Един секскандал от 60-те с британски политик, танцьорка и съветски шпионин (архивни снимки)

Как афера с 19-годишна прелъстителка, набелязана от МИ-5, води до оставката на държавния секретар по военните въпроси Джон Профумо, след кървав сблъсък между двама други нейни любовници

Обратно в новината

Коментари - Един секскандал от 60-те с британски политик, танцьорка и съветски шпионин (архивни снимки) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

статията иде да ни покаже, че никой не ебе за слива тлъстосерата цензура в дирникка на турските служби!!! грозна си! педераст!!

Гледах филма "Скандалът", когато излезе по кината у нас, някъде в началото на 90-те. Добър е. С Джон Хърт в ролята на доктора-художник Уорд и Ян Маккелън (тоя, който играе магьосника Гандалф във "Властелинът на Пръстените" и в "Хобит") в ролята на Джон Профюмо. Едно време се правеха доста добри филми за разлика от днешните холивудски бози.

Благодаря за интересната история. Момичето е било буквално тийнейджърка и сетете се МИ5 колко лесно са се възползвали от нея. Инъче история стара като света. Младо красиво момиче и няколко коцкара луднали по нея. Гледам сега синът и се опитва да изчисти името и.

:))) Не разбирам, защо толкова внимание на един скандал във Великобритания по времето преди сексуалната революция, когато там хомосексуализмът е бил криминално престъпление, наказуемо със затвор и все още е имало нещо, което се е наричало добрите нрави в обществото? И защо ни занимавате със сексуалните изпълнения на една жена, която изглежда като девственица пред всяка съвременна българска плейтмейтка? Ама имало било шпиони, ама била Студена война... Е, и кво от това? Било - преди 60 години.

Чудесна англииска история с аристократи, хубави жении, коли и лукс, само руския прост@к колхозник не е на място, той трябваше да гази калта в Сибир и да изпълнява петилетката за 4 години.

Има една тънка разлика, англичаните са се самоубили или умрели от естествена смърт, а руснака ГРУ са го оправили.

Корвите разбиват кариери, семейства и отнемат животи. Майката си е евало.

А хич не е била проститутка, само по малко е правила кекс за пари. Иначе в гуглето напишете christine keeler today и вижте как изглежда тая секс бомба сега. после ми пишете коментар с отзив. Явно не е успяла да капитализира особено на славата и периода в който 'не е била проститутка'. Що се отнася до съветския агент, ръководил всичко, него са го самоубили от КГБ.

Умряла в 2017. Предполагам че изглежда с оглозган скелет.

Цял живот се опитвала да докаже, че не е ква, ама не ѝ се получило.

Не е така. Тя е била проститутка, а се опитвала да докаже, че е била само хурва. А това е по- трудно.

Най-древните професии, проститутка и шпионин.

Кое беше скандала тука и изненадата? Какво друго може да е руски военоморски аташе в посолството на Москва в Лондон освен разузнавач, та само МИ-5 да знае това? Или обратното, британски военоморски аташе в Москва? Проститутките са сборна точка на контакти на много хора: шпиони, дипломати, певци, руснаци, негри и т.н. Такава им е професията, работят с хора.

Сериала по тази история е много добър :)

Слагайте минуси по това познавам селяндурите които не заслужават да имат смарт у-ва и интернет !

Забрави да отбележиш, че си паркираме колите на тревата и си изхвърляме боклука през балконите. Аман от нарциси, смятащи че светът не е достоен за тях :))