ЕК обяви началото на общия проект с България за охрана на границите

Брюксел ще предостави на нашата страна финансова подкрепа за подобряване на границата с Турция

Обратно в новината

Коментари - ЕК обяви началото на общия проект с България за охрана на границите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕК ДА СЕ ЗАКРИЕ. Нелегалните да се връщат това е по закон.

Тези същите които направиха всичко възможно да нямаме нито войска, нито граници, днес ни "пазят' и от войната и границата... Чудя се и толкова може да се обърка?

Абе тези луди ли са? Пари на вятъра! Трябва да пратят хора, а не пари. Парите ще бъдат разграбени, както всички останали милиарди, които ни пратиха…

Освен сухопътната граница ще охраняват и морската. Ние сме във война уважаеми Българи. ПОЛИТИЦИТЕ ВИНАГИ СА ПРАДАВАЛИ БЪЛГАРИЯ!!!

Ограда като полската. Друг пилотен проект не ни трябва.

Но еврогейовете да я платят. Откъде-накъде ние ще пазим границите на техния Шенген?

страна първоприемник на де що има циганов по света! Един път регистрирани тук,даже да ги естрадират от Германия,примерно,ще трябва пак тук да го храним,поим ,обгрижваме! Никой не говори за спиране на вълната,за непреодолими прегради.Става дума да ни ги набутат тук!

Че кой иска да остава тук? Ще си изгори документите като пристигне в Германия и ходи доказвай къде е регистриран.

По скоро ми звучи като България става център за настаняване и разпределение на бежанци. Нищо не чух за стена само наблюдения и задържане настаняване обгрижване и връщане на емигранти от Европа в България от където са влизали. Няма лошо важното да се прави нещо. Само да не се разбунтуват че ние не може да се справим.

Всички са нелегални и трябва да се връщат. Защо да приемаме бежанци, които да остават у нас.

Отново преливаме от пусто в празно ! Трябва да се забрани регистрацията на бежанци ! Докато могат да се регистрират ще прииждат тези мангали ! Единствено регистрация на икономически бежанци ! 1 млн в лична сметка и 100 хил за да получат документи !

нали нищо не даваха, не е демократично да се бият мигрантите

НАПРОТИВ ТРЯБВА С МЕЧЕТАТА ДА ГИ ПОСРРЩАТ НАЧЕЛО С ШОРОШ И МЕРКЕЛ И ТРАВЕСТИТИТЕ НА ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО.

Никакво връщане на мигранти!Веднага: 1.Българско гражданство и паспорт 2.Мобилизационна заповед 3.Обличане във военна форма 4.Пълно бойно снаряжение 5.На Спартана и директно в Киев 6.Пръв резерв на наемните учстници в битките 7.Отчитане на българското участие в НАТО И ГОТОВО!НЕМА МИГРАНТИ!Бързо и евтино.

въх не барайте деливерката не спирайте прелетните инвеститори че целия тоз маймундаж щом не са намерили призвание от където са едва ли ще намерят някъде

Може и ново алкайда да си от гледаме.

Трябва строго законодателство. Който дойде не канен да чука камъни за магистралите и да се счита за закононарушител.

Всъщност трябва да закупим няколко Дрона, които лесно могат да сканират българските граници, денонощно!

Абе ясно е, че си искат афганците! То с гледане не може да стане тая работа! Афганецът държи пушка от бебе, бие се както диша и търгува с наркотици! За него ние сме мекушави смешници! Те ни презират!

А до сега суя ли ми държаха?

ги давайте на валерката винкела. Той знае какво да прави с тях

Kalin

Това не е добре за страната.Няма да ги спираме я ще ги приютяваме в лагери където с години ще им разглуждат молбите.Трябва ограда като гръцката и унгарската!И трябва стоп патрони газ и водни струи да ги отблъскват.А който още буйства има и по груби методи!

"Общия проект", разбирай, ние ще ги хващаме, те ще ги пускат.

"ще предостави финансова подкрепа" WCпремиерът одобравя това!

Какви проекти, какви 3 лева на цяло, ве педали смотани? Издава се заповед и срок на изпълнение, не се ли изпълни качествено и в срок - разстрел! Баси и импотентното НАТО, ЕС и вся остальная сволочь!

Дори от това да има някакъв ефект, хайде някой от началниците да каже с колко точно десетилетия закъсняха.

С поне три десетилетия.

..и пак нищо няма да направят, защото само знаят да критикуват наиите!

Държавна политика, брат. Не се справяме и идва помощ, предимно финансова. Де ще отиде е друг въпрос.

Всеки дръзнал да мине нелегално границата трябва да бъде заловен и върнат обратно или при оказване на съпротива - в разход! К'ви са тия лиготии?!

Така се стреля по хора... мухльо! Кокошка не си заклал, ама дрънкаш

Мигрантите трябва да ги връщат там от където са дошли. Те за да дойдат до тук плащат пари, ако ги връщаме ще разберат че ще са на загуба и дори да продължават да идват накрая ще си изгубят парите и вече няма да могат да плащат на трафиканти да ги прекарват.