Разкриха 2,5 млн. лв. ДДС щети от горива

Съвместни екипи от полицаи, данъчни и митничари предприеха масирана проверка на вноса на горива от Гърция. До момента са установени щети от неплатен ДДС и акциз са на обща стойност 2 457 000 лева, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Разкриха 2,5 млн. лв. ДДС щети от горива | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

всеки който е в бранша знае имената на поне 5 фирми... знае се кои бяха съдружбиците в най - големия вносител, знае се кой внасяше през фирми бушони и ходеше като на ревю,знае се кой издумкваше всичко на рулетката в рила и т.н. имената на фирмите са известни за хората от бранша....просто тези хора си плтиха сериозни суми и продължиха да си работят спъсъка със фирмите които внасят го има на: http://www.staterese всеки вносител и производител е длъжен да отделя военновремен запас никой от по малките не го прави

найвници ,просто ще се смени потока на парите ,та ББ има давръща кредити

ами във Варна колко не внасят обаче всички спят затова се краде .

в-к Кап*л, 1999г, от 24 април: България изненадващо въведе ембарго върху износа на горива за Съюзна република Югославия с решение на кабинета от четвъртък. Докато държавите от Европейския съюз все още умуваха дали да наложат тази санкция, Министерският съвет прие постановление за режима за износ, директен транзит и реекспорт на опасни вещества, предназначени за използване в съседни на Република България страни, на територията на които се провеждат военни действия. Миналия вторник Франция обяви инициативата си да бъде наложено петролно ембарго върху Югославия, защото горивото се използвало само за военни машини. Инициативата беше обсъдена в четвъртък от страните на Европейския съюз в Брюксел, които постигнаха принципно споразумение за налагане на санкциите. Решението обаче трябва да бъде одобрено от външните министри на ЕС на 26 април в Люксембург и едва тогава ще влезе в сила.

Днес прочетох,че премиера се е срешнал с директора на НАП и го е похвалил за събираемостта на ДДС и му дава карт бланш да работи спокоийно. Два часа по късно се разбира ,че до момента не е внесено в бюджета ДДС за над 2 000 000лв.Това явно си противоречи с представеното пред премиера. За невярна информация представена пред правителството някой трябва да си подаде оставката.Като смотан гражданин на България предлагам от НАП да съобщят общият размер на: декларираното за внасяне ДДС и действително внесеното; действителният размер на допълнително ръзкритото ДДС при ревизии и внесеното. Да се оповести размера на отменените по административен и съдебен ред ревизионни актове и на кои фирми са.Колко от отменените актове са върнати за нова ревизия и колко напълно са отменени с решение за възстановяване и на кой фирми.

Много хубаво е това, но искаме осъдени, осъдени....

Впрочем, да добавя! По времето на Костов - мутрите се бяха изпокрили в мечи гъз и не смееха да надигнат глава, камо ли пък да нарушават ембарго!

Я как можело.......Но нека да започнат проверките още от времето на ембаргото, тогава беше началото на голямото лапане..Б.Б каза, че пред закона всички са равни.А сега да видим Костов дали ще е проверяван за онзи период. Тази проверка ще е доказателство, че сме поели по нов път и, че не сме сгрешили с избора си! Успех пожелавам на Герб! Нека завинаги затворят устата на плюещите и докажат, че не е само буря в чаша вода!

като хванете някое докторче с 50 лв. рушвет веднага го изтипосвате по TV; като пипнете циганин, откраднал кокошка, ни го показвате как го водят в съда! А биг босовете в съда са с качулки! Тези фирми с горивата - едни фирми! Имена нямат ли си? Кои са им бензиностанциите с калесано гориво? Кажете ги! Като се крият имената им не е ли това начина да им се даде време да оферират?

Е, закрийте я Солунската митница! Тя зя какво е всъщност? Заради бай Ганьо ли??!! Само да рекетира честните граждани! Ами нека прокуратурата и ДАНС започнат веднага наказателни производства срещу съответните виновни длъжностни лица на митницата и ги арестуват! Какво има да се умува. Докато желязото е горещо, пълнете каушите с продажни чиновници!

Е-е-е, имайте срам! Никой не е забравил кой въртеше далаверата по време на ембаргото... За любимия ви Костов беше твърде, твърде рано! Обършете червените си задници и не говорете за сини очила. Другото твърдение - че мутрите се били появили по времето на Костов също е меко казано - феноменална лъжа! Още преди 10-ти ноември комунистите пуснаха мутрите да правят обири по околовръстното! А после при Луканов, те направо процъфтяваха. Докато ние скачахме по сините митинги да сваляме член Първи от конституцията, те вече караулеха на околовръстното и не пускаха производителите да продават картофите си на пазара. Вече всичко беше в техни ръце... Много сте зле, но някои все още помним! нЯМА КАК ДА ПРЕМЯТАТЕ народа, като с успешното управление на Станишев. Помним и виждаме насраните ви червени задници... Спете спокойно!

абре Караулкин свали си сините очилца и погледни на нещата реално - мутрите превзеха държавата по времете на любимия ти костоф , а по виденово време други далавери ставаха. Няма празно при никое правителство и при това ще е така ама трябва време да се преориентират фирмите кои са правилните хора дето трябва да им се плаща с едни куфарчета , прочули се от костово време.

а откровенните лъжи типично по комунистически се наричат Костовизми. Капит Брой 16, 24 април 1999, 00:00 http://www. от кога е ембаргото казваш?

Отсъствието на памет се нарича амнезия. Твоето обаче е злопаметност, с други думи, манипулация за хора с амнезия. Контрабандата със Сърбия по време на ембаргото въртяха мутрите, толерирани от министрите на Виденовото правителство, така че по-полека с лъжите!

Добър ден. От тези същите бази седесарските фирми въртяха контрабандата сьс Сърбия по време на ембаргото.

Направо разстрел! И след това съответно - червей, а колите ще си ги караме с пропаднал бутан, докато разстрелят и тия дето отделят газове.

значи запечатахме ракиджииските казани и пратихме бирниците по селата, а не контролираме златната крава- бензинаджийте. Ми, че сложи една система за контрол с фискална памет на цистерните + директно видеонаблюдение с запис към местния клон на данъчните и ще видите как лесно всички дупки в бюджета ще се запълнят.