Коментари - Доброволци прекратяват мащабното издирване на Сашко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По всяка вероятност детето е телепортирано от извънземни. Друго обяснение няма.

Първото ,което тия тъпаци е трябвало да направят е да изпратят екип от полицаи и следователи в жилището на детето и да се провери обстойно за кръв и следи от насилие.След това да се прегледат колите на семейството за подобни следи.Да се обяви по телевизията всички хора които са забелязали нещо съмнитлно като поведение на това семейство да дадат информация.Да покажат снимки от колата ,цвят номер и други подробности,за да може хора ,които са видели нещо да дадат показания и да насочат следствието.Трябва да се направи възстановка на всяка минута от последният ден ,в който детето е видяно живо до момента на изчезването.Това означава от сряда до петък вечерта.Колата на бащата трябва да се огледа за следи от кал ,миризма на труп и други подобни улики. Друг е въпросът ,че бащата може да е от партията на Радев и да има връзки и да потулят нещата.Там в тоя район всички са си комунисти и вярват на магии и ходят по врачки.Казвам ,го защото имам роднини от района и им познавам психиката.Примитивни хитреци,които могат да лъжат и мажат както те си знаят.!!!Освен това могат да очистят някой без да им мигне окото,след което да го метнат в някое дере.А там е пълно с такива места ,особено след Брезник ,посока Трън и околните села.Има едно село Велиново ,намира се на края на света ,там нема никой да ви открие ....

Българите, макар и обединени, не могат да постигнат нещо положително и тези доброволци са живота доказателство.

Тука има нещо съмнително, господа....

Бащата крие нещо.Той е направил нещо с детето, защото то е проблемно и му е писнало да се оправя сам с него. Трябва да го притиснат, за да си признае!

Само предположение : Впредвид това, че детето не е било на занимания в училище , то да е отвлечено наистина. Поискан е подкуп или нещо друго от бащата / предвид професията му/ , той го е изпълнил. Детето обаче не е върнато и той тогава сигнализира за изчезване. Не смее да каже истината, за да не му навреди. Това, че дава противоречиви показания и след два три дена мащабно издирване на Перник и около Перник, той казва да търся детето в София и то точно в кв. Люлин.

Поискано е на баба ти фърчилото!

Детето е починало. Това беше ясно още в събота. Съболезнования на семейството му. Съболезнования на семейството на Сашко.

Всъщност няма данни детето да е било на разходка в парка в петък. Самата разходка и начина, по който е протекла са съмнителни. На всичкото отгоре специално обучени кучето низа за миг на хванаха следа, което също е показателно. Няма свидетели, камерите нищо не засичат!? А детето в четвъртак не е ходило на училище. Дали не е изчезнало още тогава?! Но най-много ме озадачи, че бащата се припозна в снимка на друго дете, което е с очила и различен цвят яке!?

Не се припознава таткото си играе с вас на тик ток предизвикателства щото е маллоумник ама и тези които обикалят като мунчовци са по-големи маллоумници и от него за хората с акъл отдавна е ясно всичко само да прочета всичко в телефона на нотариуса и ще ви кажа мотива и съучасдтбиците му

таткото го е затрил да не му пречи да си зяпа по фейсбук мадамите

в такова положение трябва държавата задължително да слага gps гривнички. Не родителите, а държавата. Родителите да нямат право да ги махат. В момента на изчезването щаха да знаят вече къде е. А дори а да не е държавата, всеки здравомислещ родител на дете болно от аутизъм, което вече се е губило няколко пъти...би сложил гривна. Определено намирисва.

не става, станя ясно, че тези деца не търпят гривни свалят ги или изпадат в криза

Още при първата информация ме смути мястото на разходката и на изчезването на детето - без камери, доста усамотено. Странна разходка, помислих си. И лоша мисъл за бащата ... И тя не ме напуска, съжалявам ...

и го пуснал само да си играе в гората, а той седял в колата. Даже и да не се беше загледал в телефона, ако го беше видял, че хуква нанякъде и не реагира като го извика...пак нямаше да го стигне., ако няма ка в гориста местност да го гони с кола.

Спомних си случая, когато зимата издирваха двама под връх Ботев над Калофер. Търсеха, търсеха, накрая се отказаха и месеци след това откриха труповете на 300 метра от паркинга.

От уважение към мъртвите да беше загубил 1 минута да им напишеш имената - Атанас Пенчев на 42 г. и синът му Адриан на 17.

Гониха Михаля толкова дни.

не е ясно това дете дали наистина е изчезнало в Петък. Казват, че двата дена преди това не е ходило в училище. Той е бил на индивидуално обучение, може и да не е трябвало да ходи вски ден, но щом го отбелязват като факт...явно е трябвало да бъде на училище. Не съм чел, ..бащата дал ли е смислено обяснение за това,

избщо не е ясно имало ли е такова дете. Снимките които са показани приличат на фотосесия с професионален модел нает за час.

как да ходи на училище като е малоумен и не може да разбира? това че не говори не е проблем, но разбирането е огромен проблем.

Проблемът е , че ти явно може да разибраш, но изглежда пак си малоумен. Тва , че някой не говори , не означава , че е малоумен.

Ходил е на училище. Писаха, че винаги е имал придружител с него. Учител, който е квалифициран да работи с такива деца. Бил е в самостоятелна учебна стая/помещение/, придружител е ходил с него даже и до тоалетната. Така че, ходил е на училище, по-скоро знаимания . Май се бил научил името си да пише. Имаше писано за това, предните дни.

Е, така поне полицията ще може да си работи на спокойствие. Евала иначе на всички доброволци, които се включиха. Дълбок поклон!

Няма лошо за инициативата на доброволците евала !! Но на мен всичко ми стана ясно след като прочетох че бащата на момчето е нотариус ....

жестоко. а мечки има ли наоколо. гладни вълци?

След 24 няма ли резултат, вече търсят труп. Хайде в случая да са 48 часа. Но мина много време, за съжаление :(

Жалка измет сте! Плювате по полиция и доброволци, но да не ви дойде подобно нещо до главите, ще ще оревете всичко за помощ. Иначе като всичко ви е наред сте много знаещи и вещи във всичко

Пък ти си много хубав. Та еба в простия боклук.

Не е той "простият боклук", да знаеш! Не е!

10 000 завинаги изчезнали малолетни в САЩ? Годишно !!! Не знам колко са пълнолетните изчезнали, е Да, работи, и то как, ама не амбър, а една друга система. За да дават 42 милиона за откриването на малолетни и предотвратявяне нс експлоатацията им, какви са размерите. https://www.statista.com/statistics/240387/number-of-missing-persons-files-in-the-us-by-age/ In federal fiscal year (FY) 2021, OJJDP awarded over $47.3 million to support locating missing children, prevent child abduction and sexual exploitation and provide technical training and assistance.

А как е в русия бе комуноиден педер? Кажи и там колко са изчезналите.

Там какви тежки случаи имаше - един автомонтьор беше отвлякъл 2 макетни момичета на по 14 и ги беше държал в мазето , гладни, жадни , на синджир като животни, отвреме на време им даде храна о вода и ги изнасилвал в продължение на 6 години.. Докато не помня как някакси се бяха избягали . И сега по руските медии постоянно ги интервюират какъв секс правил той с тях и всякакви гадости

Не сравнявай бройка изчезнали в САЩ с бройка изчезнали в БГ- Първо защото САЩ са 333 милиона. а ние барабар с гастербайтерите сме под 7 милиона. Тоест ние като население сме с размера на средно статистически селски град в САЩ. Та ако почне да сравняваме съотносимо с населението да не излезе, че тука изчезват повече хора? Я от колко нема и следа. За безследно изчезналите в Добрич чувал ли си?

Няма как дете да издържи толкова време на открито, леко облечено, без храна и вода........Невероятно е как никоя камера - държавна или частна не го е засекла никъде за толкова дни, кучетата никаква следа не са открили, а термокамерите само неодушевени предмети показват

Възможно е бащата да е заровил детето някъде и да си трае

Защо нищо човешко не е останало у вас?????

100 процента да го прибират в следствения и бой докато признае къде го е закопал

Защо не потърсете в сектата в близост до мястото на изчезването ми .

Не варвам да не са проверили и там, при положение, че се търси и в дупки в гората...

Ква е тая секта - тука се ще изникне някой да спомЕене секта, ама никой не казва ква е тая секта - мормони ли са, адвентисти ли са, сатанисти ли са, кабала ли са, кво животно са?

Болонската секта е тва. Хора дето имат кучета болонки.

Това ще излезе , че е някоя семейна сага. Жалко за детето. Когато отвличат някого, е с цел откуп или някакво изнудване за друго нещо. Никой досега не е предявил някакви искания., което може да е добре/ ако е майката/ , но ако не е тя.... тогава...лошо. Това дете е със сериозни проблеми и едва ли някой непознат ще го отвлича за да си го отглежда.

. И, още по страшни неща, доста разширени в условията на демокрацията. За да не го засече никоя камера, не се е мотал безцелно.

Да сложат роднините му на детектор на лъжата, за да са сигрни, че някой от тях няма пръст в тази работа. Цялото нещо супер много намирисва.

Жалко за детето....но Това беше ясно ,че нема се открие Требе нещо по лесно . Ядене и сране. Животъъъ

Момчето отдавна е извън страната.

От месеци, нали?!

Хахахаха една служба, която се занимава с организирана престъпност, активира хамериканската измишльотина за изчезнали деца, която е кръстена на едно изчезнало дете (никога не намерено) и която измишльотина изобщо не работи, а само пушилка се създава. Пак т.нар. служби нямат връзка с главния мозък. Но под шапка, акъл не вирее. Стара максима.

Ти въобще не си нормален, системата работи много добре и много от децата се откриват адски бързо, точно благодарение на нея...но ти откъде да знаеш, като не си подаваш носа извън двора на село....

получаване на известие което те буди в 2:30 посреднощ с вой като за въздушна атака за дете което липсва на 500 мили от теб, влизаш в настройките на телефона и изклчваш и се приклщчва с това колко е ефективна системата

Затова ли тая сутрин откъм Винкел сити към София беше страшен трафик. Из онези дни беше доста спокойно. Я да продължават да го издирват и доброволците докато не го намерят момчето.

Цяла България е съпричастна с Перник в момента, само ти се подиграваш. Ако отвлекат твоето дете как би реагирал?

Отде разбра че е Отвлечено??? Ванга ли ти каза

Смешник. Нужно ли е сега да си показваш простотията

Повече от 80% са, щом проверяват дивотиите на разни врачки, гледачки и баячки.

Интересно, защо не се съобщят имената на тези врачки и баячки за да разберат хората за какво си дават парите на тях....

бедни и продажни отрепки, поне речних да бяхте отворили, имаме прекрасен език, който вие явно сте готови да изхвърлите...Господ да ви накаже!

Тъп галош си ти, чети и се образовай, това не е българска система, така се нарича по цял свят. Жалко, че тук я пуснаха чак на втория ден след изчезването на детето.Полицаите ни не са подготвени и не знаят, как да процедират.

Живеят хората ‘кат животни щото са животни. Скотове по-точно.

какво от това? Има български превод на израза. Да се образоваме казваш ........ тъпанар си ти и всичките дето са ти сложили плюс.

Полицайте е добре да проверят обкръжението на бащата - Може детето да е отвлечено от някоя отчаяно влюбена в бащата на детето, която е решила, че така може да го отърве от "ремаркето" и да отстрани пречката да са заедно щастливо...

Читател... Агата Кристи , Реймънд Чандлър, Конан Дойл..... Варианти много , "Но дали е така?..."

То е хубаво да се чете (особено ако не са българските медии), но трябва и да се мисли като се чете ...

Щом намеси и любовна интрига, по-скоро отива към турски сериал!

Най-голямата грешка на полицията бе, че позволи да се включат доброволци ( в това число врачки и екстрасенси) като по този начин компромитираха всякакви следи, които можеха да бъдат установени. Така че вина за неоткриването на детето носи МВР!

ТЕ ИЗОБЩО НЕ СА ТЪРСИЛИ СЛЕДИ СКОРО ЩЕ СИ ГО ПРИЗНАЯТ;)

Това не е вярно! По правилник се започва оттам. Въпросът е колко и какви следи са намерени и дали не са били “замърсени”.

на доброволците ,не мвр-т са търсили а врачките. Полициа на место са казвали , чакаме следа от врачките, да знаем накъде да тръгнем.Няма такава държава

Ахаха, това ако е вярно значи наистина няма такава държава. :))

Има нещо много странно, да не кажа гнило в поведението на родителите!

Бащата на полиграфа ...... Ако не е той , циганската махала , гета , катуни всичко да се изрови !

Да проверят , но в циганската махала и катуни за какво им е Александър даг о държат - те си имат в излиък чавета., та не ми се връзва да им е притрябвал Сашко, особено като е по-трудно за гледане дете.

Спрете да гледате малоумни сериали ... полиграфът не е някаква магическа топка дето да ти разкрива истината , само един инструмент е и като такъв понякога е полезен, понякога е тотално безмислен !

Проверка първо на първо какво ДНК имало това момченце. Разпит на декторите познаващи неговите кръвни данни и ДНК.Справка по болници в Турция за болен със почти същите данни. Или в друга болница. Все още няма такава система за проверка кой има нужда от трансплантация по света, за да се предвиди евунтуалното отвличане за органи.

По света?! Как ще стане тая работа, при положение, че ударихме 8 милиарда ония ден?

не сме от много отдавна. като вземеш данните за населие от 1973 и данните за съртност и раждаемост за следващите години ще видиш че в момента сме 14 милярда. И това са 11 милярда прекалено много на това което може да издържи планентата. Цялата ковид истерия беше за да се спре малко прираста, ама хората в локдан правиха деца които са още повече от тия дето умряха от вируса, та като цяло мероприятието беше мега неуспешно от гледна точка на спасяването на бъдещето на човечеството и на планетата.

на мъжете пък 100%!

МВИ явно не вършат никаква работа на терен, само ги бива като по филмите да арестуват и да разпитват някой, за да си признае и да го обвинят . Сега пък и майката от Англия искат да докарат, за да я разпитват. Да си нямаш работа с тезим дано не се налага на никой по никакъв повод!

Това,че не се дава гласност не означава ,че не си вършат работато.Стига с тази злоба бе хора!

За каква злоба гоаовите. Каква е тая смешна официална структура, която позволява на десетки доброволци да изпълняват измислиците на някакви екстрасенси и врачки? На терен трябва да се работи организирано и по реални следи, дори сами себе си не могат да организират полицаите. За съжаление вероятно ще намерят детето скоро, но ще е късно, след седем ден с тази температури не се търси оцелял човек по яке и дънки, дори бездомниците спят завити от глава до уши

Вие какво очаквате - да предоставят на медиите събраните следствени доказателства ли? Хубаво е човек да помисли малко преди да говори...

Доброволци нямат работа

Упрекваха го предните дни, че нарича сина си детето днес постнал Сашо. Още ли не могат да му хваната играта?

Тази история ми напомня за един баща дето издирваше сина си Съвестин. Така и не го намери

Единственото общо между двете шстории са изчезналите деца.Друго общо тямат. Бащата на Съвестин обърна земята и небето да го търси.А там май нямаше никаква помощ от страна на органите на реда. Да пази Господ!

ХЕХЕ. ... ЗАМИСЛИХ СЕ И МИ СВЕТНА ЧЕ СЮЛЕЙМАН ПАСИ ТРЕНИРА АРМИЯТА НА ДБ :))

Детето ще бъде намерено само тогава, когато този, който го е скрил каже къде е!

Къртиш мивки брато!

Има нещо гнило тук...не може толкова хора и техника да не го открият,,,дано е живо детето.

Че скоро ще останат само гледачките на кафе и днес се е сбъднало. Бащата да си коригира версиите, а полицията да не спи.

Дано пък майката да го е отвлякла и да е живо и здраво момченцето.

Точно майката е нещо съмнителна.Да си седи мирно някъде си,и да не си мръдне задника да дойде.Що за майка е.

Луда. Поне на половината жени им хлопа някъде дъската