Коментари - Доброволци прекратяват мащабното издирване на Сашко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано пък майката да го е отвлякла и да е живо и здраво момченцето.

Че скоро ще останат само гледачките на кафе и днес се е сбъднало. Бащата да си коригира версиите, а полицията да не спи.

Има нещо гнило тук...не може толкова хора и техника да не го открият,,,дано е живо детето.

Детето ще бъде намерено само тогава, когато този, който го е скрил каже къде е!

Точно майката е нещо съмнителна.Да си седи мирно някъде си,и да не си мръдне задника да дойде.Що за майка е.

ХЕХЕ. ... ЗАМИСЛИХ СЕ И МИ СВЕТНА ЧЕ СЮЛЕЙМАН ПАСИ ТРЕНИРА АРМИЯТА НА ДБ :))

Луда. Поне на половината жени им хлопа някъде дъската

Тази история ми напомня за един баща дето издирваше сина си Съвестин. Така и не го намери

Упрекваха го предните дни, че нарича сина си детето днес постнал Сашо. Още ли не могат да му хваната играта?

Доброволци нямат работа

МВИ явно не вършат никаква работа на терен, само ги бива като по филмите да арестуват и да разпитват някой, за да си признае и да го обвинят . Сега пък и майката от Англия искат да докарат, за да я разпитват. Да си нямаш работа с тезим дано не се налага на никой по никакъв повод!

Това,че не се дава гласност не означава ,че не си вършат работато.Стига с тази злоба бе хора!

Единственото общо между двете шстории са изчезналите деца.Друго общо тямат. Бащата на Съвестин обърна земята и небето да го търси.А там май нямаше никаква помощ от страна на органите на реда. Да пази Господ!

на мъжете пък 100%!

Проверка първо на първо какво ДНК имало това момченце. Разпит на декторите познаващи неговите кръвни данни и ДНК.Справка по болници в Турция за болен със почти същите данни. Или в друга болница. Все още няма такава система за проверка кой има нужда от трансплантация по света, за да се предвиди евунтуалното отвличане за органи.

Вие какво очаквате - да предоставят на медиите събраните следствени доказателства ли? Хубаво е човек да помисли малко преди да говори...

По света?! Как ще стане тая работа, при положение, че ударихме 8 милиарда ония ден?

Бащата на полиграфа ...... Ако не е той , циганската махала , гета , катуни всичко да се изрови !

Има нещо много странно, да не кажа гнило в поведението на родителите!

За каква злоба гоаовите. Каква е тая смешна официална структура, която позволява на десетки доброволци да изпълняват измислиците на някакви екстрасенси и врачки? На терен трябва да се работи организирано и по реални следи, дори сами себе си не могат да организират полицаите. За съжаление вероятно ще намерят детето скоро, но ще е късно, след седем ден с тази температури не се търси оцелял човек по яке и дънки, дори бездомниците спят завити от глава до уши

Най-голямата грешка на полицията бе, че позволи да се включат доброволци ( в това число врачки и екстрасенси) като по този начин компромитираха всякакви следи, които можеха да бъдат установени. Така че вина за неоткриването на детето носи МВР!

Полицайте е добре да проверят обкръжението на бащата - Може детето да е отвлечено от някоя отчаяно влюбена в бащата на детето, която е решила, че така може да го отърве от "ремаркето" и да отстрани пречката да са заедно щастливо...

ТЕ ИЗОБЩО НЕ СА ТЪРСИЛИ СЛЕДИ СКОРО ЩЕ СИ ГО ПРИЗНАЯТ;)

бедни и продажни отрепки, поне речних да бяхте отворили, имаме прекрасен език, който вие явно сте готови да изхвърлите...Господ да ви накаже!

Това не е вярно! По правилник се започва оттам. Въпросът е колко и какви следи са намерени и дали не са били “замърсени”.

Повече от 80% са, щом проверяват дивотиите на разни врачки, гледачки и баячки.

на доброволците ,не мвр-т са търсили а врачките. Полициа на место са казвали , чакаме следа от врачките, да знаем накъде да тръгнем.Няма такава държава

Тъп галош си ти, чети и се образовай, това не е българска система, така се нарича по цял свят. Жалко, че тук я пуснаха чак на втория ден след изчезването на детето.Полицаите ни не са подготвени и не знаят, как да процедират.

Да проверят , но в циганската махала и катуни за какво им е Александър даг о държат - те си имат в излиък чавета., та не ми се връзва да им е притрябвал Сашко, особено като е по-трудно за гледане дете.

Затова ли тая сутрин откъм Винкел сити към София беше страшен трафик. Из онези дни беше доста спокойно. Я да продължават да го издирват и доброволците докато не го намерят момчето.

Ахаха, това ако е вярно значи наистина няма такава държава. :))

Живеят хората ‘кат животни щото са животни. Скотове по-точно.

Къртиш мивки брато!

Хахахаха една служба, която се занимава с организирана престъпност, активира хамериканската измишльотина за изчезнали деца, която е кръстена на едно изчезнало дете (никога не намерено) и която измишльотина изобщо не работи, а само пушилка се създава. Пак т.нар. служби нямат връзка с главния мозък. Но под шапка, акъл не вирее. Стара максима.

Момчето отдавна е извън страната.

Цяла България е съпричастна с Перник в момента, само ти се подиграваш. Ако отвлекат твоето дете как би реагирал?

Смешник. Нужно ли е сега да си показваш простотията

От месеци, нали?!

Читател... Агата Кристи , Реймънд Чандлър, Конан Дойл..... Варианти много , "Но дали е така?..."

Жалко за детето....но Това беше ясно ,че нема се открие Требе нещо по лесно . Ядене и сране. Животъъъ

Отде разбра че е Отвлечено??? Ванга ли ти каза

Ти въобще не си нормален, системата работи много добре и много от децата се откриват адски бързо, точно благодарение на нея...но ти откъде да знаеш, като не си подаваш носа извън двора на село....

Да сложат роднините му на детектор на лъжата, за да са сигрни, че някой от тях няма пръст в тази работа. Цялото нещо супер много намирисва.

То е хубаво да се чете (особено ако не са българските медии), но трябва и да се мисли като се чете ...

Спрете да гледате малоумни сериали ... полиграфът не е някаква магическа топка дето да ти разкрива истината , само един инструмент е и като такъв понякога е полезен, понякога е тотално безмислен !

Това ще излезе , че е някоя семейна сага. Жалко за детето. Когато отвличат някого, е с цел откуп или някакво изнудване за друго нещо. Никой досега не е предявил някакви искания., което може да е добре/ ако е майката/ , но ако не е тя.... тогава...лошо. Това дете е със сериозни проблеми и едва ли някой непознат ще го отвлича за да си го отглежда.

Щом намеси и любовна интрига, по-скоро отива към турски сериал!

. И, още по страшни неща, доста разширени в условията на демокрацията. За да не го засече никоя камера, не се е мотал безцелно.

Защо не потърсете в сектата в близост до мястото на изчезването ми .

Възможно е бащата да е заровил детето някъде и да си трае