Коментари - Юнкер предлага Мария Габриел да поеме цифровизацията | Днес.dir.bg

Юнкер предлага Мария Габриел да поеме цифровизацията

Жан-Клод Юнкер предложи българският кандидат за еврокомисар Мария Габриел да поеме въпросите за цифровата икономика и цифровото общество.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер предлага Мария Габриел да поеме цифровизацията | Днес.dir.bg

Коментари

Едно румънско муеее3

Какво може да поиска един мъж пък то и бил възрастен от една жена - само любоФ!

От жена която се омъжва по сметка ,нищо добро не може да се очаква ..

Брюксел ни поиска жена и ние като послушни изпълнители удовлетворихме това желание. Тази жена няма да ни резили толкова много, ако бяхме изпратили Плевнелиев, представите си само какво чудо и срам щеше да бъде. А защо ли Плевнелиев нещо се загуби в публичното пространство да коментира това важно назначение?

Не бива да се предлагат такива анонимни лица със съмнителни качества. Тя каква е? Някакъв професионалист? Някакъв ръководен опит да има? Да е известна политическа фигура? Да се е появявала някъде преди? Да има някакъв трудов стаж? Ето това на запад не се случва. Погледнете другите комисари. Не съм против Европа, напротив.

То и инфантила станишев нямаше трудов стаж,но го назначиха за премиер и неговото правителство рестартира Белене,а сега се мъчи по заповед от Москва да разваля ЕС!

да,, така е! точно поради това съм го написал това по-горе. Или нашата работа е колкото е по-кухо , толкова вълната го издига по-високо

първо ще мине на изпит.ако ги прави добре свирките ще я оставят,ако не ги прави добре ще я върнат на боко да спецялизира.

дъртия юхкер пръв ще я изпита,дали ще може да му го вдигне.

не разбрах ся - за цифровизацията или за циганизацията че отговаря таа кифла

за цифровизацията,ще обозначава с цифри колко свирки е направила.

Съмнявам се, че подобни безродни безполови същества правени на комсомолски калъп могат да защитават някакви съществени български интереси. Никога не съм ги възприемал като представители на България пред ЕС, по-скоро представители на новия ЕСССР у нас...

свирка

Голямо плюене по Българското момиче от страна на антибългарската промосковска пасмина! Всеки успех за/на България,Българите и Българското е като плесница по безочливите им лица! Да Пребъде България във Европейският Съюз!Да се освободим по скоро от руската сволоч която ни ограбва денонощно и ни оплюва най безсрамно!

Ти виждаш някаква разлика между Европейския и Съветския съюз, така ли? ;)

разликата е,че съвецкият съюз не съществува,а приемникът му руската клептокрация е на път да го последва! А България в Евросъюза е по защитена от ударите на руската клептокрациея

поиска от снахичката да ви взема заплатката и да не се бута между шамарите

Повелителката на пчеличките владее и цифровизацията. По- французойка от френските кавалджийки. Машаалах!

Дялан камък! Където и да го туриш, все не става ...

Каквото и да и поиска - ще му се даде от ГРАБИел...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!! :::)))

Новата Меглена Кунева! Честито!

парения политически виц! Българиският еврокомисар ще е за цифровизацията, а за недоносеното ла.но цифрофекацията лично облагодетелстваща габровския циганин и всякаквата политическа паплач около него, ЕК ни съди в страсбург! както са казали приятелчетата от Ъпсурт - егати цирка, каква мисирка!

бах бах бах бах и плюенето,брей!!! а бе плювачи...вземете си поне единден отпуск бре а бе нямаше едно нещо,дето да не сте оплюли бре а бе не мое да се ходи по тротоарите вече от слюнка бре бах туй недоволно и мрънкащо племе бах и на господ дядо му да дойде,пак не мое ви помгне бре

ве кавал кух

да и дадат кофа и парцал и да лъска офисите и тоалетните там, за друго не става. На всички е ясно, че я пратиха там, понеже е видна снаха на Европейската народна партия и лично председателя и Джоузеф дол и е кум

Я тая я направили гълъбчето на боко:)))))ще да ''посредничи'' между законодателните комисии...ама еврокомнисар ще да се води и то не от къде а от ''България'' че зер видите ли докато нямахме такава лицемерна длъжност взехме че се ''затрихме''..Поредните еврогейски еквилибристики за да си назначават рода и подлоги с единствена цел да си запазят облаги на чужд безхаберен за бъдещето си европейски народен гръб

едва ли поиска, туй де му се иска, оти не му стиска...

"Какво поиска Юнкер от Мария Габриел" Срам я е да си каже!

то по принцип, габито не я е срам. ама имала вируси и я е стерх да не ги пусна по мражата....

Боже Божееее и това изделие ще ни е еврокомисар..... Боже Боже!

Какво бил поискал Юнкер от Мария Габриел? Ами сек определено не си е поискал.. виж за някоя свирка - не гарантирам!

Шило

Като у социализЪма...Вожда първо тества, после предлага, на практика назначава...Появи се новата номенклатура с привилегии, пожизнено осигурени и т.н. Съжалявам, но това е единствената асоциация, която се налага.

Юнкера предложил на Марчето да прави би,би,би-тки

Не какво поиска, а какво е получил? Сетете се сами.... Яка свирка....

И тази ни е ясна, 2 мандата в Брюксел, мъжа и работи в ЕС, ха, ха, комунизма си е отишъл ли, напротив, с по-голяма сила действа, благодарение на корумпираните дърти мръсници в ЕС и продажните наши мекерета, като селяндура от Банкя!!Да ви е честита дигитализацията, а госпожата ще си бичи 20 000 евро месечна заплата, колкото една средна пенсия за година у нас.... Дъртака е ускорил нещата, щото нашият мафиот мутрак сигурно нещо му е обещал под тезгяха, пак за наша сметка, разбира се....

Къде е това у вас? 20 000 евро, дори за година е по 3200 лв. месечно. Каква средна пенсия????

Хич не е зле тази позицийка, мечта за 99% от ганьовците. Но понеже не могат да се намърдат там, сега плюят по форумите.

Селото си е село! Вари го, печи го, полза никаква! И не го казвам, визирайки произход, а манталитет!

Един от най-смотаните ресори. Колкото да не е без хич.

За една от най-смотаните в Герб точно си пасва

Предлагам Юнкер да се гръмне и ще направи услуга на цяла Европа !

Може и да му се иска, но не може вече

Може поне един език да удари. :)

Не знам защо, ама тая Мара-комисарка много ми напомня една друга кандидат-комисарка - помните ли оная еманация на неграмотността Румяна Желева!?

ми то при монархиите са по малко фамилните назначения

Сигурно щото в България сме най-напред по цифровизация! Тази калинка, като я гледам и тя е доста напред в цифровизацията! Направо не мога да разбера защо се дават такива огромни ресурси в ръцете на малоумниците от Брюксел.

Като си така все политкоректен, сресан и говориш с едни обтекаеми и закръглени неутрални фрази дали пък един ден няма да ти писне и да им теглиш една на тия говорителки, експерти, комисари и прочие клатикалендари. Как издържат този маскарад.

Иначе казано може нищо да не разбираш от цифровизация, достатъчно е да си подходящата жена на подходящите хора и си нещо като европейски директор на водопад. преди време я похвали Илън Мъск и хоп дамата стана еврокомисар- нещо като външната министърка, която си няма хал хабер от дипломация и Цецка Цачева, която вече учи ВСС как да се държат и какво да правят, яко , а ?

Аз пък предлагам да поеме циганизацията,че никой не остана в България!!!

Гого, в природата вакуум няма!

Плана Юнкер е последния пирон в ковчега на червената чума и рубладжийските отрепки на лъжкинята! Мария трябва да направи само списък и на цялата тролска ,черевна сган за да може да се изтребват като тахтаби от цифров спътник на Нато,който до неодавна европейска България качи в Космоса и сега ги наблюдава през мерника,дори в нужника!

Всеки един червен трол трябва да бъде цифровизиран и да му се знаят координатите във всеки един момент, за да бъде обзевреден!

И не само..предвижда се пълен цифров пакет , след откриването- стригане,бой,глад,е..н ,кастрация ,маркировка ,дезинфекция и на магистрала хемус с количката на двойна норма!

Юнкер и го предложил и тя веднага го е поела и се е захванала с вдигализациятаб

Тоя не и ли беше кум?????Поредната подиграфка с това какви големи ''професионалисти'' има там дето 10 години дупе и гащи делят ама сега седнали да се ''интервюират''...С нея и без нея все тая за България ама за нея просто ще се разшири потока на облаги

Не той, а съпартиецът му Дол ѝ е кум. Абе, наше момиче, няма две мнения :)

Браво, първата крачка е направена и Мария Габриел е допусната до изпит. Пожелавам и успешна подготовка за него и и пожелавам да го издържи. А хейтърите, които нямат пет лв. в джоба си, нека си вярват колко много те са кадърни и колко са некадърни успелите! Това е смисълът на съществуването им!

Ти да не си от платените и писачи? Знае се, че Габриел плаща по 400 лева на месец на журналисти да пишат за нея и по 20 лева на ден на младежи за хвалебствия по форумите

А на хейтърите кой и колко им плаща, да пишат против нея а и против успелите хора въобще? Аз за разлика от мнозинството българи умея да се радвам на чуждия успех и уважавам успелите хора!

Познавам лично Мария Габриел и мога да кажа от първо лице, че по-подло, беозчливо и алчно същество едва ли има в българската политика

Страхотно постижение !Направили връзкарката министър на земетресенията ! Веднага да започнат всенародни тържества !

векам да почне ено земетресение 12 степен по рихтер. да се знай кога габито е станала евронещоситам.

Само аз ли имам чувството, че с тази ще берем повече срам отколкото с всички други предишни?

Когато имаш правилния кум способностите са без значение. А и защо да не е и еврокомисар за Южния вятър.

На нежното подухване в околокръстната област на дърти скопци.

Юнкер, както винаги ти хлопа дъската. Не си за поста, който заемаш. Тотално некадърен си. В България няма цифрова икономика, нито електронна администрация. Следователно не може човек от такава държава, която няма никакъв опит в тази област, да управлява подобен ресор за целия ЕС.

И който е на светлинни години от информационните технологии. Все едно да назначиш преводач да ръководи високотехнологично производство.

Сега обявилата се за месия хаджидимовската селянка, ще почне да твърди, че е Господ

По-лошото е, че точно защото е комплексирана селянка, ще е съгласна с всичко, което й кажат чужденците. Те най-вероятно и затова й се зарадваха толкова.

Пък някои се опитват да ме убедят, че шуробаджанащината в ЕС била чисто български принос!

Интересно интервюто Юникер с микрофон ли го е провел или без микрофон

Коментари - Юнкер предлага Мария Габриел да поеме цифровизацията | Днес.dir.bg

Юнкер предлага Мария Габриел да поеме цифровизацията

Жан-Клод Юнкер предложи българският кандидат за еврокомисар Мария Габриел да поеме въпросите за цифровата икономика и цифровото общество.

Обратно в новината

Коментари - Юнкер предлага Мария Габриел да поеме цифровизацията | Днес.dir.bg

Коментари

Едно румънско муеее3

Какво може да поиска един мъж пък то и бил възрастен от една жена - само любоФ!

От жена която се омъжва по сметка ,нищо добро не може да се очаква ..

Брюксел ни поиска жена и ние като послушни изпълнители удовлетворихме това желание. Тази жена няма да ни резили толкова много, ако бяхме изпратили Плевнелиев, представите си само какво чудо и срам щеше да бъде. А защо ли Плевнелиев нещо се загуби в публичното пространство да коментира това важно назначение?

Не бива да се предлагат такива анонимни лица със съмнителни качества. Тя каква е? Някакъв професионалист? Някакъв ръководен опит да има? Да е известна политическа фигура? Да се е появявала някъде преди? Да има някакъв трудов стаж? Ето това на запад не се случва. Погледнете другите комисари. Не съм против Европа, напротив.

То и инфантила станишев нямаше трудов стаж,но го назначиха за премиер и неговото правителство рестартира Белене,а сега се мъчи по заповед от Москва да разваля ЕС!

да,, така е! точно поради това съм го написал това по-горе. Или нашата работа е колкото е по-кухо , толкова вълната го издига по-високо

първо ще мине на изпит.ако ги прави добре свирките ще я оставят,ако не ги прави добре ще я върнат на боко да спецялизира.

дъртия юхкер пръв ще я изпита,дали ще може да му го вдигне.

не разбрах ся - за цифровизацията или за циганизацията че отговаря таа кифла

за цифровизацията,ще обозначава с цифри колко свирки е направила.

Съмнявам се, че подобни безродни безполови същества правени на комсомолски калъп могат да защитават някакви съществени български интереси. Никога не съм ги възприемал като представители на България пред ЕС, по-скоро представители на новия ЕСССР у нас...

свирка

Голямо плюене по Българското момиче от страна на антибългарската промосковска пасмина! Всеки успех за/на България,Българите и Българското е като плесница по безочливите им лица! Да Пребъде България във Европейският Съюз!Да се освободим по скоро от руската сволоч която ни ограбва денонощно и ни оплюва най безсрамно!

Ти виждаш някаква разлика между Европейския и Съветския съюз, така ли? ;)

разликата е,че съвецкият съюз не съществува,а приемникът му руската клептокрация е на път да го последва! А България в Евросъюза е по защитена от ударите на руската клептокрациея

поиска от снахичката да ви взема заплатката и да не се бута между шамарите

Повелителката на пчеличките владее и цифровизацията. По- французойка от френските кавалджийки. Машаалах!

Дялан камък! Където и да го туриш, все не става ...

Каквото и да и поиска - ще му се даде от ГРАБИел...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!! :::)))

Новата Меглена Кунева! Честито!

парения политически виц! Българиският еврокомисар ще е за цифровизацията, а за недоносеното ла.но цифрофекацията лично облагодетелстваща габровския циганин и всякаквата политическа паплач около него, ЕК ни съди в страсбург! както са казали приятелчетата от Ъпсурт - егати цирка, каква мисирка!

бах бах бах бах и плюенето,брей!!! а бе плювачи...вземете си поне единден отпуск бре а бе нямаше едно нещо,дето да не сте оплюли бре а бе не мое да се ходи по тротоарите вече от слюнка бре бах туй недоволно и мрънкащо племе бах и на господ дядо му да дойде,пак не мое ви помгне бре

ве кавал кух

да и дадат кофа и парцал и да лъска офисите и тоалетните там, за друго не става. На всички е ясно, че я пратиха там, понеже е видна снаха на Европейската народна партия и лично председателя и Джоузеф дол и е кум

Я тая я направили гълъбчето на боко:)))))ще да ''посредничи'' между законодателните комисии...ама еврокомнисар ще да се води и то не от къде а от ''България'' че зер видите ли докато нямахме такава лицемерна длъжност взехме че се ''затрихме''..Поредните еврогейски еквилибристики за да си назначават рода и подлоги с единствена цел да си запазят облаги на чужд безхаберен за бъдещето си европейски народен гръб

едва ли поиска, туй де му се иска, оти не му стиска...

"Какво поиска Юнкер от Мария Габриел" Срам я е да си каже!

то по принцип, габито не я е срам. ама имала вируси и я е стерх да не ги пусна по мражата....

Боже Божееее и това изделие ще ни е еврокомисар..... Боже Боже!

Какво бил поискал Юнкер от Мария Габриел? Ами сек определено не си е поискал.. виж за някоя свирка - не гарантирам!

Шило

Като у социализЪма...Вожда първо тества, после предлага, на практика назначава...Появи се новата номенклатура с привилегии, пожизнено осигурени и т.н. Съжалявам, но това е единствената асоциация, която се налага.

Юнкера предложил на Марчето да прави би,би,би-тки

Не какво поиска, а какво е получил? Сетете се сами.... Яка свирка....

И тази ни е ясна, 2 мандата в Брюксел, мъжа и работи в ЕС, ха, ха, комунизма си е отишъл ли, напротив, с по-голяма сила действа, благодарение на корумпираните дърти мръсници в ЕС и продажните наши мекерета, като селяндура от Банкя!!Да ви е честита дигитализацията, а госпожата ще си бичи 20 000 евро месечна заплата, колкото една средна пенсия за година у нас.... Дъртака е ускорил нещата, щото нашият мафиот мутрак сигурно нещо му е обещал под тезгяха, пак за наша сметка, разбира се....

Къде е това у вас? 20 000 евро, дори за година е по 3200 лв. месечно. Каква средна пенсия????

Хич не е зле тази позицийка, мечта за 99% от ганьовците. Но понеже не могат да се намърдат там, сега плюят по форумите.

Селото си е село! Вари го, печи го, полза никаква! И не го казвам, визирайки произход, а манталитет!

Един от най-смотаните ресори. Колкото да не е без хич.

За една от най-смотаните в Герб точно си пасва

Предлагам Юнкер да се гръмне и ще направи услуга на цяла Европа !

Може и да му се иска, но не може вече

Може поне един език да удари. :)

Не знам защо, ама тая Мара-комисарка много ми напомня една друга кандидат-комисарка - помните ли оная еманация на неграмотността Румяна Желева!?

ми то при монархиите са по малко фамилните назначения

Сигурно щото в България сме най-напред по цифровизация! Тази калинка, като я гледам и тя е доста напред в цифровизацията! Направо не мога да разбера защо се дават такива огромни ресурси в ръцете на малоумниците от Брюксел.

Като си така все политкоректен, сресан и говориш с едни обтекаеми и закръглени неутрални фрази дали пък един ден няма да ти писне и да им теглиш една на тия говорителки, експерти, комисари и прочие клатикалендари. Как издържат този маскарад.

Иначе казано може нищо да не разбираш от цифровизация, достатъчно е да си подходящата жена на подходящите хора и си нещо като европейски директор на водопад. преди време я похвали Илън Мъск и хоп дамата стана еврокомисар- нещо като външната министърка, която си няма хал хабер от дипломация и Цецка Цачева, която вече учи ВСС как да се държат и какво да правят, яко , а ?

Аз пък предлагам да поеме циганизацията,че никой не остана в България!!!

Гого, в природата вакуум няма!

Плана Юнкер е последния пирон в ковчега на червената чума и рубладжийските отрепки на лъжкинята! Мария трябва да направи само списък и на цялата тролска ,черевна сган за да може да се изтребват като тахтаби от цифров спътник на Нато,който до неодавна европейска България качи в Космоса и сега ги наблюдава през мерника,дори в нужника!

Всеки един червен трол трябва да бъде цифровизиран и да му се знаят координатите във всеки един момент, за да бъде обзевреден!

И не само..предвижда се пълен цифров пакет , след откриването- стригане,бой,глад,е..н ,кастрация ,маркировка ,дезинфекция и на магистрала хемус с количката на двойна норма!

Юнкер и го предложил и тя веднага го е поела и се е захванала с вдигализациятаб

Тоя не и ли беше кум?????Поредната подиграфка с това какви големи ''професионалисти'' има там дето 10 години дупе и гащи делят ама сега седнали да се ''интервюират''...С нея и без нея все тая за България ама за нея просто ще се разшири потока на облаги

Не той, а съпартиецът му Дол ѝ е кум. Абе, наше момиче, няма две мнения :)

Браво, първата крачка е направена и Мария Габриел е допусната до изпит. Пожелавам и успешна подготовка за него и и пожелавам да го издържи. А хейтърите, които нямат пет лв. в джоба си, нека си вярват колко много те са кадърни и колко са некадърни успелите! Това е смисълът на съществуването им!

Ти да не си от платените и писачи? Знае се, че Габриел плаща по 400 лева на месец на журналисти да пишат за нея и по 20 лева на ден на младежи за хвалебствия по форумите

А на хейтърите кой и колко им плаща, да пишат против нея а и против успелите хора въобще? Аз за разлика от мнозинството българи умея да се радвам на чуждия успех и уважавам успелите хора!

Познавам лично Мария Габриел и мога да кажа от първо лице, че по-подло, беозчливо и алчно същество едва ли има в българската политика

Страхотно постижение !Направили връзкарката министър на земетресенията ! Веднага да започнат всенародни тържества !

векам да почне ено земетресение 12 степен по рихтер. да се знай кога габито е станала евронещоситам.

Само аз ли имам чувството, че с тази ще берем повече срам отколкото с всички други предишни?

Когато имаш правилния кум способностите са без значение. А и защо да не е и еврокомисар за Южния вятър.

На нежното подухване в околокръстната област на дърти скопци.

Юнкер, както винаги ти хлопа дъската. Не си за поста, който заемаш. Тотално некадърен си. В България няма цифрова икономика, нито електронна администрация. Следователно не може човек от такава държава, която няма никакъв опит в тази област, да управлява подобен ресор за целия ЕС.

И който е на светлинни години от информационните технологии. Все едно да назначиш преводач да ръководи високотехнологично производство.

Сега обявилата се за месия хаджидимовската селянка, ще почне да твърди, че е Господ

По-лошото е, че точно защото е комплексирана селянка, ще е съгласна с всичко, което й кажат чужденците. Те най-вероятно и затова й се зарадваха толкова.

Пък някои се опитват да ме убедят, че шуробаджанащината в ЕС била чисто български принос!

Интересно интервюто Юникер с микрофон ли го е провел или без микрофон