Коментари - Нели Нешева се разкая публично - дарява бонуса си | Днес.dir.bg

Нели Нешева се разкая публично - дарява бонуса си

Реших да даря бонуса си на благотворителна организация, ще приемат моето дарение в понеделник, съобщи шефката на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) Нели Нешева. В същото време обаче, премиерът Бойко Борисов заяви, че като председател на ГЕРБ е помолил Парламентарната група да поиска оставката й.

Обратно в новината

Коментари - Нели Нешева се разкая публично - дарява бонуса си | Днес.dir.bg

Коментари

Жалка, алчна гнида! Куротрошачка....

По нахално ,нагло и лицемерно същество от тази не съм чувала. Бог да я накаже.

Всеки път,когато ГЕРБ са Изобличени в Грабеж, Национално Предателство, Провал..... започват извинения и Дарения на Държавни пари ,за засегнатите от ГЕРБ ! В повечето случаи,обаче, Грабежите,Провалите ... продажба на национални интереси си минават ,тихо,нечуто и неразбрано от Ограбените-Народа!! Пълнят фризера с АКТА,Шистовия газ,Нели Нешева..... и незабелязано ги раззмразяват ! Ще запомним ГЕРБ ,с най-унищожителното управление , в последните 90-100 години !

ФОРУМИТЕ ЩЕШЕ ДА ДАРИ БОНУСА СИ АМА ДРУГ ПЪТ!? МРЪСНИЦА АЛЧНА!!! БЕЗОБРАЗИЕ!

Ето братя българи къде отиват вашите вноски за здравно осигуряване. А като ви се наложи /не дай боже/ да ползвате здравна помощ ще си плащаме, за да може такива мазни пихтии да рехабилитират по Малдивите.

Тази е направо за затвора .Ако беше в някоя саседна на нам държава щяха да я растрелят публично за ноазидание .

Г-ЖО НЕШЕВА, ЗАЩО МИСЛИТЕ, ЧЕ САМО ВИЕ СТЕ РАБОТИЛА СЪВЕСТНО? ЗАЩО НИКОЙ ДО СЕГА НИКЪДЕ НЕ СПОМЕНАВА КАКВА "ВЕЛИКА" СПЕЦИАЛИСТКА СТЕ, А САМА СЕ САМОИЗТЪКВАТЕ? ТОВА Е ПРИСЪЩО НА ПРОСТИТЕ ХОРА.

Една крадла по-малко!!! Ако може България да се отърве от крадците тогава има бъдеще!!!

Тая крава ще взима бонус и ще каже ,че има печалба ако е във фирма на свободния пазар,която е изкарала някакви пари,платила е задълженията си-наем,консумативи,заплати и осигуровки и остатъка ще е печалба.Толкова е просто.А тя ръководи тази измислена каса,в която хората са ЗАДЪЛЖЕНИ да внасят здравни вноски без някой да ги пита дали искат или не.И второ тази каса не е покрила толкова належащи здравни нужди,за да и остават печалби.Тези пари влизат в касата,за да се разпределят по съответните направления,а не да се събират и да се раздават големи бонуси.Хората внасят задължително пари за здраве,а не за кефа на чиновници,които до колкото знам повечето нямат ден трудов стаж като ЛЕКАРИ!!

Извинението не се приема!Парите да се върнат откъдето са взети с лихвата.Ревизия на касата ,уволнение на управителния съвет и съд.

Напулно те подкрепям, даже даже трябва да се намали стажа и от бъдещите пенсионни документи.Така трябва да се процедира със всеки "лоялен " държавен служител. И няма как да настъпи промяна

как да се уверя,че НЗОК няма пари за болните, а има за бонуси и определено считам че от НЗОК няма нужда, един отдел от 2-3 души в министерства на здравеопазване ще свърши добра работа - спомнете си как стартираха здравните ни каси- 6 месеца ние внасяхме пари доброзорно, с тези пари се направиха офиси-палати, купиха се леки автомобили, а за болине никой не помисли, тези измислени бонуси са си наши пари и следва да се върнат с лихвите на данъкоплатците....

Утре от 08,00 часа пред НДК ще бъде изложено чучело-макет на Нешева, върху което чучело тълпата може да удоволетвори отношението си към нея. С това шоуто ще приключи.

За пациетите и пенсионерите е ясно, това ше е чучелото на Нели Нешева. А "кукла" надуваема, на Симеон Дянков няма ли да има за мъжете и на Бойко Борисов за жените за удовлетворяването на псувни и крамоли?

Тая да се разкайва-не и вярвам.

Поне хляб да имаше. Не че не заслужава, но това шоу вече го знаем. Валю Топлото, Масларова и т. н. Все без резултат. Ами ТОПЛОФИКАЦИЯ? Какво значи "ГЕРБ предлага...". Искам име на човека, който предлага, защото това е чиста проба корупция. Изнудване чрез власт. А решението е много просто: ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ОТОПЛЕНИЕТО. Тогава ще влезат в сила пазарните закони и всичко ще дойде на мястото си. От това обаче управляващите бягат като дявол от тамян защото кражбите чрез власт ще секнат. А самото предложение за дистанцинно ... нищо няма да реши освен да облагодетелства определени фирми.

...И на следващите избори Боко с КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО! Как ли ще пищите тогава???

с кокошките Нешева, Федосова, Цачева, Курнлия, Татяна, Мая, Емел... Лай на кучетата по площадите срещу Луната "Шеврон" и "АСТА", квичене на свините в залата /"Арена"/ зафалшификациите /в зала "Универсиада"/.

ВЪВ ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА НИЩО НЕ СТАВА СМЪРДИ ОТВСЯКЪДЕ НА МАФИЯ КОРУПЦИЯ ИЗМАМИ И КАКВО ЛИ НЕ

Целта на занятието, "ДА СМЪРДИ НА УМРЯЛО!", е постигната. След погребването на "столетницата, в мавзолея-бузлуджанската летяща чиния, следва да се погребе и държавата й или да се изгори като мумията от площад "9 септември", София (Батенберг, сега). Толкова просто и логично.

А какво става с парите на нейните заместници??И ТЕ СА ВЗЕЛИ ПО 7000-9000ЛВ.

Питам се тая Нешева ако си направи кабинет и си наеме служители дали ще е така дашна и така високо ще оценява труда на служителите си???

ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА.Срам нямат.

С такива прокълнати пари дарение не се прави. Да ги върне в държавния бюджет от където ги е получила неправомерно.

Цялата българска администрация от главата до петите е такава- назначена на стария принцип наследен от тоталитарната държава- политическата щуробаджанащина. Сега е времето на интересчиите от ГЕРБ- там са влезли най големите отрепки интерисчии с цел да използват всяка облага на властта. Оставките Борисов трябва да започне от Дянков- той позволи да се раздават бонусите ,той държи хазната, коли и беси. И да завърши със себе си, като тартор на този корумпиран до зъби политически бардак. А другия бардак на СДС само разрови кочината с бонусите от яд ,че не достигната до тях.

Не стига Бойко Борисов с тъпизмите си, ами и "вашата" тъпа "ideyazabulgaria" да се изявява за "шот то натинг". Спрете се! Ние туземците, ША СЪ УПРАИМ И БЕЗ ВАШИТЕ ОСОБЕНО ЦЕННИ ДЕМОНОКРАТИЧНИ УКАЗАНИЯ И ГРЕШНИ ИЗВОДИ.

А какви са твоите особено "ЦЕННИ ДЕМОНОКРАТИЧНИ УКАЗАНИЯ" ? Що не ги чуваме, а вместо това само лая на уличен пес?

А трябва да е в полза на обществото! Все пак заплатата и идва от данъкоплатците.

В сливенският затвор за 5 години и глоба от 50 000. Без право да практикува професията. Тогава ще започне да мисли, като нормален човек. Те хората умират заради липса на няколко стотин лева а тя търси лична облага. ЖАЛКА РАБОТА

Докато не пребием някой такъв нещастник с камъни, няма да се оправим! Забравиха, как се бяха посрали, като горя парламента!

Абсурдистан!Тая крава ще взима бонус и ще каже ,че има печалба ако е във фирма на свободния пазар,която е изкарала някакви пари,платила е задълженията си-наем,консумативи,заплати и осигуровки и остатъка ще е печалба.Толкова е просто.А тя ръководи тази измислена каса,в която хората са ЗАДЪЛЖЕНИ да внасят здравни вноски без някой да ги пита дали искат или не.И второ тази каса не е покрила толкова належащи здравни нужди,за да и остават печалби.Тези пари влизат в касата,за да се разпределят по съответните направления,а не да се събират и да се раздават големи бонуси.Хората внасят задължително пари за здраве,а не за кефа на чиновници,които до колкото знам повечето нямат ден трудов стаж като ЛЕКАРИ!!

Адски си прав човече,но за жалост всички държавни служители се самозабравиха...Може би сме по-зле и от гърците но едва ли ще го узнаем някога!!!!

Разбирам да дари на баба си футболните гащи на централния защитник на футболния гранд "Бистрица ". Иначе си прави майтап на голо дупе с феновете на "Зравна каса".

Гяуров даде тон. Ха сега всички.

Добре, тази свинкя падна. А какво става със скандала от миналата седмица - бонусите на Виолета Николова от Агенцията по вписванията? Май се надяват, че като махнат една и хората позабравят, на останалите ще им се размине. За Николова се разбра, че се е наградила с 11 000 лв. за септември и октомври 2011, но тук-там се чу, че откакто е на поста (октомври 2011 г.) си е раздала около 70 хлики като бонуси. Прегледах пак същите статии и тази информация вече е изтрита. Да им направят проверки по министерства и агенции, и който е взел бонус над средната заплата за бранша - довиждане и съд!

Подкрепям предложението.Нямам нищо против държавните служители да вземат ДМС, но по ясни критерии които те не могат да фалшифицират и са в полза на хората. Например за МЗ и ЗОК да бъде прираста на населението/разликата между новородените и починалите/, за НАП, НОИ и Инспекцията по труда- растежа броя на реално заетите в икономиката- всеки работещ означава повече осигуровки,повече данъци, повече потребление и в крайна сметка реален ръст на БВП и т.н- т.е ще работят за общото благоПодобни критерии може да се измислят за всички сфери. Сегашната практика чиновниците да вземат като бонуси % от наложените глоби е самоубийствена за нацията.Чиновниците нямат никакъв интерес да работят за развитието на бизнеса, а го убиват и така работят и срещу себе си но не го осъзнават, а когато го осъзнаят ще бъде късно за всички.

това са бонуси раздадени за 2011 г , а още колко ли бонуси е вземала от както е шеф на здравнота каса???? С коиго си е купила жилище в Испания - това никога няма да бъде ясно

Е..СИ И БОНУСА АЗ БА4КАМ ЗИАЛА ГОДИНА И НЕ МОА ИЗКАРАМ ТЕЗИ ПАРИ :(

Като знаем как ограничават направленията и осигурените сме принудени да си плащаме по докторите - как може изобщо да съществува думата бонус? Щом на нас ни затягат колана - то те първо трябва да демонстрират, че и техният е стегнат до последната дупка. Вярно е че властта развращава.

правилно,нека си ходи! За каква се взе? 50 000 без работа само за месец,а тя с такъв голям бонус?

Незная за конкретният случай, но по принцип в много ведомства допълнителните бонуси са форма да се допълнят заплатите на служителите. Това го знаят всички и най-вероятно тези, които повдигнаха въпроса също взимат такива. Колкото и да се гневим, за съжаление, това е положението на много места. В топлофикация, каквото ни кажат - плащаме, в софийска вода, в енергото, за здравни осигуровки. Техните заплати сигурно също са подобаваши и са от нас, ама хайде да ги спрем...

шок и ужас

Уважаема г-жо Нешева, Явно не сте наясно,че "управлявате" НЗОК, а не частна банка.Никой уважаващ себе си банкер не би си позволил подобен тон.Вие за каква се мислите?! Какъв морал имате?"Извинявате се"," дарявате",-- голям смях. Защо не го направихте преди 1месец, а сега,когато лъсна голата истина.А propo, чии пари са Вашият "бонус"!Безпрецедентна наглост!--"Останалото е мълчание"

Акълът ми не го побира, как изобщо са я назначили тази. Напълно е права за едно обаче - за 400 лева заплата читав лекар няма никъде да се навие да работи. Защо тогава вместо бонуси не им регламентират по-високи заплати. А не всяка година да си делкат едни пари под масата. Колко още си изкарват от рушвети, то е друг въпрос. Най-важното обаче,е да си вършат работата, за която са назначени, а те не го правят! Не да си затварят очите пред нарушения, да толерират едни лекари за сметка на други, едни болници за сметка на други и т.н. Народа кучета го яли. Лекарите гледат пациента не като нуждаещ се, а като портфейл. Дори и добре платените доктори така са се увълчили и ламтят за още повече. Размотават пациента в държавната болница, докато не се сети да си плати. И са го измислили хитро - казват му, я ела да те видя по-хубаво в моя частен кабинет, че тука апаратурата не става и не мога да ти обърна внимание. Защо изобщо е допуснато лекарите да тъкат на два стана - на държавния и на частния?!? Да си направят избора и сметката - или в болницата, или в частния кабинет.

Това, което го говори ча лекар с 400 лв. заплата си е неини оправдателни измислици. Минималния осигурителен праг на специалист в дейност болници е 780, 00 лв.без медицинските сестри,рехабилитатор, акушерка, лаборант, а за тях минималния осигурителен праг е 540 лв. Така, че това, което тя приказва е не знам как да го нарека, по скоро некомпетентност.

А аз се принудих да се пенсионирам, за да се отърва от една служителка, записала се в Герб и такава като Нешева! Не ми е ясно- заради такива ли бонуси плащаме за скъпи лекарства? Днес като слушах здравния министър мисля, че и той е за оставка!

Сценарият в пълен ход. Пиарът за Бойко на върха! Не сме държава. Никой ли не се сеща, че той знае за тези бонуси във всички ведомства? Че тя е основател на ГЕРБ. Като се разсмърди и хоп - някой изяжда калая. Сега тихичко ще е преместят на още по-хубава работа.

За каква душа и сърце говориш бе, госпожо? Къде ти беше душата и сърцето, когато прибра паричките, които можеха да отидат за лечение на болните българи, които цял живот са работили, но без бонуси. Не ни трябва такъв "хуманен" шеф на здравната каса и тук Б. Борисов правилно е поискал оставката й.

Весии,Весии,нека видим кой я назначи тая,да си понесе отговорноста и той!

Затова все не стигат парите,затова бюджета е все празен,затова и народа живее с оскъдни средства. Питам се,останаха ли честни хора горе,от тия дето им гласуваме доверие,за да ни защитават? Май най-добре ГЕРМАНЦИТЕ да дойдат на помощ! И на власт!

Джеймс Уорлик нали е тук. Това е отговорът на едновремешният "износ на революция", днешният ВНОС" на демократична корупция в българското общество от лош мат'риял. Белата и бедата е там, че сме като циганите:"Вари го печи го, пак на циганин мирише.". БУЛГАР, БУЛГАР, аз съм бая ви Ганя!

Каква е ролята на НЗОК.Каква е тази система на здравно осигуряване,при която хем си осигурен,хем като отидеш на лекар си плащаш почти за всичко,а не дай си Боже за операция плащаш с хиляди, а ако нямаш пари си умираш.ДА СЕ ЗАКРИЕ НЗОК.Дянков знаеш ли колко пари ще събереш,ако закриете стотиците паразитни ведомства,дирекциики,агенции и какво ли още не,все администрация която се издържа/и то много добре/ с парите от нашите данъци.Иначе много добре ни убеждаваш как няма пари за пенсии и трябва да работим докато умрем на работните си места.

Браво, Бойко, сега карай наред по агенциите. Навсякъде е така с бонусите на шефовете! Ако ти не ги озаптиш, те ще ти сринат рейтинга.

Нали Бойко смени предишните шефове и сложи негови именно ,за да отиват хубавите заплати при негови хора.Спомнете си какво каза за Меглена Кунева-може и да си върши добре работата ,но толямата заплата на комисар трябва да отива при наш човек!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПО-НАГЛО СЪЩЕСТВО , С ТАКОВА САМОЧУСТВИЕ, С ТАКАВА ЗЛОБА И НЕНАВИСТ ,НЕ СЪМЕ ВИЖДАЛА.ОТ КАКВИ СРЕДСТВА Е ВЗЕМАЛА ТЕЗИ БОНУСИ,ОТ ПАРИТЕ НА ВСИЧКИ НАС ЕСТЕСТВЕНО !!!

Не бе те са на баща и просто бърка иси взема к'во толкова

наглата Нешева се извини, а върна ли парите, които не санейни а на тези които най-почтено си плащат вноските уж за доброто на държавата. Да напусне поста. Доказа, че не заслужава доверието на ББ. И да не каже министъра няма пари за здравеопазване след като за стимулиране има по 30000 лева. каква наглост и безочие. Никакво увеличаване на вноските. Увеличаването ще доведе до по-големи суми за стимулиране. Пладнешки грабеж от бедните, за сметка на Нели Нешевици. Има власт и я ползва да краде. Оставка!

Смущаващо е колко проветриви са държавните длъжности. Скимнало му на някоя разведка долна, пуска донос. Скимнало му на министър, иска оставка. Значи всичко е по гайдата на парламента. Това е порочното-здравната каса да се ръководи от парламента. Като в Северна Корея, Куба и някой останал като нашия диктаторски режим. На това трябва да се сложи край. НЗОК трябва да е независима институция. Какво нередно виждате в тези пари? Те са заслужен бонус. Спечелени са с къртовски труд. Де се е чуло и видяло за 600 лева - около 300 евра, някой да си мръдне пръста в ЕС. Вие малоумници ли сте, бедняци смотани?

1.Съдейки по речника, ти си излязъл от утайка на обществото. 2. За свършена работа се плаща заплата. 3. Само тази дама ли в България се изкърти от работа - та да се назначи доп. заплащане? А тези лекари , които работят в бърза помощ, например, и не получили нищо, те са къде в цялата история? Защо се облагодетелства само администрация? И то от директор нагоре?

Ох, ооох... Ще има с тъга да си спомняме байтошовото време. Имаше шепа партийци от ЦК на БКП, които ползваха повечно благини и някои други по места, но такова чудо не е било. Немислимо беше да се случи такъв грабеж от джоба на народа. Всичко беше държавно и се контролираше здраво. Като хванеха някого в кражба или злоупотреба икономическа полиция бързо-бързо го изпровождаха в "санаториум" да си почива. А това грабене вече двадесет години е чудо. Не ви ща капитализЪма!

защо преди това не ги дари ма...ти свинска да е...?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наглото държание,а след това извинения в ефир нямам думи.Тя имали представа,колко семейства биха могли да живеят с толкова пари,има ли представа каква безработица е в страната и колко са озверели хората от това,а тя си била дала бонус 15 бона,че то президента няма такава заплата.

А не го мисли президента! Рахат бъди!

Г-жа нешева изведнъж заговори за вътрешно убеждение, което си е равнозначно на морал. Но защо чак на 16 февруари стана "морална" ? След като това е вътрешното й убеждение, защо не е направила дарението още през януари, а чак сега се сети? Някак си ... неморално излиза...

Поздравления за премиера. Доказа, че мисли за държавата. Естествено, че нее квачка да е навсякъде и разни чиновници искат ежедневно да му се подлива вода и сваля авторитета. С изказванията си Нешева настрои обществеността. И наглото и държание на заплата ли да седи само. Амми ако иска да освободи мясото си и да види какво е без заплата безработен. Да и се вземе оставката и вън на борсата да види какво е дори без заплата. наглостта и няма граници. Поздравления за Бойко Борисов. България в трудни години винаги силен характер я е издърпал от пропасста. Идва ред и на комунистите които стискат незаконни милиарди левове ограбени от народа

Не ти ли изтръпна езика от толкова лизане в този пост? Нали Тиквата я назначи на този пост и това не е първия такъв случай. Получава се, че нашите хора си лапкат, а като ги надушат - местят ги на друга сладка длъжност!

Коментари - Нели Нешева се разкая публично - дарява бонуса си | Днес.dir.bg

Нели Нешева се разкая публично - дарява бонуса си

Реших да даря бонуса си на благотворителна организация, ще приемат моето дарение в понеделник, съобщи шефката на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК) Нели Нешева. В същото време обаче, премиерът Бойко Борисов заяви, че като председател на ГЕРБ е помолил Парламентарната група да поиска оставката й.

Обратно в новината

Коментари - Нели Нешева се разкая публично - дарява бонуса си | Днес.dir.bg

Коментари

Жалка, алчна гнида! Куротрошачка....

По нахално ,нагло и лицемерно същество от тази не съм чувала. Бог да я накаже.

Всеки път,когато ГЕРБ са Изобличени в Грабеж, Национално Предателство, Провал..... започват извинения и Дарения на Държавни пари ,за засегнатите от ГЕРБ ! В повечето случаи,обаче, Грабежите,Провалите ... продажба на национални интереси си минават ,тихо,нечуто и неразбрано от Ограбените-Народа!! Пълнят фризера с АКТА,Шистовия газ,Нели Нешева..... и незабелязано ги раззмразяват ! Ще запомним ГЕРБ ,с най-унищожителното управление , в последните 90-100 години !

ФОРУМИТЕ ЩЕШЕ ДА ДАРИ БОНУСА СИ АМА ДРУГ ПЪТ!? МРЪСНИЦА АЛЧНА!!! БЕЗОБРАЗИЕ!

Ето братя българи къде отиват вашите вноски за здравно осигуряване. А като ви се наложи /не дай боже/ да ползвате здравна помощ ще си плащаме, за да може такива мазни пихтии да рехабилитират по Малдивите.

Тази е направо за затвора .Ако беше в някоя саседна на нам държава щяха да я растрелят публично за ноазидание .

Г-ЖО НЕШЕВА, ЗАЩО МИСЛИТЕ, ЧЕ САМО ВИЕ СТЕ РАБОТИЛА СЪВЕСТНО? ЗАЩО НИКОЙ ДО СЕГА НИКЪДЕ НЕ СПОМЕНАВА КАКВА "ВЕЛИКА" СПЕЦИАЛИСТКА СТЕ, А САМА СЕ САМОИЗТЪКВАТЕ? ТОВА Е ПРИСЪЩО НА ПРОСТИТЕ ХОРА.

Една крадла по-малко!!! Ако може България да се отърве от крадците тогава има бъдеще!!!

Тая крава ще взима бонус и ще каже ,че има печалба ако е във фирма на свободния пазар,която е изкарала някакви пари,платила е задълженията си-наем,консумативи,заплати и осигуровки и остатъка ще е печалба.Толкова е просто.А тя ръководи тази измислена каса,в която хората са ЗАДЪЛЖЕНИ да внасят здравни вноски без някой да ги пита дали искат или не.И второ тази каса не е покрила толкова належащи здравни нужди,за да и остават печалби.Тези пари влизат в касата,за да се разпределят по съответните направления,а не да се събират и да се раздават големи бонуси.Хората внасят задължително пари за здраве,а не за кефа на чиновници,които до колкото знам повечето нямат ден трудов стаж като ЛЕКАРИ!!

Извинението не се приема!Парите да се върнат откъдето са взети с лихвата.Ревизия на касата ,уволнение на управителния съвет и съд.

Напулно те подкрепям, даже даже трябва да се намали стажа и от бъдещите пенсионни документи.Така трябва да се процедира със всеки "лоялен " държавен служител. И няма как да настъпи промяна

как да се уверя,че НЗОК няма пари за болните, а има за бонуси и определено считам че от НЗОК няма нужда, един отдел от 2-3 души в министерства на здравеопазване ще свърши добра работа - спомнете си как стартираха здравните ни каси- 6 месеца ние внасяхме пари доброзорно, с тези пари се направиха офиси-палати, купиха се леки автомобили, а за болине никой не помисли, тези измислени бонуси са си наши пари и следва да се върнат с лихвите на данъкоплатците....

Утре от 08,00 часа пред НДК ще бъде изложено чучело-макет на Нешева, върху което чучело тълпата може да удоволетвори отношението си към нея. С това шоуто ще приключи.

За пациетите и пенсионерите е ясно, това ше е чучелото на Нели Нешева. А "кукла" надуваема, на Симеон Дянков няма ли да има за мъжете и на Бойко Борисов за жените за удовлетворяването на псувни и крамоли?

Тая да се разкайва-не и вярвам.

Поне хляб да имаше. Не че не заслужава, но това шоу вече го знаем. Валю Топлото, Масларова и т. н. Все без резултат. Ами ТОПЛОФИКАЦИЯ? Какво значи "ГЕРБ предлага...". Искам име на човека, който предлага, защото това е чиста проба корупция. Изнудване чрез власт. А решението е много просто: ПРАВО НА ОТКАЗ ОТ ОТОПЛЕНИЕТО. Тогава ще влезат в сила пазарните закони и всичко ще дойде на мястото си. От това обаче управляващите бягат като дявол от тамян защото кражбите чрез власт ще секнат. А самото предложение за дистанцинно ... нищо няма да реши освен да облагодетелства определени фирми.

...И на следващите избори Боко с КОНСТИТУЦИОННО МНОЗИНСТВО! Как ли ще пищите тогава???

с кокошките Нешева, Федосова, Цачева, Курнлия, Татяна, Мая, Емел... Лай на кучетата по площадите срещу Луната "Шеврон" и "АСТА", квичене на свините в залата /"Арена"/ зафалшификациите /в зала "Универсиада"/.

ВЪВ ТАЗИ СКАПАНА ДЪРЖАВА НИЩО НЕ СТАВА СМЪРДИ ОТВСЯКЪДЕ НА МАФИЯ КОРУПЦИЯ ИЗМАМИ И КАКВО ЛИ НЕ

Целта на занятието, "ДА СМЪРДИ НА УМРЯЛО!", е постигната. След погребването на "столетницата, в мавзолея-бузлуджанската летяща чиния, следва да се погребе и държавата й или да се изгори като мумията от площад "9 септември", София (Батенберг, сега). Толкова просто и логично.

А какво става с парите на нейните заместници??И ТЕ СА ВЗЕЛИ ПО 7000-9000ЛВ.

Питам се тая Нешева ако си направи кабинет и си наеме служители дали ще е така дашна и така високо ще оценява труда на служителите си???

ПИР ПО ВРЕМЕ НА ЧУМА.Срам нямат.

С такива прокълнати пари дарение не се прави. Да ги върне в държавния бюджет от където ги е получила неправомерно.

Цялата българска администрация от главата до петите е такава- назначена на стария принцип наследен от тоталитарната държава- политическата щуробаджанащина. Сега е времето на интересчиите от ГЕРБ- там са влезли най големите отрепки интерисчии с цел да използват всяка облага на властта. Оставките Борисов трябва да започне от Дянков- той позволи да се раздават бонусите ,той държи хазната, коли и беси. И да завърши със себе си, като тартор на този корумпиран до зъби политически бардак. А другия бардак на СДС само разрови кочината с бонусите от яд ,че не достигната до тях.

Не стига Бойко Борисов с тъпизмите си, ами и "вашата" тъпа "ideyazabulgaria" да се изявява за "шот то натинг". Спрете се! Ние туземците, ША СЪ УПРАИМ И БЕЗ ВАШИТЕ ОСОБЕНО ЦЕННИ ДЕМОНОКРАТИЧНИ УКАЗАНИЯ И ГРЕШНИ ИЗВОДИ.

А какви са твоите особено "ЦЕННИ ДЕМОНОКРАТИЧНИ УКАЗАНИЯ" ? Що не ги чуваме, а вместо това само лая на уличен пес?

А трябва да е в полза на обществото! Все пак заплатата и идва от данъкоплатците.

В сливенският затвор за 5 години и глоба от 50 000. Без право да практикува професията. Тогава ще започне да мисли, като нормален човек. Те хората умират заради липса на няколко стотин лева а тя търси лична облага. ЖАЛКА РАБОТА

Докато не пребием някой такъв нещастник с камъни, няма да се оправим! Забравиха, как се бяха посрали, като горя парламента!

Абсурдистан!Тая крава ще взима бонус и ще каже ,че има печалба ако е във фирма на свободния пазар,която е изкарала някакви пари,платила е задълженията си-наем,консумативи,заплати и осигуровки и остатъка ще е печалба.Толкова е просто.А тя ръководи тази измислена каса,в която хората са ЗАДЪЛЖЕНИ да внасят здравни вноски без някой да ги пита дали искат или не.И второ тази каса не е покрила толкова належащи здравни нужди,за да и остават печалби.Тези пари влизат в касата,за да се разпределят по съответните направления,а не да се събират и да се раздават големи бонуси.Хората внасят задължително пари за здраве,а не за кефа на чиновници,които до колкото знам повечето нямат ден трудов стаж като ЛЕКАРИ!!

Адски си прав човече,но за жалост всички държавни служители се самозабравиха...Може би сме по-зле и от гърците но едва ли ще го узнаем някога!!!!

Разбирам да дари на баба си футболните гащи на централния защитник на футболния гранд "Бистрица ". Иначе си прави майтап на голо дупе с феновете на "Зравна каса".

Гяуров даде тон. Ха сега всички.

Добре, тази свинкя падна. А какво става със скандала от миналата седмица - бонусите на Виолета Николова от Агенцията по вписванията? Май се надяват, че като махнат една и хората позабравят, на останалите ще им се размине. За Николова се разбра, че се е наградила с 11 000 лв. за септември и октомври 2011, но тук-там се чу, че откакто е на поста (октомври 2011 г.) си е раздала около 70 хлики като бонуси. Прегледах пак същите статии и тази информация вече е изтрита. Да им направят проверки по министерства и агенции, и който е взел бонус над средната заплата за бранша - довиждане и съд!

Подкрепям предложението.Нямам нищо против държавните служители да вземат ДМС, но по ясни критерии които те не могат да фалшифицират и са в полза на хората. Например за МЗ и ЗОК да бъде прираста на населението/разликата между новородените и починалите/, за НАП, НОИ и Инспекцията по труда- растежа броя на реално заетите в икономиката- всеки работещ означава повече осигуровки,повече данъци, повече потребление и в крайна сметка реален ръст на БВП и т.н- т.е ще работят за общото благоПодобни критерии може да се измислят за всички сфери. Сегашната практика чиновниците да вземат като бонуси % от наложените глоби е самоубийствена за нацията.Чиновниците нямат никакъв интерес да работят за развитието на бизнеса, а го убиват и така работят и срещу себе си но не го осъзнават, а когато го осъзнаят ще бъде късно за всички.

това са бонуси раздадени за 2011 г , а още колко ли бонуси е вземала от както е шеф на здравнота каса???? С коиго си е купила жилище в Испания - това никога няма да бъде ясно

Е..СИ И БОНУСА АЗ БА4КАМ ЗИАЛА ГОДИНА И НЕ МОА ИЗКАРАМ ТЕЗИ ПАРИ :(

Като знаем как ограничават направленията и осигурените сме принудени да си плащаме по докторите - как може изобщо да съществува думата бонус? Щом на нас ни затягат колана - то те първо трябва да демонстрират, че и техният е стегнат до последната дупка. Вярно е че властта развращава.

правилно,нека си ходи! За каква се взе? 50 000 без работа само за месец,а тя с такъв голям бонус?

Незная за конкретният случай, но по принцип в много ведомства допълнителните бонуси са форма да се допълнят заплатите на служителите. Това го знаят всички и най-вероятно тези, които повдигнаха въпроса също взимат такива. Колкото и да се гневим, за съжаление, това е положението на много места. В топлофикация, каквото ни кажат - плащаме, в софийска вода, в енергото, за здравни осигуровки. Техните заплати сигурно също са подобаваши и са от нас, ама хайде да ги спрем...

шок и ужас

Уважаема г-жо Нешева, Явно не сте наясно,че "управлявате" НЗОК, а не частна банка.Никой уважаващ себе си банкер не би си позволил подобен тон.Вие за каква се мислите?! Какъв морал имате?"Извинявате се"," дарявате",-- голям смях. Защо не го направихте преди 1месец, а сега,когато лъсна голата истина.А propo, чии пари са Вашият "бонус"!Безпрецедентна наглост!--"Останалото е мълчание"

Акълът ми не го побира, как изобщо са я назначили тази. Напълно е права за едно обаче - за 400 лева заплата читав лекар няма никъде да се навие да работи. Защо тогава вместо бонуси не им регламентират по-високи заплати. А не всяка година да си делкат едни пари под масата. Колко още си изкарват от рушвети, то е друг въпрос. Най-важното обаче,е да си вършат работата, за която са назначени, а те не го правят! Не да си затварят очите пред нарушения, да толерират едни лекари за сметка на други, едни болници за сметка на други и т.н. Народа кучета го яли. Лекарите гледат пациента не като нуждаещ се, а като портфейл. Дори и добре платените доктори така са се увълчили и ламтят за още повече. Размотават пациента в държавната болница, докато не се сети да си плати. И са го измислили хитро - казват му, я ела да те видя по-хубаво в моя частен кабинет, че тука апаратурата не става и не мога да ти обърна внимание. Защо изобщо е допуснато лекарите да тъкат на два стана - на държавния и на частния?!? Да си направят избора и сметката - или в болницата, или в частния кабинет.

Това, което го говори ча лекар с 400 лв. заплата си е неини оправдателни измислици. Минималния осигурителен праг на специалист в дейност болници е 780, 00 лв.без медицинските сестри,рехабилитатор, акушерка, лаборант, а за тях минималния осигурителен праг е 540 лв. Така, че това, което тя приказва е не знам как да го нарека, по скоро некомпетентност.

А аз се принудих да се пенсионирам, за да се отърва от една служителка, записала се в Герб и такава като Нешева! Не ми е ясно- заради такива ли бонуси плащаме за скъпи лекарства? Днес като слушах здравния министър мисля, че и той е за оставка!

Сценарият в пълен ход. Пиарът за Бойко на върха! Не сме държава. Никой ли не се сеща, че той знае за тези бонуси във всички ведомства? Че тя е основател на ГЕРБ. Като се разсмърди и хоп - някой изяжда калая. Сега тихичко ще е преместят на още по-хубава работа.

За каква душа и сърце говориш бе, госпожо? Къде ти беше душата и сърцето, когато прибра паричките, които можеха да отидат за лечение на болните българи, които цял живот са работили, но без бонуси. Не ни трябва такъв "хуманен" шеф на здравната каса и тук Б. Борисов правилно е поискал оставката й.

Весии,Весии,нека видим кой я назначи тая,да си понесе отговорноста и той!

Затова все не стигат парите,затова бюджета е все празен,затова и народа живее с оскъдни средства. Питам се,останаха ли честни хора горе,от тия дето им гласуваме доверие,за да ни защитават? Май най-добре ГЕРМАНЦИТЕ да дойдат на помощ! И на власт!

Джеймс Уорлик нали е тук. Това е отговорът на едновремешният "износ на революция", днешният ВНОС" на демократична корупция в българското общество от лош мат'риял. Белата и бедата е там, че сме като циганите:"Вари го печи го, пак на циганин мирише.". БУЛГАР, БУЛГАР, аз съм бая ви Ганя!

Каква е ролята на НЗОК.Каква е тази система на здравно осигуряване,при която хем си осигурен,хем като отидеш на лекар си плащаш почти за всичко,а не дай си Боже за операция плащаш с хиляди, а ако нямаш пари си умираш.ДА СЕ ЗАКРИЕ НЗОК.Дянков знаеш ли колко пари ще събереш,ако закриете стотиците паразитни ведомства,дирекциики,агенции и какво ли още не,все администрация която се издържа/и то много добре/ с парите от нашите данъци.Иначе много добре ни убеждаваш как няма пари за пенсии и трябва да работим докато умрем на работните си места.

Браво, Бойко, сега карай наред по агенциите. Навсякъде е така с бонусите на шефовете! Ако ти не ги озаптиш, те ще ти сринат рейтинга.

Нали Бойко смени предишните шефове и сложи негови именно ,за да отиват хубавите заплати при негови хора.Спомнете си какво каза за Меглена Кунева-може и да си върши добре работата ,но толямата заплата на комисар трябва да отива при наш човек!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ПО-НАГЛО СЪЩЕСТВО , С ТАКОВА САМОЧУСТВИЕ, С ТАКАВА ЗЛОБА И НЕНАВИСТ ,НЕ СЪМЕ ВИЖДАЛА.ОТ КАКВИ СРЕДСТВА Е ВЗЕМАЛА ТЕЗИ БОНУСИ,ОТ ПАРИТЕ НА ВСИЧКИ НАС ЕСТЕСТВЕНО !!!

Не бе те са на баща и просто бърка иси взема к'во толкова

наглата Нешева се извини, а върна ли парите, които не санейни а на тези които най-почтено си плащат вноските уж за доброто на държавата. Да напусне поста. Доказа, че не заслужава доверието на ББ. И да не каже министъра няма пари за здравеопазване след като за стимулиране има по 30000 лева. каква наглост и безочие. Никакво увеличаване на вноските. Увеличаването ще доведе до по-големи суми за стимулиране. Пладнешки грабеж от бедните, за сметка на Нели Нешевици. Има власт и я ползва да краде. Оставка!

Смущаващо е колко проветриви са държавните длъжности. Скимнало му на някоя разведка долна, пуска донос. Скимнало му на министър, иска оставка. Значи всичко е по гайдата на парламента. Това е порочното-здравната каса да се ръководи от парламента. Като в Северна Корея, Куба и някой останал като нашия диктаторски режим. На това трябва да се сложи край. НЗОК трябва да е независима институция. Какво нередно виждате в тези пари? Те са заслужен бонус. Спечелени са с къртовски труд. Де се е чуло и видяло за 600 лева - около 300 евра, някой да си мръдне пръста в ЕС. Вие малоумници ли сте, бедняци смотани?

1.Съдейки по речника, ти си излязъл от утайка на обществото. 2. За свършена работа се плаща заплата. 3. Само тази дама ли в България се изкърти от работа - та да се назначи доп. заплащане? А тези лекари , които работят в бърза помощ, например, и не получили нищо, те са къде в цялата история? Защо се облагодетелства само администрация? И то от директор нагоре?

Ох, ооох... Ще има с тъга да си спомняме байтошовото време. Имаше шепа партийци от ЦК на БКП, които ползваха повечно благини и някои други по места, но такова чудо не е било. Немислимо беше да се случи такъв грабеж от джоба на народа. Всичко беше държавно и се контролираше здраво. Като хванеха някого в кражба или злоупотреба икономическа полиция бързо-бързо го изпровождаха в "санаториум" да си почива. А това грабене вече двадесет години е чудо. Не ви ща капитализЪма!

защо преди това не ги дари ма...ти свинска да е...?! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Наглото държание,а след това извинения в ефир нямам думи.Тя имали представа,колко семейства биха могли да живеят с толкова пари,има ли представа каква безработица е в страната и колко са озверели хората от това,а тя си била дала бонус 15 бона,че то президента няма такава заплата.

А не го мисли президента! Рахат бъди!

Г-жа нешева изведнъж заговори за вътрешно убеждение, което си е равнозначно на морал. Но защо чак на 16 февруари стана "морална" ? След като това е вътрешното й убеждение, защо не е направила дарението още през януари, а чак сега се сети? Някак си ... неморално излиза...

Поздравления за премиера. Доказа, че мисли за държавата. Естествено, че нее квачка да е навсякъде и разни чиновници искат ежедневно да му се подлива вода и сваля авторитета. С изказванията си Нешева настрои обществеността. И наглото и държание на заплата ли да седи само. Амми ако иска да освободи мясото си и да види какво е без заплата безработен. Да и се вземе оставката и вън на борсата да види какво е дори без заплата. наглостта и няма граници. Поздравления за Бойко Борисов. България в трудни години винаги силен характер я е издърпал от пропасста. Идва ред и на комунистите които стискат незаконни милиарди левове ограбени от народа

Не ти ли изтръпна езика от толкова лизане в този пост? Нали Тиквата я назначи на този пост и това не е първия такъв случай. Получава се, че нашите хора си лапкат, а като ги надушат - местят ги на друга сладка длъжност!