ЕП подкрепи призива Унгария да бъде лишена от правото на глас в ЕС

За първи път Европарламентът пише доклад, който предлага страна от ЕС да бъде лишена от правото на глас при взимане на колективни решения

Обратно в новината

Коментари - ЕП подкрепи призива Унгария да бъде лишена от правото на глас в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Унгарозит, Полшозит и.... и следващите.... бабо Меркел, где така....?

Е, поляците вече казаха, че ще блокират опитите за отнемане правото на глас на Унгария. Полският президент Дуда заяви даже, че ЕС е станал имагинерен съюз. Действията на либераст-демокрадците в евроинституциите вместо да подобряват състоянието на ЕС само го разделят допълнително и засилват центробежните сили в него.

На място на унгарците щех да изляза от този уродски съюз. И ще има само полза - пазари винаги ще намери. Първо Русия ще купува тяхната селскостопанска продукция. И никога няма да налага санкции и глоби и да ги лишава право на глас.

България трябва да наложи вето. ЕС е новата Антанта. В нея България и Унгария са лошите и видаги са виновни. Това че борисков им ближе ануса не носи ползи.

Лично на него му носи ползи...

Мигрантите да ги приемат Меркел, защото тя ги покани и Франция, САЩ, Англия и Италия, защо те нападнаха и разрушиха Либия, Сирия и др.... и организираха така наречената "Арабска пролет". Не посягайте на Унгария, защото ЕС ще се разпадне.

Абе какви нещастни медии от целият бранш сте- пишете поименно нашите калпазани-дупедати как са гласували. Разбрах вече че дпс са гласували с ДА- те ядоха бой от унгарците още по времето на техният Сюлейман велики.

Ще плача , примрял някои за Унгария. Колкото е примрял за Боко и Курни.

Към унгария има нулев интерес от бежанци и няма никаква вълна от мигранти. Орбан е гол популист , прибягващ до традиционните за такива лидери истерии и страхове .

Когато започнете да отнемате от хората, които искат да работят, за да го давате на тези, които не искат да работят - с демокрацията е свършено.

Кой е натоварил Сергей Станишев да гласува против позицията на Унгария ?Колко пъти се е срещнал с избирателите си ,за да се запознае с мнението им ?Всеки депутат е длъжен да защитава волята на избирателите си !Станишев е неудачния избор на БСП ,а не М.Неков ...Поздравявам М.Неков с ясната позиция !

Политиците в Европарламента когато гласуват би трябвало да се замислят първо какъв сигнал подаваш с това гласуване към гражданите данъкоплатци, а не към политическата каста и изключително ограничения им брой привърженици. Считам че това което сътвориха с гласуването си Евро-Парламентаристите си вкараха голям автогол, защото тези евроценности за които говорят и съдят Унгария в момента са абсолютно непонятни за повече от 80% от гражданите на ЕС. Те така и не разбраха, че това което прави Орбан е това което иска огромното мнозинство от унгарския народ, и гласуването срещу вътрешната политика която провежда Орбан е дефакто гласуване срещу унгарците заради това което считат че е редно да се случва в собствената им държава. Не е далече времето когато все повече граждани на ЕС и то основно от новите членки от Източния Блок ще започнат да осъзнават, че са жертвали много повече съгласявайки се безропотно да са в този съюз, като необходима маса за поддържане на вътрешнообщностния консуматорски пазар. След това гласуване Европарламента изпрати послание не към политиците а към хората да внимават какви политици си избират - т.е. какво си пожелават да се случва в собствените им държави, защото можем много лесно да ви обявим извън закона. Считам, че догодина много от сегашните брюкселски социал-либерални зелки, включително и Сорос, ако все още е жив, ще вият на умряло и ще си правят анализ след анализ търсейки причината да бъдат отхвърлени.

Като солидарни с Унгария централно европейските и источное вропейските държави да напуснем дружно блатото ЕС. Истински завиждам на Британците. Те се оттърваха от този кошмар. Нас няма кой да ни пусне от концлагера. Те Македония искат да натикат в блатото та какво остана за нас.

Британците излязоха всъщност , за да се отърват точно от източноевропейските натрапници.

Да наказваш държава за това, че е отказала да вземе сумати имигранти известни със своята примитивност и агресия е много силно доказателство, че цялата идея зад "бежанския потоп" не е от благородни и хуманни съображения, а е зловещ и пъклен план, и че тиквите от Брюксел не са никакви лидери, а слуги! За жалост тези "лидери" ще затрият и съюза, и собствените си държави. И след 30-тина години Европа няма да е такава, каквато я знаем, а едно свърталище на гета и дивашка измет, наложила своя примитивен и агресивен живот!

Сега разбрахме какво е демокрацията.

Като не им харесва да напускат никой не държи някоя държава насила и на вас като не искате в обединена Европа излизайте какво чакате,но първо кажете на децата си къде отивате и каква държава искате те да ви съградят

Който иска да е християнин така му се пада. Задължително всички трябва да слагат бурките и да приемат примати-мюсулмани без да мрънкат. Задължително всички, трябва да правят фелацио на сорсоиднити НПО-та, към което спадат Европейската комисия и ООН. Но каквото и да говорят евро троловете, да насилваш една държава да приема и плаща за разпространението и прилагането на чужди идеи, в които народът и не вярва или ненавижда, е престъпление, тирания и робство.

Браво ! Лошото, че ние сме следващите.

Не надупени лизачи като нас ли.

А ТИКВАТА, КОГА ЩЕ ГО ЛИШАТ ОТ ПРАВОТО НА БЕЗОГЛЕДНО ПЛЮСКАНЕ НА ЕВРОГЕЙСКИ ЦЕННОСТИ!?

Относно това кой спонсорира мигрантите от Близкия изток и кой организира въпросните , можете да напишете в Ютуб следното: Barbara Spectre on Multiculturalism, Israel, and the Refugee Crisis Някъде там го имаше и с БГ субтитри. Тази белокоса баба категорично работи за това постепенно европейските държави да станат хомогенно, управляемо и разнородно, смесено мултикултурно общество, за да ликвидира веднъж завинаги национализма на отделните нации. Защото там някои хора вероятно се сещат какво би станало следващия път с тях..

Напускайте орбанистчета, дядо ви Путя ви чака с торбата пари, огради с бодлива тел и всички благини. Няма да нахлуят танкове в Будапеща ако напуснете. Това не е човеколюбивия СССР. Никой не ви е присъединявал насила, никой не ви държи насила. Другото е популизъм и празни приказки.

Мурзилките се викаха браво на Ципрас, на Камерън, на Тръмп.... сега вече не им викат браво. Да видим кога ще обърнат палачинката и за следващия пудел на Мацква.

Унгария екзит?!

ГЕРБ са подкрепили Орбан,Станишев бил против Орбан.Всички от ДПС са против Орбан.Светослав Малинов от ДСБ против,Мамчил Неков от БСП за Орбан.Въздаржала се Ева Майдел от ГЕРБ.

Не са гласували Пирински и Курумбашев.

за гласувалите.

...Я ПАК ….

Не е зле Орбан да помисли, какъв е смисълът Унгария да бъде в ЕС ? В ЕС са добре дошли само тези, които са готови да бъдат роби на Меркел за похвърлени жълти стотинки за пет детски площадки и 20 санирани блока.

Няма какво да се изненадваме. Евродепутатите живеят на друга планета. Пуснете някой от гласувалите 'За' да се разходи вечер в някой германски град без охрана. От онези, които са пълни с мигранти с ненарушени права.

Те са пълни ненормалници. Една депутатка от зелената партия на Германия беше изнасилена от 4-ма араби и след това се опита да потули случая, за да не ги депортират.

Напълно съм съгласен. Вместо да ударят по масата да не се предизвиква бежанска вълна в Сирия, депутатчетата с лъскави обувки се заяждат с Унгария.. Идиоти. Утре като напънат от юг маси народ, тогава на наш гръб всичко ще се пише.

Напълно съм съгласен. Вместо да ударят по масата да не се предизвиква бежанска вълна в Сирия, депутатчетата с лъскави обувки се заяждат с Унгария.. Идиоти. Утре като напънат от юг маси народ, тогава на наш гръб всичко ще се пише.

На Козяк 16 заформят евроПедерастки бал. Вазелинът и тревата безплатни. Пропуск - потрет на Сорос, обладан от манаф!!!

Изброени 12 области , в които Будапеща предизвикала тревога! Тия са абсолютни нули, в сравнение с нас!

С тази насилствена миграция и политика на Меркел и кукловодите ще си вкарат таралеж в гащите, все повече недоволства и вълни се надигат от крайно десните националисти и ще докарат беля на Европа. Видяхме вече в Германия и Швезия какво се случи.

Белята не ни я докараха националистите а сегашните либерали-глобалисти.

Орбан изгони Сорос от Унгария и не иска мигранти в Унгария и Европа и е лош и неудобен. Това малко ми прилича на Евродиктатура.

Меркел и компания нарече германците, които се опитаха да защитят младата германка при "спора" и с няколко афганистанци за крайно-десни. Виж какви хубави хора са на власт.

Не бе, просто това е ЛИБЕРАСКА ДЕМОКРАЦИЯ!

Расизъм и дискриминация има най- много в бившите соц. страни, а цивилизованите страни не допускат такъв примитивизъм.

Какви ти пречи расизма? Ти джендър ли си?

Доколко прочетох,в Европарламента ГЕРБ са подкрепили Орбан.

Ако е така, ги поздравявам!

Никой европейски народ не желае подмяна на населението с имигранти, всички народи уж гласуват депутати и партии да ги представляват в ЕС парламента. Как може да се получи повечето евродепутати да работят против своите избиратели. ЕС прилича на тоталитарен кенеф, вони та не се трае. Примерно нашата тиква има свой депутати, защо ги насилва да гласуват така, защо ние сме такава къса памет и догодина пак ще гласуваме за него. Говоря за цяла Европа, народите имат алтернатива патриоти, но се подават по стоти път да ги излъжат. Ако до тази степен сме деградирали да не можем да различим доброто и злото, не сме хора и сме заслужили подобно на динозаврите да изчезнем, под набега на по умни, по силни африканци.

Avanti ragazzi di Buda!!! avanti ragazzi di Pest!!!

Дайте да видим Герб как са гласували, като Боко прегръщаше Орбан и го нарече приятел и най-вече патриотите как са гласували.

ГЕРБ са подкрепили Орбан.

Тиквата е гласувал срещу него

ТОЗИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ, МАЙ ШЕ ИЗЛЕЗЕ ПО-ГОЛЯМА МАФИЯ ОТ НАЙ-ГОЛЯМАТА В СВЕТА. АКО НЕ ИГРАЕШ ПО ТЯХНОТО ХОРО , ТИ РЕЖАТ КВИТАНЦИЯТА. ЕЙ ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ, ВИЕ НА КАКВИ СЕ ПРАВИТЕ , БРЕ ??? ТОВА , АКО МИ Е ДЕМОКРАЦИЯ, ТО АЗ СЪМ ТРАМВАЙ ! ЗАТОВА ИЗБЯГАХ

са гласували? Джамбазки как е гласувал?

Тикат към Путин оха в средата на еврогейския това е голям проблем

СССР си беше за предпочитане пред Евр(оп)ейския съюз. Това е диктатура, пред която комунизмът ряпа да яде. Не може да не си съгласен, винаги трябва да си съгласен.

Ои веи, знаеш твърде много гои.

Унгарците май първи ще въстанат и срещу еврохалифата! нато да се готви да праща танкове по улиците на Будапеща, защото револю... пардон, евроценностите са в опасност!

Това е ФАШИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ!!! БЪЛГАРИЯ - ВЪН ОТ ЕС!!!

Абе "докторе", като си толкова информиран я кажи левите и либеларите от любимата ти коалиция ДПС/БСП как са гласували?

евродепутати?

Никога не съм уважавал Георги Марков! Затова съм изненадан от това което казва. ИЗКАЗВАНЕТО МУ Е ЧЕСТНО, СПРАВЕДЛИВО И Е ПРАВО В ДЕСЕТКАТА! МОЖЕ ДА НЕ УВАЖАВАШ ЧОВЕКА, НО КОГАТО Е ПРАВ И ЧЕСТЕН,ТРЯБВА ДА БЪДЕ ПОЗДРАВЕН. НИКОГА НЕ ДОПУСКАХ, ЧЕ ЕДИН ДЕН ЩЕ СЕ НАЛОЖИ ДА НАПИША "ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ГЕОРГИ МАРКОВ"! СЕГА ГО ПРАВЯ!

Чудя се как може да се опитваш да натрапваш афганистанци на народ който не може да ги интегрира...те са за България само, те да идват ние към терминал 2

най-накрая маската на ЕС падна и то с какъв тътен, разкривайки грозното лице на корумпираната клика от еврохалифата! Остана Унгария да я обнвинят в морално разложение и вражески изказвания, за да се върнем напълно във времената на Сталин.

Нашите как са гласували и кои държави са за и кои против или парламентарни групи.

Унгароекзит ще последва Брекзит-а, май? Дебелогъзите брюкселски чиновници се нагушкаха с кражби и сега искат да затрият ЕС, ако не могат да продължат да цоцат безконтролно от него! Затова играят "ва банк"! Ама с Унгарците не са познали!!! Май не си дават сметка, че да оцелееш векове в сърцето на Европа не е лесна работа! А унгарците са успели! И не мислят сега да се подлагат на всякаква измет! Била тя от Европа, била тя от Азия или Африка! Ние сме с унгарците! Имам впредвид повечето обикновени българи, не продажните ни политици!

И кой мислиш ще загуби най-много от Унгароекзит а умньо? Бежанците (Унгария е приела само 800) са нищожна част от унгарските проблеми, но разбира се най-важната тема за родните селски пишман-нацистчета.

Любими, всеобичани, дълбокопочитаеми, вибриращо-любящи Европейски Парламенте, обръщам се към теб, треперейки от гняв и обида - отнеми веднага нефелно-националистическо-ксенофобичното гласче на мизерно-антитолерантна Унгарийка! Дълбок поклон пред хуманистично-човеколюбивата девица от редиците на Зелените в Холандия - Юдит Сарджентини, която първа инициира подписка и внесе В ЕП достойно-навременно спешна нота за премахвенето на смехотворното-низвергнато , пуберско-мутиращо гласче на Унгария от всички евро-атлантически проекти!!! А преди броени часове агент Георги Марков си позволи гнусно, подло, върло, животински, брутално да обиди и да хвърли кал в суратя на най-хуманистичната майка, закрилница у кърмилница на бягащите, просещите и молещите се - нашата всеобша Богиня Ангела Меркел! Госпожо Меркел, къде сте? Веднага излезте гордо, както през август 2015, и покажете на Унгария и на целия свят Вашата могъщо-толерантна, хуманистично-експресионистична Мисъл, Духовност и Тежест! Вашето осиновено дете-комплексарче с малко пишле Унгария отново започна да ака и пишка в суратя на толерантността!!! Вземете една наръбена швабско-игрива гьостерица и зашибайте с нея непослушните унгарски националисти! Не вярвах, че ще доживея това централно-европейско падение. Какво става с разюздано-нечистоплътните унгарци? Кой ги зомбира? Не се и съмнявам, че в затънтените изостанало-профанизирани махали от унгарската пуста са подкупвали невежо-неуките унгарци за каузата на върлия Ксенофоб Орбан с цвъртящи сочни кебапчета, твърдо-натопорчен конски салам, вмирисано-изветрял унгарски шнапс "палинка" и за капак са им плащали по 5 евро и 50 цента на калпак. Ама какво ли се учудвам. Унгария открай време е била едно ориенталско сборище и вертеп на пропаднали елементи и долни щения. Каква култура - някакви си циганско-оперетни композиторчета като ромът Имре Калман писали в пияно състояние долнопробни чардаши, на които дрогираното, кривокрако "висше унгарско общество" се е друсало и въргаляло по пода на салоните на пропадналите им дворци, вонящи на урина, пот и похот, под фалшивия съпровод на западнали унгарски цигани с почупени цигулки с 3 разхлабени струни по тях! Европа може само да се гордее, че гражданите на една силно развита икономика като Турция благоволят да посещават западналите ѝ градове. Със сигурност никой няма да хукне към мухлясали градове на Унгария - без никаква култура, с паянтови стари сгради и нащърбени фасади, с некрасиви русо-луничави плашила около 1.90 м., с криви, мръсни, средновековни улици, където пияни унгарци пикаят необезпокоявани, А по-добре изобщо да не си отварям устата за грозната и неприветлива Будапеща със замърсения от фекалии Дунав, където измрялата риба плува с опнати нагоре шкембета за ужас и потрес на скромните мюсюлмански туристи. Никой от Турция няма да стъпи вече там!!! Срам и позор!!!

Откога защитата на СУВЕРЕНИТЕТА И ДЪРЖАВНОСТТА са пуберски изпълнения? Орбан е избиран ТРИ ПЪТИ С МНОЗИНСТВО ОТ 2/3 ! КАК СТАВА ТОВА? С КЕБАПЧЕТА ЛИ? ЩО ЗА ГЛУПОСТ?! ОТ КОМЕНТАРА, КОЙТО ПРАВИТЕ, ИЗЛИЗА, ЧЕ Е ТОЧНО ТАКА И ЧЕ УНГАРЦИТЕ СА ГЛУПАЦИ, ЧЕ ИЗБИРАТ ТАКЪВ ЧОВЕК И ТО ТРИ ПЪТИ! ПОНЕ СЕ ЗАМИСЛЯЙТЕ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ! ДА СЕ КОМЕНТИРА ТЪПО, БЕЗ ГРАМ ЛОГИКА Е НЕДОПУСТИМО!

виж уикипедия за сарказъм, ирония, черен хумор

Разочарован съм от теб!Толкова дълго писание,с изобилие на метафори,епитети ,сравнения и описания,и без сексуални намеци.Проблеми с либодото ?

ЕВРОПА Е НА ЕВРОПЕИЦИТЕ А НЕ НА ЧАЛМОСАНИТЕ СЪРЦЕЯДЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!И Е ВРЕМЕ ТОЗИ ПИЯНИЦА ЮНКЕР ДА СИ ОТИВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

една азиатска страна представяна в "Евровизия" и европейските спортни прояви - Израел?

Те са шефовете.

Повтаря се историята с Коминтерна и неговите задължителни фетви. А хулеха Сталин. Та те в Брюксел отдавна го задминаха. Биха го сложили в малкия си джоб. Същите "комисари", същите чекистки методи. Само дето се нарича Европарламент и Еврокомисия, а не Векапе-бе или Коминформбюро.