Франс Тимерманс: Ще разгледаме внимателно Плана за възстановяване на България

"Знаем какви сериозни предизвикателства има пред енергийния ви сектор", заяви изпълнителен зам.-председател на ЕК на международната конференция "Зеленият преход - решения и предизвикателства за България", организарана от DIR.BG и 3eNews.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За хунтата на Мунчо Шпаклата

от 2025

Че тези дебели западняци ви използват като боклукчийска кофа, за да докарват тука всякакви боклуци, които им пречат, храни второ качество и с изтичащ срок на трайност, които струват стотинки, обаче тука ги продават за в пъти по-големи пари. На тях хич не им пука за българските плебеи, те не ни считат за хора.

И пълен дебил, до сега България щеше да има АЕЦ и да ползва тока СИ както Й се иска. Боко за затвора!

Ти ли щеше да плащаш 4 пъти по-скъпия ток на БеляНе ?

Си ти , боклук долен

Стига си дрънкал. Въпроса е ще дадете ли пари да си построим АЕЦ и програми по преквалифия на миньорите.

Идеален речник Европейски речник, По възстановяване разбирайте Разрушаване

Зеления чорап много оклюмал бе! Не ми харесва тази работа!

защото той изведнъж е осъзнал , че едно е ходиш със зелени чорапи, а друго да мислиш за зелена енергия, каквото и да означава това?!

Знаех си, че служебните са предатели.

Навремето някой беше казал,че народът бил в летаргичен сън.НЕ НАРОДА Е УМРЯЛ МНОООГО ОДАВНА.

затвор за фигуранта радев

За новата Велика/Европейска Болшевистка Революция. Днес обаче, вместо червено знаме, размахват рейнбоу байрак.

Развяват зелен мюсулмаски флаг

Сделката напрао кърти мифки България за едни евра у чужди банки

Европейски пари за Москва няма да има.

_stankow

Като гледам западняците как си оправиха енергетиката ... Тръгнали българската да оправят ...

кои са западняците?

ЕС са западняците, запомни го!!!

С други думи за Р. Радев пари няма да има!

Знам какво направи миналото лято.

Ами най добре е всички да го знаят, защото ако само ти го знаеш може много лесно да изчезне знанието заедно с носителя.

Зелените чорапи да си ходят!

На гърците им дадоха 10 милиарда без сделки и без планове.Всички засегнати от ковида там вече са усвоили парите преди една година, а при нас чак сега започва пазар лъка какво да затворим за да отпуснат някое евро.

Франс бъди внимателен и ти си под Бога!

На мръсните руски комунисти, които ни управляват в момента не можеш да имаш вяра.

Както се казва тук, по дрехите посрещат, по ума изпращат. Тимерманс не е облечен делово, както се очаква за това ниво среща. Убеждава ни в зелена сделка, която не е обоснована икономически и социално, както вече се вижда от шоковото нарастване на цените на електроенергия. Или не е умен или умът му не работи в полза на европейските граждани.

За хинтата на Мунчо Шпаклата

Скокът на цените на електроенергията показва, че оценката на влияние на зелената сделка, изготвена от ЕК, е невярна/ ненадеждна. Затова сделката трябва да се преразгледа, а не Тимерманс да ни убеждава в необосновани политики. Идеята е добра, но политиката за реализирането й е грешна. От друга страна, ББ е подписвал смело ангажименти, последиците от които не обяснени на хората, не са предприемани мерки по тези ангажименти и като капак, миньорите са заблуждавани, че няма да се закриват мините.

Я ми кажи неуважаеми коя точно зелена част от произвеждания в България ток се увеличила че да се вдигне толкова цената на тока в България? Че наистина ми е изключително любопитно как тая зелена сделка дето не сме почнали въобще и да планираме да изпълняваме вдигнат тока в момента.

Предателя Барисав не внесе плана когато можеше нарочно. Сега играе мръсно с Ковачки и Доган да манипулират цената на тока.

Тез Що се бавят вече осем месеца след Борисов? Ъ?

Служебното правителство що не го внесе ден първи? Само че за платените коментатори като тебе-това не е планът на Борисов. Това е планът на служебното правителство. Така че претенциите към тях.

Страхотен глупак

Вие ще щракате на компютърчетата, а ние през това време ще ви продаваме ток. И те така...

След кризата в Тексас миналата зима, която показа колко уязвими са инфраструктурите на възобновяемите източници и газта от времето (замръзване), както и кризата в Северна Европа това лято заради по-неветровито време, приказките на Тимерманс са чиста манипулация.

Да направим миньорите хакери !

То сега вече 30г живеем в национална катастрофа и ако тия идиоти от Еврогейския съюз ако ни затворят ТЕЦ-овете, в България ще настъпи апокалипсис.

Ама заради селския идиот Крадев!

Заради политици като този, прокарващи самоубийствени за Европа политики, евроскептицизмът се засилва и дори доведе до брекзит.

Хубави неща говори г-н Тимерманс и вече виждаме ,че Светата комисия на ЕС е заета ,даже обсебена от важно разследване -обсъждат колко дявола могат да се поберат на върха на една игла и кое е името на главния дявол.Обсъжда се също така колко пъти дневно трябва да се анатемосва главният дявол.Това се прави изключително за доброто на хората -така ще духа непрекъснато вятър и слънцето ще грее ,а зимата ще бъде мека и слънчева!А тези които са обзети от съмнения в полезността на тия действия ще бъдат предоставени необходимите аргументи от Светата инквизиция във вид на камшици,санкции,лечебно кръвопускане и т.н.А ако има нещо което не е зелено ,ще бъдат приети мерки да позеленее!

Илюзии или геополитика? Защо да не преминем постепенно от въглища към възобновяеми, ами от въглища на газ и от газ на възобновяеми? Плюс затваряне в Германия на ядрени централи и замяна с газ. И като резултат, пълна зависимост от газ, т.е. от Русия.

Време е България да каже чао на този Франкенщайн, наречен Европейски съюз. Това не е съюз , съюз беше едно време СИВ.

По принцип това е диктат,от страна на силният към по-слабият

И без Бойко Тиквата България ще пребъде! Ако се изкорени тази корупция тук, насаждана от ПП ГЕРБ в продължение на едно десетилетие, ще стигнем Словения, Полша и Унгария най-малко като развитие.

Полша и Унгария няма как да ги стигнем, ние нямаме икономика.

Ще пребъде, в отвъдното! Дебил!

40 милиарда евро дълг, а в Пирогов е все едно от 60-те години - западнало, мръсно, отблъскващо. Много стратегии за крадене на пари, а родолюбци, честни и загрижени истински за Родината НЯМА!

Всичко потъва в джобовете на частните фирми на политиците.

Няма да е чудно, ако тоя евромарксист обвърже получаването на помощите със легализирането на Истанбулската Конвенция и преквалификацията на уволнените миньори във джендър активисти и учители по йога.

И понеже знаем, че москва вече е осчетоводила тези пари, много, ама много внимателно ще ви откажем. Пак.

Bright Green Lies 2021...

В момента в който комунисти дойдат на власт и спира карнчето на ЕС парите. От Апрол до сега де е дошъл един евроцент. Чудя се защо на Борисов му дават? Сигурно им плаща тоя серсем, за да има какво да краде и д апълни шкафчетата! Ама комунистите не са корумпета и понеже не искат да плащат под маста, та затова и няма европари за България. Вие как мислите? Между другото какво от"разкритото" до сега от служебните министри е потвърдено, с арестувани и осъдени бивши управляващи?

Защо затварянето на енергийни мощности трябва да започне от малките страни? Когато САЩ, Китай,Русия,Индия, Бразилия и др подобни си закрият въглищата , тогава може и България. Ние и да изчезнем климата няма да го усети ама ИЗОБЩО.

Без Бойко, няма пари от ес

Тогава до като е време да се махаме от ЕС.

И ще потекат рубли на корем.