селско население, което не ходело на училище не роми,а бг са учили до 2-3 отделение и болести като туберкулоза и други ,които при Соца са изчезнали. Американската либерална демокрация уби БГ.

Политика по балкански,. няколко рода и отрочетата им. Караманлис, Папандреу и Мицотакис, децата и внуците им, които мутират в едни и същи партии под различни имена.

При толкова червени дебили в Елада скоро ще идват маляките тук да слугуват . До къде могат да докарат комуноидите един горд народ !

Горд и гол.

Абе ти нормален ли си бе а?? Майка му,американка,тай с американски паспорт,хващат му имейл към нея че се чувства като американец преоблечен в грък,американците и брюкселските мародери правят каквото си искат с него,а ти-"комуноиди"!! Ходи се лекувай,че може и да е късно вече..... Кой ще слугува и кой не-теб не те касае... Честната работа,не е срам!! Ама ти-като слугуваш на мисловната гнилоч,как спиш спокоен бе а??

Типично балканско безочие!

ясно- какво значи да си политик? Всеки който прави нова партия не мисли за държава и народ а само за себе си -как да спечеля и аз държавни пари?

Най-големите разхищения и злоупотреби направи тъкмо партията ПАСОК при премиерите баща и син Папандреу. Кланът Папандреу е свален завинаги от гръцката политическа сцена. Георгиос Папандреу е бивш министър-председател на Гърция и е с гръцко-американски произход, син и внук на двама министър-председатели на Гърция Андреас Папандреу и Георгиос Папандреу-старши. Майката на Георгиос Папндреу е американката Маргарет Папандреу (моминско име Маргарет Чент).

+++

Човекът, заявил че Гърция няма нужда от помощ. След което 300 милиарда не стигат... Абе вярвайте му...

Те така!И там и у нас кокалъ е важен. Ако трябва и към опозицията минаваме идейно само и само да практикуваме най- безопасната и доходоносна професия-ПОЛИТИК!

Тоя да не види нещо.

Тва ли им бил зора на гърчолята,да не си връщат борчовете на фондовете и съюза?Ами де тоя късмет де,пък да видят за отрицателно време,как ще се обърне палачинката и да почнат да идват в България на гурбет.