17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на полицая ..това е спешна ситуация...неизбежна отбрана

А полицая от къде знае че е дрогиран? Не оправдавам,но може човек да е получил сърдечен удар и едвам да овладява колата. Не е това правилния начин да го извадят от колата. Ако беше така щяха да го направят герой,че е овладял колата и е предотвратил жертви

Този не е имал връзки в МВР и затова така постъпват с него. Качено е в ТикТок за да се демонстрира нулева толерантност към дрогирани и пияни. Истината обаче е, че ако имаш връзки в МВР и Прокуратурата си недосегаем. Ядът го само кокошкарите.

ЕВАЛА НА ПОЛИЦАЯ! Тоя наркоман можеше да убие деца! Сега да го осъдят за тероризъм и да изгние в затвора.

Притесняваме, че адвокатите му ще се възпозлват от клипчето и ще обърнат делото срещу полицаите и ще има пледиране за полицейско насилие. И накрая кретеноида ще се отърве.

Бъди спокоен,много американски и западноевропейски филми гледаш !

Дали? Гледам какво се случва не в САЩ, атук! Редно е да се притесняваш... защото този кретен утре може да блъсне теб, или децата ти...и. да се отърве като онзи боклук, който уби двете момичета! Да ти припомня ли още случаи, в котио подобни отърваха кожата!

Има ли накъде повече да се наруши ЗДВП? В нормалните страни се лежи освен това се изскача от джобовете стабилно.

Само затвор и то строг режим за по-дълго, че да има време за размисъл,...... а, и никога повече шоф. книжка!

Така хубаво беше започнал с този камък...защо го изхвърли?! Довърши си, бе, човек! Нали знаеш после - подхлъзнал се, паднал на глава три-четири пъти...аз ли да те уча.

Има запис, а и ти си го гледал. Да си изяде хляба човека. А онзи миндил да съди и него и държавата. Познай после за какво ще похарчи парите от обезщетението за полицейско насилие.

на тия най-голямото наказание им е да ги затвориш за 3 месеца без дрога. личния катарзис, който ще преживеят, ще ги отрезви повече от всякакво друго наказание.

Бой, дееба ваштамама наркотизирана!

Най- новият бг филм- "Кацнал на един кош:, с участието на един дрогиран...

Приелият тонизиращи препарати е много по-концентриран, вниманието и възприятията са му изострени и е много по-адекватен зад волана при всякакви екстремни ситуации. Трябва да се узакони шофирането след употреба на стимуланти, но само от определен тип. Такива, които те вдигат, а не такива, които смъкват. Даже трябва да е разрешено шофирането само след задължителна употреба на бензоилметилекгонин. Разпространението да се извършва на бензиностанциите, до всяка колонка да се организира подходяща повърхност и нужните пособия за подобряване на способностите на водача на МПС.

Мда..., от едната колонка зареждаш бензин, а от другата ти зареждат жинче или рикийка в сто грамова хулиганка..., за концентрация, де, да не се прекалява все пак :)

Гледай някой пределно концентриран да не те нацели челно.

Разбира се, че е така. За справка вижте бившия министър на културата. Май и той беше от филибето.

С тоя камък трябваше да му счупи след това и главата.

По телевизията ясно се видя,че полицаят с палката счупи страничното стъкло,което е от триплекс и не може да пореже някого.

Закаленото стъкло се пръска на малки парчета, за да не може да заколи някого с тежко и дълго парче като обикновеното. Обаче малките парчета са също толкова остри и режат също толкова лесно, просто не толкова дълбоко. Изобщо не са безопасни, просто не са много опасни. Лично съм трошил странично стъкло с дълъг чук и пак успях да се нарежа - поне не беше кожата ми, а ръкавът.

Малко е съмнително да е триплекс на тойотата. По-скоро е било секуритно с фолио.

Няма не иска проба за наркотици и алкохол! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Да се промени законът и да не може никой да отказва проби! И да се види защо и кой е позволил да се създаде такъв закон! Браво на полицая! Само това е начина!

Бе, кой ще се занимава с тия да се бори и да им взима кръв? Просто трябва да се направи така, че те сами да искат да дават кръв, като отказът за алкохол се брои автоматично за 2 промила, а отказът за наркотици се брои за амфети, кокаин и трева накуп. Тогава сами да търчат да доказват, че алкохолът е "само" 1,1 промила, а са друсали "само" с амфети и трева - без кока.

От коментарите по-долу мога да заключа, че сме едно приматско общество с дивашки привички. Че дрогирания боклук трябва да си понесе сериозно наказание е ясно, но за това си има законоустановен ред, а не да се трича на улицата.

Селянин ли си?

Че то в София отдавна няма софиянци..............

То и за него е имало установен ред. На зла круша зъл прът. Не виждаш ли, че закон и ред не ги стряскат?

Дееба дрогираната гад... Бой до насиране!

на тоя трябваше да му строшат главата от бой а те само го проснаха

... ама на полицая не му ли падна пищова?

Радиостанцията. Иначе добра реакция на полицията този път, ама що чакат да им влезе в къщичката белята?

Май тозо беше тъмничък.

Има ли значение? Едни светлички го оставят да си разиграва коня. Кучето скача според тоягата.

Ти не си расист, ти си .. "кучист" :) Приравняваш кучетата до нивото на черничките

Два варианта. 1. Милият е загазил здраво и иска да се скрие в ареста - крайно невероятно. 2. Милият е един от многото отрепки, които необяснимо защо са на свобода и никакви закони не могат да го стреснат - според мен верният отговор.

полицай - чупител.

Тихо дрогирано педалче

TheBeast

Някой да обясни на тези малоумници , че алкохола може да се изпари , но дрогата не !

стъклото, трябваше и главата!

Тоя е умен като катаджия... Стъкло и особено закалено не се чупи със сила така, че ръката ти да влезе след инструмента. То, с чук с дръжка пак има шанс да се нарежеш, камо ли с камък в ръката. Или го пръскаш с леш удар с остър и твърд връх, или с дълъг лост/тръба, или със сила върху голяма площ, а не с попаднал ти под ръка камък.

В железарията, та да имаш избор и да са ти подръка.

Американските полицаи постоянно трошат странични стъкла, пък не се нарязват. Явно не си гледал в нета как го правят.

Гледал съм, че го чупят и с изстрел от пистолет. Директно срещу оня дрогирания.

С такива трябва повече хард да се подхожда и дикектно в панделата !

Е той щото засега е само "проявен". Чакай да убие някого пък тогава вече ще видим.

Хаде де,докога ще чакаме,кога ще има конфискация на автомобила ,отнета книжка доживот и затвор

100% е мангал, който изобщо не разбира български. Там е едно гето с незаконни магазини и пазари.

Твърде често вече се словоблудства навсякъде. Понаучи се простака в Българи от местните хитреци адвокати на техните номера! Тъкмо тая зараза ни хвана всеки да плямпа глупости макар да знае кое е правилно и кое не и се започна пък със социалните мрежи! Там всякакви мързелани и лентяи се снимат по изключително циничен и вулгарен начин, ама нали правилото на простака е "Секса продава!". Всяка лъжа в мрежата става истина и се започват едни безкрайни "спасявания" ....само на думи ! Браво на полицая ,че си е свършил работата ! Поредния дрогаджия да го пратят да работи по 12 часа да копае градинки и да чисти улици, че да няма време да мисли за глупости.

Лекета , като този( с отнета книжка и пак зад волана пиян или дрогиран) - директно в пандиза ! Няма какво да се губи време да му се повдигат обвинения и да го съдят !

Браво на полицаите така се действа за да имат респект сред боклуците

Евала на полицая. Така се прави с дрогирани.

Щото разлика няма. Всеки пиян и друсан зад волана - публично пребиване на място докато не се осере.

Евала на куката даже малко го биха но се надявам че после в ареста е имало хубав бой.

Аз не видях, нито един път да му посегнат. Явно и ти и останалите дето ти слагат + сте дрогирани, като този от клипа.

видя се шамара зад врата от първото ченге, докато го канеше да полегне по очи, и шута в ребрата от второто ченге, което дотича отдясно. но не трябваше да спират. трябваше на място да го смелят от бой, за да го боли още 2-3 месеца, след като го пусне упойката от дрогата, дето я е изшмъркал! добре че не утрепа хора този боклук!

Браво на униформения, почитания и респект! А тоя дрисък пищи и вика "Не, стига!". Не е истина, хахахаха. Е такова трябва да е отношението към пияни и друсани зад волана. Бой до посиране.

защо трябва да се чупи стъклото, след като шофьорът отваря вратата 2 секунди след това…

Отваря вратата СЛЕД КАТО е счупено вече стъклото. Ако я беше отворил преди това щеше ли да е счупено стъклото? Алооо, не си си пил кафето май!

Абе боклук да не си му браачед

Боклуци ги трепети на място

Баси боклука майна...