17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Местим!

браво чи ни осветли! кво стана с танкеро и далаверата там?Ти си баш спициалистът! Май е прав колегата, чи все по дебел и ненаяшни стават такива како теб , люде от герб!

Ей още по-дебел стана? ?? Какво правите там в този парламент?

то и сега се пътува със задграничен паспорт, няма да те върнат, ако им го покажеш и си ти на снимката:))..виж с лична карта се е случвало да ме пренасочат към гише за допълнителна проверка..

Вярно е, че в Перник нямат вода. В Перник живеят около 90,000 българи. В Кралството живеят 150,000 българи. Какво става там не е по-маловажно от това, какво става в Перник.

И какво от това? Хората в Перник нямат вода, тоя ми говори за Великобритания.

Това не ИНТЕРЕСУВА!! ако ще и с чипове да бъде!!!

За мен бонусите, за Вас Радев + Каракачанов

След като ПП ГЕРБ умишлено ни държат зад Шенгенската завеса вече 10 години, това са очакваните видими резултати. С мутри на власт скоро ще има визи за всички българи пътуващи за острова.

Kalin

Точно този е тъп като антична брадва и квато и информация да даде ще е грешна

и кво от тва?!

Този емного тлъст и оставам с впечатление, че Винету от Банкя, издига само тлъстаци щото и той е много дебел. Предположително Баце е 152 кг.

Този не е ли същия който изнудваше либийското правителство?

Кой ще остане в България ''свободен'' от ежедневните си проблеми за преживяване дето ще хукне да се разхожда до Великобритания освен такива като този ненаяли се... Слугинажа ба българите ще го уреждат и с паспорти защото им рябват бачкатори от които не малко вземат защото прехраната им е в основата на ходенето им там

Интересно защо до сега компютрите на гранична полиция не правеха разлика, а след това ще почнат да правят.

Този не го ли цитираха в Европарламента на изслушването на гешев за сделка с пирати

И не му повярваха на мрънкането.

Да му мисли посолството като ми откраднат паспорта и самолета ми излита след 3 часа.

Хайде сега- юруш в Шотландия да се учи Голямото качество на образование няма що

Ама те самите англичани в Англия си ползват само задграничните паспорти защото са им безплатен подарък от кралицата за ID -то трябва да си платят и затова не си го издават изобщо. Там личната карта не е задължителна за издаване.

sht

Живея в UK над 20 години. За международния паспорт се плаща 75 лири, лична карта - няма такъв документ, вместо това се използува шофьорска книжка. Писал си пълни глупости.

Щото не си англичанин

Yann

Какви 150 000 Българи бе? Само в Лондон са над 200 000 и то по официална статистика на общините. А тези в цялата страна? Най-малко 250 000 Българи живеят и работят в UK. Но на външно министраство не им отърва да кажат истината. Да не е толкова стряскащо.

Тоя добре се е оял на евродепутатската си работа. нищо чудно че изглежда толкова пренебрежително самодоволен.

До Горд_руснак ти сигурен лиси,че в Русия има само 2000 българи? Или така са ти спуснали да кажеш? Само отишлите на работа там са в порядици повече

PEYTSCH

И обратното...

В Англия имало 150 000 българи , в Рашата 2000 ! Що така бе Миме !?

PEYTSCH

Щото са азиатци.

Дали институциите в Брюксел ще направят сериозен анализ, за да отговорят на въпроса защо една от най-големите и силни държави в ЕС реши, че по-добре ще функционира извън него? И ако продължат с безогледното си вмешателство в останалите страни няма да подтикнат други да последват англичаните? Не всички са послушни като нас.

До края на годината ще е ясно на всички.

Евродепутат - тъпан! Нищо не казва, ама му дават трибуна...

Аз предпочитам със самолет!

Гледайте Британия и няма да сбъркате.Историята и страните по света,които работят за тяхната икономика го е доказва.А вие,скъпи сънародници,разбрахте ли,най-после защо България бе приета в ЕС?За да съсипят,обеднеят и опростачат един достоен народ за да могат безконтролно да грабят и използват суровините и евтината му работна ръка,да унищожат съпротивителните ни сили,армия и полиция, превръщайки територията ни в "разграден двор".И с това да ни превърнат в буферна зона между исляма и християнството,на чиято територия да бъдат настанявани като в утайник оръжия срещу Русия,"бежанци",терористи, трети пол и всякаква паплач,която да не застраши спокойствието на "по-драгоценните" от нас европейци.И още, избраха нас защото познават народопсихологията ни и знаеха,че тук е пълно с родотстъпници и измекяри,които могат да бъдат напазарувани евтино и на кило.Справка-Плювналиев, Б.Б.,Цв.Цв., Доган,Младенов,Митов,Паси,Кунева, Местан, Станишев,ВиГЕЙнин,Костов,Сталинка,Цачева, Ек.Захариева- нямат чет.За съжаление-успяха. ВЕЧЕН ПОЗОР ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!

Великобритания е поддържана финансово от 52 страни, бивши британски колонии. Тебе кой те поддържа?

Поредния ревлю! Никой не ни е приемал насила, никой не е отвличал насила българи - те са избягали от такива мрънкала като теб! Никой нищо не е закривал насила - такива като теб си избират политици, които да го правят!

Задгранични паспорти имаше едно време. Сега са само паспорти. Из ЕС и без това си пътувам с паспорт, защото се минава без опашки по повечето летища.

Венчо, на кои летища си пестиш опашките бре, байно:)))??? Кажи ми, че ми стана интересно!