Коментари - Реформаторският блок призова за незабавни избори | Днес.dir.bg

Реформаторският блок призова за незабавни избори

Лидерът на ДСБ Радан Кънев заяви, че ако Лютви Местан толкова иска нови избори наистина, може да ги предизвика още утре.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторският блок призова за незабавни избори | Днес.dir.bg

Коментари

КАТО ВИДЯ РАДАН И СЕ СЕЩАМ ЗА КОСТОВ ,КОЙТО НЕ НАПРАВИ ЛУСТРАЦИЯ,ПОЗВОЛИ НА ПАРТЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ ДА СИ КУПЯТ ПРЕДПРИЯТИЯТА И ДА НАТРУПАТ МИЛИОНИ.МНОГО И РАЗЛИЧНИ МИРИЗМИ СЕ НОСЯТ ОТ ТОЗИ ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО МАРКС-ЛЕНИНСКА ИКОНОМИКА

100 хил. гласували за тях и вече започнаха да раздават порциите.

E, па вас какво ви топли нови избори, пак ще сте под 1% и пак ще духате супата !

Много странни животни са това комунистите. Костов бил откраднал милиарди, пък сега видиш ли, няма пари да си напазарува гладни цигани и миньори. Бареков с една заплата на журналист си купи 11%. За ДПС и техните обръчи от фирми да не говорим. Народе, не вижаш ли че ви манипулират и вярвате сляпо на всеки който ви обещае светло бъдеще без да знае какво точно да се направи? Единствената партия която говори смислени неща са РБ. Не обещават нищо и имат ясни идеи за реформи.

И всеки ден да се провеждат избори, простотията българска няма да намалее. Единствено РБ предлага всичко онова, което трябва да се случи, за да стане България нормална страна и затова никога няма да има мнозинство.

Едвам изхвърлихме червеното яйце от синьото гнездо и сте тръгнали да се съюзявате с агент Буда и Цецо Шлифера. не си ли спомняте, че те разбиха преди 2 години Синята коалиция. Никога с Борисов и особено с Цветанов!! Те просто нямат интелектуален потенциал да управляват държава!

До парламентарните избори ще се скарате и ще се разтурите.Много вожд,малко индианец-това сте вие.

Раданчо, няма да гласуваме за теб, след като ще ми се цункаш с мутрата-буда... Отврат!

Радане, та какво точно беше научил във Френската гимназия? Хайде приложи го на практика и може би ще направиш политическа кариера. Но започни от малък, а не направо от вувузел!

Размечтал се. Ама изпратиха човек с гласовете на България на гражданите. Сега ако се окаже, че няма РБ за парламентарните избори? През 2009 г. НДСВ не успяха да влезнат в парламента, но преди това изпратиха двама човека в европейския и си повярваха. Така, че Рамадан да мисли преди да се ежи.

Когато дойде на власт Негово величество предложи на ОДС да управляват заедно. Иван Костов отказа, Надка Михайлова отказа, а днес техните деца от Реформаторския блок нямат пари за предизборна кампания или не са се научили да си плащат сметките. Сори, но те са за закриване като ЦСКА и Левски.

КУНЕВ ДА МЪЛЧИ. ПО- ДОБРЕ ДА ПОРАБОТИ В/У ТЕЛЕШКИЯ СИ ПОГЛЕД, ЧЕ МИ ПЛАШИ КОЗЪТА!

РАДАНЕ ВЧЕРА СТАНА КАЛАЙДЖИЯ И ВЕДНАГА СИ ОЧЕРНИ ЗАДНИКА

Ами на следващите избори,ако са коалиция им трябват 7 или 8 процента. От къде бе? Баце едва ли ще си откъсне от залъка. Я си сядайте на задниците,че сте смешни.

При днешните данни на Реформаторите им трябват 25%, а не 7%. Толкова ме е яд, но им е заслужено. Чухме ли Божидар Лукарски, турчетата или земеделецът? Не, пълен мрак, а са участници в кампания водена от един говорител! Ало вие може да сте спестовни, ама нас победата ни интересува ! Хич не ни дреме дали ще вегетирате ако няма да печелите!

Смешници - спечелиха цяло едно депуатско място и пак надигнаха глава - ало реформаторите - ние още си спомняме Сапио, отворено общество, мистър 10%, татко Костов и всичките ви издънки

Раданчо...за да влезате в парламента като коалиция ви трябват над 8%, а като ДСБ -4%....И в двата случая не виждам как ще ги хванете!За какъв чеп са ти предсрочни избори тогава?Ако си бяхте опичали акъла на миналите,можеше да имате 3-4 депутата....,ама не виждам нещо да се е променило при вас.

Като извадим от тия 144хил.гласа роднините им,кой ги бръсне тия. В следващия парламент са под чертата и при тоя огромен техен електорат седнали акъл да дават.Абе я се скрийте.

РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК ПРИЗОВАВА ! МНОГО ПЪТИ СЪМ СИ ЗАДАВАЛ ВЪПРОСЪТ КАКВО ВСЪЩНОСТ ПЕДСТАВЛЯВА РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК И ВИНАГИ ДОСТИГАМ ДО ЕДИН И СЪЩ ОДГАВОР А ИМЕННО ЧЕ РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК ПРЕДСТОВЛЯВА ЗБОРИЩЕ ОТ ПАРТИИ КОИТО ТОТАЛНО СА СЕ ПРОВАЛИЛИ КОГАТО СА БИЛИ НА ВЛАСТ И ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ ПООДЕЛНО РЕШИЛИ ДА НАПРАВЯТ РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК

Така е но при нови избори на Бойко ще му трябва подкрепа та да направи правителство след това вече са бита карта същата беше и съдбата на Атака , подкрепиха ГЕРБ но еденственото което получиха беше ритник в задника даже Цветанов вече протяга и двете ръце остава да видим дали ще се хванат на въдицата

Още има ли хора, които не са наясно, защо за една година, бяха създадени и вкарани във властта, Бареков и реформаторския блок?

На едни нови парламентарни избори май ще викам за партията на зелените. Оня Сашко може да е социалистче, ама май май е направил доста повече за тези години отколкото всички хрантутници във властта взети заедно. Ще се оглеждам по партиите къде ще се цвъкне Минчо Христов и Стела Банкова. Истински хора и трябват на тази държава , не някакви слуги на батко и братко.

Раданчо колкото и да се напиняш , това коте оси постигнал днес няма да го надскочиш утре. Там където е сянката на другаря Костов тревата е отровна. Аз където не съм ви фенка и не ви следя от близо разбрах, как подло подхлъзнахте другарката Кунева, а какво остава за последователите ви. С Баречето сте пътници при едни нови избори. На оня му лопа дъската а на вас не ви тропа топора .

Говорете си, псувайте, "презирайте" но ставате все по малко това соцфилите!ДПС ви открадна циганите, в селата старците дават Богу дух и глас след глас отива в небитието!Постепенно утихвате а заедно с това нарастват надеждите за нова България!

,,РеФблока" барабар Петко с мъжете.Аман от стари муцуни движени задкулисно.

Наивници жалки

Kalin

Тия не им ли е ясно че при тия 6% дето сега ги постигнаха от 35% гласували при едни нови избори няма да минат 4% а ще са под 1 %!Много са ми смешни с тия техни напъни;-)

Имайки предвид броя на гласувалите ,единственото което мога да кажа е,че българският народ не подкрепя настоящия политически елит.Това е добре да го знаят всички политически партии ,в това число и реформаторския блок.Предлагам,броят на депутатите в Народното събрание да е в зависимост от броя на реално гласувалите граждани.

Алоо, Раданчо? МАЛКО СТЕ,СЛАБИ СТЕ....,ЗА КАКВО СЕ НАПИНЯТЕ?

Очите разширени, дъхът учестен, дланите изпотени, сърцето-учестено... Това е Реформаторския блок на бившите хрантутници на Тато - професори, аналози, продажни ченгета-генерали на ДС, цялата мръсна паплач с една цел, един идол - ПАРИТЕ . Лесните -чуждите пари. Впрочем както е това РБ? Стандартна групировка, досадна и натрапчива. Няма да мине. На опашката!

И снахички, и синчета, дъщерички... :)

Мравката и слона вървят по въжен мост. По едно време мравката се обръща към слона и му казва - "Ей слоне, виж как клатиме моста" ! Та кои са палячовците от реаниматорският блок, които едвам взеха едно място в европарламента, че ще искат оставката ? Шепа жалки и неуспели комсомолци, готови на всичко за малко власт ! И те ли са готови да управляват ха ха

Някой да ми обясни каква е разликата между Ибрикчията и Деформаторите. Общото го знам. Голи приказки и спукан капут.

за да остане Курева с вас, Светльо Малинката незабавно требва да се откаже от евродупетатството и да преотстъпи мандата на Курвева. Дет се вика, политиката е игра на компромиса. Иначе Курвева ще си прибере петте лева и вие пак ще сте под чертата. Така че мисли бързо и мисли добре!

Не вярвам в добрите намерения за България на никой, който иска избори при условията на наличния избирателен закон!

Няма ли да има протести, че няма кинти за море.

Брей.... много сте се уплашили от мене бе хора. Не се страхувахте от Луканов толкова който ви докара до купонна система. Не се страхувахте от Виденов който ви докара до обмяна на парите 1:1000. Не се страхувахте от Царя който ви "оправа" за 800 дена. Не се страхувата от нацисткия пудел който ходи с оръжив в парламента. Не се страхувате от Барека който фабрикува манипулация след манипулация. Не се страхувате от СерГЕЙ който дестабилизира страната. А се страхувате и се пените като бесни кучета от мене който не е направил нищо лошо за страната. Браво бе.... Комунистката злоба край няма.

дали ще си лепиш сам етикета 'анти-комунист' или 'анти-христ' ако щеш си е твоя работа. никой не се 'страхува' от нищожен дърдорко, а е смешно да сме свидетели на глупостите му.

на какво си свидетел бе сельо?

Другарю реститут - не бъркай страха с погнусата ! Мен лично не ме е страх от радан и останалите жалки реаниматори, гнус ме е от тях ! Сложно ли ти е ?

Какво ти е направил човека бе????? или и ти ще почнеш да пишеш като оня горния - многУ тработи, глупостите му.... без да назовеш нещо??? а?

Айде бе! Ние на онези бандити постоянно им сърбаме попарата, ама ти кажи защо не сте печелили избори от 1997 година? Помниш ли кога беше това?

а ти кажи си Иване а ти кажи си Стояне а ти кажи си Драгане а ти кажи си Петкане стариа лаф на Сергей... още ли го вартите из Позитано? Това ли ти пука? защо не бил спечелил? Ми радвай се... недей да плюеш? Дигай банкети. Какво си се раздудутил тука със старите лафове на СерГей... аз ги помния тях. Ама ти бил ли си роден че да питаш такъв въпрос. А интертесува ли ти въобще - съмнявам се.... само на седянка да си.

Рамаданчо твоята надка пиратка нищо не е подменяла и е чиста като сълзица .Никаква калинка не е била и смо таквизинка кат вса двамката са за байрактари на най-правилната линия от всички прави такива. евала, машала и т.н.

Радане,не обръщайте внимание на крясъците и злобните подхвърляния от всички партии.Единствено Реформаторският блок може да извади България от сегашното комунистическо- ченгеджийско блато. Нужни са болезнени реформи,които никой друг ,освен вас,не се наема да проведе.

Нямат мнозинство. Може да искат власт, но гонят всеки, който иска да им помага, за да не ги засенчи. Те не са обединители, а унищожители на антикомунистическия фронт. Обвинявам ги в предателство заради погубените дни на близките ми и моя живот! Няма какво да ми се хвалят като не могат да спечелят хората на своя страна. Такива хора власт никога няма да видят. Не трябваше да прогонват "Синьо единство" и да демонстрират принципност, каквато нямат и няма да имат. Реформаторите трябва да обединяват, а те прогонват- що за глупаци са и на каква база искат гласовете, които им даваме безропотно толкова години. Станишев гледаше като пребозал с 18%, а Радан Кънев сияеше като победител със 7%/два и половина пъти по- малко/ не е ли жалко да се задоволяват с този резултат. Коалицията от най- силната партия на промяната днес е има под 7%! Те са жалки, но имат самочувствие на императори, на които светът трябва да се поклони. Аре бе! До кога ще стават за смях?

Някой чувал ли е, преди месец да е имало криза, относно европейското членство на България? И защо такова нещо се обсъжда между ДПС и ДСБ, тайно от суверена?!

чувал ли си нещо за Евразийски съюз на Путин,за който от сутрин до вечер тайно и полека ни подготвят БСП,АТАКА и пасивно ГЕРБ.Нека Бойко Борисов ясно заяви каква позиция заема по санкции срещу Путин, по Южен поток и по АЕЦ Белене.Той още търси инвеститори по руските енергийни проекти .....

Няма ли предсрочни парламентарни избори, вие до края на годината ще се разпаднете. Кукова ще си прибере куклите и ще ви остави само с парцалките, след като и гепиихте процентите и я изпързаляхте. Тя понеже вдигаше краката по Европата дълги години, не е разбрала, че това са си нормалните цигански номерца на ДСБ още от времето на "браво Ваньо"!

УСПОКОЙ ,пий си ракията и не бъди досаден с постове и спамене по форумите.Все едно ЯСНО Е,че Реформаторският блок има бъдеще,щом такава злоба изливате по тази нова формация.

Това е най големия виц! Никакво бъдеще нямате защото сте останки от миналия провал на държавата,и второ защото сте продажни и сте готови да се съюзите дори с един Борисов когото подигравате и презирате.

Няма кокалче за вас - няма и да има!

Естествено, че ще искат избори, защото в момента са на кантар, а след 3 години я имат 2%, я не. Сега при едни избори и АБВ ще влезнат в парламента и ще паднат процентите на всички. Недоумявам и как може тези да се наричат реформатори при условие, че при тях има само стари муцуни и там е не кой да е, а бащата на ДПС - Касим Взел-Дал.

дружбата между комунисти и чалмалии е ненарушима, нещо кат о слънцето и въздуха за...

Я не съм видел бат Тиквуний да е в дружба с ага Места-н. Ако БСП имаха мнозинство щяха сами да си управляват, но нямат и се съюзяват. ГРОБ имат на тези избори 10-15% от всички гласоподаватели. Останалите не са гласували за тях или изобщо не са гласували - демек 85-90% от хората не ги искат тези. Изводите за вас, Тиквуний бей. Ако има с какво да направите изводите. ;)

Виждам тук другари , красние дебили, които хвърлят светлина и се изказват аргоментирано .

Да го яд и срам човек че е гласувал за СДС. Седнал да ламти за власт-не му стига сделката с Кунева,ами седнал с Борисов да се съюзява.Язък ти за образованието.

Бай Рамадан, защо първо не погледнем в собствената си градинка? А там вотът показа, че вашите привърженици не искат другарката Кунева-Пръмова, защото всички помним как на времето подписваше, като селски кмет, каквото и поднесат от ЕС. В резултат на това бе почти унищожена българската индустрия, не бяха завоювани позиции за българското селско стопанство и беше подкопана енергетиката ни. Та мисълта ми е, че сега ако слушате народната воля, първо изритайте снахичката на Политбюро и тогава излизайте с апели към други партии и политически субекти. Иначе това ще значи, че сте оперирани от принципност и морал.

Хайдей и този мерзавец се взе насериозно..събраха всичките отрепки от разни партии само и само да ги видят че са живи и ето ти на.Започват да поучават народа.При тях имаше и отрепки от една турска партийка с някой си Курман Адемов.той няма ли да се появи да ми дава акъл.Малко срам бе.малко съвест нямате ли.

май се казваше корман исмаилов - един лакеи на ердоган. позорен съюз на шайка разбойници (с висше образование).

Рамаданчо се държи подобаващо на това което е-политическо недоносче.Блокчето,което спретнаха под мъдрото бабуване на президентската помия сега ще се разлети на съставните си части поради една простичка причина-много вождове,малко индианци.Тия хора се мислят за велики,защото населението на малък окръжен град било гласувало за тях.Абе хора,електората ви не може да напълни голям стадион,вие власт искате.Още много време ще стоите в политическия инкубатор и ако имате късмет ще станете мощна парламентарна сила с 10-15 депутата,нещо като мерудията в парламентарната салата.За друго нямате силици/т.е пари/.

Когато някой от дясно говори, му е разбира. Когато някой от ляво заговори, защо не мога да съпотавя нито един факт с това, което показват цифри, събития и декларирани намерения? Лявото в един момент ще стане политическото наименование на лъжа. Поне в бившите (дали а биувши?) комунистически държави.

събуди се. няма 'дясно' и 'ляво', а има крадци и послушни лакеи.

Право да ти кажа и на теб не ти разбирам много. Особено от израза "дали а биувши?".

Пръмова къде ближе рани?Къде се покри?

Куклева не може да ближе рани от глупавия вълк защото е една стара лисица, както го е казал народа от стара коза яре!

къде наемат протестъри,някой знае ли?

на позитано 20 , рожбо

Той, Раданчо, нямаше работа и с ГЕРБ, ама близна Тиквата по зад..ка!

След 3 години Радане, ако все още ви има !

Как костовистите бетонираха БСП/ДПС -мафията! 1 .03.02.2013 "Cайтът Биволъ близък до лидерът на червените Иван Костов публикува компромати за Бойко Борисов, с цел дискредитация и сваляне на Бойко Борисов и ГЕРБ от власт" 2.18.02. 2013 "За пореден път днес БСП и ДПС настояха за оставка на цялото правителство, а ДСБ и "Единство" поискаха парламентът да избере експертно програмно правителство. "Атака" също настоя за провеждането на предсрочни парламентарни избори." 3. 12.11.2012 "Партията на Костов поиска оставката на Борисов Министър председателят Бойко Борисов трябва да се оттегли от поста. Това поискаха от партията на Костов на брифинг днес по повод присъдата на съда в Страсбург..." 4. Юли 2011 "ДПС и БСП внасят в парламента трети вот на недоверие към ГЕРБ. Пресконференцията е дадена от Сергей Станишев и Лютфи Местан. - - Костов - - гласува - - ЗА - -, заедно със Станишев и Доган! След като вота е отхвърлен, голяма част от депутатите от БСП, ДПС и - - Синята коалиция - - напуснаха пленарната зала в знак на протест и солидарност помежду си!"

ти тази хроника спокойно можеш да си я продължиш и през цялата 2013 и половината 2014! Само трябва да посмениш някои имена и партии! Но явно не ти отърва!

Коментари - Реформаторският блок призова за незабавни избори | Днес.dir.bg

Реформаторският блок призова за незабавни избори

Лидерът на ДСБ Радан Кънев заяви, че ако Лютви Местан толкова иска нови избори наистина, може да ги предизвика още утре.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторският блок призова за незабавни избори | Днес.dir.bg

Коментари

КАТО ВИДЯ РАДАН И СЕ СЕЩАМ ЗА КОСТОВ ,КОЙТО НЕ НАПРАВИ ЛУСТРАЦИЯ,ПОЗВОЛИ НА ПАРТЙНИТЕ СЕКРЕТАРИ ДА СИ КУПЯТ ПРЕДПРИЯТИЯТА И ДА НАТРУПАТ МИЛИОНИ.МНОГО И РАЗЛИЧНИ МИРИЗМИ СЕ НОСЯТ ОТ ТОЗИ ПРЕПОДАВАТЕЛ ПО МАРКС-ЛЕНИНСКА ИКОНОМИКА

100 хил. гласували за тях и вече започнаха да раздават порциите.

E, па вас какво ви топли нови избори, пак ще сте под 1% и пак ще духате супата !

Много странни животни са това комунистите. Костов бил откраднал милиарди, пък сега видиш ли, няма пари да си напазарува гладни цигани и миньори. Бареков с една заплата на журналист си купи 11%. За ДПС и техните обръчи от фирми да не говорим. Народе, не вижаш ли че ви манипулират и вярвате сляпо на всеки който ви обещае светло бъдеще без да знае какво точно да се направи? Единствената партия която говори смислени неща са РБ. Не обещават нищо и имат ясни идеи за реформи.

И всеки ден да се провеждат избори, простотията българска няма да намалее. Единствено РБ предлага всичко онова, което трябва да се случи, за да стане България нормална страна и затова никога няма да има мнозинство.

Едвам изхвърлихме червеното яйце от синьото гнездо и сте тръгнали да се съюзявате с агент Буда и Цецо Шлифера. не си ли спомняте, че те разбиха преди 2 години Синята коалиция. Никога с Борисов и особено с Цветанов!! Те просто нямат интелектуален потенциал да управляват държава!

До парламентарните избори ще се скарате и ще се разтурите.Много вожд,малко индианец-това сте вие.

Раданчо, няма да гласуваме за теб, след като ще ми се цункаш с мутрата-буда... Отврат!

Радане, та какво точно беше научил във Френската гимназия? Хайде приложи го на практика и може би ще направиш политическа кариера. Но започни от малък, а не направо от вувузел!

Размечтал се. Ама изпратиха човек с гласовете на България на гражданите. Сега ако се окаже, че няма РБ за парламентарните избори? През 2009 г. НДСВ не успяха да влезнат в парламента, но преди това изпратиха двама човека в европейския и си повярваха. Така, че Рамадан да мисли преди да се ежи.

Когато дойде на власт Негово величество предложи на ОДС да управляват заедно. Иван Костов отказа, Надка Михайлова отказа, а днес техните деца от Реформаторския блок нямат пари за предизборна кампания или не са се научили да си плащат сметките. Сори, но те са за закриване като ЦСКА и Левски.

КУНЕВ ДА МЪЛЧИ. ПО- ДОБРЕ ДА ПОРАБОТИ В/У ТЕЛЕШКИЯ СИ ПОГЛЕД, ЧЕ МИ ПЛАШИ КОЗЪТА!

РАДАНЕ ВЧЕРА СТАНА КАЛАЙДЖИЯ И ВЕДНАГА СИ ОЧЕРНИ ЗАДНИКА

Ами на следващите избори,ако са коалиция им трябват 7 или 8 процента. От къде бе? Баце едва ли ще си откъсне от залъка. Я си сядайте на задниците,че сте смешни.

При днешните данни на Реформаторите им трябват 25%, а не 7%. Толкова ме е яд, но им е заслужено. Чухме ли Божидар Лукарски, турчетата или земеделецът? Не, пълен мрак, а са участници в кампания водена от един говорител! Ало вие може да сте спестовни, ама нас победата ни интересува ! Хич не ни дреме дали ще вегетирате ако няма да печелите!

Смешници - спечелиха цяло едно депуатско място и пак надигнаха глава - ало реформаторите - ние още си спомняме Сапио, отворено общество, мистър 10%, татко Костов и всичките ви издънки

Раданчо...за да влезате в парламента като коалиция ви трябват над 8%, а като ДСБ -4%....И в двата случая не виждам как ще ги хванете!За какъв чеп са ти предсрочни избори тогава?Ако си бяхте опичали акъла на миналите,можеше да имате 3-4 депутата....,ама не виждам нещо да се е променило при вас.

Като извадим от тия 144хил.гласа роднините им,кой ги бръсне тия. В следващия парламент са под чертата и при тоя огромен техен електорат седнали акъл да дават.Абе я се скрийте.

РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК ПРИЗОВАВА ! МНОГО ПЪТИ СЪМ СИ ЗАДАВАЛ ВЪПРОСЪТ КАКВО ВСЪЩНОСТ ПЕДСТАВЛЯВА РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК И ВИНАГИ ДОСТИГАМ ДО ЕДИН И СЪЩ ОДГАВОР А ИМЕННО ЧЕ РЕФОРМАТОРСКИЯТ БЛОК ПРЕДСТОВЛЯВА ЗБОРИЩЕ ОТ ПАРТИИ КОИТО ТОТАЛНО СА СЕ ПРОВАЛИЛИ КОГАТО СА БИЛИ НА ВЛАСТ И ПОНЕЖЕ ВЕЧЕ НИЩО НЕ СТАВА ОТ ТЯХ ПООДЕЛНО РЕШИЛИ ДА НАПРАВЯТ РЕФОРМАТОРСКИ БЛОК

Така е но при нови избори на Бойко ще му трябва подкрепа та да направи правителство след това вече са бита карта същата беше и съдбата на Атака , подкрепиха ГЕРБ но еденственото което получиха беше ритник в задника даже Цветанов вече протяга и двете ръце остава да видим дали ще се хванат на въдицата

Още има ли хора, които не са наясно, защо за една година, бяха създадени и вкарани във властта, Бареков и реформаторския блок?

На едни нови парламентарни избори май ще викам за партията на зелените. Оня Сашко може да е социалистче, ама май май е направил доста повече за тези години отколкото всички хрантутници във властта взети заедно. Ще се оглеждам по партиите къде ще се цвъкне Минчо Христов и Стела Банкова. Истински хора и трябват на тази държава , не някакви слуги на батко и братко.

Раданчо колкото и да се напиняш , това коте оси постигнал днес няма да го надскочиш утре. Там където е сянката на другаря Костов тревата е отровна. Аз където не съм ви фенка и не ви следя от близо разбрах, как подло подхлъзнахте другарката Кунева, а какво остава за последователите ви. С Баречето сте пътници при едни нови избори. На оня му лопа дъската а на вас не ви тропа топора .

Говорете си, псувайте, "презирайте" но ставате все по малко това соцфилите!ДПС ви открадна циганите, в селата старците дават Богу дух и глас след глас отива в небитието!Постепенно утихвате а заедно с това нарастват надеждите за нова България!

,,РеФблока" барабар Петко с мъжете.Аман от стари муцуни движени задкулисно.

Наивници жалки

Kalin

Тия не им ли е ясно че при тия 6% дето сега ги постигнаха от 35% гласували при едни нови избори няма да минат 4% а ще са под 1 %!Много са ми смешни с тия техни напъни;-)

Имайки предвид броя на гласувалите ,единственото което мога да кажа е,че българският народ не подкрепя настоящия политически елит.Това е добре да го знаят всички политически партии ,в това число и реформаторския блок.Предлагам,броят на депутатите в Народното събрание да е в зависимост от броя на реално гласувалите граждани.

Алоо, Раданчо? МАЛКО СТЕ,СЛАБИ СТЕ....,ЗА КАКВО СЕ НАПИНЯТЕ?

Очите разширени, дъхът учестен, дланите изпотени, сърцето-учестено... Това е Реформаторския блок на бившите хрантутници на Тато - професори, аналози, продажни ченгета-генерали на ДС, цялата мръсна паплач с една цел, един идол - ПАРИТЕ . Лесните -чуждите пари. Впрочем както е това РБ? Стандартна групировка, досадна и натрапчива. Няма да мине. На опашката!

И снахички, и синчета, дъщерички... :)

Мравката и слона вървят по въжен мост. По едно време мравката се обръща към слона и му казва - "Ей слоне, виж как клатиме моста" ! Та кои са палячовците от реаниматорският блок, които едвам взеха едно място в европарламента, че ще искат оставката ? Шепа жалки и неуспели комсомолци, готови на всичко за малко власт ! И те ли са готови да управляват ха ха

Някой да ми обясни каква е разликата между Ибрикчията и Деформаторите. Общото го знам. Голи приказки и спукан капут.

за да остане Курева с вас, Светльо Малинката незабавно требва да се откаже от евродупетатството и да преотстъпи мандата на Курвева. Дет се вика, политиката е игра на компромиса. Иначе Курвева ще си прибере петте лева и вие пак ще сте под чертата. Така че мисли бързо и мисли добре!

Не вярвам в добрите намерения за България на никой, който иска избори при условията на наличния избирателен закон!

Няма ли да има протести, че няма кинти за море.

Брей.... много сте се уплашили от мене бе хора. Не се страхувахте от Луканов толкова който ви докара до купонна система. Не се страхувахте от Виденов който ви докара до обмяна на парите 1:1000. Не се страхувахте от Царя който ви "оправа" за 800 дена. Не се страхувата от нацисткия пудел който ходи с оръжив в парламента. Не се страхувате от Барека който фабрикува манипулация след манипулация. Не се страхувате от СерГЕЙ който дестабилизира страната. А се страхувате и се пените като бесни кучета от мене който не е направил нищо лошо за страната. Браво бе.... Комунистката злоба край няма.

дали ще си лепиш сам етикета 'анти-комунист' или 'анти-христ' ако щеш си е твоя работа. никой не се 'страхува' от нищожен дърдорко, а е смешно да сме свидетели на глупостите му.

на какво си свидетел бе сельо?

Другарю реститут - не бъркай страха с погнусата ! Мен лично не ме е страх от радан и останалите жалки реаниматори, гнус ме е от тях ! Сложно ли ти е ?

Какво ти е направил човека бе????? или и ти ще почнеш да пишеш като оня горния - многУ тработи, глупостите му.... без да назовеш нещо??? а?

Айде бе! Ние на онези бандити постоянно им сърбаме попарата, ама ти кажи защо не сте печелили избори от 1997 година? Помниш ли кога беше това?

а ти кажи си Иване а ти кажи си Стояне а ти кажи си Драгане а ти кажи си Петкане стариа лаф на Сергей... още ли го вартите из Позитано? Това ли ти пука? защо не бил спечелил? Ми радвай се... недей да плюеш? Дигай банкети. Какво си се раздудутил тука със старите лафове на СерГей... аз ги помния тях. Ама ти бил ли си роден че да питаш такъв въпрос. А интертесува ли ти въобще - съмнявам се.... само на седянка да си.

Рамаданчо твоята надка пиратка нищо не е подменяла и е чиста като сълзица .Никаква калинка не е била и смо таквизинка кат вса двамката са за байрактари на най-правилната линия от всички прави такива. евала, машала и т.н.

Радане,не обръщайте внимание на крясъците и злобните подхвърляния от всички партии.Единствено Реформаторският блок може да извади България от сегашното комунистическо- ченгеджийско блато. Нужни са болезнени реформи,които никой друг ,освен вас,не се наема да проведе.

Нямат мнозинство. Може да искат власт, но гонят всеки, който иска да им помага, за да не ги засенчи. Те не са обединители, а унищожители на антикомунистическия фронт. Обвинявам ги в предателство заради погубените дни на близките ми и моя живот! Няма какво да ми се хвалят като не могат да спечелят хората на своя страна. Такива хора власт никога няма да видят. Не трябваше да прогонват "Синьо единство" и да демонстрират принципност, каквато нямат и няма да имат. Реформаторите трябва да обединяват, а те прогонват- що за глупаци са и на каква база искат гласовете, които им даваме безропотно толкова години. Станишев гледаше като пребозал с 18%, а Радан Кънев сияеше като победител със 7%/два и половина пъти по- малко/ не е ли жалко да се задоволяват с този резултат. Коалицията от най- силната партия на промяната днес е има под 7%! Те са жалки, но имат самочувствие на императори, на които светът трябва да се поклони. Аре бе! До кога ще стават за смях?

Някой чувал ли е, преди месец да е имало криза, относно европейското членство на България? И защо такова нещо се обсъжда между ДПС и ДСБ, тайно от суверена?!

чувал ли си нещо за Евразийски съюз на Путин,за който от сутрин до вечер тайно и полека ни подготвят БСП,АТАКА и пасивно ГЕРБ.Нека Бойко Борисов ясно заяви каква позиция заема по санкции срещу Путин, по Южен поток и по АЕЦ Белене.Той още търси инвеститори по руските енергийни проекти .....

Няма ли предсрочни парламентарни избори, вие до края на годината ще се разпаднете. Кукова ще си прибере куклите и ще ви остави само с парцалките, след като и гепиихте процентите и я изпързаляхте. Тя понеже вдигаше краката по Европата дълги години, не е разбрала, че това са си нормалните цигански номерца на ДСБ още от времето на "браво Ваньо"!

УСПОКОЙ ,пий си ракията и не бъди досаден с постове и спамене по форумите.Все едно ЯСНО Е,че Реформаторският блок има бъдеще,щом такава злоба изливате по тази нова формация.

Това е най големия виц! Никакво бъдеще нямате защото сте останки от миналия провал на държавата,и второ защото сте продажни и сте готови да се съюзите дори с един Борисов когото подигравате и презирате.

Няма кокалче за вас - няма и да има!

Естествено, че ще искат избори, защото в момента са на кантар, а след 3 години я имат 2%, я не. Сега при едни избори и АБВ ще влезнат в парламента и ще паднат процентите на всички. Недоумявам и как може тези да се наричат реформатори при условие, че при тях има само стари муцуни и там е не кой да е, а бащата на ДПС - Касим Взел-Дал.

дружбата между комунисти и чалмалии е ненарушима, нещо кат о слънцето и въздуха за...

Я не съм видел бат Тиквуний да е в дружба с ага Места-н. Ако БСП имаха мнозинство щяха сами да си управляват, но нямат и се съюзяват. ГРОБ имат на тези избори 10-15% от всички гласоподаватели. Останалите не са гласували за тях или изобщо не са гласували - демек 85-90% от хората не ги искат тези. Изводите за вас, Тиквуний бей. Ако има с какво да направите изводите. ;)

Виждам тук другари , красние дебили, които хвърлят светлина и се изказват аргоментирано .

Да го яд и срам човек че е гласувал за СДС. Седнал да ламти за власт-не му стига сделката с Кунева,ами седнал с Борисов да се съюзява.Язък ти за образованието.

Бай Рамадан, защо първо не погледнем в собствената си градинка? А там вотът показа, че вашите привърженици не искат другарката Кунева-Пръмова, защото всички помним как на времето подписваше, като селски кмет, каквото и поднесат от ЕС. В резултат на това бе почти унищожена българската индустрия, не бяха завоювани позиции за българското селско стопанство и беше подкопана енергетиката ни. Та мисълта ми е, че сега ако слушате народната воля, първо изритайте снахичката на Политбюро и тогава излизайте с апели към други партии и политически субекти. Иначе това ще значи, че сте оперирани от принципност и морал.

Хайдей и този мерзавец се взе насериозно..събраха всичките отрепки от разни партии само и само да ги видят че са живи и ето ти на.Започват да поучават народа.При тях имаше и отрепки от една турска партийка с някой си Курман Адемов.той няма ли да се появи да ми дава акъл.Малко срам бе.малко съвест нямате ли.

май се казваше корман исмаилов - един лакеи на ердоган. позорен съюз на шайка разбойници (с висше образование).

Рамаданчо се държи подобаващо на това което е-политическо недоносче.Блокчето,което спретнаха под мъдрото бабуване на президентската помия сега ще се разлети на съставните си части поради една простичка причина-много вождове,малко индианци.Тия хора се мислят за велики,защото населението на малък окръжен град било гласувало за тях.Абе хора,електората ви не може да напълни голям стадион,вие власт искате.Още много време ще стоите в политическия инкубатор и ако имате късмет ще станете мощна парламентарна сила с 10-15 депутата,нещо като мерудията в парламентарната салата.За друго нямате силици/т.е пари/.

Когато някой от дясно говори, му е разбира. Когато някой от ляво заговори, защо не мога да съпотавя нито един факт с това, което показват цифри, събития и декларирани намерения? Лявото в един момент ще стане политическото наименование на лъжа. Поне в бившите (дали а биувши?) комунистически държави.

събуди се. няма 'дясно' и 'ляво', а има крадци и послушни лакеи.

Право да ти кажа и на теб не ти разбирам много. Особено от израза "дали а биувши?".

Пръмова къде ближе рани?Къде се покри?

Куклева не може да ближе рани от глупавия вълк защото е една стара лисица, както го е казал народа от стара коза яре!

къде наемат протестъри,някой знае ли?

на позитано 20 , рожбо

Той, Раданчо, нямаше работа и с ГЕРБ, ама близна Тиквата по зад..ка!

След 3 години Радане, ако все още ви има !

Как костовистите бетонираха БСП/ДПС -мафията! 1 .03.02.2013 "Cайтът Биволъ близък до лидерът на червените Иван Костов публикува компромати за Бойко Борисов, с цел дискредитация и сваляне на Бойко Борисов и ГЕРБ от власт" 2.18.02. 2013 "За пореден път днес БСП и ДПС настояха за оставка на цялото правителство, а ДСБ и "Единство" поискаха парламентът да избере експертно програмно правителство. "Атака" също настоя за провеждането на предсрочни парламентарни избори." 3. 12.11.2012 "Партията на Костов поиска оставката на Борисов Министър председателят Бойко Борисов трябва да се оттегли от поста. Това поискаха от партията на Костов на брифинг днес по повод присъдата на съда в Страсбург..." 4. Юли 2011 "ДПС и БСП внасят в парламента трети вот на недоверие към ГЕРБ. Пресконференцията е дадена от Сергей Станишев и Лютфи Местан. - - Костов - - гласува - - ЗА - -, заедно със Станишев и Доган! След като вота е отхвърлен, голяма част от депутатите от БСП, ДПС и - - Синята коалиция - - напуснаха пленарната зала в знак на протест и солидарност помежду си!"

ти тази хроника спокойно можеш да си я продължиш и през цялата 2013 и половината 2014! Само трябва да посмениш някои имена и партии! Но явно не ти отърва!