Коментари - Съдът оправда Веселин Георгиев и по делото ”Батко-2” | Днес.dir.bg

Съдът оправда Веселин Георгиев и по делото ”Батко-2”

Софийският градски съд оправда бившия шеф на пътния фонд Веселин Георгиев-Батко и по второто дело срещу него – за длъжностно присвояване на около 100 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Съдът оправда Веселин Георгиев и по делото ”Батко-2” | Днес.dir.bg

Коментари

Някой да са осъдили, срамота всички ги оправдават, та Батко и Братко, та Бисеров, та Доганчо, та Костовчо, та бившия военен министър който го хванаха в момент на подкуп, та кой ли не. За какво ни е правосъдната система след като само си играят на съд и оправдания, а са с такъва скъпа издръжка на гърба на данъкоплатците.

само така мачкаите ,крадете,убиваите и изнасилваите раята те друго не заслужават ....народ които гласува доверие на ахмет доган и утрепки като бареков и бялата златка не заслужава друго

Батко и братко са доволни от вуйчо. И ще го покажат.

Беееее.....Беееееее......

Ами,да.Логични оправдателни присъди.То затова когато попитали македонците защо искат да правят министерство на корабоплаването,като нямат море и кораби,те риторично попитали.Ами тогава защо в България имат министерство на правосъдието...ха,ха,ха!!!VENSEREMOS!!!

правилно е да се каже -съдът узакони кражбата на батко и братко

В България такава корупция няма -.. по ниските етажи.

На кой идиот са му необходими изследванията за нагласата за ремонта на пътищата? На кого не му е ясно че българинът не е доволен от закърпените дупки по асфалта, които гълтат ли гълтат данъците и трошат колите? Пък на всичкото отгоре и оправдан. Е как да не се червиш на запад като кажеш, че си българин? Щом съдиите са ни толкова калпави иди разправяй, че ти си от добрите българи.

като говорим за 38 милиона, нека да сме наясно, че това са точно 38 милиона - не 38 лв. или 3080 лв. или не и 380 хиляди лв. Това драги избиратели са доста много пари. Колкото и да си дал около себе си, все на правилни хора си ги раздал. След като Вие не сте сред хората получили комисионни, значи, че така е трябвало да бъде. Или както са казвали римските сенаторите, питайки ги дали да строят жилища за бедните - отговора е бил - ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ ! Нима светът се е променил ?

Си гепил 10 милиона, раздал си/платил си на когото трябва 8 милиона как няма да те оправдаят. Ми те и краката ще ти измият преди лягане.

След поредица подобни случаи, когато някой КРЕТЕН ми цитира фразата: "Не питай държавата какво прави за теб ...." ми идва да му разбия кухата кратуна! ТОВА ПРАВИ ДЪРЖАВАТА ЗА МЕН! Данъци ли!

Само за така формулираната глупост за която са дадени тези пари, трябва да лежи, а не толкова за сумата и на кой я е дал!!! "Изследване на обществените нагласи към водената от фонда политика за ремонти на пътищата"?!? Смешно ли е, тъжно ли е, в някаква матрица ли живеем за какви глупости се харчат пари?????

а бе тоя чий батко е, че не се сещам ?

вече не искам, омръзна ми

До участниците във форума : Пичове ако Ви падне КРАДЕТЕ, ама толкова, че да има и за съдиите и за "другите", за присъда - несе притеснявайте, ще минете "метър" и след това харчете парите си на воля и с удоволствие !! По-горният пример е показателен !

Не съм съгласна! Ще се побъркаме всички ако започнем да се крадем нон стоп. Освен това проблема е, че ти става навик. Веднъж, дваж и после даже не се замисляш, започваш да казваш на черното бяло. Не крадете, земните съдии даже да си затворят очите, небесните няма.

Щом и за това е невинен, според ЗАКОНА в България, да ви се.а на държавата!

И АЗ.

и НЕВИННА! Защо тормозиха женицата

В обвинителния акт са спестени няколко нули :))))) Вероятно точно с толкова са се облажили магистралките . Нали си знаеш , батко , гепеното няма да можеш да си изхарчиш . Нито ти , нито жреците на Темида. Ледът се пука под краката ви , продажни плужеци ! Бъдещето ви ще е по- ужасно от най-голямите ви кошмари ! Бог пази България ;)

аз си мислех, че тоя няма скоро да излиза - а той не бил и влизал даже

Абе и аз си мислех за цеко ухото, да ама не.

У нас правосъдието винаги забатачва делата на големите престъпници .., отлагайки ги да мене срока на давност, и..после ги "осъдят по съвест...",т.е. ОПРАВДАВАТ...!?На това му викат -Кривосъдие...-язък за големите заплати ,които им дава Народа на тия безморални и алчни чиновничета,за да спасява и оправдават Изедниците му..!?

Това е позор за съда!

Това е ПОЗОР за всички български граждани !

Защо ревете,нали си избрахте герб да ви оправи живота,ревете на тях ,а не в нета

до Батко-ако не беше Герб,а БСП или която и друга партия,този щеше да бъде осъден?няма съд,а пък и законите така са създадени,че най-големите крадци и убийци да са на свобода

Мисля, че е редно прокурорите и дознателите, които повдигат и поддържат обвиненията да носят пълна имуществена отговорност или за своя сметка или за сметка на ведомството да сключват договор за гражданска отговорност за вредите, които причиняват с обвиненията си, а не държавата да им плаща масрафа.

пред кого, гумата? пред народа, над който се надсмиват, защото е представляван от нас? - безправните? аз казвам - и ни е не ви спазваме законите, точно, както и вие! това е!

изхвърлете България от тоя Евросъюз, само позориме хората пред света

Тези съдии толко пари взеха, че почвам да се чудя как не са ги отразили от ФОРБС.

Браво на "неподкупният" български съд"!За сетен път показа,че както и да го реформират ,силата на парите стои над всичко!

съдът е оправдал известното лице, поради липса на доказателства.когато е подписвал договорите с точно тези фирми,той не е знаел, че са на братятата му.или не е знаел, че тези хора са му братя.мислел е, че е само съвпадение на имената...шегата настрана, но който ги познава малко по - отблизо, знае много добре, че по времето когато баткото беше на този пост, братята станаха безумно богати, а като го махнаха, пак са си богати, но бизнеса им с пътищата малко поумря.

Този боклук яко си плаща. И да го разстрелят без да го съдят няма да сбъркат.

В България всеки е виновен до докаване на противното...от съда.Как иначе ще има парички за къщи,коли,почивчици?Как иначе ще се надуваме пред съседите и в училището на детето,че сме богоизбрани?И махнете от закона тези морални качества при избора на недосегаемите,че звучи нелепо и жалко.

И не забравяй,че членуват в една и съща масонска ложа!

ако някой си мисли, че ще разяри народа с такава поредна новина - то той се лъже. за 100.000 = €50.000 в ес и ек не ти казват и "добър ден". съдът може да се самооправдае, защото за много по-големи суми в европа се казва едно "евалла" и толкоз. ами какво ни остава, освен да кажем : евалла. и толкоз. ама после ни призовавайте да ви спазваме законите!

За 100х.лева-9години дело... А за ония с милионите и милиардите сигурно ще трябва да чакаме втория "Голям Взрив"! Дейва и т...ака ви и непоръбен

Дайте ми 38 милиона и пробвайте да ме осъдите в БГ!!!Кви са тия 100 000 лева бе-джобните ми:)))Като народа спи и търпи-така ще бъде винаги нали!

Много уместен коментар

Браво, Батко, браво Братко! По-големи от нашите в Партията - няма! Съда ви е до колене, а справедливостта до глезените! Газете наред на изборите - вие сте хората!

аз вярвам в българската съдебна система и дори да разчекна невръстните деца на съдията по делото тя блакосклонно ще ме оправдаи с невинна забележка понеже съм с чисто червено минало

От такива публикации хората се развеждат.

Когато пишат някъде, че еди кой си щял да вложи еди колко си пари, за да подпомогне някой футболен отбор и хората "подскачат" с думите - е, как сега това ще се случи? Препоръка - не четете глупости!

Така е! Крадецът - никога, не осъжда колега!

Каква чиста перла има да видите

ти що не споменаваш Цветанов, Борисов, Яне, и т.н? Да не гласуваш за ГРОБ?

Висок морал.

има слаби отбори ще има и тъпи разбори.Тоя ако е по-умен от Правосъдието-печели.Къде е ребуса?Другото е бля,бля и опит да не кажеш нищо.

Ако е по-богат

Издишаме, издишаме...

поредното потвърждение на всеизвестния факт - щом те оправдават, значи има престъпление - това са фактите за последните 20 години - софиянски, цветанов, батко, убийците по пътя......ако те осъдят, значи просто си сгрешил.

Великите български интернет патриоти, защитаващи земята на дедите си с оръжие от нашествениците, биват ограбвани като последните идиоти от хора с лукаво изражение на лицето. Ба*ти жалката ракиена история. Нищо не може да направите, щото сте същите крадливи Ганьовци навсякъде.

като че не е новина. Знаеше се.

Kak ne vi e sram be!

пуснете му един и краи!

Следва оправдателна "присъда" и за кардиналчето Христо Бисеров, по давност братя Галеви също ще видим скоро в светските хроники, за аферата КТБ ни дума(все едно никога не е имало този грабеж на 4 милиарда), Евелин Банев-Брендо вече си харчи милионите на Малдивите, от инфраструктурните обекти се краде като за последно...! А светиня МУ, Тиквоний открива църкви и се кръсти в Божиите храмове, а "началника" МУ отгоре мълчи благосклонно...

В България за определени хора правосъдна система липсва. Може да убиеш човек, да обереш държавата, но някак ще си невинен. Докато това не се промени или за големи престъпления се дават по 2-3 години условно само може да си мечтаем някога да заприличаме на нещо повече от бананова република.

Коментари - Съдът оправда Веселин Георгиев и по делото ”Батко-2” | Днес.dir.bg

Съдът оправда Веселин Георгиев и по делото ”Батко-2”

Софийският градски съд оправда бившия шеф на пътния фонд Веселин Георгиев-Батко и по второто дело срещу него – за длъжностно присвояване на около 100 000 лева.

Обратно в новината

Коментари - Съдът оправда Веселин Георгиев и по делото ”Батко-2” | Днес.dir.bg

Коментари

Някой да са осъдили, срамота всички ги оправдават, та Батко и Братко, та Бисеров, та Доганчо, та Костовчо, та бившия военен министър който го хванаха в момент на подкуп, та кой ли не. За какво ни е правосъдната система след като само си играят на съд и оправдания, а са с такъва скъпа издръжка на гърба на данъкоплатците.

само така мачкаите ,крадете,убиваите и изнасилваите раята те друго не заслужават ....народ които гласува доверие на ахмет доган и утрепки като бареков и бялата златка не заслужава друго

Батко и братко са доволни от вуйчо. И ще го покажат.

Беееее.....Беееееее......

Ами,да.Логични оправдателни присъди.То затова когато попитали македонците защо искат да правят министерство на корабоплаването,като нямат море и кораби,те риторично попитали.Ами тогава защо в България имат министерство на правосъдието...ха,ха,ха!!!VENSEREMOS!!!

правилно е да се каже -съдът узакони кражбата на батко и братко

В България такава корупция няма -.. по ниските етажи.

На кой идиот са му необходими изследванията за нагласата за ремонта на пътищата? На кого не му е ясно че българинът не е доволен от закърпените дупки по асфалта, които гълтат ли гълтат данъците и трошат колите? Пък на всичкото отгоре и оправдан. Е как да не се червиш на запад като кажеш, че си българин? Щом съдиите са ни толкова калпави иди разправяй, че ти си от добрите българи.

като говорим за 38 милиона, нека да сме наясно, че това са точно 38 милиона - не 38 лв. или 3080 лв. или не и 380 хиляди лв. Това драги избиратели са доста много пари. Колкото и да си дал около себе си, все на правилни хора си ги раздал. След като Вие не сте сред хората получили комисионни, значи, че така е трябвало да бъде. Или както са казвали римските сенаторите, питайки ги дали да строят жилища за бедните - отговора е бил - ДА ГО ДУХАТ БЕДНИТЕ ! Нима светът се е променил ?

Си гепил 10 милиона, раздал си/платил си на когото трябва 8 милиона как няма да те оправдаят. Ми те и краката ще ти измият преди лягане.

След поредица подобни случаи, когато някой КРЕТЕН ми цитира фразата: "Не питай държавата какво прави за теб ...." ми идва да му разбия кухата кратуна! ТОВА ПРАВИ ДЪРЖАВАТА ЗА МЕН! Данъци ли!

Само за така формулираната глупост за която са дадени тези пари, трябва да лежи, а не толкова за сумата и на кой я е дал!!! "Изследване на обществените нагласи към водената от фонда политика за ремонти на пътищата"?!? Смешно ли е, тъжно ли е, в някаква матрица ли живеем за какви глупости се харчат пари?????

а бе тоя чий батко е, че не се сещам ?

вече не искам, омръзна ми

До участниците във форума : Пичове ако Ви падне КРАДЕТЕ, ама толкова, че да има и за съдиите и за "другите", за присъда - несе притеснявайте, ще минете "метър" и след това харчете парите си на воля и с удоволствие !! По-горният пример е показателен !

Не съм съгласна! Ще се побъркаме всички ако започнем да се крадем нон стоп. Освен това проблема е, че ти става навик. Веднъж, дваж и после даже не се замисляш, започваш да казваш на черното бяло. Не крадете, земните съдии даже да си затворят очите, небесните няма.

Щом и за това е невинен, според ЗАКОНА в България, да ви се.а на държавата!

И АЗ.

и НЕВИННА! Защо тормозиха женицата

В обвинителния акт са спестени няколко нули :))))) Вероятно точно с толкова са се облажили магистралките . Нали си знаеш , батко , гепеното няма да можеш да си изхарчиш . Нито ти , нито жреците на Темида. Ледът се пука под краката ви , продажни плужеци ! Бъдещето ви ще е по- ужасно от най-голямите ви кошмари ! Бог пази България ;)

аз си мислех, че тоя няма скоро да излиза - а той не бил и влизал даже

Абе и аз си мислех за цеко ухото, да ама не.

У нас правосъдието винаги забатачва делата на големите престъпници .., отлагайки ги да мене срока на давност, и..после ги "осъдят по съвест...",т.е. ОПРАВДАВАТ...!?На това му викат -Кривосъдие...-язък за големите заплати ,които им дава Народа на тия безморални и алчни чиновничета,за да спасява и оправдават Изедниците му..!?

Това е позор за съда!

Това е ПОЗОР за всички български граждани !

Защо ревете,нали си избрахте герб да ви оправи живота,ревете на тях ,а не в нета

до Батко-ако не беше Герб,а БСП или която и друга партия,този щеше да бъде осъден?няма съд,а пък и законите така са създадени,че най-големите крадци и убийци да са на свобода

Мисля, че е редно прокурорите и дознателите, които повдигат и поддържат обвиненията да носят пълна имуществена отговорност или за своя сметка или за сметка на ведомството да сключват договор за гражданска отговорност за вредите, които причиняват с обвиненията си, а не държавата да им плаща масрафа.

пред кого, гумата? пред народа, над който се надсмиват, защото е представляван от нас? - безправните? аз казвам - и ни е не ви спазваме законите, точно, както и вие! това е!

изхвърлете България от тоя Евросъюз, само позориме хората пред света

Тези съдии толко пари взеха, че почвам да се чудя как не са ги отразили от ФОРБС.

Браво на "неподкупният" български съд"!За сетен път показа,че както и да го реформират ,силата на парите стои над всичко!

съдът е оправдал известното лице, поради липса на доказателства.когато е подписвал договорите с точно тези фирми,той не е знаел, че са на братятата му.или не е знаел, че тези хора са му братя.мислел е, че е само съвпадение на имената...шегата настрана, но който ги познава малко по - отблизо, знае много добре, че по времето когато баткото беше на този пост, братята станаха безумно богати, а като го махнаха, пак са си богати, но бизнеса им с пътищата малко поумря.

Този боклук яко си плаща. И да го разстрелят без да го съдят няма да сбъркат.

В България всеки е виновен до докаване на противното...от съда.Как иначе ще има парички за къщи,коли,почивчици?Как иначе ще се надуваме пред съседите и в училището на детето,че сме богоизбрани?И махнете от закона тези морални качества при избора на недосегаемите,че звучи нелепо и жалко.

И не забравяй,че членуват в една и съща масонска ложа!

ако някой си мисли, че ще разяри народа с такава поредна новина - то той се лъже. за 100.000 = €50.000 в ес и ек не ти казват и "добър ден". съдът може да се самооправдае, защото за много по-големи суми в европа се казва едно "евалла" и толкоз. ами какво ни остава, освен да кажем : евалла. и толкоз. ама после ни призовавайте да ви спазваме законите!

За 100х.лева-9години дело... А за ония с милионите и милиардите сигурно ще трябва да чакаме втория "Голям Взрив"! Дейва и т...ака ви и непоръбен

Дайте ми 38 милиона и пробвайте да ме осъдите в БГ!!!Кви са тия 100 000 лева бе-джобните ми:)))Като народа спи и търпи-така ще бъде винаги нали!

Много уместен коментар

Браво, Батко, браво Братко! По-големи от нашите в Партията - няма! Съда ви е до колене, а справедливостта до глезените! Газете наред на изборите - вие сте хората!

аз вярвам в българската съдебна система и дори да разчекна невръстните деца на съдията по делото тя блакосклонно ще ме оправдаи с невинна забележка понеже съм с чисто червено минало

От такива публикации хората се развеждат.

Когато пишат някъде, че еди кой си щял да вложи еди колко си пари, за да подпомогне някой футболен отбор и хората "подскачат" с думите - е, как сега това ще се случи? Препоръка - не четете глупости!

Така е! Крадецът - никога, не осъжда колега!

Каква чиста перла има да видите

ти що не споменаваш Цветанов, Борисов, Яне, и т.н? Да не гласуваш за ГРОБ?

Висок морал.

има слаби отбори ще има и тъпи разбори.Тоя ако е по-умен от Правосъдието-печели.Къде е ребуса?Другото е бля,бля и опит да не кажеш нищо.

Ако е по-богат

Издишаме, издишаме...

поредното потвърждение на всеизвестния факт - щом те оправдават, значи има престъпление - това са фактите за последните 20 години - софиянски, цветанов, батко, убийците по пътя......ако те осъдят, значи просто си сгрешил.

Великите български интернет патриоти, защитаващи земята на дедите си с оръжие от нашествениците, биват ограбвани като последните идиоти от хора с лукаво изражение на лицето. Ба*ти жалката ракиена история. Нищо не може да направите, щото сте същите крадливи Ганьовци навсякъде.

като че не е новина. Знаеше се.

Kak ne vi e sram be!

пуснете му един и краи!

Следва оправдателна "присъда" и за кардиналчето Христо Бисеров, по давност братя Галеви също ще видим скоро в светските хроники, за аферата КТБ ни дума(все едно никога не е имало този грабеж на 4 милиарда), Евелин Банев-Брендо вече си харчи милионите на Малдивите, от инфраструктурните обекти се краде като за последно...! А светиня МУ, Тиквоний открива църкви и се кръсти в Божиите храмове, а "началника" МУ отгоре мълчи благосклонно...

В България за определени хора правосъдна система липсва. Може да убиеш човек, да обереш държавата, но някак ще си невинен. Докато това не се промени или за големи престъпления се дават по 2-3 години условно само може да си мечтаем някога да заприличаме на нещо повече от бананова република.