ЕС договори още 1.8 млрд. дози от ваксината на "Пфайзер"

Сделката гарантира производството на препарата и съставките за него да са с европейски произход

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да върви далаверата

Ясно заявяват че пандемията ще продължи поне до края на 2023-та година. Не знам дали на континента Европа живеят близо 2 милиарда души, но бройката ми се струва чудовищно голяма. Пак се прави някаква далавера.

купили щот е американска

Европейският съюз сключи споразумение с американската фармацевтична компания "Пфайзер" (Pfizer) и германския й партньор "Бионтех" (BioNTech) за купуване на още до 1,8 милиарда дози от тяхната ваксина срещу COVID-19 до края на 2023 г. "Щастлива съм да обявя, че (Европейската комисия) току-що одобри договор за гарантирани 900 милиона дози", написа Фон дер Лайен в Туитър. Какво общо има 2023 и за какво някой може да бъде щастлив? Ами защо не до 3023? Помислете малко преди да триете! Някой може да бъде щастлив че ще ваксинира простолюдието до когато му скимне, без изобщо да го е питал или консултирал. Кой изпитва щастие от актове които малко трудно влизат в рамките на нормалните човешки отношения? И на това все още му се възхищаваме и чувстваме неудържим устрем да станем равни с новите "демократични" роби, без значение на дозите предвидени за това демократизиране.

Значи в Америка масово хора с по две ваксини се разболяват, но това не се харесва на правителството, защото разваля статистиката. И какво правят? Много просто. Вече не те броят болен след положителен PCR тест щом си ваксиниран. Не! Броят те болен само ако си хоспитализиран или умрял. Знам какво си мислите! Поне тест им правят! Не познахте! Има тестове за ваксинирани и тестове за неваксинирани! При теста за неваксинирани се правят 35 до 40 CT cycle. А всички се оплакваме от 1 година, че след 30 cycle теста е изключително ненадежен и дава само false positive. Сега за ваксинирани се правят само 28 cycle. Но само за васкинирани! За да може тестовете им да не излизат положителни. И с двата акта намаляват фейка на пландемията, но само за ваксинирани! И гледайте как скоро масовите медии ще показват "официалната" статистика и ще твърдят че ваксинираните не боледували.

И за децата да има… сатанисти ниедни

Долни критени само глупости вършат

А що не договарят еднодозовата Янсен?! Хем ще стане по-бързо, хем няма да се нервиш какво ще се случи докато стане време за втората доза.

Че то няма толкова народ за евтаназия в гейропата.

Имам чувството, че АЗ ще загуби всички лицензи за продажба на лекарства на територията на Съюза. Това отгоре на делата срещу нея, за неизпълнени поръчки. И напълни си го заслужават.

а беличко кога?

"Европейската комисия призова САЩ и другите големи производители на ваксини срещу COVID-19 да изнасят продукцията си, както постъпва Европейският съюз..."

ЕС договори още 1.8 млрд. дози от ваксината на "Пфайзер" При 440млн население в ЕС на калпак се падат по още 4 дози и отгоре ваксини. Това означава само едно - ще ви дуп„ат яко! До откат!

ДУПЧАТ! Но и дупат да го четете пак е вярно.

Ще продаваме на братушките че само 3 % искат руската ваксина. Всички останали искат по-доброто... американското и Путин даже скришно да не разбере светът. Виждаме Путин с жълт скафандър... ами вижте емблемата на скафандъра- американска фирма

те договорили, ние платили за да ги подарим да се въртят парите, другото майната му

Съд и газова камера за тая фашистка чума!!!

ЕС - 350 милиона човека, а договорили 1,8 милиарда! Дори и с реваксинация ще ни трябват два пъти и половина по-малко. Другите какво? На супа?

Аз ли бъркам или това на снимката са кашони с банани? Отзад се виждат и бурканите с кисело краставици от склада на супера.

Еропейският съюз има население около 500 милиона. Тоест трябват по-малко от милиард дози (има такива, които вече са ваксинирани, преболедували, с противопоказания или просто не искат да си сложат). Демек горе-долу половината от поръчаните са напълно достатъчни за да покрият нуждите на населението на ЕС. Какво смятат да правят с другата половина?