Галъп: Международният имидж на САЩ се възстановява, ЕС остава суперсила

Международните политики на Русия и Китай се приемат като по-скоро дестабилизиращи за света, отбелязва социологическата агенция

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Така, с платени публикации мизерните ни социолози станаха милионери. Не се усещат, че отдавна не им обръщаме внимание на пасквилите, не са познали никакви резултати, само стътмистика според това кой плаа. АКо някой е попитан някога за нещо, да си вдигне ръката, ама няма, нямаааа. Помияри.

Това е най голямата лъжа.САЩ нарочно винаги. прави проблеми по света.Все им виновен всеки.Само ти малоумници от европа им припяват.

И до други ден да държите тази статия нищо няма да промени тенденцията ! Въпрос на време е !

САЩ е една клоака в очите на света, символ на злото, лъжата, разбойничеството, лицемерието оплетени в безгранична арогантност! Статията е чиста пропаганда изтъкана от лъжи.

Запична да дрънка оръжие, да паникьосва хората и да раздухва медийна паника за предстояща война. За 2 дена отвърят 250 милилна долада оборот атлантическите ВКС-та, а Украйна затъна в блатото. Какво очаквахте от корумпирани комисилнври от нато на оръжие? Продажбите скочиха за 6 часа. Шайка предтъпници. Нищо повече.

Ъъъъ глупости

Платена реклама или пропаганда? Или и двете?

Само леко, и много внимателно да попитам-А кой финансира Галъп???

Елементарна пропаганда.

Галъп са забравили също да кажат къде е проведено изселдването - в Пентагона и ЦРУ.

Мечтите на Дойче веле

И галъп и байдън и всички са на ниво "бръснат ни мамо за сливи". Добре, че не е Тръмп на власт, че щеше да има война със сигурност

Тези къде са провели проучването си?! В ЦРУ и ФБР явно?! Кой нормален в Африка ще е за САЩ след унищожаването на Либия и гражданските войни там и в други държави в Африканския континент?! Егаси лъжите!!!

Че нали сте Краварска Агенция Бре !!! Ебахти Помиярите Кой Ви Вярва !!!????

Неслучайно всички нормални българи,руснаци, румънци и т.н. се изнасят в Германия или Швейцария. Още има какво да учим. Американците ще си правят пари, макар и не както преди, щото без пари там си загинал. Русия и Китай винаги ще ръсят червена боя с привкус на монопол ,замаскиран като псевдокапитализъм. Гениалността без свобода е немислима.

Международните политики на Русия и Китай се приемат като по-скоро дестабилизиращи за света ...... но само според управляващите елити, които са тотално откъснати от мнението и позициите на редовият гражданин по света, вкл и в САЩ хората масово не мислят че това твърдение е вярно .......

'Работническо Дело' ряпа да яде.

галъб няма ли да спре да ръси тъпотии Народа се отвращава от него

като пак ви свърши гъзпапиря по магъЗ-ините ще видите как ще ви се смея широкогърло. хем от Високо! три дни никакви доставки, никакъв транспорт, никакви услуги, картофки, телефони, болници, итернет... и после ще дискутираме наширока как по-добре да ви избесим по дърветата. педофили-"управници" на конци. с вашата, педераска диктатура е свършено. .

Демек платена публикация и словесна пръдня - ох, ах, ух, колко е велик Западът. Начело с USA, естествено! И колко готини хора са семейство Бидони! А в същото време 100 хиляди гневни канадски шофьори на камиони са се устремили към столицата Отава, където утре, събота, 29.01. 2022г. ще се изсипят под прозорците на тиранина-диктатор Джъстин Трюдо - незаконен син на Фидел Кастро. Срам за баща си... Подложил канадския на народ на терор и геноцид вече 2 години. И ​още 500 хиляди разгневени канадци се очаква да се присъединят към събитието. А в САЩ? 47 милиона ултра бедни, бедстващи американци, оцеляващи с купони за храна от държавата(food stamps). И още 20 милиона бездомни нещастници по улиците на САЩ. За сведение: през 2010г. ултра бедните американци са били 30 милиона Плюс 900 000 загинали от пандемията и най-вече от ваксините американски граждани. За цялата Втора световна война американците дават 300-350 хиляди жертви, а сега жертвите са тройно и без война! Как е във "великата" Британия? 18-20 милиона бедни англичани под чертата на бедността. Навсякъде в Западния капиталистически свят цифрите и картината са същите. Не изостава от "демократичните процеси" и България - на първо място в света и във Вселената по всички показатели и класации - най-бързо умиращата и изчезваща нация, най-болната, най-бедната, най-оглупялата, най-необразованата нация, най-много детска смъртност и смърт на родилки в света. На първо място по ракови и сърдечно-съдови заболявания в света. На първо място по корупция в света и на последно по доходи и свобода на словото. На последно място в света по човешки права. Държава без индустрия, без промишленост, без селско стопанство, без образование, здравеопазване и армия. Смешна, жалка държава отишла на последно място във всичко. И всичко това, благодарение на факта, че България стана част от този Запад - колония на САЩ и Евросъюза. А в същото време в Руската Федерация въвеждат 4-дневна работна седмица без промяна на работната заплата.

Успокой се малко. - ще спукаш някой капиляр. Пък после бегай в Русия - рая на земята да ти дадат да копал тоалетни в Сибир

Да се говори за международен имидж на САЩ е нещо като не особено сполучлив анекдот

Трябва да се признае, че има файда от руските троляци. Пък и материала ни такъв - като харесваш пожарникаря БоБо,доносника Ахмед и Шкембе войвода , защо да не харесаш ченгето-кагебеец Путин?

Международният имидж на САЩ ........ Виц...

вярата в собствените си заблуждения - къртичини прави! ес - суперсила? пфффхаахахаа... суперсила, която дори маските, тестовете и прилепите си ги поръчва от китай. урсула, макрон, марио недраги, конят - лагард = на суперсила? наистина ме развеселихте. признавам, че имате усещане за ирония и хумор. бра'о!

наистина кой ли го интересуват тези тъпи лъжи,ЕU били най- силни,смях в залата,САЩ нямат спечелена война,Нато каде са постигнали победа,май няма такова нещо,но естествено ЕU сбирщина от джендъри,педофили,педераси и лайномети,,,касва война какви 5 лева

Що за простотии, струващи много пари, без всякаква стойност. Когато са те бомбардирали, как ще харесваш този който те е бомбардирал, никой не харесва някой който го е ограбил, но с ограбеното можеш да купиш много човешки души.

да се чете измисления имидж на краварите се срина.

пак лъжи, какво да ги правиш галъп комунисти душа и род нямат продават се на всеки и теоризират всякак и медиино и с лъжи....

Излагате се за няколко долара повече.

За пореден път Гал-оп не позна!

ЦЕНЗУРАТА е доказателство за СТАБИЛИЗИРАЩИЯ фактор. :)

С деменционната зараза начело никакъв имидж не може да бъде възстановен. Репутационните щети на фащ са космически...

Брех този Райчев, като му гледам активността и почвам да вярвам в светлия комунизъм, дедите му дърти комунисти с малко търговски нюх са го постигнали, обрали са де що има мандри в името уж на комунизма, "национализират" сиреч крадат и после си приватизират сиреч крадат. И после настъпва светлия социализъм, ама само за техните смейства, оказва се че една бнада от 100-200 смейства които се знаят по дядовци които са били партизани, ятаци кви ли не убитаци, и доста диви, днес са нашата интелктуалщина, нашите очи, нашите медии, нашия път

НЕ е съвсем така. Има и такива като свинята сашо ал-йорданов, чиито чичо е лезстрелял 6-те деца в Ястребино лично с пистолета си... и той минава за "елит" гнусното му прасе...

БКП и ВМРО не са знаели кого ще взривят в черквата... тъй че тяхнотото е погрешка, ама когато посред бял ден разстрелваш дете стоящо на метър пред теб...е, няма как да е погрешка.

БКП само ВМРО какво го набърка, и са знаели първо са убили друг генерал за да предизвикат събирането на което да извършат атентата, бомбата вече е била там подгтовена и чакаща съвсем целенасочено, плюс това избиват в последствие още много майки и деца по един или друг начин......

Не аз, те сами са се набъркали, Тодор Александров се договаря във Виена с Коминтерна за съвместни действия, то и затова клисаря на Света Неделя, който е член на ВМРО, участвува в подготовката на атентата като помага да се качат взривните вещества и сярната киселина в купола на черквата.

Филипинците дълго време са били под американска окупация, впоследствие бяха управлявани от американски марионетки, когато про-американските марионетки бяха свалени първата работа на филипинците беше да поискат САЩ да озапти военните си моряци базирани в Субик бей, а после разкараха американците и от авиобазата Кларк. В момента филипинците са си избрали за президент Родриго Дутерте, който съвсем ясно показа какво мисли за САЩ... да добавим и членовете на Абу Саяф, които много обичат да отвличат граждани на САЩ, та на фона на всичко това Галъп се опитва да ме убеди че 72% от филипинците смятат САЩ за положителен герой, все едно българин да го убеждаваш че Турция е върха на сладоледа;)

Е па не е ли?! Половината утайка на булгаристан се изсипва в Одрин и Люлебургаз на пазар. Не ходят в мола във Видин...

Ахъм... щото е евтино, нали? Ама иначе турците пак си ги псуваме, особено покрай изборите;) Да не намекваш че и филипинците смятат американците за евтини,а?

Работил съм с Филипини. Те мразят САЩ но имат Стара вражда с Китай и от тях ги е страх повече. Щото китайците си разширяват териториалните води за сметка на фиюипин ите отровите и воТа за Филипини те САЩ са нео ходим

А изобщо някой вярва ли на галЪп ??? Международният имидж на сащ-инаците мина санитарния минимум, а ес е по-жалка от всякога..

Топ 5 държави, които смятат, че международните политики на САЩ стабилизират света са Виетнам (76% там казват, че Щатите стабилизират света с международните си политики), Албания (72%), Нигерия (72%), Филипините (71%), Кения (70%), Косово (70%) и Тайланд (64%). Все развити Демокрации! Ама защо са сложили Тайланд? Тайланд не е държава по международното право!

Schilo

Косово също не е международно призната. От ЕС не са я признали Кипър, Гърция, Румъния, Словакия и Испания

Тайланд е... Тайван не е.

Демокрация - американската армия разположена в половината свят. Тоталитарен режим - руската армия разположена на своя територия!

А бе и при соца имаше информационно затъмнение, ама сега в 21 век уж в демократичен свят и независими медии това е чиста проба ГАВРА с хората.

Русия и Китай са новите супер сили.Европа потъва като титаник.Тука опорките че всички се били запатили за Германия и за Америка и незнам си какво нямат нищо общо от глобално икономическа гледна точка,защото е важно производсвтото и сутовините къде са.България е време да се обърне отново на изток иначе ще продължиме да намаляваме като брой за сметка на братята роми и турците.

Трябва да си много прост да се хванеш на този платен репортаж Ало от Галъп, вече сме 2022-ра година- не началото на 90-те. Хората са научиха да не вярват на такива като вас, а да ви гледат само с насмешка

Schilo

При едно изследване, на въпросът, дали респондентите ползват интернет, резултата бил 100% "Да"! Допитването било чрез интернет.

Мека ли е хартията на която сте отпечатали това изследване. Питам че, нещо ме свива корема...

Отдавна не съм виждал тук толкова спам в една статия. Значи според Галъп да си пазиш границата е дестабилизираща политика.

Статистическа агенция - Скалъп, поръчайте си резултати и ние ще ви ги доставим....

Schilo

Едно се чудя, има камара социологически агенции, постоянно правят допитвания уж до случайно подбрани хора. Как пък, веднъж не налетяха на мен или на някой познат?

Не си социологически интересен ха ха ....

Schilo

ша объркам математиката, казваш!!!!

Само Бойко Борисовия имидж пада ли пада..

Русоробите пак са налазили форума.

_stankow

Щатите да не бързат да се хвалят. Още не е свършила тази криза. Руснаците не само че не са отговорили, но даже не се знае какви ги мислят. Напролет ще теглим чертата.

Schilo

Не видях да има отметка "платен репортаж"

_stankow

Също и отметка "чуждестранен агент" щеше да е на място ... :)

Фейк нюз...