Франс Тимерманс: Ще разгледаме внимателно Плана за възстановяване на България

"Знаем какви сериозни предизвикателства има пред енергийния ви сектор", заяви изпълнителен зам.-председател на ЕК на международната конференция "Зеленият преход - решения и предизвикателства за България", организарана от DIR.BG и 3eNews.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без Бойко, няма пари от ес

Защо затварянето на енергийни мощности трябва да започне от малките страни? Когато САЩ, Китай,Русия,Индия, Бразилия и др подобни си закрият въглищата , тогава може и България. Ние и да изчезнем климата няма да го усети ама ИЗОБЩО.

В момента в който комунисти дойдат на власт и спира карнчето на ЕС парите. От Апрол до сега де е дошъл един евроцент. Чудя се защо на Борисов му дават? Сигурно им плаща тоя серсем, за да има какво да краде и д апълни шкафчетата! Ама комунистите не са корумпета и понеже не искат да плащат под маста, та затова и няма европари за България. Вие как мислите? Между другото какво от"разкритото" до сега от служебните министри е потвърдено, с арестувани и осъдени бивши управляващи?

Тогава до като е време да се махаме от ЕС.

Bright Green Lies 2021...

И понеже знаем, че москва вече е осчетоводила тези пари, много, ама много внимателно ще ви откажем. Пак.

И ще потекат рубли на корем.

Няма да е чудно, ако тоя евромарксист обвърже получаването на помощите със легализирането на Истанбулската Конвенция и преквалификацията на уволнените миньори във джендър активисти и учители по йога.

40 милиарда евро дълг, а в Пирогов е все едно от 60-те години - западнало, мръсно, отблъскващо. Много стратегии за крадене на пари, а родолюбци, честни и загрижени истински за Родината НЯМА!

И без Бойко Тиквата България ще пребъде! Ако се изкорени тази корупция тук, насаждана от ПП ГЕРБ в продължение на едно десетилетие, ще стигнем Словения, Полша и Унгария най-малко като развитие.

Време е България да каже чао на този Франкенщайн, наречен Европейски съюз. Това не е съюз , съюз беше едно време СИВ.

Илюзии или геополитика? Защо да не преминем постепенно от въглища към възобновяеми, ами от въглища на газ и от газ на възобновяеми? Плюс затваряне в Германия на ядрени централи и замяна с газ. И като резултат, пълна зависимост от газ, т.е. от Русия.

Полша и Унгария няма как да ги стигнем, ние нямаме икономика.

Хубави неща говори г-н Тимерманс и вече виждаме ,че Светата комисия на ЕС е заета ,даже обсебена от важно разследване -обсъждат колко дявола могат да се поберат на върха на една игла и кое е името на главния дявол.Обсъжда се също така колко пъти дневно трябва да се анатемосва главният дявол.Това се прави изключително за доброто на хората -така ще духа непрекъснато вятър и слънцето ще грее ,а зимата ще бъде мека и слънчева!А тези които са обзети от съмнения в полезността на тия действия ще бъдат предоставени необходимите аргументи от Светата инквизиция във вид на камшици,санкции,лечебно кръвопускане и т.н.А ако има нещо което не е зелено ,ще бъдат приети мерки да позеленее!

Заради политици като този, прокарващи самоубийствени за Европа политики, евроскептицизмът се засилва и дори доведе до брекзит.

То сега вече 30г живеем в национална катастрофа и ако тия идиоти от Еврогейския съюз ако ни затворят ТЕЦ-овете, в България ще настъпи апокалипсис.

По принцип това е диктат,от страна на силният към по-слабият

Да направим миньорите хакери !

След кризата в Тексас миналата зима, която показа колко уязвими са инфраструктурите на възобновяемите източници и газта от времето (замръзване), както и кризата в Северна Европа това лято заради по-неветровито време, приказките на Тимерманс са чиста манипулация.

"кочината На Пиздин" е в пъти по-добре от тоя еврогейски съюз, ако не друго поне няма да има гейове и "джендъри", които да пишат под всяка новина за Путин и Русия

Вие ще щракате на компютърчетата, а ние през това време ще ви продаваме ток. И те така...

Всичко потъва в джобовете на частните фирми на политиците.

Предателя Барисав не внесе плана когато можеше нарочно. Сега играе мръсно с Ковачки и Доган да манипулират цената на тока.

Скокът на цените на електроенергията показва, че оценката на влияние на зелената сделка, изготвена от ЕК, е невярна/ ненадеждна. Затова сделката трябва да се преразгледа, а не Тимерманс да ни убеждава в необосновани политики. Идеята е добра, но политиката за реализирането й е грешна. От друга страна, ББ е подписвал смело ангажименти, последиците от които не обяснени на хората, не са предприемани мерки по тези ангажименти и като капак, миньорите са заблуждавани, че няма да се закриват мините.

Тез Що се бавят вече осем месеца след Борисов? Ъ?

За хинтата на Мунчо Шпаклата

Както се казва тук, по дрехите посрещат, по ума изпращат. Тимерманс не е облечен делово, както се очаква за това ниво среща. Убеждава ни в зелена сделка, която не е обоснована икономически и социално, както вече се вижда от шоковото нарастване на цените на електроенергия. Или не е умен или умът му не работи в полза на европейските граждани.

На мръсните руски комунисти, които ни управляват в момента не можеш да имаш вяра.

Франс бъди внимателен и ти си под Бога!

На гърците им дадоха 10 милиарда без сделки и без планове.Всички засегнати от ковида там вече са усвоили парите преди една година, а при нас чак сега започва пазар лъка какво да затворим за да отпуснат някое евро.

Зелените чорапи да си ходят!

Знам какво направи миналото лято.

Я ми кажи неуважаеми коя точно зелена част от произвеждания в България ток се увеличила че да се вдигне толкова цената на тока в България? Че наистина ми е изключително любопитно как тая зелена сделка дето не сме почнали въобще и да планираме да изпълняваме вдигнат тока в момента.

С други думи за Р. Радев пари няма да има!

Служебното правителство що не го внесе ден първи? Само че за платените коментатори като тебе-това не е планът на Борисов. Това е планът на служебното правителство. Така че претенциите към тях.

_stankow

Като гледам западняците как си оправиха енергетиката ... Тръгнали българската да оправят ...

Европейски пари за Москва няма да има.

Страхотен глупак

Сделката напрао кърти мифки България за едни евра у чужди банки

кои са западняците?

За новата Велика/Европейска Болшевистка Революция. Днес обаче, вместо червено знаме, размахват рейнбоу байрак.

Ама заради селския идиот Крадев!

Ще пребъде, в отвъдното! Дебил!

затвор за фигуранта радев

Навремето някой беше казал,че народът бил в летаргичен сън.НЕ НАРОДА Е УМРЯЛ МНОООГО ОДАВНА.

Знаех си, че служебните са предатели.

Зеления чорап много оклюмал бе! Не ми харесва тази работа!

защото той изведнъж е осъзнал , че едно е ходиш със зелени чорапи, а друго да мислиш за зелена енергия, каквото и да означава това?!

Идеален речник Европейски речник, По възстановяване разбирайте Разрушаване

Стига си дрънкал. Въпроса е ще дадете ли пари да си построим АЕЦ и програми по преквалифия на миньорите.