Лидерът на ДПС-София се самоуби

Председателят на структурите на ДПС в София-град и областта Кънчо Боков се е самоубил тази нощ, съобщи БНР.

Обратно в новината

Коментари - Лидерът на ДПС-София се самоуби | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

аиде и вс от дпс да го последват моля.хич няма да тагъвам за тях *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В ДПС станаха много и то съмнителни "самоубийства"??

Нещо много взеха да ги самоубиват в това Д(П)С...

Господ си знае работата както се казва.

За умрелите или добро или нищо. Сьболезнования на семейството... От друга страна какво е наказанието в САЩ за национално предателство?

Да прости Господ! Жалко за добрия човек!Съболезнования на семейството! Ако го познавахте нямаше да пишете такива коментари, а ако не го познавахте,тогава пък не трябва въобще да коментирате!

Явно от ДПС плащат добре на ренегатите еничари щом пушат пури ......... да гниеш в ада!

Не спечелил изборите и се самоубил, ако всички правеха така Гейчо трябваше да е с 8 дупки в празната картуна до сега. Ама нали е комунист не ще да мре и това си е.. докато не го самоубият и него

За какво се е кандитирал като е бил толкова болен? Ами ако го бяха избрали? Нещо не се връзва.

Помогнали са му да се самоубие, за да не се разприказва. Да не забравяме че ДПС е партия на агентите на ДС -16 кандидат-депутата са бивши агенти, започвайки с Местан-агент Павел. Бившите агенти са карали школи на КГБ и са майстори по самоубииствата

Бог да го съди. Но аз винаги съм се чудел що за българи са тези, които не носят турски и арабски имена, а са се записали в една откровено етническа и откровено антибългарска партия. И не мисля, че има друг отговор освен далавера. Мазната отрепка Христо Бисеров е най-типичният пример в това отношение.

Имат си име - еничери...

Бил е честен, като Емин, дето се самоуби в Боянските сараи на Доган.

Мир на праха му! Да влиза следващия!

Лидер на дпс=антибългарин,един от тях по-малко!

....гледах резултатите от изборите и не вярвах на ушите и очите си, сега чета коментарите тук - същата работа.дотолкова ли сме изпростели ние българите, само да се подиграваме и гаврим с нечия памет??? Имаме смърт на човек, той има близки.Не знам какъв е бил, даже сега го чувам като име, но бог да го прости и съболезнования на близките му! много цинизъм и омраза се насъбраха в душите ни , ей, жестоки станахме, всеки плюе, псува, вече брат брата е готов да.... май наистина сме лош материал, уви....

Говориш за АНТИбългарин, бе тикво зелена. Все едно да тъгувам за Осама Бин Ладен. ДПС целят затриване на България и българския род, макар и по-бавно от АлКайда!!!

....благодаря за "комплимента" господине. Интересно ми е, защо така яростно обиждате себе си?? ако толкова ви доставя удоволствие да плюете върху себе си, заповядайте пак: )

Поредното съмнително "самоубийство" в дпс! Може да издигнем нов лозунг: "Членството в дпс е опасно за живота" Или: "Членството в дпс води до самоубийство"!!!

Е, като е тежко болен, какво се натиска в политиката, а не се кротне? И що ще тоя законен пищов у него - най вероятно е поредният ченгил. Не напразно самоубийствата са най-често сред ченгилите и средната. продължителност на живота им е под 60 години. Или болни, или малоумни, или и двете...

Меди Доганов куршум не го лови. Нито газов, нито някакъв друг.Той е брониран здраво в гърдите и бронебойни патрони за него няма открити, няма открити, няма открити!

И за него ще се намери и за него. Илко Павлов за справка. И той беше неуловим

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ !

абе тия що всички са с пистолети въоръжени ? а народа се мъчи с бензин ...

За да се пазят от обичта на сънародниците си българи....

Току-що казаха по телевизията: Самоубил се е с два изстрела в тила.

що му затвориха устата на бъдещия депутат ... - кой ? да не се е опитвал някой да си купи депутат ? - кой ?

парите ли е трябвало да връща ? услугите се предплащат ....

Един достоен човек. Сега всички от ДПС, да последват примера му. Ако нямат пистолети, да импровизират...

Дали сега много "работещата и честна" прокуратура ще вземе да поразрови? Или в боклука на господаря не се бърка?

чудим се що избра да се застреля , а не да се фламбира !?!?!?

Как така се самоубива, защото е тежко болен, а пък се кандидатирал за депутат? Всички самоубийства в ДПС намирисват.

Да си миришат колкото искат, само да не прекъсват хубавата практика

Всичко свързано с Доган намирисва. Но вижте историята - двете империи(Руската и Османската) воюват от векове и нашата малка България доста си испати от това. И сега пак са ни завоювали. В турските райони не знаят български и ходят забрадени - това си е чиста проба отцепени територии. А "братушките" са отцепили българското Черноморие - просто вече си е тяхно и в добавка енергетиката. И къде в цялата тази надпревара са нашите политици питам?

една лична драма приключила с крайно решение.не разбирам единствено политизирането на този факт.

той сам си го е политизирал бе. Да не съм аз го издигал за дупетат. Кат е бил толкоз болен какво търси в листите?

Много е съмнително как така все от ДПС се самоубиват !!! Странно кой ли ще е следващия ! Бог да го прости човека!

Да си пожелаем един сокол да падне на земята ...

"Когато собствената ти съвест те съди, никой съдия не може да те оправдае" - Джон Кенеди. Явно съвестта му го е осъдила на разстрел, заради предателството му към българския народ.Да видим такава дали имат другите предатели? Но, .... Господ забавя, но не забравя!

Между другото, къде е Р.Овч.?

Посрещнах лично Кънчо Боков, наш достоен другар-масон и съратник. Той не можа да понесе финансовото бреме на онкоболен, защото знае каква е рестрикцията на Бюджет '13, за личните му лекарства. Но ние, онкоболните, няма да се сами застрелваме, по две причини: 1. Нямаме на разположение лично законно притежавано оръжие 2. И да нямаме пари за лечение, искаме да сме умрели от "лечебен глад" и липса на лекарства. ПРАВИМ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО КАКВОТО ТРЯБВА, А ДА СТАВА КАКВОТО ЩЕ СТАВА, ЗА ВСИЧКИ НИ. (включително отнасящо се и за останалите пациенти = страдалци)

Само искам да кажа че обикновените турци , които живеят тук са много добри,трудолюбиви и честни хора,истински приятели.Израснала съм с такива а съм 100 % етн. българка от поне 10 поколения назад.

Е така...до моента, в който на тези хора започват да им пхомиват съзнанието с корана в ръка и с "гяурите" и т.н. Та, не бъдете наивни, а си отворете очите за реалностите, които за съжаление ви убягват. Това, разбира се , не означава да се настройвате с/у един или друг човек, а само да не бъдете наивни.

Наред са Местан, Доган, Бисеров, после Костов, Цецо, Буда, Станишев, Черепа, Орешарски, Р. Овч, после Баран, Докладал, Апостолов, после Семерджиев, Евгения Харитонова, Вальо Топлото. После Никойлай Младенов, Дянков, Масларова, Мургина, Емел Етем, после Борис Велчев, Милен Велчев, брат му, Пламен Петров, "Доктора", "Малкия мук", "Каратиста", Спас Русев, Симеон втори. Списъците са дълги, но дори и да пропускам някой съществен, Господ/Аллах няма да пропусне.

ДПС е незаконна партия.За подривна дейност Доган и К.Дал са тикнати в затвора.По онова време е имало много терористични актове в страната ни."Турски терористични актове в България 1984-1987"-Влака София-Бургас,гара Пловдив,аерогара Варна,хотел Сливен,хотели по Черноморието,палежи на гори,отрова в шахтата с питейна вода,взривяване на далекопроводи и мн.др.По онова време за разследването на атентатите са били извикани специалисти от Източна Германия.Доган правилно е бил тикнат в затвора.Между другото Маргините,Маджо ,Пашата са помаци.Целта била да станем турска провинция ,а територията ни плацдарм за чужди самолети.Но БСП и ДПС ги свързва бизнес интереси ,както казва Дончева.Преплетени интереси от фирми.

Представяте ли си какви неща щяха да гърмят по телевизията ако това се беше случило преди изборите? Познайте кой щеше да е виновен..

Ами като не е влязъл в парламента, а трябва да връща парите, какво да прави човекот...

Само алчни продажници и предатели (Христо Бисеров и Грух Пеевски с български имена могат да членуват в една турска етническа партия, насаждаща омраза между българи и турци. Обаче май някой му е помогнал на човека да натисне спусъка.

ДПС е нагла разрушителна за България турска партия,която показно участва в плана за ново потурчване на България с прякото участие на Турция и благосклонното отношение на новите ни европейски и задокеански "приятели".ДПС е срам и позор за всеки честен българин пред собствената му съвест и пред миналите и бъдещите/доколкото ги има/ поколения.Няма как да ми е жал за субект-продажник като въпросния тип колкото и в чисто човешки план да съчуствам на всеки човек с тази страшна болест.Мисля си,че когато хората не могат или не разбират,понякога съдбата или самия Бог се трогват и раздават правосъдие.

Запитате, защо лица като Сюлейман Паси, Евгени Лайнов, Мегито Куневата, и Сие не се изказват с/у протурската партия ДПС никога, и по никакъв случай - както и с/у циганските безчинства?! Може би тогава ще започва да ви просветва кой всъщност стои зад ДПС-то...

А тези от БСП няма ли да последват вечният коалиционен партньор?

Второ самоубийство за две години на член на елита на ДПС ! Ало г-н Цацаров...! Какво става ? Животът е пълен със случайни събития...!

още един активист го самоубиха

Бог да го прости човека. Недоумявам обаче защо е бил включен в листите, като е бил толкова тежко болен?

аззз

ми по добре така отколкото да служи на тия турчеещи ченгета

Другари комуноиди и вие искате да ни управлявате заедно с такива самоубивани??? Ама то вие сте си лика-прилика. Положението ни вместо да се влоши си е.. м...та

Забравих да запитам, а Пеевския Ага и Барека помохамеданчения кво чакат?

Това разделяне на комуноиди и демократи беше актуално преди 20 години.

Съществува израз "самоубиха го".

А Станиш Мемиш ко чака? Патрони ли няма... или не може да се улучи? Да даде на Румен - ще му помогне.

ДПС пак почнаха със самоубииствата. Явно провал в турската партия не се приема.