17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А съгласни ли сте да хванем оръжие и да ви изпостреляме.Или ако не намерим оръжие да ви избесим по стълбовете на уличното осветление.

Докога ще се съобразяваме с Ганъовци, пиещи, пушещи и тъпчещи се с боклуци. Ако някой го е страх от настинка да се погрижи за имунната си система, това е негов проблем не наш. Сега тия същите чакат ваксина да им свърши работата.

А бе я ФЪК ОФ! Дирааа! Сорос ли Ви плаща?

Всички неваксинирани да си слагат ли жълти звезди на ревера?

Новият фаш..изъм!

Единствената адекватна мярка е грипната ваканция. Именнонтя ни спаси от епудемията през пролетта на 2020. Именно тя няма да се наложи от Кацаров. Защото целта му е да изчегърква българите с мерки и налага фашизъм, а не да се справя с положението. Целта му е терор.

Защото преболедувалия прави имунитет, но получава сертификат за 180 дни. В същото време ваксинирания получава безсрочен сертификат, но искат да се боде на всеки 6 месеца. Логика никаква! Изследвания никой не прави за доказване на ефективността. Или поне прозрачни изследвания. А може просто да има такива изследвания, но да се крият резултатите. Защо ли? Със сертификатите положението е същото. Поне до момента се доказва че ваксината пази единствено ваксинирания. Защото ваксинираните може да се заразяват и може да предават заразата на други хора. Получава се че ваксинираните получават сертификат и независимо от факта че може да разнасят заразата, размахвайки този сертификат се разхождат навсякъде без ограничения. В същото време неваксинираните са задължени да се тестват и да доказват че са безопасни и не разнасят заразата. Отново логика никаква! Като се удари чертата, излиза че всичко което се прави в момента е да бъдат набодени хората. А дали заразата ще се разнася или ще се ограничава няма никакво значение. Българите са лъгани много последните 100 години и преценяват всяко дайствие на властта. И когато не намират логика, веднага реагират с тиха съпротива. Това е истината. Всичко друго е словоблудство като на партийна сбирка. Много думи и нищо смислено казано

Защо Корнелия Нинова отново е болна след като вече преболедува covid? Още по-интересно откъде измислихте тези 180 дни, понеже аз не виждам някъде в сертификата да има крайна дата на валидност? И накрая-как всички тия държави с които искаме да се сравняваме имат над 80% ваксинирани? Говоря за стандарт на живот, заплащане на труда здравни услуги спазване на закона и така нататък и така нататък.

Кое и е болното на Корнелия?) Това че някакъв доказано неточен тест показва наличие на вируса в тялото й? Излезе информация, че се чунства добре, т.е. не е болна. В същото време в тялото на всеки живеят куп вируси, бактерии, гъбички и т.н., но това не го прави болен.

И заради такива като теб не върви. Нищо не съм измислял. Има заповед на министъра на здравеопазването. Там са написани тези 180 дни. Преболедувал съм официално преди година. С PCR, карантина 2 седмици, протокол от РЗИ. И не мога да си извадя сертификат, защото са минали 180 дни от положителният PCR. Вземи чети и се учи. Защото форума е пълен с недоучени тролове като теб. Ако някой не знае какво е трол, ето ти си прекрасен пример какво е трол

Плебса е като малките деца. Не иска да прави неприятни неща. Мрънкането му ми напомня на това на малките деца които не искат да ходят на училище. Неразбирайки че понякога неща опират до ТРЯБВА а не до искам. Живея в държава дето от доста време не можеш да идеш до супермаркета без сертификат. И тука мрънкат но правителството го наложи въпреки това. Резултата е по малко болни и по лесно за влизане и излизане от държавата което е критично важно не само за икономиката но и за психическото здраве на хората.

Типичната овца!

Когато аз установих, че съм болен април месец, още нямаше действащ сертификат. Установих го с антигенен тест. Проболедувах го, като всичко си беше както е по закон - карантина, проверки, статистика. Оздраваях. Обаждам се в РЗИ да питам защо не мога да си извадя сертификат - казват защото съм го установил с антигенен, а не с PCR. Всеки ден ни казват колко са новите заболели. Не пропускат да кажат и колко процента от заболелите са неваксинирани - ибикновено голям. Но не казват какъе в процента на новите заболели, които са проболедували преди месеци. Защо е това мълчание? Разбира се, всички знаем защо. И така, аз с нищо не съм нарушил правилата. Но техните правила са такива, че ни делят на проболедували установили го с PCR тест и с антигенен тест. Едните нямат право на сертификат. След като нямам право, какво точно е показал този антигенен тест тогава? От какво съм бил болен, защо бях затворен, след като явно не е било Ковид ( що нямам право на сертификат). Щом се е взело такова решение, явно са имали сериозно основание. Знаело се е , че това ще породи въпроси, но го приемат и прилагат. Какво не ни се казва? Какво още не ни се казва? И как точно да ви се доверим за тия ваксини, след като виждаме, че се крият факти от нас? И ето че, сега моите свободи, а и на много други хора като мен, са на път да бъдат ограничени. Проболедувалите, доказани или не доказани, сме много повече от ваксинираните, защо ще ограничвате такъв голям процент хора? Ние сме по-безопасни с нашия естествен имуните, за разлика от съмнителните ваксини. Дори официално се знае, че ваксинираните също може да се разболеят, макар и малък процент от тях, но носят заразата, и са свободни да го правят. Това е някакъв тотален фарс господа управници. Това само показва, че изобщо не сте наясно какво се случва, изпълнявате нарежданията от Европа и се правите, че ни пазите. Не, нищо не правите...

Сега всички, които ги хванат в ресторанта с антиген ще са като теб. Без сертификат, но с полицай за да не могат две седмици да ходят по ресторанти. Сертификата не е български а германски. Германия произвежда ПЦР тестове. А Кацаров и Мунчо са много повече германци, отколкото българи. И все пак, защо не си направите едно сдружение на прецаканите с антигенен? Може пък и някой съдия да се намери.

Мунчо не беше ли руска подлога ? За един приятел питам ..... ?

Ако така стане хората ще се обърнат към фалшивите сертификати защото ще са по евтини спрямо тестовете които трябва да показваш на всеки два дена. И защото никой няма да си прави труда да проверява дали са автентични или не!

Не давайте тъпи идеи! Кунчев го предлага защото така са наредили от ЕС. Той ще приеме и концлагери ако кажат. Винаги има такива мръсници, които вършат черната работа.

Ти си мри бе, кой те спира?

Ама верно си тъпак ...

Откога президентът се нарича Европейски съюз???? То и на времето Станишев твърдеше че му наредили от Европейския съюз да си спрем реакторите, ама после се оказа поредната тлъста лъжа. Нареждането е да се удържа фронта докато минат изборите.

Нашенските лакеи са били винаги зависими от чужбина.

Само че в случая не е вярно. Всяка страна налага тази тъпотия поотделно. Кунчев е просто фашист. И всъщност нямаше да има даже вълна миналата година ако не беше подхранил бялата мафия.

Не эащото има с фалшиви сертификати.

фалшиви ваксини водят до фалшиви хартийки.

Възможностите са две!! Или пълно затваряне на държавата .Или затваряне само за НЕ ваксинираните.

Тези дяволски сертификати ги има само в някой държави от ЕС,в цял свят ги няма,затова си ги заврете в задниц.те или ние ще ви ги заврем!

Улав си!

В Словения са незаконни. В Швеция е незаконно дори да се пита дали някой е ваксиниран.

Аве какъв вирус, потъпкват демокрацията на народа, чипират ни, Елон Мъск и Йоло Денев са илюминати, кошмар, полодиавам! А, забравих: Искам да ваксинирам Луна!

" 1 000 нoви случая на коронавирус 86.60% oт cлучaитe ca нa нeвaкcинирaни." Чe тoлкoвa ca cи нeвaкcинирaнитe!!!!! Aкo бяхмe 80% вaкcинирaни 20% oт нoвитe cлучaи щяхa дa ca НEВAКCИНИРAНИ. От което следва...... Ваксинираният пази само себе си! Какви сертификати какви 5 лева...

Поредния поръчков или прост коментар. На всеки 100 души заболели или починали, 95 са неваксинирани. Пък ти си го смятай в проценти.

Не гледай само днешната статистика, още повече, че за събота и неделя са най-неточните и ги сумират и за понеделник, казвано вторник. За предните дни поред назад цитати: От починалите лица 90,70 % не са били ваксинирани. 91,86 % от починалите лица не са били ваксинирани. 93,88 % от починалите лица не са били ваксинирани. 95,92 % от починалите лица не са били ваксинирани. 91,40 % от починалите лица не са били ваксинирани. 92,99 % от починалите лица не са били ваксинирани. 93,33 % не са били ваксинирани. 95,06 % от починалите лица не са били ваксинирани. От починалите лица 89,36 % не са били ваксинирани. И така нататък. Но това е от заинтересувана страна да ни убеждава, как трябва да се ваксинираме.

Ама такива мерки се налагат от съответното правителство и не са на принципа искаш или не искаш. От друга страна 3% ваксинирани в България такава мярка е меко казано безумна. Подобни мерки налагат държави с 80% плюс ваксинирани. Не и в държави с 80% неваксинирани.

Защо пак не мога да изпращам?! Имам ваксинация!

Готов си и за четвъртата доза, ако откажеш си антиваксър

ЕВро-гей-демокарцият тихо и кротко се изроди в ковид- фашизъм !!!

100+

Защо синдикатите( вид мафия призната като такава по цялия цивилизован свят) и собствениците на бизнеси комунистически подставени лица ще решават вместо хората ,човеците, тези които работят ,работели са и са внасели пари в държавата? Попитаите българските граждани които ви издържат с референдум.

Какви синдикати какви собственици на бизнес и те гонят? Такива действия се налагат от правителството.

Пълна лудост. Пропагандно налагане на ваксините, които уж били по избор. При вероятно до 19% броени за ваксинирани заразени, резултата за днес изнесено, е цитат: "86,60 на сто от случаите за деня не са ваксинирани" Или 13.40% са ваксинирани, като това прави 30-ина процента ефективност. Като изнасящите данните са заинтересувана страна. А за неваксинирани се броят такива с 1 доза или 2 но неминал период - май от 2 седмици. Преди ни говореха за 95% ефективност. За какво имат каквито и да е предимства ваксинираните, след като са разпространител на вируса? Защо потъпкват демокрацията и избора на народа да не се ваксинира?

Ваксината предпазва от тежко изкарване! Броя на болните няма значение, ако Ковид стане безобиден. Ако колкото повече се ваксинират, толкова по малко ще изкарват вируса лошо.

Той това го знае много добре, но пише обратното защото е трол, вероятно ваксиниран.

В оправданията ви , пропуснахте, че става дума за сертификати, тип жълта книжка за психическо болестно състояние. Е какво предпазват околните ваксинираните? Защо не отговорихте на това което сам казал? И първият ден като видях да изнасят такива неща и ефективността срещу умиране бе 40-45%. Ама хайде. Може би вече са инструктирани да се пишат починали от съпътстващите болести. Колко от констатираните с ковида са броени за умрели от други болести? Или като Мутафчийски ще ни обясняват, че от друго не се умира и преди ковида сме били безсмъртни?

Ваксината не предпазва от нищо. Процедурата за лечение е различна и по-малко смъртоносна за ваксинираните. Но дори и тази процедура е около 9 пъти по-смъртоносна от процедурата на запад. На запад смъртността за неваксинираните е около 1.2%, в България е 5%. За ваксинираните смъртността е 0,2%, в България около 2%. Запад - дори Сърбия. Но на запад, на никой не му е хрумнало да въвежда пътечки и преминални за болни от Коронавирус.

Няма угодия на антиваксите. Хем не искат нищо да затваря, хем пищят, че трябва да си правят тестове.

Няма угодия за талибаните. Хем било по избор, хем обрязването и бурките са задължителни. Добре че в България има закон за бурките и е забранено да си криеш лицето и носиш маска. Да проверят - закон за ограничаване носенето на облекло, прикриващо или скриващо лицето.

Имам 2 автоимунни заболявания и съм бременна след 8-мо ин витро. И искат да ме накарат или да се ваксинирам с риск за живота ми и този на нероденото ми дете, или да ходя през 2-3 дни да си пускам тестове, рискувайки да се разболея, или пък да не се тествам и да остана без работа точно в този момент!? Сериозно ли? И не, не съм антиваксър, но реша ли да се ваксинирам - шансът да оживея след ваксината е по-малък от този без нея! Хайде спрете да нападате хората без ваксина, защото тя не е универсално средство за всички!

термокамерите на входа, маските и преградите по принцип стигат. А те ще останат и след ваксинацията

Кога ще има осма доза от ваксината?

Нали искаме да сме ЕВРОпейци - значи, да, съгласни сме!

Да. Пълна изолация за неваксинираните идиоти.

Част от тези неваксинирани имат противопоказания, талибанче ваксърско.

А за ваксинираните - да си получават регулярно ъпдейтите на чиповете от РЗИ и СЗО.

И другарски съд

Това е патент на противниците на ваксините. Справка плакатите дето ги бяха поставили на площада пред народното събрание.

НЕ!

Ваксинация, ваксинация, ваксинация !!!

Това е дискриминация, съгласно актуалната действаща парадигма! С техните камъни по техните глави! :)))

Да се "лекувате" в болница "Менгеле" - съгласни ли сте?

Твърдо нье!

п.п. и твърдо не вярвам на достоверността на крайните резултати :)