17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е бил ДРОГИРАН любимата на тъпия панелистанец дума, а пиел анти депресанти, което не го оправдава, но това с дрогиран ми идва вече малко в повече. Палячовци

Подучил го адвоката как да разделят парите от дело като съди България! Кой знае, че той сам не си е спукал тъпанчето като е бил дрогиран като талпа? До кога ще плащаме всички за такива лентяи и отрепки?

Ще осъди на баба си фурката!

да му спука главата бе мамка му , ама тоя път и на адвоката му ... солидарно де , както ще делят парите ако спечели делото :)))

Требеше да ти заврът друсаната кратуна в фурника да су душиш лай ната.

Тоя наркоман беше толкова дрогиран и неадекватен, че не е истина. Добре, че не утрепа тогава някой. С приятел бяхме там, че го закарах да си вземе готовия талон и гледахме цялата случка. Да се благодари, че е жив, защото във всяка нормална страна полицаите щяха да му пръснат мозъка на момента. Неадекватен зад волана си е жив терорист. Като е депресиран да се мята отнякъде и да се маха, а не да се опитва да гази хора. Докато не почнат да разстрелват боклуците у нас няма да се оправим.

Дрогирани шафиори да имат право да ги бият и случайни грахждани кой колкото може.

На силните антидепресанти изрично пише "да не се шофира, да не се работи с машини", точно защото са силна дрога. Как е приел забранените вещества, може да е само утежняващо или облекчаващо вината обстоятелство, факт е че карал под въздействие на упойващи вещества, което е подсъдно.

Ох, миличкият, правата му нарушени... бхк да го номинира веднага за мъж на годината!!!

Ами те са си точно дрога, ако не знаеш...

Ясно, тоя жив не трябва да излиза.

Не е от антидепресантите. Там бързия тест щеше да покаже наличие на бензодиазепини. При него теста е категоричен за амфетамин.

Да го бяха арестували културно и да си го приберат в ареста, но в килия с Киро Жарта или бай Ставри. Тогава не само тъпанчето щеше да му е спукано, а и нямаше да ни съди в Страсбург.

сладуран ми изглежда. сега като му спукат и халката и ше забрави и за страсбург и за брюксел

Наглец! Като пие толкова силни лекарства, защо шофира а?

Някой да му каже , че това удоволствие се плаща ! Като го гледам колко е фрашкан с пари най-много скоро време да проси по улицата на ПД !

Да беше му строшил главата, нямаше сега да го боли тъпанчето!

Ако го вкарат в панделата дали може да съде БГ ако не може да си седи на гъза по разбираеми причини?

За това, другия път, вместо мариз, направо макаров.

Голяма грешка на полицая. Трябвало е да му пукне главата и да му налее мозък, защото явно няма. За пили и дрогирани без книжка до живот и като го хванат без книжка затвор.

За ОГРОМНО съжаление да. Може да ги съди и от панделата и това е голям проблем за България. Всеки пъндисчия може да съдии страната заради условият акоито не отговарят на европейските и с това им се нарушава човешкото право. Ето примери. https://www.bghelsinki.org/bg/news/20200604-ECHR-obezshtetenia-Chobanov-Ivanov-Yordanov-vs-Bulgaria https://news.bg/world/zatvornik-osadi-balgariya-za-losho-otnoshenie.html

Може да съди България в Европейския съд за правата на човека след като изчерпа възможностите на националното законодателство. Това означава, че в България трябва да подаде иск срещу полицията или срещу конкретен нейн служител, след това да загуби три дела на три инстанции и чак след това в Страсбург.

Стига, бе! Рутинни служебни задължения.

Да си сипе малко амфетамин в ухото нали му е фен.

Бай Ставри взема мерки да са доволни.

Ами че то това нещо Европа си е направо кочина.Всякакви отрепки са се наредили в Брюксел. Не,че бългаеския съд не е малоумен,не.На такива идиоти китайско правосъдие-на стадиона.

На чужд гръб и сто тояги са малко нали бе цървули!? Полицайчето е средно статистически идиот като повечето българи. Съвсем друга тема е липсата на оборудване, тренинг, процедури, кинефа наречен КАТ и т.н..

Справедливо според кого?

Всеки водач предизвикал тежка катастрофа и оцелял след нея, трябва да бъде убиван на мястото на катастрофата. За да служи за назидание. Нашият народ за жалост не е узрял за демокрация.

Институциите на Шорош не признават национални институции.

Бате , докога ще търпим разни сополи като тоя?!?!? Ще съди ... да ходи да чука КАМЪНИ!!!!!!

Майка си да съди,че го е родила

Ако му пукнат главата, ще му изтече и малкото мозък който е имал.

..ташаците,за да ги съди и за отрязани ташаци!

Да питам от професионално любопитство, "амфитамини", това да не е ново поколение напреднала формула за витамини? Ако е така, в което не се съмнявам като добре запознат с компетентността на авторите и редакторите на този сайт, моля авторът на статията, който е споменал за това ново чудо в фармацевтиката, да постне и линк към официалната страница на разработчиците на въпросните "амфитамини", за да може и широката аудитория да се запознае с животворните им качества. Предварително благодаря за отзивчивостта, която ще проявите в името на здрвето на читателите ви. С уважение: Магистър Фармацевт, Якошиба Накушетка.

На Сашето трябваше да му спукат освен тъпанчето и главата ! И тогава да се оплаква на арменския поп !

Тоя нищо не е разбрал явно. Пуснете го на свобода да се порадва малко на народната любов, ама да не се меси полицията да го защитава и спасява, и за нула време ще омекне като варен картоф.

Да го вкарат в килия със загорели манафи, че да съди и за многократно пръснат анус

Това ако беше се случило в щатите, да посегне на полицай, не тъпанчето с юмрук ами черепа с куршум щяха да му пръснат.

Тук КОМЕНТИРАШИТЕ ЖАЛКИ МАЙМУНОПИТЕЦИ..ЗЛОБНИ ЗАВИСТЛИВИ подобия на човечета .в рОЛЯТА НА СЪДНИЦИ.. БОКЛУЦИ!!

Това е нахалство. Престъпникът съди. Баси

Как не те домързя да си извадиш пръстта от носа и да напишеш това прозрение,тъпанарю.

Журналистът и редакторът доворят на диалект - за тях си е амфИтамини, както и Русе е РусИ с "и". И по- зле ще става. Неграмотни излизат от висшите заведения и такива си остават. Лошото е, че ги и назначават за редактори и шефове ;) До няколко години няма да има квалифицирани кадри, владеещи правилен български ... Изписват и щъркел с Ш и Т - ШТъркел.

Пак ще го бият и другото тъпанче ще му спукат. Рашково полицеко насилие.