Der Spiegel: ЕС планира масивно укрепване на границите на Европа

Брюксел предвижда повече пари за Юга, по-малко за Източна Европа

Обратно в новината

Коментари - Der Spiegel: ЕС планира масивно укрепване на границите на Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изроди, разберете че ЕС не е Европа.

Интересно защо в днешния Шпигел никъде не се споменава за гениалните идеи на Йотингер.

Краката на Борисов, че от години не ги остави на мира да укрепват външните граници на ЕС.

И ги укрепиха... Сега на наш гръб ще си ги укрепваме, по заповед от "началниците".

Те създават проблемите и после ни предоставят сметката, за да я плащаме.

да не забравяме,че ГРЕХОВЕТЕ винаги се плащат .често от нашите деца,както ние плащаме тези на дедите си !

Ето това е наглост. Шефката на този вкара милиони навлеци в Европа, а сега - границите ще укрепваме. На наш гръб, дето сме най-бедни, парите ще ни режат. Евросолидарност в действие.

"Предвидено е сумите да бъдат компенсирани със съкращаване на средствата, отпускани от Брюксел за страните от Източна Европа." тия хора са абсолютни дебили-стопроцентови, не някякви си 80%, плюс това са възможно най-гнусните лицемери. за всяко нещо си бършат з..ка с източна европа и с източноевропейците, вместо д кажат едно благодарско, че източноевропейците поеха всички ялтенски пасиви от изродското разделяне на европа. едновременно с лошото отношение към източноевропейците се лигавят и приемат още от средата на минали век всеки "клет" боклук, стига да е не-бял, не-християнски и не-цивилизован. без визи, по червен килим, но ние помним за кого бяха визите! и накрая-сега се сетили за външните граници!!! но милиони вече са вътре и се размножават, търтействат, тероризират и вилнеят като изоглавени на гърба на обикновените хора там, плюс никога няма да се интегрират, променят и цивилизоват, дори и след столетия, но ще станат адски много-вижте случката с ромоидите и за повече не питайте!!! казах ли го-завършени дебили и лицемери ръководят ес....ако не съм го казал, да го потретя! но последствията са близо, последствията са вече тук...

е като проказата, няма отърване.

Неразбиращи взимат отношение по въпроси, които не са им ясни. Европа е целокупност от малки, раздробени държавици, които от векове воюват помежду си. Те гравитират около големите европейски сили като Германия, Русия, Франция и Великобритания. Големите пък разпалват световните войни. Понеже на американците им е писнало да спасяват Европа от войни и да се борят с идеологиите, които европейците си измислят (национализъм, марксизъм, болшевизъм, национал-социализъм ), те заставиха западноевропейските държави да договорят помежду си Спорозумения за добив на въглища и стомана (който се готви да разпалва война увеличава добива на въглища и стомана и това се вижда от другите). След това западноевпропейците се обединиха в Общ пазар, а след него основаха Европейския съюз. В началото на 90-те години падна комунизма, наложен от руснаците в Европа, а след него се разпадна и СССР. Днес 28 държави членуват в ЕС и още пет очакват да започнат преговори за членство. Без ЕС не може да има мир в Европа, висок жизнен стандарт и човешки права. На който не му изнася в Европа да се маха от нея и не хвалете държавите, съществуващи в първобитно-общинен строй. Те никога не са били алтернатива на Европа, а само нейна досадна периферия. Говорещите срещу ЕС искат да са партийните секретари и кадесари на новите тоталитарни режими - другите да работят, а те да командват и консумират. Само, че нямате шанс да изградите Новия Тоталитаризъм с писане на глупости в читателските форуми.

На Ваш гръб ама друг път, кой го брои Ганьо за нещо?! Бълхария и без това не получава нищо от ЕС защото има бегръбначни политици. Ще режат ама от парите на Полша, Унгария, Чехия и Словакия. Тези държави получават огромни безвъздмезни суми от ЕС и не се съгласиха да приемат тарамбуки (правилно а Боко тъпото се съгласи). Сега им казват, че тези пари ще бъдат пренасочени за пазене на границите (най-вече Италия и Гърция). Това е правилно ама Ганьо 80%-те процента нали първосигнален си мисли, че ще му вземате нещо от празната паница...

А, добро утро, миналата година нали уж ни дадоха пари за да строим лагери за мигрантите... а тези пари ги взеха от тези които трябваше да отидат за развитието на изостаналите региони, дребна подробност е че от 10-те най-изостанали ригиона 8 се намират в България, един в Румъния и един е френска задморска територия;)

Епа навреме се сетихте след като Европа я размирихте. Много се ядосвам бавноразвиващи се наглеци да ми решават съдбата.

Ясно,решили са да приемат Турция

Значи първо премахнете оградите и унищожете гранични войски, след това едни отбрани идиоти ще бомбят и грабят държави на изток и Северна Африка, после няколко европейски дебила изпискаха на всякаква паплач от света - Заповядайте в Европа... вместо за развитие Европа харчи милиарди за тази паплач... и хоп сега ни лук яли, ни мирисали европейските дебили ще защитават границите харчейки пак милиарди... и няма виновни, няма грешки, няма проблеми... ЕС се управлява от кретени без всякаква логика.

вие се сетихте преди нелегален емигрант да стане кмет на брюксел ;Д браво

И каква стана тя!Масово ще се укрепват границите на Европа и естествено средствата за това ще дойдат за сметка на фондовете за страните от Източна Европа!!!!Или от така наречените държави от втората скорост!!!Типично по европейски!А какво ще кажат нашите управници,които също надигат вой за укрепване границите!!!!!

Ами ние като сме хем в Източна, хем в Южна Европа какво ще ни правят? Май ще минем под ножа, защото за брюкселските глави географският юг не съществува. Източна Европа са само бившите соц. държави. Ами Гърция е в Източна Европа също. Как две съседни държави могат да са в различни части на Европа? В най-добрия случай очаквам да ни вземат от фондовете и да ни дадат малко за емигранти, да са им далеч от шенгенските граници. Можем ли да имаме претенции? Видяли ли сте просяк да се оплаква, че малко са му дали? Благодари и за жълтите стотинки, че без тях още по-зле.

дайте по 5лева за кметицата да я извадим от ареста бре !!!

Ес не е Европа.