17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дори френският диктатор Макрон има по-голвмо доверие от това,което има нардното събрание на България.А то е 7%.

“Недоумявам защо ДПС настояват за преференциите, защото точно те отлъчваха спечелилите с преференции. ДПС по-скоро използваха това с умел политически ход, за да покажат, че някои неща зависят от ДПС и ОП не са толкова надежден коалиционен партньор на ГЕРБ, каза още Славкова.” Ами защото ДПС се командва от Доган, който се крие тотално компроментиран и броженията там вече не могат да се крият, така че ако продължат да се отлъчват може да няма в един момент кой да отлъчва или кого да отлъчват! Затова!

Славкова, моме социоложке, ами като си се захванала с тази работа, коментирай , моля, следния факт: в Парламентарна Република България доверието в парламента е 7%! Давай сега нататък, в този контекст, каква е тежестта на управляващата коалиция?;)

"Вероятността за предсрочни избори от сегашна гледна точка е малка" Каката няма връзка с действителността...

Тая мома откри Америката...

Орел, без цинизми моля! Това тук е форум за интелегентни хора. А бе ти да не би да си от ГЕРБ?

Къде видя цинизми?

Ех, Евелинаа, еех, Евелина, ще продам единствената си нива, ще продам последната си риза, за билет до твоята слива и виза.

Писна ми от идиотски приказки и с тва натъртване ''герб реши, герб направи, герб плати'' след като в Конституцията пише че сме Парламентарна а не герберска територия.. Народното събрание или герб решават нещата в страната?????

Твоите писъци са музика за моите уши. ГЕРБ управлява, защото другите са крадци. Само крадец, слуга на крадците или пълен глупак(от тия, дето фъргат пачки от балконите) не би го разбрал...

ЖЕНО, ЛЕКУВАЙ СИ!

Yann

Каква е вероятността, 28 годишна социоложка да дава верни прогнози? Завършила преди 3-4г. и вече е спец, че даже дава интервюта и прави анализи. Може ли такава наивност? ДИР-а, интервюирайте сериозни хора, а не вчерашни кифли с жълто(бяло) покрай устата.

прав си старче,друго си е да питат разни пенсии които мятат пачите през балкона и родени и живели само в робство явно като теб-пътници сте и това ви е най-голямата мъка,че сега младите живеят а вие сте бачкали ангария

Yann

Значи според теб на 45г. съм пенсионер и съм от ОФ-то? Типичен пример за едно изгубено поколение, с нереализиран потенциал. Когато поживееш малко и разбереш разликата от това, дали ти се е*е или ти се правят деца, тогава ще ми даваш акъл. Тази мацка става за много неща, но няма опита за да дава мнения и прави анализи. Най-малкото защото не е изживяла и един политически цикъл от 4г. след завършването на Висшето си образование, за да прави разлика и анализира.

ако си на 45 и така разсъждаваш е направо трагедия защото явно си наблизо до моето поколение което изобщо не споделя тъпите ти мисли но явно си от "забравените другаре" през 89г.?

Не е до младост и старост, до човека си е. Ботев на 28 е бил убит, но каква публицистика ни е оставил. Тази госпожица е далеч от самостоятелното мислене, защото сигурно не е случайна. Кой знае на кой партизанин е внучка и тя.

Брех тази Евелина Славкова. Явно е много специална, щом мнението и се шири два дни на първа страница.

Ама,ха! Хваля хубавото момиче,ДИР ме трие.Капка естетически вкус няма тоя ДИР.

ДИР, момичето ли не ви харесва та ме триете? Не сте прави - много си е хубаво момето, и едни умни,мъдри думи.Засрамете се!

Ореха също се беше разбрал с ДПС, а после ги изпързаля за фонда Земеделие...

платените регистрирани гейберасти във форума още не са завършили оперативката при цецоу. Да видим какви топли топли ще ги дъвчат като се появят...

тая седмица се затопли и памперсите изпълзяха от дупките си ще гледам другата седмица колко ще останете а до края на зимата и колко ще дадат фира-статистика си водя

включително хубавата социоложка, които имитират демокрация или каквото там се водим, не могат да закрият действията зад кулисите, защото те миналата седмица дори излязоха на сцената. Предсрочни избори ще има, не защото ние много искаме гроб да си вървят, а защото ги уволняват от ФАЩ. Нашият проблем ще си остане нерешен. Ние не извършихме лустрация, а сега към нея трябва да добавим пълна ревизия на 30-годишния постсоц период и имаме нужда от внос на 1000 юристи за период от 5 години. Спешно ни трябва нов БРЦК, а точно днес отбелязваме 146 години, откакто обесиха единствения ни организатор за вътрешна революционна дейност. Родил ли се е втори?

А коя е тази мома и защо трябва да и се отделя време?

Защото е красива.

Само не разбрах министър председателя последно иска или не иска да се бърка в работата на парламента, че почвам да се обърквам от изказванията му от последните няколко дни.

Бай Дечко, от долния етаж, кометира по-добре от Евелина. И дава твърди заключения, в които споменава някакви лели

Народ на промоция за това как се казва Франкфурт на запад

Герб разчитат на късата памет, затова произвеждат скандал след скандал. Какво стана с Банов, с Горанов и т.н? За тях не се говори, сега на дневен ред е поредният герберски гаф. Сякаш живеем в театър на абсурда и даже свикнахме. А това девойче е твърде оринтирано, затова не вярвам на тяхната агенция.

са Ваш патент другари от Позитано!

Не се карайте, всички ви знаем, че всичките партии сте ДС клонинги на БКП. Няма как обработвани за комундета от 45 години да се събудят за една нощ демократи по същия начин както да наметнеш един вълк с овча кожа няма как да го направи овен.

Проблем на България е бюрокрацията. Много и кой ги храни тоя народ???

та бюрокрацията е създават политиците бе и министерствата! А кой управлява последните 10 години а??? Да кажем ясно иточно Боку, Цоку и нашите западни приятели! Все едно бюрокарцията сама се създава хахаххаха! АНОНИМЕН ГРОБАР!

ГЕРБаджийка решила да обяснява безумното поведение на авторитарната си партия, чрез нещо приличащо на анализ, но съшито с бели конци. Важна явно е мантрата, че БСП както и да реагира са лоши, но истината е, че те правилно реагираха на опита за допълнително прецакване на изборния процес, целящо лесна победа за ГЕРБ. Другото е ала-бализми.

БСП с подновения си състав от млади, образовани хора реагират правилно в повечето случаи, но цялата пропагандна машина на герб ги очерня, каквото и да кажат. Страхът от лявото е много голям и това се вижда с просто око.

хехеххехе, хахахахах Лявото го разбират хората наот 35 -40г. нагоре и те са доста. Младите повечето дори нямат понятие що е то ляво! Вярно последните 7 -8 години се хвърли толкова много кал върху НРБ и изобщо социализма преди 1989г. че направо не се търпи! Само че младите повечето не гледат БНТ , бТВ и Нова ! Младите ще дадат гласа си за хора които не приличат на Боку или Цецу!

:)))))))))))))))а бе селски идиоти,вие наистина ли си мислите,че младите изобщо ви броят за живи?Трябва наистина да сте тотално изтрещяли за да го кажете или да го вярвате-НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ СТЕ ПЪТНИЦИ И НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ИМА НИЩО ОБЩО С ВАШЕТО МИНАЛО И ВЯРА-ПОНЯЛИ????

Герб елегантно подляха вода на онези хрисими, умерени и миролюбиви коментиращи, които с пяна на уста дуднеха нон стоп какво ставало при управление на комунисти с ДПС. БСП и ДПС. Който изберял да гласува за БСП, получавал като бонус и ДПС.Сигурно е бил тежък удар за тях. Сега, ако възразят, че те и в Герб били само комунисти, ще им припомня, че и Ваньо Костов - преподавателят по Политикономия си е комунист до мозъка на костите си.

Може да е куманст и в отделяните вещества ваню драгалевският, но... никога не бил такъв де факто и де юре! 2 пъти е кандидатствал за член на БКП, с препоръки от партийни секретари, колеги на жена му, също партиен секретар... и двата пъти е отхвърляна кандидатурата му от 2 различни районни партийни организации! Смятай какво мнение са имали хората за него още по онова време!

Все пак той е циганин.

Ще спечелят изборите на куково лято .Народа е отвратен от техните безмислици.Не е чудно че сме най бедната държава дори вече и от Албания.

БЕДНОСТТА Е НАЙ-ГОЛЯМОТО НАКАЗАНИЕ ЗА ГЛУПОСТТА-ти от тях ли си бе гларус?

Тази новина ПОВДИГА мнението ми за този център и ВТВЪРДЯВА убежденията ми.

пътници... герп бавно но сигурно вървят към сдс

не, не, към ен-ДС-ве!

Щом Г. Марков и Гърневски отидоха при тях, няма съмнение накъде вървят.

питам се накъде върви една столетница след като местата в Орландовци отдавна свършиха-явно към Малашевци

ГЕРБ начело с цървула са политическата шантонерка на България.

Борисов е безпринципен стархливец който се прави на мъжкар. Това че е прост (по неговите думи) допълва профила му.

Не се уморихте да правите психоанализи на Борисов !Какъв ли не не го изкарахте! А истината е че е по умен от доста кресливи и декларативни псевдо политици.

Умен е колкото теб.Ти поне дочете ли до края Винету.

Котееее, на кого ги разправяш тия!?? ГЕРБ ОЩЕ ОТ 2007Г. ЗАЕДНО РАБОТЯТ СЪС ДПС! ХАХАХАХХАХАХАХА, СЛАДУРКООО КОЛКОТО И ДА СЕ ОПИТВАШ ДА ЗАЛЪГВАШ ГЛУПАЦИТЕ- БЪЛГАРИТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ ХОРА РАЗБИРАТ ЧЕ БОЙКО НЕ Е СПАСИТЕЛЯ НА БЪЛГАРИЯ А УБИЕЦА! ТА БОЙКО СЕ ИЗДИГНА ПО ВРЕМЕТО НА НДСВ И ДПС! ХАХАХХА, ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА , ПРОСТО ГЕРБАДЖИИТЕ ОТ СТРАХ ВЗЕХА ДА ПРАВЯТ ЗАКОНИ КОИТО ПРОТИВОРЕЧАТ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ДОРИ ЕДНО ХЛАПЕ ЩЕ ВИ ГО КАЖЕ ЧЕ Е ТАКА! СЛАДУРАНКА СИ, НО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА .....................

Борисов е нагаждач към общественото мнение. С една дума - популист. Дано накрая научат значението на тази дума, а не да обвиняват други за такива. Интересното е, че сигурно 100% от ГЕРБ са гласували за едно, а сега същите ще гласуват за друго. Все едно нямат собствено мнение, а са пионки. Каквото каже вожда Винету, пардон Бойко. Грешка на езика. ;) Интересно и защитаващите ГЕРБ, какво ще коментират! Кое е било правилно? Че Бойко след малко може пак да си смени мнението! ;)

Няма ли поне двама депутати от Герб, които да скочат и да кажат, че им писна да ги правят на маймуни, да гласуват като маймуни и техни говорители да са хора като тома Биков, Спас Гърневски и Антон Тодоров.

Хм, не са силиконови. Защо така?

Ама какво "пакетиране" бе госпожице?! Това си е здрав балкански... на медидински език терминът е "пенетрация". Та бай Доган отново им показа как се кара влака! Намаа им го до сливиците и те сега квичат като... нали и викат че не са... нали! По нова - габровчето, директор на сорос, по босвофтв - възпитаникът на свищовската академия на Адама, първи душеприказчик и кафеджия на най-успялото корпулентно ендесевейче на Републиката! Ред сълзи, ред сополи как не били искали това, което стана пред очите на целият български народ! Слушали се били в гласа на народа... моляти се.. КОГА? Защо не слушаха, преди да приемат тези безумия? А сега чакат ехидно дали Президента ще спре това безумие с вето и се точат да го нападнат ако не го направи!

писнАло ми е от анализатори, политолози , социаални антрополози, козяци и всяква сган

Както казва Пекинската патица щом шефа иска, ние кво да правим, че и тая "изследователка" - хахахах

И кво стана сега в колко поста вече едно и също КИСЕЛО БИЛО ГРОЗДЕТО! Ами кисело е -да не мислиш че ще те огрее и при Марья Захарова, или при Тереза Змей праскай ножчетата за ашладисване, менкай си ръцете да не получищ мусколна треска и не прапускай първата буква от никнейма си ААх ах ах (Я Я вундъарбар)

Прости хора няма как да имат сложни ходове. БиБи търси служебна победа и е впрегнал целия Цецоув капацитет да я постигне-" Па земи, че поведи през нощта тази страхотия през сред града… Опозиция ли?… Дяволът не може да ти излезе насреща! Прекарай ги край къщата на някой противник… Мале мила! Като разтворят ония ми ти гърла!… От един сахат място да ги чуеш, мравки ще запъплят под кожата ти, като на таралеж ще ти настръхнат косите!… Па свикай селските кметове и писари, па им светни с очи, па им скръцни със зъби, па им посочи тия синковци… Избиратели ли?… – И сянката им няма да видиш! "

Вече е време някой хора да си признаят от къде са на масата

ГЕРБ си отива каквото и да пишат платените драскачи. Вонята която се разнася е точно от ГЕРБ и вече всички усещат тази смрадлива и крадлива клика как историята я поема. Всеки вижда до къде ни докараха ГЕРБ.

Да, да! Отиват си. И така десет години пълнят задните части на БКП/БСП с малки грберчета. Но човек киогато е мазохист като кухите червени кратуни, то е за цял живот. Така че и на тези два избора задника на кармазъ социалистите ще прелива от герберчета.

Явно от опит говориш с ДПС доста го практикувате! Друго си е професиналист да се изкаже по въпроса!

Явно не искате да си спомняте кой се облизва на Орлов мост с резняка а вмирисани ватенки и колкото и да повтаряте тая партийна мантра хората отдавна ви знаят какви сте подлоги-НО ПАСАРАН ПРОДАЖНИ ВАТЕНКИ!!!

Голи снимки има ли? За какво друго става мацето се не сещам! Само не и за социология,аааа...........може би сексуална.

Калинка от село наместена на хубави позиции. Ама пък защо мислиш е с така направени устни

Има ли още снимки към новината!?

Абе Моме проста, #КОЙ ти даде поста ? Даде ми го Вожда, дето ме оножда.

И хлом, и сляп, и клипав.... Как по -точно да ви се каже. До днес твърдяхте че ГЕРБ и Д(п)С серат в едно гъвне, днес момичето, понеже е красиво не може да каже истината в очите! Хем плюете по Курни хем "безсъзнателно" а подкрепяте. Га че сте слепи и не виждате играта БКП/БСП -Д(п)С. Мерночичовото дето не знае и един израз на турски, се прави на по -българин от ИК на БКП/БСП. "Не вярвайте на данайците, дори когато ви носят дарове!" Вдигането на избирателният праг и премахването на преференциите безпокои ВЪРХУШКАТА НА БКП/БСП НЕ ЗА ДРУГО, А ЗАРАДИ ОНЕЗИ ДЕТО ДАВАТ ГЛАСА СИ НА ПАРТИИ И КОАЛИЦИИ С НЕИЗБИРАЕМИ ПОЗИЦИИ. ТАКА ВЕРОЯТНОСТТА Е ЧЕ ГОЛЯМ БРОЙ ОТ ТЕЗИ ИЗБИРАТЕЛИ ЩЕ ПОДКРЕПЯТ ГЕРБ и няма да има в Европарламента подобни на Дудук Виреков

Не ние, Цветанов каза че между ГЕРБ и ДПС има консенсус. А иначе герберите са за съжаление. Не е лесно да се въртиш като вентилатор и да плюеш по това което пламенно си защитавал вчера

Нещо пяна почна да хвърляш от устата. И да те питам как обиждаш някой на комунист като си привърженик на ОПГ ГЕРБ а там всичкото ръководство е от верни членове на БКП? И не ми говори за преход че след 10 години на управление на Борисов, България уверено достигна до първо място във всички негативни класации по бедност, корупция и демографски проблеми

Ludiamaus

И още нещо професор Педерсен, да обясните от висотата на вашето политическо верую защо БКП/БСП са против вдигането на квотите за изборите!? Дали защото псевдополитиците няма да прескочат изборната бариера, и такива като балансьорите и "данайците" няма да накланят везните в една или друга насока (ИНТЕРЕСА КЛАТИ ФЕСА). А това което твърдиш за "вентилатора" се нарича компромис! Компромис се прави и тогава, когато не си сигурен в колаборантите (партньорите)си

Бойко Борисов - член на БКП Цветан Цветанов - член на БКП и служител на ДС Цецка Цачева - партиен секретар на БКП Красимир Велчев - член на БКП

Поредният минето-аналЛИЗ. И така до следващото самозапалване.

Стана ясно само че в ГЕРБ има остра вътрешна борба между Борисов и Цветанов. Явно ходенето по молитвени закуски е дало повод на вторият да реши че скоро ще става Първи в ГЕРБ

ДПС е ЕТНИЧЕСКА партия забранена от БЪЛГАРСКАТА КОНСТИТУЦИЯ!!!

Младо пьк вече се е научило да льже като дьрта циганка,или поне като тия които и плащат.Макар че за вторите ще и трябва още много стаж.

И Какмо, предпочитате да ви лъжат дърти красавици като Курми Ниньова, или Шереза Змей или Марья Захарова. Иначе сте прав, за да стене като тях трябва да е поне като Деница Гаджева, или Калинка Крумова, Марья Календарска ..... да натрупа не само сексуален опит

Ървин хохо "Р" логопед, нищо лично

Какво точно изследва това създание от снимката, което ни поучава, в този изследователски център? Как се прави по-хубаво кафе на шефа или как се прави кефа на шефа?

хейтиш само, защото е по-красива от жена ти ли?

Всички изглеждат така и са толкова умни, направо отивам в "Тренд"! Не се шегувам, колежката е много готина.

За готиното е готина, но как реши, че е умна? От тези разпокъсани обяснения в защита на управляващите или имаш и други наблюдения?

Ludiamaus

Да не би написаното в дописката да е платена публикация! Както я е разбрал дописника -така е и публикувано! Казва се избирателно цитати от казаното! Всеки разбира каквото е и нивото му! А че е готина -готина е, но не се застоявай много пред монитора, да не почне ръката ти да си мисли за нея!