Парламентът освободи Делян Пеевски от ДАНС, питат КС за статута му

Народното събрание отмени единодушно избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС. "За" гласуваха 128 депутати. ДПС и БСП ще питат Конституционния съд за статута на Делян Пеевски.

Обратно в новината

Коментари - Парламентът освободи Делян Пеевски от ДАНС, питат КС за статута му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Терористи Мръсни долни , Проклети да сте до девето коляно . Слънце да има Бял ден да не видите Данооооо !

Дилян Пеевски имаше възможности и беше голямо грешка ,че го принудиха да се откаже. Факта, че бяха създадени и манипулирани тези протести знайно от кого говори за страха, който породи неговото назначаване. Можем само да съжеляваме за тази кандидатура.Да поведеш борба в момента с мафията, каквото и да е тя се изисква много смелост.

Статута на тази дебела свиня за унищожаване и кражба на секретна информация от ДАНС заедно с Писи-Писи писанчо е в затвора г-н главен прокурор.

как не вие срам всеки ден се излагате мутра след мутра слагате. Просто ми се повдига от вас. Забранямвам да се махате

прочее КС трябва да се изкаже дали може НС току-така да си сменя мнението за назначаване на председател на ДАНС. Щото в закона има друг ред за освобождаване му. Да не вземе да стане прецедент... щото тогава язък за 5-годишният му мандат.

Бате като седават пари задепутатско. Място се купува но реномето не. От тук насетне си бита карта и търси нова реализация. С толко пари ще намериш но болните амбиции на мама ......са за тате.

"Номерът с препращането на казуса Пеевски в конституционния съд, който не по-рано от септември щял да каже дали този главен дразнител за протестите ще се върне легитимно в парламента, е истинска гавра с исканията на разгневените българи. На практика им казват : вие си протестирайте до припадък през жегите, а ние ще ви чакаме да капнете през тези два месеца и половина.- Иво Инджев

кои, ще плати глобата затова,че Пеевски е бил на работа без трудов договор.Ако това се случи при мен глобата е15000 лв.Това значи ли ,че вече може да се работи без трудов договор

Да излизат един по един от парламента и падайки на колене да не спират да повтарят ИЗВИНИХ СЕ ИЗВИНИХ СЕ....... и така докато народа им каже ИЗВИНЕНИ СТЕ! а сега да ви няма!

Целият парламент е омазан плътно с червената слуз! Червени ченгета, червени парашутисти - калинки, червени синове на червени деветосептемврийски бандити, червени ренегати боядисани в синьо, червени предатели на работливия и почтен турски етнос и отпред едно чучело без характер и топки - Орешарски. Е, очаквате ли нещо добро и почтено?

Вече 6ти ден протести, а тези си трайкат там съвсем спокойно, голям праз че всяка вечер се събират хиляди.. Без бой явно няма да пуснат кокала, особено сега когато знаят колко се осраха и нямат никакъв шанс за влизане в следващото правителство. Бог да ни е на помощ, защото турците и комунистите, без пролята кръв няма да си отидат, напротив продължават и ще продължават най-безцеремонно да вършат престъпления

е това вече не е истина,копелетата са безскрупулни,никакав срам от тези които са ги избрали там,предлагам да ги заловим и поставим в зоологическа градина всички до един,така или иначе ги храним в парламента,ще ги храним и на другото место,но поне няма да ни крадат,а и ще бадат някаква атракция,която ще привлича туристи............,има ли сагласни?

АКО ВИ СЕ НРАВИ ДА ВИ УПРАВЛЯВАТ СВИНЕ, ТЪРПЕТЕ!АЗ НАВАШЕ МЯСТО НЕ БИХ ЧАКАЛА НИТО МИНУТА ПОВЕЧЕ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВОО ДА ЯДЕ ПАРИТЕ НА ДАНЪКОПЛАТРЦИТЕ! ГАВРЯТ СЕ С ВАС - ИЗГОНЕТЕ ГИ!!!!!!

Всички турски прасета в кочината заедно с БСП+ТУРСКИЯТ НЕНОРМАЛНИК бОЛЕН СИДЕРОВ.

Катарзисът им стигна то тук: да оставят Пеевски в парламента.

Тия наистина са тръгнали към закриването си. Имаха някакъв шанс да минат между капките. Но го пропиляха.

ЦЯЛАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА Е ЧАДЪР ЗА МАФИЯТА.НЯМА НИТО ЕДИН ПОЧТЕН ПРОКУРОР, ПРАВЯТ СЕ, ЧЕ НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО! ЗАТОВА СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ С ТОТАЛНА ЧИСТКА И ДА ЗАПОЧНЕ ИМЕННО ОТ ТЯХ! ЦАЦАРОВ ОРЕШАРСКИ СЪСЕЛА И ПРЕДИШНИТЕ (ДА НЕ ГИ ИЗРЕЖДАМ) - В ЗАТВОРА ЗА ПО- ДЪЛГО!!! ОСТАВКА! РЕВОЛюЦИЯ!!!!!!!

Не мога да разбера защо при избора на Пеевски (не, че го одобрявам) Бойко Борисов изглеждаше притеснен и започна да говори за арести?

ВСИЧКО ТОВА СА ПОСТАНОВКИ И СРЕДСТВА ДА СЕ ОТВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕТО ОТ НАЛЕЖАЩИТЕ ПРОБЛЕМИ - ТЕЗИ, КОИТО КАСАЯТ ЛИЧНО ВСИЧКИ НАС!!!!А ИМЕННО: 1.ЧИТАВ ИЗБИРАТЕЛЕН ЗАКОН 2.ЦЕНИ НА ТОК, ПАРНО И ВОДА 3.УСТАНОВЯВЯНЕ НА ПРОЗРАЧНОСТ В ПАРЛАМЕНТА И УПРАВЛЕНИЕТО КАТО ЦЯЛО ЗАПОМНЕТЕ! АКО ВСИЧКИ ТЕЗИ НЕ СИ ОТИДАТ ДО ЕДИН И ТО ВЕДНАГА, УМИРАТЕ ПРАВИ, АЗ СЪМ ИЗВЪН СТРАНАТА!!!! УВЕРЯВАМ ВИ, ЧЕ БГ СЕ ВЪЗПРИЕМА ПО СЪВСЕМ ДРУГ НАЧИН, КОГАТО ЧОВЕК Е ИЗВЪН СТРАНАТА!!!!! ИЗГОНЕТЕ ГИ!!!! РЕВОЛюЦИЯ, ТОТАЛНА И БЕЗКОМПРОМИСНА ДО ДУПКА! НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ!!!!!

сега чухте ли че назначили бивш шеф на сик за зам министър на мвр?

не може нещо което е неморално да бъде политически коректно. ами че то да дадеш на волен сидеров каквато и да е комисия си е престъпление!наи малкото е неморално да даваш на човек които е тотално лишен от съдържанието на думата етика комисията в парламента по етика.това е гавра.че това е равно на назначението на пеевски!ами волен е луд бе хора!

ama hora ostavete vsichko drugo tova prese e mnogo grozno v navan ste si pomisljt che vsichki balgari sa tolkova grozni

За съжаление тази мирна стачка ще мине и замине и властимащите ще замажат гафове и партийни апетити с приказки и обещания. Всичко ще продължи постарому и ще се затъваме още и още.

Всеки ден се извиняват от телевизията или някои вестник а след това си правят каквото са си намислили...до кога ще ги търпим...всеки ден в правителството или в парламента е за тях подарък от вас скъпи сънародници...дайте да ги изметем по дяволите тези гнусни келемета!!!!

Беден ми е речника, за да намеря дума, изразяваща безпрецедентното нахалство на Станишев, Местан, Бисеров, Манолова и другите изказали се днес в парламента. На всичкото отгоре с това си решение за освобождаване на Пеевски от длъжността и да остане депутат нарушиха конституцията за пореден път. Жалко, че някои от тях са с дипломи за юристи.

Разбирам силата,влиянието,организацията,парите на БСП и ДПС(всичко това се използва за престъпления с/у гражданите и интереса на България). Само не разбирам защо са толкова глупави

е, че пари и акъл на едно място няма.

Политическа грешка е да си помислиш да назначиш Делян Пеевски за шеф на ДАНС. Политически гаф е да предложиш Пеевски за обсъждане дали да стане шеф. А това, тайничко да го подготвиш за шеф, за 15 мин. да го пробуташ през парламента това е политическо насиране. А политически гьонсурат (това са негови думи) е накрая да обясняваш, че ако Пеевски имал два месеца щял да докаже, че работи за държавата. Никога не съм мислил, че човек може да падне толкова ниско само и само да се задържи на власт. Но, този долен червей Станишев ми показа неподозирани възможности в падението на човешкото достойнство. Жална им майка на ПЕС. Все се надявах, че са повече европейски отколкото социалисти. Не мога да си обясня как още го траят. Изглежда социализмът е много тежка болест щом приемат това за нормално.

Kaсиране и нови избори, тези потъпкаха конституцията.

Няма ден в който новите интелигентни управляващи да не направят нещо, което да взриви обществото от възмущение.

Чудя се на акъла на Цветелина Никога няма да мога да ги разбера тези жени.

Какво очакваш чалга певачица?

Не се чуди!И на теб да ти кажат:или спиш с мен ,или сярната киселина ще е най-малкото което ще се случи на красивото ти лице ще слушкаш ,къде ще идеш.

Сайтовете на Пеевски: Blitz . bg Vsekiden . com Bnews . bg Monitor . bg Inews econ . bg sporta . bg get . bg Livenews . bg Вестниците на Пеевски: Уикенд Шоу Всеки ден Телеграф Монитор Политика Новинар Борба Велико Търново Марица Пловдив Струма Благоевград Телевизиите на Пеевски: ТВ7 Нюз7 ББТ The Voice музикална телевизия Радиата на Пеевски: Magic The Voice Витоша Веселина Списанията не Пеевски: Топ Гиър Аутобилд Хелоу Уикенд за жената Биограф И още 3-4 списания на фирма МС тийм.

лайкнах ти коментара, ама то не е за лайкване...ненормална държава

благодаря, ще кажа на всички, които познавам и няма да купуваме мафиотски вестници повече, а за посещение на тъпите сайтове да не говорим.

Ух добре че го написа, че се притеснявах с какво ще се прехранва Дебелянчо щом нямало да ходи в парламента и нямало да взима заплата. Притесних се да не вземе да заслабне гудето мамино.

Kakav deputat,da se maha da ne go gledame tova prase da otiva pri folkajiikata si da i kupuva razni parcalki,toi samo zatova go biva. Van ot parlamenta,che i deputat iska oshte da ostava da moje oshte da krade,niamate kapka sram!!!

След освобождаването на Пеевски пристигна съобщение от комисията по отбрана: :) Съобщение от комисията по отбрана - отваря се българо-турската граница, всички изселени преди българи може да се върнат по родните си места. Турция ще ги обезщети за временното ползване на имотите им, което е продължило малко по-дълго - стотина години :)

Ало Дир-а, кога мислите да си оправите заглавите на статията в шапката на сайта? Навежда ме мисълта, че обслужвате нечии партийни повели.....

Тая тройна коалиция толко осра всичко около себе си,че няма на къде повече...Пълни мизерници!!!

"Кадърните" комунисти, "умните" обрязани и псевдо националистите от Юрош ПАК сътвориха една толкова голяма фекалия, ЧЕ и с товарна влакова композиция НЕ може да се извози. Правистът председател на 42-то Народно събрание, старши асистентът по наказателно право Михаил Миков от Кула, от най-изостаналия край не само в България, но и в Европа, заедно със зам. председателите "маститата" (по-скоро мастията) Мая Манолова и ренегатът Христо Бисеров сътвориха парламентарен, правен, юридически, конституционен, житейски и административен АБСУРД!! За допуснатата НЕМИСЛИМА И НЕВЪОБРАЗИМА бъркотия по избирането на физиономията, гьон сурата Пеевски за председател на ДАНС - Цацаров да се самосезира, дали е допусната ВОЛНА или неволна грешка и съответно да бъдат санкционирани, НО най-малкото е освобождаване на заеманите от тях отговорни управителенски постове в парламента - ВСИЧКИ замесени серГЕЙ станиШЕФ, лютив насран и мълчащия по случая като комунист (явно е такъв) на разпит олигархски също да понесат съответни санкции!! Днес не видях, не чух и не УСЕТИХ чувство на вина. Напротив. Това бяха изказвания на хора, които по-скоро съжаляваха, че не са оценили (явно поради вродена умствена недостатъчност и кретенизъм) реакцията на обществото от тази безпардонна НАГЛОСТ, А НЕ за сътвореното, неаргументирано, непрозрачно, ПЪКЛЕНО дело по избора за председател на ДАНС, който освен всичко друго, което цялото общество, Европа и света разбраха, се оказа и нефелен, фалшив и незаконосъобразен АКТ!! Горните антиостриета (чети: долните тъпаци) (председател и зам. председатели) вместо да потънат не вдън земята, ами вдън гори Тилилейски. нямаха доблестта да се извинят на подведените от самите тях депутати, а покрай тях И всички български граждани!! НЕВИЖДАН, НЕЧУВАН И НЕМИСЛИМ ПОЗОР!!

наглоста на олигарсите е безпределна! дори не си правят труда да назначават подставени лица ами сами се бутат да са в парламента...простотията краж няма, питам се само как оцеляват тези изключително тупи существа? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

С пари от твоя джоб!!!

"Аз искам да отправя думи на извинение, лично извинение към моята парламентарна група и към хората, които гласуваха за БСП. Защото ПГ на Коалиция за България подкрепи това решение с огромна вътрешна съпротива. Направи го като знак на доверие към мен като лидер на групата. Това е сериозен урок за мен, лично" Следващото изречение е "ще си подам оставката"

вас ви няма всичките но още не знаете - вервайте ми

освободиха него сега да освободят и нас от себеси и да се махат а гуцанов ?/ тои си знае на топло-толкова золуми направи

"Не мисля, че хората протестират за този детайл, те протестират за друго", коментира Орешарски. Детайла е достъпът до конфиденциална информация. Ако Орешарски си мисли, че протестираме за друго, сега вече ще протестираме и за този детайл.

ама протестирай си колкото си искаш - демокрация е.............

Бахти тези как ни се подиграват...

Пак замириса на кочина!!

Хайде всички на площада и да езметеме турците. Пеевски остава депутат - това вече е уникална наглост. Тази партия ДПС, чии точно нарушени права и свободи в България защитава, че нещо не ми е много ясно. Ако някой знае нека да ме светне, моля! Циганите са с неограничени права и свободи, а пък тези дето са с турско самосъзнание не съм чула да се оплакват от нещо.

дпс не е турска партия, а партия на дс, която използва гласовете на турци и цигани, гарантирайки си поне 10% присъствие в парламента.

mnogo tochno kazano! shte se vidim na protestite!

Нещо ми се струва твоето изказване расистко.

Силве, бас държа че си блондинка! Къде прочете, че шопарът се връща в Парламента, бе, Душо! Само в заглавието, което някой платен ДИР-ник е подменил в шапката. Ама ако така някои са си чели и учебниците на времето, не се учудвам, че имаме такава "интелегенция"

ти за каква се мислиш.Демокрацията -това са изборите,а не брътвежите на болни мозъци.Какво значи да изметеме турците? Демек ,вие "великите"от София можете да решавате за всички останали,а? Аз харесвам това правителство ,искам да продължава да работи.Какво сега да излизам на улицата и да се почваме?Средствата за масова информация създават у вас усещането за силата на глутницата.Вие искате оставки и толкоз.После да дойде чудния ви герой Бойко и отново да ни седне на главите?Няма перспектива в това.Да не обсъждам другите глупости за мажоритарен вот и т.н.

"Маските трябва да паднат, защото твърде често в българската политика има огромно лицемерие", заяви лидерът на БСП от парламентарната трибуна. Е точно ти ли, с-гей, се намери да кажеш това? Крадеца вика "дръжте крадеца"

Ей аман, Пак не сме разбрали какво е станало. Те го готвели за участие в ДАНСинг Старс ама станала някаква грешка и той се озовал в ДАНС. Че взели, че му дали и достъп до строго секретна информация. Горкото дете. Да вземе да си загуби и депутатския имунитет на всичкото отгоре. Сега прегласувай наново, връщай го обратно. Ох, голяма беля. И не се знае кой е виновен.

Защото ПГ на Коалиция за България подкрепи това решение с огромна вътрешна съпротива. е повече не мога с тея идеоти аре бе Българи излизайте всички поне 2 милиона довечера щото утре ще ви забранят сачките

"Обещанието на партийния шеф на ДПС Местан босът на медийната империя Пеевски да бъде наказан без възнаграждение е като гаврата с бедните другари и другарки във вица за събранието на ТКЗС. На годишния отчет за успехите на колектива партийното ръководството награждавало с гумени цървули първенците в социалистическото съревнование, а на председателя присъдило само хиляда лева, но никакви цървули и текезесарите дружно скандирали: нека оди бос!" - цитирам Иво Инджев и на знам да се смея ли, да плача ли на потоса на другаря Местан