Коментари - Парламентът отложи узаконяването на ромските гета | Днес.dir.bg

Парламентът отложи узаконяването на ромските гета

Депутатите отложиха приемането на мораториум върху заповедите за премахване на незаконни строежи в урбанизираните територии, както и в рибарските селища по морето.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът отложи узаконяването на ромските гета | Днес.dir.bg

Коментари

ЗАЩО ПАРЛАМЕНТА ТОЛЕРИРА САМО ЦИГАНИТЕ?!?! ЗАЩО ТЕ ПОЛУЧАВВАТ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАС ОТ НАШИТЕ ОСИГУРОВКИ ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН?!?! Защо те могат да не плащат данъци, ток, вода,да мърсят с конете си улиците, да крадат и рушат?!?!?! ТРЯБВАТ ВИ КАТО ИЗБИРАТЕЛИ, НАЛИ! А НАС КУЧЕТА НИ ЯЛИ.... БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДИСКРИМИНИРАНИ В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

Малии тия по лажат от сите братя сигани на куп вчера обещаа скрап от жи пето и д ан ми не барат фургоно , а днес нещат то едно време и на париините сабрания беше така първо другар другар после мар ча ша та е..а в сиганина

ВСИЧКИ ПАРТИИ СЕ ЗАИГРАВАТ С ЦИГАНИТЕ. ДО КОГА?!?!?! ДОКАТО НАСЕЛЕНИЕТО СТАНЕ САМО ЦИГАНСКО И ОТ БЪЛГАРИЯ СТАНЕМ "ЦИНГАРИЯ"?!?!?! НАМЕРЕТЕ ИМ РАБОТА! ПЛАЩАЙТЕ ДОБРИ ДЕТСКИ И МАЙЧИНСТВО, НО САМО ДО 3-ТО ДЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Негласно МВР узакони кражбите до 300 лева, като поради малоценност отказва да се занимава с тях. Сега Парламентът е на път да гласува заграбването на земя и последващото бездействие на институциите отговорни за проявената им престъпна небрежност при бездействието срещу незаконните имоти. И това е пореден закон в защита на мафията, защото те са с незаконните вили по морето, язовири и планини, а покрай тях е говоренето за ромските гета. Парламент защитаващ престъпници е това!

то това може и да е обосновка за водене на дела на група български граждани срещу държавата. Търсят се юристи.

Защо не искате да се узаконят къщите на "новите българи"

А така узаконете гетата и ще ви съдя. Едните ще дават луди пари за узаконяване на строежи и ще изпълняват хилади изисквания, другите цял живот ще ядат парите на тея със законните строежи и накрая и бараките ще си узаконят еи така без пари . На това в почетето държави се на ра ГЕНОЦИТ. Лошото е че тука геноцита се извършва от българи върху българи. И нямя спирачка и срам нямат и продължава и не им пука. и то хората които протестират. "Народните изпранници" за това ли сме ги изпрали да се занимават с глупости. Цялата държава цъфнала и гетата най-гплямиа прроблем. Да си махат всичките докато могат, че идва време да искат да се махнат, но няма да могат

Не съм съгласна аз за една ограда 20 метра платих 400лв за разрешително, а сега цели палати край морето да ги узаконяват безплатно. И циганските гета да са законни не съм съгласна. Защо изобщо се приемат закони като ще ги спазват само баламите?

Преди 2 години ми се наложи да посетя адрес Позитано 20 служебно точно във връзка с циганите. В централата на БСП роботят доста български граждани с нетипично български имена. Останах доста учуден от това количество небългарско звучащи фамилии. Нямаше Димитров, Иванов, Георгиев, Маджаров, Петков, Желев. Все имената бяха един такива малко полу руски полу германски, а бе направо еврейски както каза по късно едни мой познат работил на Позитано 20. Та какво се чудите за БСП? Та на служебнат ами среща ми бе заявено че ЦИГАНИТЕ СА КОРЕННО НАСЕЛИНЕ НА БЪЛГАРИЯ!

Нови искания към парламента: 1.НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕЗАКОННИТЕ ЦИГАНСКИ КАТУНИ И ГЕТА! 2. ОТ ТЕЗИ ЦИГАНИ, КОИТО ИМАТ ЗАКОННИ КЪЩИ, ДА СЕ СЪБИРАТ ДАНЪК ИМОТ И ТАКСА СМЕТ! 3. ОТ ВСИЧКИ ЦИГАНИ ДА СЕ ИЗИСКВА ДА СИ ПЛАЩАТ ПОЛЗВАНИТЕ ТОК И ВОДА! 4. СПРЯМО ВСИЧКИ ЦИГАНИ ДА СЕ ПРИЛАГАТ ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, ЩОМ ЖИВЕЯТ В НЕЯ. АКО НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА СЕ ИЗНЕСАТ НЕЗАБАВНО В ИНДИЯ, ТЯХНАТА РОДИНА И ТАМ ДА ЖИВЕЯТ СПОРЕД ОСОБЕНОСТИТЕ НА ТЕХНИЯ ЕТНОС. СТИГА ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД В ПОЛЗА НА ЦИГАНИТЕ!

Червеният електорат трябва да се протектира, защото и пенсионерите вече разбират, че червените са мазни лапачи и че нищо добро не ни чака с тях (то не че другите разцветки не са лапачи, но поне се правеха, че са против гетата). Рибарските селища и вили се превръщат в комплекси. Даваха по новините как ги разрушават, но сега вече и те ще се узаконят (явно пари трябва да се събират). Питам се Болен дали ще вземе отношение по този въпрос или пак ще почне да се размахва с разни листа и да скандира кой колко бил откраднал. Абе как така става, че незаконните постройки се узаконяват с игрива лекота, а ако искаш да построиш нещо се влачиш по всякакви инстанции и трябва да се бутат рушвети, за да ти се придвижат по-бързо нещата. Възмутен съм!

Още нещо от детинството ми което характеризира управлението на този кабинет : Зайче кара колело , а от преде му лайно , ха на ляво , ха надясно и в лайното прясно.

МАЛЕЕЕ, БАТЕ СЯ СЕКИ ДЕН ЧАВЕ ШЪ ПРАЙМЕ!

с тия глупави идеи за озаконяване на беззаконието подстрекават към непрекъснато нарушаване на законите от страна на циганите ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ С ДАНЪЦИТЕ ОТ ЦИГАНИТЕ ТОГАВА !!!

Виж ся преди години имаше пирет едни закон с които всички получаващи помощи бяха задължени да дават 15 дневен обществено полозен труд. Та хайде да го кажем ефективноста на тоя труд беше ниска но все пак бе сложено началото. С идването на СДС и после на НДСВ този закон бе премахнат и край. Те циганите тая дума ДАНЪК не са я чували и не е разбират. Като ще им се подаряват общинска и държавна собственост поне да свършат нещо. Например да работят в строителни фирми на половин надница.

Отново се потвърждава, че БСП е най-лицемерната партия, готова на всичко - да лъже, да маже, но да остане на власт, оглавявайки масите!Истината е, че вече и на най-простия човек е ясно, че БСП е заложник на Волен.Може и да е за добро!Ако е истина това, което говорят за Волен, то той най-вероятно така ще ги изработи, че няма да се чуят и след сто години!!

А дано, ама надали !

Слушах г-н Станилов от атака в ПАРЛАМЕНТА и се отвратих от ХАМЕЛИОНА . ОТВРАТ , ОТВРАТ и никога вече АТАКА!!!!!!!

Узаконете ги ! Защо направо не им прехвърлите и нашите земи и имото на тях, пък ние ще хващаме гората. Мангалска държава, с турско, комунистическо и ксенофобско управление. Прав беше Бойко-Тъпака като викаше : "Та#ак, та#ак ! Бинев е преди Костов."

Просто той водеше неправилна политика към мангалите, колкото да ги стряска да гласуват. Ама май неможа и това да направи като хората. Тръгна да съди циганите дето си продават дъщерите на по 12 г. Ама бухни и двете семесйтва и готова. А той само на подписка в кметството щото им било за първи път. Или пък измени ЗУТ специално заради манговците с надежда че ще гласуват за него.

Тая глупост че предното изменение на ЗУТ узаконява гетата просто няма как да я прокарате позитанковци. Видя се за кои се борите.

Затова Атака е в Парламента и ще бъде и в следващия,защото тя е тази,която НЕ ПОЗВОЛИ ново привилигироване на небългарските етноси.Това е ролята на Атака и тя не се е отказала от нея,колкото и лицемерните,истински крадливи и продажни разтлъстели безродници и безсъвестни журналя да калят Сидеров и националистите.

а кой им дава кворум за да гласуват такива закони , а ? едно правят друго говорят :)

За сетен път се убеждавам че живея в държава управлявана от идиоти. До кога ще издържаме депутати олигофрени и цигани които се множат като въшки? Нема такава държава.

Ето за това бабе протести до дупка.

Ех- нямам късмет, значи! Току- що разпънах незаконно картонено жилище точно срещу бойковия палат в Банкя- пфу!

Еми нищо чудно, то мангал при мангала отива !

В "БЪЛГАРСКИЯ" ПАРЛАМЕНТ СЕ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА МАЛЦИНСТВЕНИТЕ ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ , НО НЕ И НА БЪЛГАРИТЕ !!!!! БЪЛГАРИТЕ ИМАТ САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯ - да плащат пенсионни осигуровки с които се плащат СОЦИАЛНИТЕ помощи на раждащите като хлебарки циганки, на пенсиониращите се на 50 години военни - НАЕМНИЦИ които през целият си съзнателен живот не са внесли и стотинка в ПЕНСИОННИЯ ФОНД , на бракувани ченгета от чиито заплати също не се отчисляват вземания нито за НОИ, нито за НЗОК!!!! КАКВО СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ????? РОБИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА, КОИТО СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ПЛАЩАТ МАСРАФА НА ТАЗИ СГАН И КОИТО ИМАТ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО ДА УМРАТ САМОЗАПАЛВАЙКИ СЕ !!!!!!

Како теглете ни едно озакунявъне

Вдигнахте майчинството, сега макър и със закъснение узаконете ромските гета и стимулирайте раждаемостта в тях. Това е единственият начин след 20 години БСП да спечели с пълно мнозинство от 99,9% (пак срещу съответната сума).

Чакам на червен светофар. Циганка с дете на ръце чука по стъклото: - Ше даваш два лева за детето? Дадох й. След малко пак чука. - К'во искаш- викам,- нали ти дадох два лева? - Епа, земи детето, де...

Предлагам уважаемите депутати да преместят заседанията си в циганските гета. Да позаседават там, пък да видим какви решения ще приемат. Както се казваше някъде "ПОВЕЧЕ СРЕД НАРОДА - ПО-БЛИЗО ДО ЖИВОТА!"...

Тази говорилня наречена парламент се занимава с всичко друго, но не и стова за което се е събрала !!!! КОГА НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ БЪДАТ ПОСТАВЕНИ НА РАЗГЛЕЖДАНЕ ПРОМЕНИ КАСАЕЩИ ЗДРАВНОТО И ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ ????!!!! КОГА ОТ ЗАПЛАТИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ХРАНТУТНИЦИ (съдии, полицаи, военни, прокурори, народни представители ...) ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ОТЧИСЛЯВАТ ВНОСКИ ЗА ЗДРАВНО И ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ ????? НИКОЙ ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ НЕ Е СЪГЛАСЕН ЧРЕЗ БЮДЖЕТА ДА ПЛАЩА ОСИГУРИТЕЛНИТЕ ВНОСКИ НА ТЕЗИ ХРАНТУТНИЦИ !!!!!! КОГА НАЙ ПОСЛЕ ОТ БЮДЖЕТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ БЪДАТ ИЗВАДЕНИ И СЪБИРАНИ В ОТДЕЛНА СМЕТКА ОСИГОРОВКИ ЗА ЗДРАВЕ И ПЕНСИЯ?????????? Недопустимо и противозаконно е парите ни за здраве и пенсии да се ползват за заплати и БОНУСИ на същите тези държавни хрантутници !!!! КОГА НАЙ ПОСЛЕ ОТ ФИСКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ БЪДАТ ИЗВАДЕНИ РЕЗЕРВИТЕ НА НОИ И НЗОК ????? Това което става в момента с вливането на средствата на НОИ и НЗОК в КОНСОЛИДИРАНИЯ БЮДЖЕТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО паресаланс е превръщанена осигуровките за здраве и пенсия в ДАНЪК НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !!!!! КОГА ГОСПОДА НАЦИОНАЛИСТИ ОТ АТАКА ЩЕ СЕ СЪБУДИТЕ И ЩЕ ПОИСКАТЕ ДА БЪДАТ СПАЗЕНИ ЗАКОНИТЕ ЧИЕТО НАРУШАВАНЕ ЗАПОЧНА ОТ БОЙКОВИЯ ЦАР, МИНА ПРЕЗ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАНАТА ОТ НЕГО ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ , ПРЕЗ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА НЕГОВИЯ ГАВАЗИН И СЕГА ПРОДЪЛЖАВА КАТО ЕДНА УТВЪРДЕНА ПРАКТИКА НАРУШАВАЩА ГРУБО ЗАКОНИТЕ ЗА ЗДРАВНО И ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ ?????????????? КОГА ???!!!!!!!!!!!!

Вноските за пенсионно и за здраве трябва да са персонални - като при спестовен влог и никой да няма право да ги пипа освен титуляра на сметката, когато дойде врамето. И да могат да се наследяват. Какъв е тоя общ кюп за пенсии и за здраве в който съм внасял 33-4 години и ако утре пукна, синът ми да не може да наследи МОИТЕ пари? Пладнешки грабеж!

Точно така! Но остава големият въпрос - кой тогава ще им храни мургавия електорат и как ще му осигуряват здравни грижи?! Затова при всички правителства досега не се правят така необходимите реформи в пенсионната и здравна системи!

НАПЪЛНО СИ ПРАВ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ ПРИНЦИПА НА СОЛИДАРНОСТТА С ИНДИВИДУАЛИЗИРАНЕТО НА ВНОСКИТЕ !!!!!!! СЕГА СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА, ЧЕ ТЕЗИ КОИТО НЕ ПЛАЩАТ ПОЛУЧАВАТ НЕ САМО ВИСОКИ ПЕНСИИ, НО И ПО ЕДНА ШАПКА ПАРИ Тези толупи продължават да работят и в цивилния живот заемайки местата на млади хора. ДОКОГА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА ЩЕ ТОЛЕРИРА НАЕМАНЕТО НА РАБОТА НА ПЕНСИОНЕРИ ???????? ЗАЩО НЕ Е ОБРАТНОТО - работодателя да плаща по големи осигуровки ако наеме на работа ПЕНСИОНЕР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩОТО ЦЕЛТА НА ТЕЗИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ Е ДА НИ ИЗГОНЯТ ОТ НАШАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА !!!! СОЧАТ НИ И ИЗХОДА - Терминал -2 !!!!!!! Правят го безродните същества които в момента ни управляват - Бойковия цар , Станишев и Доган !!!!!

"Димчо Михалевски опонира, че за да се узакони къща в ромски квартал, тя трябва да отговаря на редица условия. Според него само 5-8% от къщите там щели да отговарят на изискванията. " Значи българите трябва да спазват "редица условия", но за циганите те не важат. Това е чиста проба дискриминация на етническа основа!

КАКТО КУЧЕТО С ГЛЕДАНЕ НЕ СТАВА КАСАПИН, ТАКА И БОРИСОВ НЕ МОЖА ДА СТАНЕ ПОЛИТИК. СВИКНАЛ Е ДА ГЛЕДА...

И за партийното плюване се иска "майсторлък" и елегантност.Не става така нескопосано,глупаво ,идиотско.ИДИ НЕЗАБАВНО НА ИНСТРУКТАЖ И ПРЕПОДГОТОВКА НА ПОЗИТАНО!!

Няма логика да се откажат. Това е основна част от "Матриала" на БСП-то и ДПС-то. Между другото БСП са клептомани като циганите-нещо от тока,друго от БДЖ,трето от приватизацията и така до 1001..

Браво

Ох, грешка! Уф, катарзис! Дайте ми прошка, мили хора! Така работим ний, националсоциалистите!

Голям смях! Тука има тука нЕма! Импотентни отвсякъде!!

Всяка прилика и отлика с нашата криминал-политическа реалност е случайна... Посвещава се на Интернационала: На крак о парии презрени. В Индия циганите са париите (лумпените) На крак, о цигани презрени, на крак, да мога да крада! чалгирани и упоени, въставайте срещу труда! И все без милост, без пощада, да грабим всичко без покой! гетОто се на нас надява, напред към кражбите безброй!

Айде стига сте плюли по циганите, тъпанари! Те не са виновни, че окрадоха и техните фондове за интеграция, обучение, превенция на раждаемостта...Какво да правят, за да оцелеят, а? Вие не крадете ли кой откъдето може? Ама, че лицемери! Те трябва да бъдат заети с работа и облагородени, защото са една сериозна работна сила и понеже ние сме мързеливи, поне трябва да направим така, че да впрегнем тях на работа, да могат да си плащат сметките, защото иначе ни чакат социални вълнения или ще се напълним с бурки и джамии и ще ни дойдат на главата такива проблеми, за които не сме и сънували...Лелеее, с колко тъпи и недалновидни хора съм на една територия!

Ти си слепец - не ти прави впечатление до какво довеждат всякакви опити за интеграция на тия боклуци? И да, не крадем, ако за теб това е нормален начин на живот. Ако ти си мързеливец, аз не съм. Но благодарение на такива като тия, дето защитаваш, всичко което имам, е заключено с по няколко катинара и бодлива тек с ток. Вземи си ги в къщи и ги интегрирай - боклук може само да се изхвърли, не да се използва. Направи показно!

Не е слепец, платен е

А мен като ме краде някой си от държавата всеки месец, аз крада ли? Работя плащам, заеми, и си гледам детето. И не аз не крада.

Какво да правят ли? Да се образоват, да работят, да плащат сметки, данъци, осигуровки, да не нарушават закона. Щом за българинът може и за тях може, независимо какво иска Сорос, иначе е расизъм (май или само обратното е расизъм?). А и не говорим за оцеляване, защото те отдавна са по богати от българите, просто начинът им на примитивен живот го прикрива. Такива толерасти като теб, които живеят в някакви саксии и не са наясно с реалностите в страната, са само вредни, както за себе си, така и за околните. Манго няма да се интегрира, ако не му се налага. А и защо му е, щом само от социални помощи и бизнеса с правене на чавета, си докарват над средният доход в страната. Нещо, което същата тази коалиция им осигури със закон, още преди 2 мандата, като специално ги отдели от българите, получаващи помощи.

Alooo, БСП? Защо си изоставяте -----ромскиЯТ електорат!

Не го изоставят - "отлагат" го;о)

Този нахалник да се отстрани веднага от народното събрание

Алейкум. Нема да говорите така срещу наще. Ние електурад си имаме. На БКПто се сърдете.

Боковци, прочетете ЗУТ, гетата и сега могат да се озаконят благодарение на предния парламент. Само дето има условие да са строени до 2007г....

Хайде първо научи грамтиката, след това прочети закона, след това помоли някой да ти го разясни и тогава коментирай уважаеми Озаконителю

127. (1) Строежи, изградени до 31 март 2001 г., за които няма строителни книжа, но са били допустими по разпоредбите, които са действали по времето, когато са извършени, или по действащите разпоредби съгласно този закон, са търпими строежи и не подлежат на премахване или забрана за ползване. Те могат да бъдат предмет на прехвърлителна сделка след представяне на удостоверение от органите, които са овластени да одобряват съответните инвестиционни проекти, че строежите са търпими. (2) Строежи по 184 от преходните и заключителните разпоредби на Закона за изменение и допълнение на Закона за устройство на територията (ДВ, бр. 65 от 2003 г.), незаявени за узаконяване до влизането в сила на този закон, могат да бъдат узаконени по искане на собственика, ако са били допустими по разпоредбите, които са действали по времето, когато са извършени, или по действащите разпоредби съгласно този закон. (3) Производството по узаконяване на строежите по ал. 2 започва по заявление от собственика до органа, който е издал или е следвало да издаде разрешението за строеж, подадено в едногодишен срок от влизането в сила на този закон.

"ЕЙ" брей, че си неграмотен!

127. (1) Строежи, изградени до 31 март 2001 г., за които няма строителни книжа, но са били допустими по разпоредбите, които са действали по времето, когато са извършени, или по действащите разпоредби съгласно този закон, са търпими строежи и не подлежат на премахване или забрана за ползване. Те могат да бъдат предмет на прехвърлителна сделка след представяне на удостоверение от органите, които са овластени да одобряват съответните инвестиционни проекти, че строежите са търпими." И КОГА циганските гета "са били допустими по разпоредбите, които са действали по времето, когато са извършени..."

Кое е търпим обект - палатите на цар Киро - Барбекюто на Доган - Преместваемата постройка на Марешки - Рибарското селище край Бургас... Сори но този закон действа и днес.

Ясно от кой са избрани в момента управляващите дпс и бсп. Погрижиха се само за циганите, нали те са им електорат. Всички цигански гета трябва да бъдат съборени и циганите изселени. Хайде със здраве.

браво на парламента

Тия плужеци в нс нямат никакъв инстинкт за самосъхранение.Узаконяването на катуните е най-прекия път към гражданска война. И първи по право ще го отнесат именно те , крадливите гниди. Всъщност лошо няма : )

Никой вече не се минава да вярва на евтините номера на комунягите.

трябва да корегират не гето а резервати!!!!!!!

що бре трябва се грижите за електората ся кат дигнахте добавките за айшето остава и къщата да озаконите да има къде да отворим фабриката за деца.........

Браво другари! Така София ще придобие още по-европейски вид! Особено от двете страни в отсечката по бул."Константин Величков" между "Стамболийски" и Бензиностанцията на Лукойл. Красота неземна. Само за туристи чужденци. В страната същото положение.

Нали другарите трябва да си бранят електората :)

Я да отидат и в Захарна фабрика и да видят какво правят там смрадливите цигани. София се превръща в цигански катун. А може би и това е целта...... Мръсотия и смрад от циганите.....

Май пак сгрешиха и ще искат извинениее. Стига сме ги търпели!

Най-големия борец за узаконяване на незаконните строежи е Михалевски.Сигурно е добре платена тази кауза.

Червен, отровен, гаден, популистки кабиннет! Оставка, УВОЛНЕНИ СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Червените кхмери май се подготвят електората за ново избори.

Ами БОКО кого подготвяше Октомври като прие промени в ЗУТ и даде амнистия за постройки до 2007г.

Айде, айде кой ми ср. в гащите, помоли от Позитано 20 да ти дадт по сериозни наставления

КАКВО ЧАКАТЕ ЗАЩО НЕ СТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ДА ПОМАГАТЕ НА БСП КАТО НЕ ПОМАГАТЕ ЩЕ ЧАКАТЕ ДА ВИ УЗАКОНЯТ ЗАЩО НЕ БЯХТЕ ТАЗИ СУТРИН ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТОГАВА ЩЯХА ДА ВИ ГЛАСУВАТ АКО БЯХТЕ ИЗГОНИЛИ ТИЯ ДЕТО СА ПРОТИВ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

Голям смях, къде си видял циганин да протестира, та нали именно тях си ги отлеждаме като малки деца толкова години! :)

Циганите не протестират, те гласуват за бсп.

Всички червени гниди тук пишат с главни букви. Комплекс за малоценност.

ГЕРБЕРИТЕ ПОЛЗВАТ ЦИНИЧЧЕН ЕЗИК, ДОСТОЕН ЗА БОКО

В ЕДИН БАР ВЛИЗАТ ЕДИН ЛУД, ЕДИН НЕВРАСТЕНИК, ЕДИН ПСИХАР, ЕДИН КОМПЛЕКСАР, ЕДИН ФАШИСТ И ЕДИН САДИСТ... БАРАМАНЪТ СЕ ПОЧЕСВА, ПОЧЕСВА .. И ПИТА: - КАКВО ЩЕ ОБИЧАТЕ Г-Н СИДЕРОВ?

Сидеров пие само Столичная с ром, и рахат локум за мезе

Коментари - Парламентът отложи узаконяването на ромските гета | Днес.dir.bg

Парламентът отложи узаконяването на ромските гета

Депутатите отложиха приемането на мораториум върху заповедите за премахване на незаконни строежи в урбанизираните територии, както и в рибарските селища по морето.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът отложи узаконяването на ромските гета | Днес.dir.bg

Коментари

ЗАЩО ПАРЛАМЕНТА ТОЛЕРИРА САМО ЦИГАНИТЕ?!?! ЗАЩО ТЕ ПОЛУЧАВВАТ ПО-ГОЛЯМАТА ЧАС ОТ НАШИТЕ ОСИГУРОВКИ ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН?!?! Защо те могат да не плащат данъци, ток, вода,да мърсят с конете си улиците, да крадат и рушат?!?!?! ТРЯБВАТ ВИ КАТО ИЗБИРАТЕЛИ, НАЛИ! А НАС КУЧЕТА НИ ЯЛИ.... БЪЛГАРИТЕ СМЕ ДИСКРИМИНИРАНИ В ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!!!!!!!

Малии тия по лажат от сите братя сигани на куп вчера обещаа скрап от жи пето и д ан ми не барат фургоно , а днес нещат то едно време и на париините сабрания беше така първо другар другар после мар ча ша та е..а в сиганина

ВСИЧКИ ПАРТИИ СЕ ЗАИГРАВАТ С ЦИГАНИТЕ. ДО КОГА?!?!?! ДОКАТО НАСЕЛЕНИЕТО СТАНЕ САМО ЦИГАНСКО И ОТ БЪЛГАРИЯ СТАНЕМ "ЦИНГАРИЯ"?!?!?! НАМЕРЕТЕ ИМ РАБОТА! ПЛАЩАЙТЕ ДОБРИ ДЕТСКИ И МАЙЧИНСТВО, НО САМО ДО 3-ТО ДЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Негласно МВР узакони кражбите до 300 лева, като поради малоценност отказва да се занимава с тях. Сега Парламентът е на път да гласува заграбването на земя и последващото бездействие на институциите отговорни за проявената им престъпна небрежност при бездействието срещу незаконните имоти. И това е пореден закон в защита на мафията, защото те са с незаконните вили по морето, язовири и планини, а покрай тях е говоренето за ромските гета. Парламент защитаващ престъпници е това!

то това може и да е обосновка за водене на дела на група български граждани срещу държавата. Търсят се юристи.

Защо не искате да се узаконят къщите на "новите българи"

А така узаконете гетата и ще ви съдя. Едните ще дават луди пари за узаконяване на строежи и ще изпълняват хилади изисквания, другите цял живот ще ядат парите на тея със законните строежи и накрая и бараките ще си узаконят еи така без пари . На това в почетето държави се на ра ГЕНОЦИТ. Лошото е че тука геноцита се извършва от българи върху българи. И нямя спирачка и срам нямат и продължава и не им пука. и то хората които протестират. "Народните изпранници" за това ли сме ги изпрали да се занимават с глупости. Цялата държава цъфнала и гетата най-гплямиа прроблем. Да си махат всичките докато могат, че идва време да искат да се махнат, но няма да могат

Не съм съгласна аз за една ограда 20 метра платих 400лв за разрешително, а сега цели палати край морето да ги узаконяват безплатно. И циганските гета да са законни не съм съгласна. Защо изобщо се приемат закони като ще ги спазват само баламите?

Преди 2 години ми се наложи да посетя адрес Позитано 20 служебно точно във връзка с циганите. В централата на БСП роботят доста български граждани с нетипично български имена. Останах доста учуден от това количество небългарско звучащи фамилии. Нямаше Димитров, Иванов, Георгиев, Маджаров, Петков, Желев. Все имената бяха един такива малко полу руски полу германски, а бе направо еврейски както каза по късно едни мой познат работил на Позитано 20. Та какво се чудите за БСП? Та на служебнат ами среща ми бе заявено че ЦИГАНИТЕ СА КОРЕННО НАСЕЛИНЕ НА БЪЛГАРИЯ!

Нови искания към парламента: 1.НЕЗАБАВНО ОТСТРАНЯВАНЕ НА НЕЗАКОННИТЕ ЦИГАНСКИ КАТУНИ И ГЕТА! 2. ОТ ТЕЗИ ЦИГАНИ, КОИТО ИМАТ ЗАКОННИ КЪЩИ, ДА СЕ СЪБИРАТ ДАНЪК ИМОТ И ТАКСА СМЕТ! 3. ОТ ВСИЧКИ ЦИГАНИ ДА СЕ ИЗИСКВА ДА СИ ПЛАЩАТ ПОЛЗВАНИТЕ ТОК И ВОДА! 4. СПРЯМО ВСИЧКИ ЦИГАНИ ДА СЕ ПРИЛАГАТ ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, ЩОМ ЖИВЕЯТ В НЕЯ. АКО НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА СЕ ИЗНЕСАТ НЕЗАБАВНО В ИНДИЯ, ТЯХНАТА РОДИНА И ТАМ ДА ЖИВЕЯТ СПОРЕД ОСОБЕНОСТИТЕ НА ТЕХНИЯ ЕТНОС. СТИГА ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД В ПОЛЗА НА ЦИГАНИТЕ!

Червеният електорат трябва да се протектира, защото и пенсионерите вече разбират, че червените са мазни лапачи и че нищо добро не ни чака с тях (то не че другите разцветки не са лапачи, но поне се правеха, че са против гетата). Рибарските селища и вили се превръщат в комплекси. Даваха по новините как ги разрушават, но сега вече и те ще се узаконят (явно пари трябва да се събират). Питам се Болен дали ще вземе отношение по този въпрос или пак ще почне да се размахва с разни листа и да скандира кой колко бил откраднал. Абе как така става, че незаконните постройки се узаконяват с игрива лекота, а ако искаш да построиш нещо се влачиш по всякакви инстанции и трябва да се бутат рушвети, за да ти се придвижат по-бързо нещата. Възмутен съм!

Още нещо от детинството ми което характеризира управлението на този кабинет : Зайче кара колело , а от преде му лайно , ха на ляво , ха надясно и в лайното прясно.

МАЛЕЕЕ, БАТЕ СЯ СЕКИ ДЕН ЧАВЕ ШЪ ПРАЙМЕ!

с тия глупави идеи за озаконяване на беззаконието подстрекават към непрекъснато нарушаване на законите от страна на циганите ДА СЕ ИЗДЪРЖАТ С ДАНЪЦИТЕ ОТ ЦИГАНИТЕ ТОГАВА !!!

Виж ся преди години имаше пирет едни закон с които всички получаващи помощи бяха задължени да дават 15 дневен обществено полозен труд. Та хайде да го кажем ефективноста на тоя труд беше ниска но все пак бе сложено началото. С идването на СДС и после на НДСВ този закон бе премахнат и край. Те циганите тая дума ДАНЪК не са я чували и не е разбират. Като ще им се подаряват общинска и държавна собственост поне да свършат нещо. Например да работят в строителни фирми на половин надница.

Отново се потвърждава, че БСП е най-лицемерната партия, готова на всичко - да лъже, да маже, но да остане на власт, оглавявайки масите!Истината е, че вече и на най-простия човек е ясно, че БСП е заложник на Волен.Може и да е за добро!Ако е истина това, което говорят за Волен, то той най-вероятно така ще ги изработи, че няма да се чуят и след сто години!!

А дано, ама надали !

Слушах г-н Станилов от атака в ПАРЛАМЕНТА и се отвратих от ХАМЕЛИОНА . ОТВРАТ , ОТВРАТ и никога вече АТАКА!!!!!!!

Узаконете ги ! Защо направо не им прехвърлите и нашите земи и имото на тях, пък ние ще хващаме гората. Мангалска държава, с турско, комунистическо и ксенофобско управление. Прав беше Бойко-Тъпака като викаше : "Та#ак, та#ак ! Бинев е преди Костов."

Просто той водеше неправилна политика към мангалите, колкото да ги стряска да гласуват. Ама май неможа и това да направи като хората. Тръгна да съди циганите дето си продават дъщерите на по 12 г. Ама бухни и двете семесйтва и готова. А той само на подписка в кметството щото им било за първи път. Или пък измени ЗУТ специално заради манговците с надежда че ще гласуват за него.

Тая глупост че предното изменение на ЗУТ узаконява гетата просто няма как да я прокарате позитанковци. Видя се за кои се борите.

Затова Атака е в Парламента и ще бъде и в следващия,защото тя е тази,която НЕ ПОЗВОЛИ ново привилигироване на небългарските етноси.Това е ролята на Атака и тя не се е отказала от нея,колкото и лицемерните,истински крадливи и продажни разтлъстели безродници и безсъвестни журналя да калят Сидеров и националистите.

а кой им дава кворум за да гласуват такива закони , а ? едно правят друго говорят :)

За сетен път се убеждавам че живея в държава управлявана от идиоти. До кога ще издържаме депутати олигофрени и цигани които се множат като въшки? Нема такава държава.

Ето за това бабе протести до дупка.

Ех- нямам късмет, значи! Току- що разпънах незаконно картонено жилище точно срещу бойковия палат в Банкя- пфу!

Еми нищо чудно, то мангал при мангала отива !

В "БЪЛГАРСКИЯ" ПАРЛАМЕНТ СЕ РЕШАВАТ ПРОБЛЕМИТЕ НА МАЛЦИНСТВЕНИТЕ ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ , НО НЕ И НА БЪЛГАРИТЕ !!!!! БЪЛГАРИТЕ ИМАТ САМО ЗАДЪЛЖЕНИЯ - да плащат пенсионни осигуровки с които се плащат СОЦИАЛНИТЕ помощи на раждащите като хлебарки циганки, на пенсиониращите се на 50 години военни - НАЕМНИЦИ които през целият си съзнателен живот не са внесли и стотинка в ПЕНСИОННИЯ ФОНД , на бракувани ченгета от чиито заплати също не се отчисляват вземания нито за НОИ, нито за НЗОК!!!! КАКВО СМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ????? РОБИ В СОБСТВЕНАТА СИ ДЪРЖАВА, КОИТО СА ЗАДЪЛЖЕНИ ДА ПЛАЩАТ МАСРАФА НА ТАЗИ СГАН И КОИТО ИМАТ ЕДИНСТВЕНОТО ПРАВО ДА УМРАТ САМОЗАПАЛВАЙКИ СЕ !!!!!!

Како теглете ни едно озакунявъне

Вдигнахте майчинството, сега макър и със закъснение узаконете ромските гета и стимулирайте раждаемостта в тях. Това е единственият начин след 20 години БСП да спечели с пълно мнозинство от 99,9% (пак срещу съответната сума).

Чакам на червен светофар. Циганка с дете на ръце чука по стъклото: - Ше даваш два лева за детето? Дадох й. След малко пак чука. - К'во искаш- викам,- нали ти дадох два лева? - Епа, земи детето, де...

Предлагам уважаемите депутати да преместят заседанията си в циганските гета. Да позаседават там, пък да видим какви решения ще приемат. Както се казваше някъде "ПОВЕЧЕ СРЕД НАРОДА - ПО-БЛИЗО ДО ЖИВОТА!"...

Тази говорилня наречена парламент се занимава с всичко друго, но не и стова за което се е събрала !!!! КОГА НАЙ ПОСЛЕ ЩЕ БЪДАТ ПОСТАВЕНИ НА РАЗГЛЕЖДАНЕ ПРОМЕНИ КАСАЕЩИ ЗДРАВНОТО И ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ ????!!!! КОГА ОТ ЗАПЛАТИТЕ НА ДЪРЖАВНИТЕ ХРАНТУТНИЦИ (съдии, полицаи, военни, прокурори, народни представители ...) ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СЕ ОТЧИСЛЯВАТ ВНОСКИ ЗА ЗДРАВНО И ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ ????? НИКОЙ ОТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ НЕ Е СЪГЛАСЕН ЧРЕЗ БЮДЖЕТА ДА ПЛАЩА ОСИГУРИТЕЛНИТЕ ВНОСКИ НА ТЕЗИ ХРАНТУТНИЦИ !!!!!! КОГА НАЙ ПОСЛЕ ОТ БЮДЖЕТА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ БЪДАТ ИЗВАДЕНИ И СЪБИРАНИ В ОТДЕЛНА СМЕТКА ОСИГОРОВКИ ЗА ЗДРАВЕ И ПЕНСИЯ?????????? Недопустимо и противозаконно е парите ни за здраве и пенсии да се ползват за заплати и БОНУСИ на същите тези държавни хрантутници !!!! КОГА НАЙ ПОСЛЕ ОТ ФИСКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО ЩЕ БЪДАТ ИЗВАДЕНИ РЕЗЕРВИТЕ НА НОИ И НЗОК ????? Това което става в момента с вливането на средствата на НОИ и НЗОК в КОНСОЛИДИРАНИЯ БЮДЖЕТ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО паресаланс е превръщанена осигуровките за здраве и пенсия в ДАНЪК НА ПРАВИТЕЛСТВОТО !!!!! КОГА ГОСПОДА НАЦИОНАЛИСТИ ОТ АТАКА ЩЕ СЕ СЪБУДИТЕ И ЩЕ ПОИСКАТЕ ДА БЪДАТ СПАЗЕНИ ЗАКОНИТЕ ЧИЕТО НАРУШАВАНЕ ЗАПОЧНА ОТ БОЙКОВИЯ ЦАР, МИНА ПРЕЗ ПРЕДСЕДАТЕЛСТВАНАТА ОТ НЕГО ТРОЙНА КОАЛИЦИЯ , ПРЕЗ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА НЕГОВИЯ ГАВАЗИН И СЕГА ПРОДЪЛЖАВА КАТО ЕДНА УТВЪРДЕНА ПРАКТИКА НАРУШАВАЩА ГРУБО ЗАКОНИТЕ ЗА ЗДРАВНО И ПЕНСИОННО ОСИГУРЯВАНЕ ?????????????? КОГА ???!!!!!!!!!!!!

Вноските за пенсионно и за здраве трябва да са персонални - като при спестовен влог и никой да няма право да ги пипа освен титуляра на сметката, когато дойде врамето. И да могат да се наследяват. Какъв е тоя общ кюп за пенсии и за здраве в който съм внасял 33-4 години и ако утре пукна, синът ми да не може да наследи МОИТЕ пари? Пладнешки грабеж!

Точно така! Но остава големият въпрос - кой тогава ще им храни мургавия електорат и как ще му осигуряват здравни грижи?! Затова при всички правителства досега не се правят така необходимите реформи в пенсионната и здравна системи!

НАПЪЛНО СИ ПРАВ, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИ ПРИНЦИПА НА СОЛИДАРНОСТТА С ИНДИВИДУАЛИЗИРАНЕТО НА ВНОСКИТЕ !!!!!!! СЕГА СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА, ЧЕ ТЕЗИ КОИТО НЕ ПЛАЩАТ ПОЛУЧАВАТ НЕ САМО ВИСОКИ ПЕНСИИ, НО И ПО ЕДНА ШАПКА ПАРИ Тези толупи продължават да работят и в цивилния живот заемайки местата на млади хора. ДОКОГА ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА ЩЕ ТОЛЕРИРА НАЕМАНЕТО НА РАБОТА НА ПЕНСИОНЕРИ ???????? ЗАЩО НЕ Е ОБРАТНОТО - работодателя да плаща по големи осигуровки ако наеме на работа ПЕНСИОНЕР !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗАЩОТО ЦЕЛТА НА ТЕЗИ КОИТО НИ УПРАВЛЯВАТ Е ДА НИ ИЗГОНЯТ ОТ НАШАТА БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА !!!! СОЧАТ НИ И ИЗХОДА - Терминал -2 !!!!!!! Правят го безродните същества които в момента ни управляват - Бойковия цар , Станишев и Доган !!!!!

"Димчо Михалевски опонира, че за да се узакони къща в ромски квартал, тя трябва да отговаря на редица условия. Според него само 5-8% от къщите там щели да отговарят на изискванията. " Значи българите трябва да спазват "редица условия", но за циганите те не важат. Това е чиста проба дискриминация на етническа основа!

КАКТО КУЧЕТО С ГЛЕДАНЕ НЕ СТАВА КАСАПИН, ТАКА И БОРИСОВ НЕ МОЖА ДА СТАНЕ ПОЛИТИК. СВИКНАЛ Е ДА ГЛЕДА...

И за партийното плюване се иска "майсторлък" и елегантност.Не става така нескопосано,глупаво ,идиотско.ИДИ НЕЗАБАВНО НА ИНСТРУКТАЖ И ПРЕПОДГОТОВКА НА ПОЗИТАНО!!

Няма логика да се откажат. Това е основна част от "Матриала" на БСП-то и ДПС-то. Между другото БСП са клептомани като циганите-нещо от тока,друго от БДЖ,трето от приватизацията и така до 1001..

Браво

Ох, грешка! Уф, катарзис! Дайте ми прошка, мили хора! Така работим ний, националсоциалистите!

Голям смях! Тука има тука нЕма! Импотентни отвсякъде!!

Всяка прилика и отлика с нашата криминал-политическа реалност е случайна... Посвещава се на Интернационала: На крак о парии презрени. В Индия циганите са париите (лумпените) На крак, о цигани презрени, на крак, да мога да крада! чалгирани и упоени, въставайте срещу труда! И все без милост, без пощада, да грабим всичко без покой! гетОто се на нас надява, напред към кражбите безброй!

Айде стига сте плюли по циганите, тъпанари! Те не са виновни, че окрадоха и техните фондове за интеграция, обучение, превенция на раждаемостта...Какво да правят, за да оцелеят, а? Вие не крадете ли кой откъдето може? Ама, че лицемери! Те трябва да бъдат заети с работа и облагородени, защото са една сериозна работна сила и понеже ние сме мързеливи, поне трябва да направим така, че да впрегнем тях на работа, да могат да си плащат сметките, защото иначе ни чакат социални вълнения или ще се напълним с бурки и джамии и ще ни дойдат на главата такива проблеми, за които не сме и сънували...Лелеее, с колко тъпи и недалновидни хора съм на една територия!

Ти си слепец - не ти прави впечатление до какво довеждат всякакви опити за интеграция на тия боклуци? И да, не крадем, ако за теб това е нормален начин на живот. Ако ти си мързеливец, аз не съм. Но благодарение на такива като тия, дето защитаваш, всичко което имам, е заключено с по няколко катинара и бодлива тек с ток. Вземи си ги в къщи и ги интегрирай - боклук може само да се изхвърли, не да се използва. Направи показно!

Не е слепец, платен е

А мен като ме краде някой си от държавата всеки месец, аз крада ли? Работя плащам, заеми, и си гледам детето. И не аз не крада.

Какво да правят ли? Да се образоват, да работят, да плащат сметки, данъци, осигуровки, да не нарушават закона. Щом за българинът може и за тях може, независимо какво иска Сорос, иначе е расизъм (май или само обратното е расизъм?). А и не говорим за оцеляване, защото те отдавна са по богати от българите, просто начинът им на примитивен живот го прикрива. Такива толерасти като теб, които живеят в някакви саксии и не са наясно с реалностите в страната, са само вредни, както за себе си, така и за околните. Манго няма да се интегрира, ако не му се налага. А и защо му е, щом само от социални помощи и бизнеса с правене на чавета, си докарват над средният доход в страната. Нещо, което същата тази коалиция им осигури със закон, още преди 2 мандата, като специално ги отдели от българите, получаващи помощи.

Alooo, БСП? Защо си изоставяте -----ромскиЯТ електорат!

Не го изоставят - "отлагат" го;о)

Този нахалник да се отстрани веднага от народното събрание

Алейкум. Нема да говорите така срещу наще. Ние електурад си имаме. На БКПто се сърдете.

Боковци, прочетете ЗУТ, гетата и сега могат да се озаконят благодарение на предния парламент. Само дето има условие да са строени до 2007г....

Хайде първо научи грамтиката, след това прочети закона, след това помоли някой да ти го разясни и тогава коментирай уважаеми Озаконителю

127. (1) Строежи, изградени до 31 март 2001 г., за които няма строителни книжа, но са били допустими по разпоредбите, които са действали по времето, когато са извършени, или по действащите разпоредби съгласно този закон, са търпими строежи и не подлежат на премахване или забрана за ползване. Те могат да бъдат предмет на прехвърлителна сделка след представяне на удостоверение от органите, които са овластени да одобряват съответните инвестиционни проекти, че строежите са търпими. (2) Строежи по 184 от преходните и заключителните разпоредби на Закона за изменение и допълнение на Закона за устройство на територията (ДВ, бр. 65 от 2003 г.), незаявени за узаконяване до влизането в сила на този закон, могат да бъдат узаконени по искане на собственика, ако са били допустими по разпоредбите, които са действали по времето, когато са извършени, или по действащите разпоредби съгласно този закон. (3) Производството по узаконяване на строежите по ал. 2 започва по заявление от собственика до органа, който е издал или е следвало да издаде разрешението за строеж, подадено в едногодишен срок от влизането в сила на този закон.

"ЕЙ" брей, че си неграмотен!

127. (1) Строежи, изградени до 31 март 2001 г., за които няма строителни книжа, но са били допустими по разпоредбите, които са действали по времето, когато са извършени, или по действащите разпоредби съгласно този закон, са търпими строежи и не подлежат на премахване или забрана за ползване. Те могат да бъдат предмет на прехвърлителна сделка след представяне на удостоверение от органите, които са овластени да одобряват съответните инвестиционни проекти, че строежите са търпими." И КОГА циганските гета "са били допустими по разпоредбите, които са действали по времето, когато са извършени..."

Кое е търпим обект - палатите на цар Киро - Барбекюто на Доган - Преместваемата постройка на Марешки - Рибарското селище край Бургас... Сори но този закон действа и днес.

Ясно от кой са избрани в момента управляващите дпс и бсп. Погрижиха се само за циганите, нали те са им електорат. Всички цигански гета трябва да бъдат съборени и циганите изселени. Хайде със здраве.

браво на парламента

Тия плужеци в нс нямат никакъв инстинкт за самосъхранение.Узаконяването на катуните е най-прекия път към гражданска война. И първи по право ще го отнесат именно те , крадливите гниди. Всъщност лошо няма : )

Никой вече не се минава да вярва на евтините номера на комунягите.

трябва да корегират не гето а резервати!!!!!!!

що бре трябва се грижите за електората ся кат дигнахте добавките за айшето остава и къщата да озаконите да има къде да отворим фабриката за деца.........

Браво другари! Така София ще придобие още по-европейски вид! Особено от двете страни в отсечката по бул."Константин Величков" между "Стамболийски" и Бензиностанцията на Лукойл. Красота неземна. Само за туристи чужденци. В страната същото положение.

Нали другарите трябва да си бранят електората :)

Я да отидат и в Захарна фабрика и да видят какво правят там смрадливите цигани. София се превръща в цигански катун. А може би и това е целта...... Мръсотия и смрад от циганите.....

Май пак сгрешиха и ще искат извинениее. Стига сме ги търпели!

Най-големия борец за узаконяване на незаконните строежи е Михалевски.Сигурно е добре платена тази кауза.

Червен, отровен, гаден, популистки кабиннет! Оставка, УВОЛНЕНИ СТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

Червените кхмери май се подготвят електората за ново избори.

Ами БОКО кого подготвяше Октомври като прие промени в ЗУТ и даде амнистия за постройки до 2007г.

Айде, айде кой ми ср. в гащите, помоли от Позитано 20 да ти дадт по сериозни наставления

КАКВО ЧАКАТЕ ЗАЩО НЕ СТЕ НА ПРОТЕСТИТЕ ДА ПОМАГАТЕ НА БСП КАТО НЕ ПОМАГАТЕ ЩЕ ЧАКАТЕ ДА ВИ УЗАКОНЯТ ЗАЩО НЕ БЯХТЕ ТАЗИ СУТРИН ПРЕДИ ДА ДОЙДАТ ПРОТИВ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ТОГАВА ЩЯХА ДА ВИ ГЛАСУВАТ АКО БЯХТЕ ИЗГОНИЛИ ТИЯ ДЕТО СА ПРОТИВ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

Голям смях, къде си видял циганин да протестира, та нали именно тях си ги отлеждаме като малки деца толкова години! :)

Циганите не протестират, те гласуват за бсп.

Всички червени гниди тук пишат с главни букви. Комплекс за малоценност.

ГЕРБЕРИТЕ ПОЛЗВАТ ЦИНИЧЧЕН ЕЗИК, ДОСТОЕН ЗА БОКО

В ЕДИН БАР ВЛИЗАТ ЕДИН ЛУД, ЕДИН НЕВРАСТЕНИК, ЕДИН ПСИХАР, ЕДИН КОМПЛЕКСАР, ЕДИН ФАШИСТ И ЕДИН САДИСТ... БАРАМАНЪТ СЕ ПОЧЕСВА, ПОЧЕСВА .. И ПИТА: - КАКВО ЩЕ ОБИЧАТЕ Г-Н СИДЕРОВ?

Сидеров пие само Столичная с ром, и рахат локум за мезе