Ердоган обсъди влизането им в НАТО с шведската премиерка и финландския президент

Швеция да прекрати подкрепата си за терористични организации, е настоял турският президент

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бас слагам на 100 000 лв. че до една година Ердо и Путя ще управляват света. Просто и ясно ... това са двете нации който все още са нормални

да ти имам разбиранията за нормални нации - просто две нормални диктатури и двама диктатори дето лека-полека изпрекват и връщат страните си откъдето са тръгнали. Единият пак мечтае за СССР ама Русия не е Съветският съюз и няма източна Европа за сателити , другия си ислямизира страната и потъпка 100 годишни усилия за превръщането и в светска държава. Знам какви са ти "доводите" - ще започнеш да плямпаш за глобалисти,соросоиди,евреи,неолиберасти,сега и за модерното (нацисти,фашисти) . Недей се хаби ! Спора отдавна е изгубен , човекопотока към едните или другите го доказва. Отделно - икономиката и жизненият стандарт също..........

Aха,значи първо се направи на важен,а после,както се очакваше "обсъдил" . Ердоган ще решава за НАТО ?.........това е новина само за анадолска употреба.А в действителност означава само пореден опит да се пазари отново с Щатите за отказаните му изтребители.

Турция финтира, но ще я изритат грозно. Няма шянс, САЩ ще и скръцнат с зъби и Турция ще клекне. Турците се правят на важни, но ще им покажат къде им е мястото, имали голяма армия, нека си я имат, на за НАТО, Швеция и Финландия, просто не са в час.

Патова ситуация... Предстои да видим дали западът ще пожертва кюрдите или не. Не ми се мисли какво ще става в големите европейски градове (атентати) ако изтъргуват кюрдите заради политиката на максимален натиск срещу Русия... А ако решат да изкарат Турция от нато (приета само и единственно пак заради политиката на максимален натиск срещу СССР - Русия) тежко ни на нас тук на Балканите... Турция е втората по големина армия в НАТО и трябва да се окопаваме както през комунизма, но пари от къде ? Че даже и още 1000 натовски бази да разрешим на наша територия , Турция ще мине през нас и Гърция като на парад и после честити ни още 500 години.

Трябва да ги изгонят от НАТО тия главорези рекетьори

Турция отдавна трябваше да е вън от НАТО! Нищо евро-атлантическо няма, особено под режима на Ердоган. И ако някой добре го знае това - това сме ние, гърците и арменците!

Режимът на Ердоган няма да е вечен..

Никак не ми е странна позицията на Ердоган! Играта му е : Днес съм тук, утре там!

На кого му пука за тоя гръцки циганин Евдогей???? Да ходи да лази пак пред Путин