3023 пешеходци са глобени за неправилно пресичане

Специализираната полицейска операция по спазване на правилата за движение по пътищата от пешеходците се проведе от 4 до 15 февруари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

3023 наказани.... глобени може би или устно смъмрени? Ако са глобени - напишете броя и сумата на събраните / реално платени глоби! И да питам: тия с моторизираните инвалидни колички за какви се броят-за ппс или пешеходци? Същия въпрос важи и за клошарите с техните съчленени детски колички със стърчащи по 2 метра железа.... За кифлетата с интегрирани към главите телефони въобще няма да повдигам въпроса щото те са бъдещето на България ;) Или закона иска винаги шофьорите да са виновни? По-лесно им се извиват ръцете да си платят глобите...

Малоумната пешеходна сган пресича навсякъде, дори там където това категорично е забранено! Ще им кажа на полицаите идете например пред пазар Иван Вазов където има подлез,, и гледайте какво става: пенсионери млади хора, майки и деца безотговорно и безобразно пресичат един изключително натоварен булевард, вместо да използват подлеза,!

Пешеходците постоянно се правят на ударени и не спазват правилата! Дори и на пешеходна пътека се правят, че не знаят, вместо да се огледат, обръщат гръб на колата. Само, че за това правило си има причина. Още не са измислили "вълшебни" спирачки.

Какви са тия своеволия и свободомислие да пресичат ,бе? Трябва да ходят само след управляващите?

Целта е да се оправдава заплатата на тъпаците в България!!! Колко глоби има за неспиране на пешеходна пътека???? Колко, г-да кретени?? Има ли убит полицайски началник от баща на убит пешеходец??? Няма... има ли убит шофьор от неправилно пресичащ пешеходец ? Открийте разликите!!

Пий си хапчетата и си лягай при мама, Гошко!

Докога ще се толерират пешаците, защото били уязвими? Като пресича неправилно и го блъснеш той или близките му трябва да ти плащат за щетите по мпс- то, по теб и за стреса, а не все шофьорите да са виновни.