Екипи на РЗИ и МВР започнаха проверките за сертификати по моловете

Глобата при нарушение е от 300 до 1000 лева, опашките за тестове пред търговските центрове продължават

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

проверите фъндъците по гъза ми. Имам си два печени ковид сертификата, две дипломи за завършено висше, фалшива магистрстура и докторат и си живея като бъбрече в лой.

отворени ли са, някой знае ли? Благодаря

Гърч за антиваксърите!

Раята послушно чака заптиетата да проверят докиментите.

А проверяващите имат сертификат а

А не :)

Всеки който проверява,глобява изпълнява заповедите на Узорпатприъе на власта трябва да бъде преследван. Полицай,служители на РЗИ и там всички който са хукнали да глобяват хората трябва да се преследват лично. Кола,дом ,имот. С огън да изгоним и унищожим сложите на сатаната

.

Узорпатприъе на власта? Кои пък са те? Надявам се да не визирате президента и служебният му кабинет които за втори път организират избори на които партиите избрани от народа да се бият за властта!? И които вероятно за трети път ще се провалят там. Пък и чак да гоним дребните хора изпълняващи задълженията си от тези на високото равнище?! Не е ли малко прекалено? Пък и накрая ще останем с едва работещи и претъпкани болници докато заразените ще наброяват десетки хиляди, а смъртините не са по далече.

Покорната рая седи и чака на опашка и показва "сертификат", че дори и лична карта! До всички покорни само за инфо, лична карта се показва само на полицай! Никой друг няма право да ви я иска!

Искам да кажа на хората ,че нещата отиват на гражданска война. Ние свободните трябва да преследваме и унищожим всеки който ни ограничава свободата,заплашва,затваря,ограничава,глобява. Властта вече нее лигитимна. Там горе са крадци,лъжци и предатели в зговор с чужди лица,организации и държави е стартирал план за сегрегация и унищожение на тези който доброволно не си сложат белега на звяра и отровата която ще погуби голям процент от хората. Държавата е превзета и се налага всеки който има шест,достойнство и не робско самосъзнание,мисли за семейството си,родители,жени деца да хване оръжие. . Само със кръв ще можем да извоюваме свободата на свойте наследници. На оръжие Лъвове.

Преувеличаваш! Гледал си много филми.

Отива към бой и ебанйе на триперливи антиваксъри!

ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУСТРАЦИЯ ЛУНА ПРЕЗИДЕНТ!

От много познати чувам,че се показват чужди зелени сертификати… не се проверява лична карта , а само qr код. Що за дебили са проверяващите в такъв случай?

Дебил си ти , след като няма полицай при проверката няма как да ти проверят личната карта

Като те хване ковида ще те видя дали си толкова ербап. И аз така нехаех докато не ме лепна. Тия мерки трябва да се спазват, а не да се заобикалят. Затова сме кенефа на запада,щото искаме да сме тарикати

Айде бе няма как? В дискотеките как проверяват личните карти на входа? Не ми е направило впечатление някой от охранителите да е полицай.

Покажи си и гъза тогава за проверка щом не искаш да си маймунарник!

Това да не е военно положение, като на фронта, показваш документи! Хайде съвземете се малко!!

И преди сертификатите, не можеше да ме накараш с пистолет в главата да влезна в МОЛ. Сега и сертификат ти искат, мъка... А тези де са се наредили на опашка да влезнат - чудя се да се смея ли или да плача.

Интересен феномен: Даваме на ваксинираните зелен сертификат. Известно е че имунитетът им е значително ло-слаб отколкото на преболедувалите. Известно е също така, че пренасят заразата. А не даваме зелен сертификат на преболедувалите, вече, които не са се регистрирали. Тоест, хората, чийто имунитет е по-пълен, служещ за всякакви нови варианти на ковид и които не разнасят заразата.

И на кого е известно това? На антиваксърите-дебили?

В България продължава да е на първо място в Европейския съюз по брой починали от covid. Но някакви пишещи по поръчка продължават да водят пропаганда.

От ковид не е починал нито един човек...

Преди два дена почина от covid мой добър приятел на 37 години не пие не пуши здрав прав без заболявания. Остави жена и три деца. Да ти кажа къде ще се събираме в негова памет да дойдеш да ми обясниш как не е починал от covid? Нещастник.

но.. как го лекуваха? кога го приеха в болница? предписаха ли му Monoclonal Antibody Therapy в началото на болестта? джи-пи-то кога го прегледа? ако искаш да направиш нещо в негова памет, бори се за адекватно лечение на тази.. територия

Още с първото си твърдение, че имунитетът на ваксинираните е по-слаб от имунитета на прекаралите заболяването, отпадаш. Това нито е доказано, нито нищо. Даже няма и логика да е така. В крайна сметка идеята на ваксините е да залъжат имунната система, че се сблъсква с реалния вирус, без да е възможно да има последствия от това...

баш чукундур, ма! :) неуко и тъпо изчадие :) фАКСината предоставя на имунната система само шипът на вируса. реалната инфекция предоставя на имунната система целият вирус :) няма логика по-малко информация (само шипът) да води до по-добър отговор на имунната система. в допълнение, фАКСината упражнява угромен еволюционен натиск върху вируса, като неутрализира всички варианти с еднакъв шип, и позволява всички останали мутации да се размножават и да продължават да мутират! мунчо :)

ФАШИЗМЪТ ДОЙДЕ И В БЪЛГАРИЯ. “ЧЕСТИТО” Ваксърите са ясни - те са днешните еничари. Те служат на чужди световни господари, поради собствена глупост или защото са национални предатели. Какво обаче правят българите? Едни бързат за ваксинация - “сменят вярата”. Други се редят на опашка за тестове - “пазят вярата, но приемат с мълчаливи съгласие тиранията на господарите”. Трети се борят в съда за конституционни права - като на ония попове, които през 19 век се бориха за вярата в Османската империя. Липсват само аналозите на Левски, Ботев и Караджата. Те нарушиха Конституцията! Те са узурпатори на властта на единственият суверен - Народът. Вие сте свободни да избивате тия фашистите без съд и присъда по всяко време и всяко място. Народът срещу тиранията! Ако не победите днес, новото робство ще е по-дълго и от “турското”…

Нелепи са тези сравнения. Много от ваксините са напълно задължителни, вероятно и вие даже ги имате. Питам се, след като сте толкова убедени, че е нарушена Конституцията на РБ, защо не вземете да повдигнете едно дело и да осъдите държавата? Или знаете, че реално не е така, ама само плямпате глупости в интернет пространството. Не ми отговаряйте, пределно ясно ми е, че няма да заведете дело, просто защото после ще трябва да плащате и разноските като загубите. Но не пречи да пишете глупости в интернет и да заблуждавате хората.

Харесва ли ви новото нормално на най-успешното правителство в България за последните 30 години:)))) Начело с най-добрия президент дето може да прави по 50 лицеви опори:)))) Така е дечица-хващате се като шарани на всякаква пропаганда, смятате се за по-умни от всички хора по света, накрая-ето това става. После викате някой друг бил виновен. Пък по света има четири милиарда вече ваксинирани пък гледам не умират на тумби както твърдяхте.

Сериозно? Че това не значи ли, че вирусът трябваше да е изчезнал? В поне една държава? Е коя е тя?

Моловете биха били полупразни, ако бяхме 50% ваксинирани. Сега са примерно 1/3 пълни.

Има по двама не са в момента!

tonk11

И как точно проверяват като приложението не работи за сертификатите от антигенни тестове?

ТЕСТОВЕ, ЛИНЕЙКИ, А СЕРТИФИЦИРАНА ЛИ Е ??

За един приятел само питам ама то сега като гледам на снимката хората гъз до гъз няма ли малко обратен ефект да се получи от зор да си вземат тестове и сертификати да се засили заразата. Не знам затова питам

щото днес казаха от 130 теста в един мол всички са отрицателни

Муньо в управлението и Ганьо пред мола -, родна картинка…

Ми ако тъпия българин се беше ваксинирал както направи по-голямата част от населението на европа ( на ляво от нас ) , нямаше да го има тоя проблем. Що не искат сертификат в Португалия ? Ами в Дания или Финландия ? Ние сме виновни за това положение , даже доста леки мерки има в момента.

има по-висока заболеваемост сред ваксинираните, но и по-малка смъртност в крайна сметка, нетният ефект може би е нулев! защо при 40-49 годишните в англия, 1700 на 100 000 ваксинирани се разболяват, но само 700 на 100 000 неваксининрани?

ТОЗ ПЪК ПАЛЯЧО. 95% ОТ ХОРАТА ПО БОЛНИЦИТЕ В КРАЛСТВОТО СА НЕВАКСИНРИАНИ ОЛИГОФРЕНИ. РАЗНИ ЗАБЛУДЕИ КОМПЛЕКСАРИ, ДЕТО СА ЧЕЛИ НЕЩО ВЪВ ФЕЙСБУК

ето го и източникът: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf страница 13 енджой мадафакс :)

Няма такива данни от Великобритания, не лъжи!

Министъра тия дни им каза,че ако искат да получат свободата си, ще им трябва трета доза!

предоставен и е от gov.uk - офицялната страница на английската администрация това фейсбук ли е, кафявозелени мумии? :) хахахахахахахахахахаха оше веднъж: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf четете и плачете NPC-та :))))))))

страница 7 от https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf непотвърдената ефикасност против смърт е 90-99 или 90-95 процента при смъртност 3% в бг в началото на пандемията и 4-5% сега значи фаКСините са безполезни?

По важната информация се намира на страница 13 и 14. Ваксината не ГАРАНТИРА 100% че няма да се заразиш със вируса но гарантира че е много по-верояртно да изкараш заразяване по-леко което показват и числата на тези зтраници.

40-49 годишни: 914 приети , 461 неваксинирани, 398 с втора доза преди повече от 14 дена, и от тези данни са пресметнали 6.5 на 100 000 за ваксинирани и 27.4 за неваксинираните???

Нали всичко беше конспирация бе дебили!? А тепърва какво ни чака, ако не спрем това безумие, бедна ви е фантазията.

Все още е конспирация. Докато вие смятате че мерките ще са постоянни, те имат за цел да са временни.

Пишете глупости, Covid Check BG, не разчита QR-кода на сертификатите за преболедувалите с антигенен тест.

Мръсни фашисти!!!