17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕНП - корупция, лъжа, службарство и в резултат слаб ЕС.

Има 2 германски фондации създали и финансирали ОПГ герб - тикви и калинки. Да се вземат в ръце немците и да спрат да тъпчат мутраците с пари. Срамота е. Да събират данък от германските работещи за да тъпчат на тиквата тикветата.

Дянков закри сумати болници , направо съсипа и малкото работещо в икономикта ни, енергетиката носеше приходи след Дянков всичко беше толкова подкопано и отслабено.....

Ама поне Дянков искаше някакви реформи. Без реформи няма да стане. Тиквата и гроб не могт да направят реформи - кухи са. Даже за гербаджии са кухи гербаджиите. Не знам как по ясно да се изразя. Единица мярка за простотия - гербер.

Значи има някаква голяма грешка в разбиранията на Брюксел! Няма търпимост на София (предполагам да се разбира управляващите?) към приятелските политически назначения и корупция, а има силно желание и стремеж на управляващите към корупция. Разликата е фундаментална.

власт имащите у нас, които са мутри, а за ЕС е изгдно БГ да да слуша началниците ...

Няма такъв долен цинизъм като европейския, та нали ЕС подкрепя и налива пари в организираната престъпна група ГЕРБ, която управлява България, нали ЕС и Брюкселските идиоти мълчаливо създадоха Пеевски....

цял живот българите трупат лихвоточки и......чакат АПАРТАМЕНТ....и нещо се случва и ХАЙДЕ В ЧУЖБИНА....страхливия винаги е хранил хищниците

ако гърците имаха Дянков никога нямаше да откраднат 400 милиарда и никога нямаше да направят така ,че друг да им ги плати, но гърците не са прости , като дянков

Поздравления за Дянков. Само дето другите крадат още повече, за това българите все избират по - малкото зло.

Още имало заблудени дето да вярват на ''изборите'' в България....

бе то всички дошли с голямо образвование ни носеха и големи загуби... онези от Лондон обърнаха дълга ни от долари в Евро точно преди долара да се срине до 1.3 от 2.70.... и вместо дълга ни да намалее автоматично наполовина се запази, един вид те работха за лихварите и получиха международно признание и награда и още дават акъл....Дянков е пръв слагач и въобще няма и грам отношение към българите не му пука и грам за България, той е едно сухо продажно същество, голяма работа,че е с диплома и той правеше обратно на всичко логично....той изсмука икономиката в момент в който в цял свят се наливаха пари той източваше икономиката от пари този е толква бездарен,...

ЕС ни ограбва в най-ценното - умните и образовани младежи. Държат ни на ниско ниво на заплащане, за да могат да привлекат най-интелигентните да заминат на Запад. Тяхното средно образование е по-добро от нашето за тези, които нямат намерение да продължават в университет (99% от децата на запад). Но при останалите статистиката показва, че нашето е по-добро и източно-европейските деца показват по-добри резултати в университетите им. По този начин постигат две цели - поддържат си високото ниво на специалисти, и обезкървяват "доставчиците" си. Колко са тези наистина успели на запад, които са се върнали? Връщат се нереализираните средняци, било поради мързел или просто некадърност. И после ни управляват!

Е ЕС ли? най много имигрирали в една тсрана има в САЩ. или си копой на някви служби и пет пари не даваш за истина и за България или си много ограничен

ЕС "ни държи"?;))) Ама не "държат" примерно така и Румъния - щото и те ни задминаха по ниво на заплащане?;) Не държат и останалите от бившия соц. блок? Само нас държат?;)) Сигурно държат и кесиите на работодателите - нашите, дето разпределят под формата на заплати и др. придобивки около 20% от приходите , докато в Ес - средно разпределят 40...

Най-добър герпер е мъртвият герпер! Господ да ги убие всички герпери и комунисти и да затрие родовете им до девето коляно!

не ми кради ника тази омраза, която насадихте не е полезна на България,а е насаждате от времетона комунизма, сега само сменихте боята, преди бяхте костовисти сега сте няква амалгама от Хрсито Ивановци, Соросовски ученици, които са фенове на орбан и Ниновисти които са пребоидисани костовисти

ПЪРВО СЕ ОГРАМОТИ И ПОСЛЕ ИЗЛИВАЙ ПРОСТОТИЯТА СИ В ПУБЛИЧНОТО ПРОСТРАНСТВО.СЪЩО И НЕЗАБРАВЯЙ,ЧЕ КАТО КОПАЕШ ГРОБ НЯКОМУ,МОЖЕ И ТИ ДА ПОПАДНЕШ В НЕГО.

подписалия се като Марс говорещ за убииства не съм аз

ще духаме супата !

"доклад за върховенството на закона в България" КОЙ закон имат предид, този лобисткия, облагодетелтващ някой, този с вратичките, дето от него е останало само ието му, този пробутан от подкупени депътати и утврден от натискащите копчето за гласуване по заповед, без дори да са го прочели???? ОСТАВКА НА НС!

ОГНЯНЕ, ОСТАВКА ЩЕ ИМА ПРЕЗ МАРТ 2021Г,НО БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ РЕШАТ КОЙ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА,А НЕ НЯКАКВА МАЛКА ГРУПА ВЛАСТОЛЮБЦИ,СЕЕЩИ РАЗРУХА И ЗАРАЗА ПО ПЛОЩАДИТЕ НА ГРАДЪТ НИ.

Дянков громи България, както гоправеше и като финансов министър.... уникално долна пасмина са тези с голямото образвование, редуват се ту десни да ни плюят ту леви ....Станишев, Дянков, йончева ,Радев, са като копои удобни са за всякакви чужди влияния и нямат и минимума от уменията на гърци или турци кто политици....По вредни са от Бойко и ГЕРБ

Дянков закри сумати болници , направо съсипа и малкото работещо в икономикта ни, енергетиката носеше приходи след Дянков всичко беше толкова подкопано и отслабено.....

Има си закони Ако има някой обвинен в корупция да го съдят. Запада да мулчи докараха источните стани до разруха.

пътуват турски тирове, с които се разкарва карго за богатите, а ние лапаме пушека

да са хубави за всички - те с парите на богатите плащат на бедните държави и да им точат ресурсите, а с корупцията си купува послушанието на властниците. Затова корупцията може да се пребори, само ако хората вътре в стрянятя су надигнат, за да няма злато, пачки и пищови - независимо на кого са и как са и защото са в спалнята на ББ

Толкова са ''обезпокоени'' в брюксел за корупцията която се шири от години в България че от ''безпокойство'' не я забеляваха....Нещо не ми стана ясно защо трябва да се слага София след като може директно да се каже от властта която е в основата и и я закриля по всякакъв начин

ЕС ни съсипва по много начини. Няма да се спирам на втръсналите на всички примери със спряни инфраструктурни обекти, затрити предприятия и промишлености и каквото се сетите работещо и що годе читаво. Или кражбите чрез концесии, неизгодни договори по разни марици, където и САЩ се проявява и т.н. Или изсмукване на национален ресурс например чрез плащане от бюджета на членски внос за ЕС, което плаща всеки от нас. После разбира се европарите се връщат при шепа хора, при това правилни. ЕС взима от мен и дава на теб. Големият проблем е в угояването и развъждането на послушна компрадорска феодална власт и нейните приближени кланове. Т.е. България се управлява от крупна мафия, поддържана финансово и политически от Брюксел. Такива са горчивите истини и онези, които намират полза от членството ни в съюз на крупни световни хищници са много заблудени.

:))))))))))))))))))))това в кой кабинет на Дс ти го написаха бе дебил червеногъзест?Знаеш ли изобщо значението на думата "хунта" или като папагали повтаряте мантрите точно на фатмака който може да направи хунта и понеже вече виждате пълният си разгром какви ли не лъжи и пасквили ще пробутвате през купените си медии на агнешката главичка и шишо но всуе този ентусиазъм-ЩЕ ВИ РАЗМАЖЕМ ОКОНЧАТЕЛНО!!!

БСП тулупите използват често думата "хунта". Тава е, защото комунягите помнят, какво се случи в Чили по времето на хунтата- страната беше прочистена от комунисти. Просто бяха избити. И сега Чили е много добре развита държава.

Най- смешно е как мерят корупцията- мерят ти чувството и усещането... това било то... Иде сега обясни на бедния, че не живее в корумпирана страна! А може ли корупцията да я мерим по степен на задлъжнялост на външния дълг спрямо БВП? Щото да си ограбиш бюджета с милиарди и задлъжнееш като Италия и Гърция какво е ако не е политическа корупция? Но файненшъл Таймс това не го пипа щото къде са отишли парите на гърците?

КЪОВЕШЕК ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА ДЬНКОВ и ДА ГИ ЛАЭСЛЕДВА ТЕЭИ

Всяка простотия написана в някои западен парцал за нас ,тук се приема за мандра. И всички български гьотферени изпадат в екстаз и почват да ръсят ,,мъдрости" в захлас.

След като реалността у нас е такава значи логично сме най големия кенеф на света...който обаче не впечатлява гьонсуратите от властта защото вонята от тях не им прави впечатление.

Предполагам си искал да кажеш МАНТРА, а не мандра? Леле колко мъка има по този свят, леле!

Корупцията е отгледана и възпитана през Бай Тошо. Тогава за да получиш нещо дефицитно, тоест почти всичко, си трябваше да носиш дамаджани, буркани и какво то си беше нужна. Така се възпитаха няколко дърти поколения корумпирани българи. Отделно е, че се възпитаха да крадат и от държавното, защото заплатите ниски, а стоките дефицитни. Ако си на правилна служба, крадеш и търгуваш с дамаджанити.

Някoй

и какво сега? Сравняваш една дамаджана с едно куфарче с пачки евро по 500 ли? Божков каза, че дал е 67 милиона подкуп на тия горе. Това е само един епизод. Бас държа, че цялото Поритбюро на БСКП не е откраднало толкова за 30 години.

ЯВНО ЗАБРАВЯШ ОСВЕН ДАМАДЖАНИТЕ И ДР ДРЕБНИ НЕЩА И БАНДИТСКАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ НА ТЪМНО ЧЕРВЕНИЯТ КОСТОВ,ЧРЕЗ КОЯТО ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ СТАНАХА КРУПНИ КАПИТАЛИСТИ. ТЕ СТАНАХА МИЛИОНЕРИ БЕЗ ДА СА ВЛОЖИЛИ ТРУД ИЛИ НЯКАКВИ СЕРИОЗНИ ПАРИ.

НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ КОМЕНТАРА. КОРУПЦИЯТА Е ЗАПАЗЕНАТА МАРКА НА КОМУНЯГИТЕ.,КАКТО И ЛЪЖАТА И НАГЛОСТТА- В ТОВА ТЕ НЯМАТ РАВНИ.

Все едно да питаш Корупцията защо не бори корупцията !Ами вий като приемахте България в ЕС,не знаехте ли,че в България има корупция ? Какво се правите на ударени с мокър парцал !

При комунизма гонеха врага с партиен билет, после гонеха разни вредители и буржоазни елементи, после къси поли и дългите коси... Трябва да гониш нещо и да създаваш суматоха.

Борбата с корупцията си е начин да се контролира една държава и да й се диктуват разни неща. С България преиграват- толкова сме безпомощни и контролирани, че тяхната загриженост прегрява супата и откровено дразни. А и не е нужно повече театър щото да се отчитат в Брюксел с едничка България вече е контрапродуктивно и смешно- собственото им население на запад вече се бунтува, а нарочването на черна овца- демек вижте как се борим яко в ЕС е чиста ирония... Ще стане така, че Вишеград ще им се стори супер пред това , което сега правят Полша и Унгария с т. нар. ценности. По комунистически компрометират брюкселианците наистина важни неща.

Ех долно, мръсно корумпирано държавно служителче!

Формулирай някаква мисъл де- не е достатъчно да хвърляш птичи зародиши в интернет.

В Брюксел и ги видяха кои са всъщност сега търчат за поръчкови статии отвъд океана. Хахахха

Дирници, кои според вас са 50-те българи, които най-много се облагодетелстват от корупцията в държавата? Борисов, Доган, Пеевски, Домусчиев и Гешев са ясни. #Кой според вас допълва класацията?

+Валентин Златев, Марешки.

PEYTSCH

„Бедността не е порок, но е на пороците причина“. Брюксел следва да размисли над това казано от Радой Ралин. Докато има слабо заплатени и бедни, ще имат уязвимост от подкупи. Така е навсякъде по света. Дори в Брюксел...

в. "Файненшъл таймс" да разкаже малко за нивата на корупция в ЕС и в САЩ. Където нивата са в милиарди и са просто стряскащи. А в САЩ въобще корупцията е преборена, като е легализирана и са я нарекли "лобизъм". И като всяко друго нещо е превърната в бизнес. На фона на западната корупция, ние сме като детската градина, невинни и прости. А това защо се премълчава? А да беше обяснила медията, защо сме бедни? Естествено, като американска колония. Да разкажат как бяха системно унищожавани промишленост, икономика, предприятия. Да разкажат как тези САЩ крадат златото и медта на България за десетки милиарди. Или как ни извиват ръцете с неизгодни договори? Как ни продаваха ток чрез техните ТЕЦ Марици на двойна пазарна цена и с рекет изнудват българските правителства да подписват договорите. А как ни изнудиха да похарчим 2 милиарда за техни самолети. При условие, че сме в криза и пари нямаме? И колко още такива примери има. Нас ни крадат и тия същите ни обвиняват нас, за това, че сме най-бедни. Наглост просто. Може да сме бедни, но не сме толкова глупави, за да не разберем от къде ни идват проблемите.

да плащаме издръжката на четирите им бази. Как спряха Ю.Поток, Белене, а сега и Турски поток. Държавата на мафията и корупцията говори за българска корупция. Да покажат един нотариален акт за покупка на земя от индианци. Изклаха и обраха богатствата на коренното население. Направиха първите концентрационни лагери в света-резервати и п. пр. и пр. Хиляда пъти сме по-интелигентни и по-почтенни от тях. Плащали сме земята на турците след Освобождението, които са я добил без пари 5 века по-рано

КОРУПЦИЯТА Е ПРОСТИТУКА ОТ СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА ГОТОВА ДА ИЗЧУКА ВСЕКИ, ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ВСЯКО МЯСТО БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НЕГОВИЯТ ПОЛ ИЛИ ПРОИЗХОД.85% ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ И МУТРООЛИГАРСИТЕ ОХОТНО СЪС ЗАВИДНО УДОВОЛСТВИЕ СЕ ПОЛЗВАТ ОТ УСЛУГИТЕ И.

И ние сме обезпокоени от тяхната търпимост към корупцията в България.

Комбинацията Борисов-Гешев-Цацаров е хранителна среда за корупцията в Бългавия. Печели Шиши

Те не знаят, че има само усещане за корупция!

У нас корупцията е цел. Българската мечта е да бъдеш "незаобиколим фактор" и всеки да те корумпира и корумпира, и корумпира. И да ти се моли да те корумпира, а ти с чиста съвест да приемеш да те корумпират, защото ако ти се молят, ти не си корумпиран, ти правиш услуга, ти правиш добро. И прибираш подаръци и награди. Това е българската мечта. Още от Бай Ганьо и неговата мечта да "приватизира" Солунската митница. Европейците искаха да са мулти-култи и да вкарат в съюза си бедните и изостаналите, за да разпространят цивилизацията и над тях. Но това което получиха беше една малка балканска държавичка, в която корупцията е не просто начин на живот, а мечтан начин на живот. И сега се чудят как да направят от дивия куче възпитан кокер-шпаньол. Успех, европейци! Правете си докладите и си гласувайте резолюциите. Ние ще си караме по бай-ганьовски. Тука е така!

Кучето скача според тоягата. На онези в брюксел им е важно да гласуваме "правилно" и да се съгласяваме с всяка дивотия, която измислят. Пък какво правят местните феодали не ги вълнува много, какво се случва с местното население ги вълнува още по-малко, стига паричните потоци да не спират.

Според мен, дори не е и това. Ние сме буферна територия. От едната страна да влизат емигранти и вредни източни влияния, но да не излизат от другата страна. Не случайно Брюксел отпуска пари само за пътища и сигурност. Никаква индустрия, производство или бизнес по-големи от фабрика за фарове и кол-центрове. А нашите за 10 години са прокарали пътечка до Брюксел. И след поредния одобрен транж няколко куфарчета тръгват на запад. Или просто казано - толкова сме корумпирани, че започваме да корумпираме и тях самите.

Обезпокоени, обезпокоени колко да са обезпокоени? Докато си получават отчисленията няма да са толкова обезпокоени. Лошоте е, че вместо от брюксел да наложат добри практики тук, нашите започнаха да се отчитат там. Приказката за рибата и миризмата в пълна сила.

За пръв път малката пица е прав. Когато преди години попитах един мъдър германец кога в България ще се оправим, той ми отговори: Когато спрат потоците от ЕС фондове.

Ами толкова могат да направят обикновенните хора срещу корупцията, да протестират. Освен вече да хващаме пушките.

Пробвайте пак с байряци, балони и дудуци. Може пък тоя път да стане. Междувременно същите тия дето ви биеха по ъгли и патрулки им вдигнаха заплатите (май с 30%), а те протестират за още.

Е па ние сме търпелив народ. За дека да бръжаме?

И защо Боко не се хвали с тази статия ?! Нали тази медия му беше от любимите които обичаше да цитира колко сме били добре !!!

Чакай де, не бързай. Нека се събуди ПР-ката, да помисли, да прочете статията и ще намери в нея нещо с което да бъде горд Баце... Например... че само в БГ е така :) и Баце ще се бие в гърдите, че е само той ги може тези неща и как го хвалят... Все ще измислят нещо, споко.

Статия е от вчера :) Много мисли ПР-ката !