И ”Невестулка” изчезнала от ДАНС

Разработка с кодовото име "Невестулка" е изчезнала от ДАНС при предишното му ръководство. Тя е срещу министър от правителството на Сергей Станишев, но не от квотата на БСП, съобщава вестник "24 часа".

Обратно в новината

Коментари - И ”Невестулка” изчезнала от ДАНС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ne na genocida nad bulgarite! Narode, na vuzstanie! Na smurt vsichki predateli! Decata vi gladni hodiat

Абе, стига вече, бе! Сега и друг доклад се появи - разработката НЕВЕСТУЛКА! Тук чета за около 15 министри - та колко министри имаше Станишев, че не се сещам?! Май започва да намирисва - КРАДЕЦЪТ ВИКА - ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА! Чини ми се май, че всичко е въздух под налягане! Ако имат нещо - да го казват - ДА ИМАМЕ ЗА ЕДИ КОЙ СИ - ЕТО ГИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА! Какво ми плещят само глупости, които сигурно ще се окажат и ЛЪЖИ!

Защо Р.Петков осветиАл.Петров? отговор може да е причината за последвалите събития.

Дали не се започва да се прекалява с тази какафония (или поне медиатизирането й) ? .... току-виж поръчващите истинската музика ни поздравят с туш .

Цирк Борисов продължава с представянето на евтините си селски циркаджийски номера, този път по повод на ДАНС. Номерът показване на секретен доклад бе освиркан от публиката, защото нито е секретен, нито е доклад, а е една обикновена партенка. А каруцата България продължава да е заседнала по всички възможни последни места в Европа и, дори след 100 дни управление, надежда взорът нийде не види.

100000 E for Mickey Mouse, yeahhh-h-h

Има и доклад за корумпирани министри. Касае се за около 15 министри от кабинета Станишев - Абе те колко министъра бяха всичко? Останал ли е някои извън доклада...?

DANSBBC it is the reality!

Не бих казал, че от страна на Гамизов е имало намерения за овладяване на ДАНС. Той се опита да внедри един авангарден проект с американската компания GRS в агенцията, която да ползва опита на американските спецслужби, но за съжаление това не стана, коментира още Заяков. В качеството на какъв Гамизов се опитва да внедрява авангардни проекти???!!!!Става въпрос за неговата частна фирми ли или е ръководител в ДАНС с всички произтичащи от това задължения и отговорности?Или може би е лидер на партия спечели изборите и нагърбила се да управлява?Въобще каква е тази личност, която канят по разните телевизии и какъв специалист е този?

Кво излезе - че Гамизов май бил НАПЪЛНО прав. Ама платените комуняги писачи направо се престараха вчера. Добре че никой вече не им се вързва..

Всички са маскари!

Кокала трудно се пуска, след като вече са го захапали яко. Тея всички са като бултериери, захапят ли не пускат докато не ги убият.

СТИГА СТЕ ШАШКАЛИ ХОРАТА С ДОКЛАДИ, РАЗРАБОТКИ, ЗРЕЛИЩА И Т.Н. КОГА ЩЕ ВИДИМ АРЕСТИ , СЪД И ЗАТВОР !

ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА - ДА, ама - НЕ. На всеки е ясно, че щом парите в бюджета са източени и то с натрупания резерв от милиарди лв. през последните години - хляб и работа за обикновения българин няма да има, но поне да има зрелища. Нищо, че ни дойдоха малко в повече през последните дни. В очите и ушите ни се хвърлят имена на известни или неизвестни особи; безследно изчезват отрочета на популярни личности в удобно време и за това и тях набързо се пише закон; прехвърчат светкавици между водещите институции в страната; нещо се случва с резерва на БНБ; продава се и се купува влияние; синдикатите надигат глас; бюджетът за 2010 обрича българите на мизерия; други продължават да си секат горите, а някои танцуват............ Е БЪЛГАРИЯ ДНЕС. ТАКАВА БЕШЕ ВЧЕРА, И ПО-ПРЕДИ, А ТАКАВА ЩЕ Е И ЗА В БЪДЕЩЕ. ТУК НИЩО СЛУЧАЙНО НЕ СЕ СЛУЧВА. ТУК НЯМА СЛУЧАЙНИ ХОРА. ТУК НЯМА СЛУЧАЙНИ ДЕЛА. СЛУЧАЙНИ СА САМО ОБИКНОВЕНИТЕ СРЕДНОСТАТИСТИЧЕСКИ БЪЛГАРИ. Или, както някои ги наричат - ФОНА. Фон на всичко онова и в името, на който се случват неслучайните неща в България. А нещата са толкова проси - ПАРИ-ВЛАСТ-ПАРИ... ДНЕС ДЕТЕТО МИ ОТИДЕ НА УЧИЛИЩЕ БЕЗ ДЖОБНИ..............

Осъдили Пешо Петров на затвор за издаване на държавна тайна. Той вървял по улиците и викал на висок глас: Министър-председат е глупак!

той е много алчно човече, нищо че е джудже.

Това някакси минава всичките ми представи за глупост. Аз, който чета само новините в интернет и понякога успявам да гледам новините по ефирните телвизии, та само на тези неща които чувам там правя следното предположение: всъщност не е министър, а е министърка, казва се Емел Етем, въпросната западна фирма е Сименс, а проекта е 112. Държавните ведмоства да ги напиша ли - МВР (160), Бърза Помощ, Пожарна. Предполагам, не мога да знам естествено, но това което ме възмущава е факта, че след като аз мога да направя това предположение, тия дето са взели парите да не би да са глухи или слепи? И не могат да си правят изводи? Та кой в момента е глупака се питам и каква точно е целта на тази информация?

много долнорпобно. Аз се опитах да чета доклада ж Интернет, който не е ясно дали е ажтентичен. На него пише СПРАЖКА, а не доклад. Няма нуикакжи грифоже и белези, по които да се съди, че е автентияен. Лошо се яете и не се разбира. Там беше 26 страници, а ж друг жестник пиве че е 49 и изобщо мнопго тъжно. Политици, не ни занимавайтве с Вашите простащини

Аз бях, но нямаше нищо интересно.

Аман от тая ДАНС, до гуша ми дойде да слушам за някакви доклади, разработки и други полицейски глупости. Ако Бойко Борисов наистина изпълни заканата си да я закрие, ще постъпи най-добре, защото тази изкуствена крееатура само пилее пари на вятъра и предизвиква скандали. Не съм чул да е изпратила в затвора нито един корумпиран от политико-икономическ мафия, която вече двадесет години стиска този народ за гушата. Махнете я бе , не виждате ли че от нея страната няма никаква полза.

Зрелищата и сеира продължават. До кога ще издържим без хляб?????

Абе малоумни хора сте повечето тук... какъв Бюджет... какви мерки.. нали трябва първо да спрете пробойните за да може да се напарви някаква реална сметка... или то като при комунистите.... кораба потъва - те пеят !!! мръсни долни гнусни хора сте.... еи

колко време и средства биха се спестили ако просто всички бивши министри се разстрелят и имуществото им се конфикскува .знам че на някои ще им се стори не нормално , но нормалната алтернатива е сегашното положение -корупция и унищожаване на нацията'

Ако ще я публикуват някъде-Моля с по-големи букви за да е достъпна за всички. Да не забравят да и сложат дата, от кое направление иде и гриф.

Ot ednata strana Gamizov govori za po 15 mln, a tia tuk za 100 000. Kade li e razlikata, kade li e istinata? BG s nai-niski dohodi v EU, koito se skasvat da ni obiasniavat, che sa ot niska proizvoditelnost. A ne sa

Ако не са тези партенки, ще трябва да се обсъжда защо в здравеопазването са 400 млн лева по-малко, защо орязват заплатите, а вдигат данъците, защо ББ е свидетел на Сретен Йосич. И защо кака Цветелина и СИ Банк пазаруват като за световно материални активи в държавата. Важни теми, но набутани в кьошето от ЦИРКАДЖИИТЕ

Абе нали на запад няма сива икономика, тази чуждата фирма откъде и извадила 100 хиляди е то в брой и ги е прекарала през граница, рискувайки целия си бизнес, ако я хванат? Дали въпросната невестулка просто я боли, че не е спечелила проекта? Интересно защо четящите подобно статия веднага са сигурни, че написаното е вярно?

Та не разбрах кой е министъра и за кой проект сава дума. Ясно е, че комисйоната е включена в двоен размар в стойността на проекта. Та прецаканите сме ние данъкоплатците и избирателите. Затова ВСИЧКИ договори за изпълнение да проекти с държавни пари трябва да се публикуват.

Вече съвсем става ясно, че всичко това е за прах в очите, да има зрелища...и да се откланя вниманието от съществените проблеми! И май успяват! На българина колко му трябва?!

Невестулка, пор, язовец....Тия задминаха мутрите.

А кога ще говорим за бюджет 2010.Май целта е пълна дезинформация, и като че ли успяват за сега да отклояват успушно вниманието от нищоправенето.Но зимата чука.

Данс манс пълна порнография, полицейщина, измекяри, лицемери, гейове и какви ли не, служба за компромати-компоти. Да живее Булгаристан хахахаха няма такава държава....

Най-вероятно е поделил част от 100-те бона с подходящия магьосник от ДАНС

Мадридската банда НДСВ вилнее 8 години и така са се окопали във институциите, че още осем години ще крадат.

Ей каква мафия са там. Подминаха КГБ то. Всички на растрел.

кодово име- Невестулка. също като Мики Маус, Хари Потър или Ники Василев...много си приличат. нищо ново. ДАНС да се закрие.

Цялата работа понамирисва. Май някой иска да смени ръководството на ДАНС или да го прибере по крилото си или изобщо да го закрие. Пътьом иска да се отърве от Станишев. Ама много жирналистическа разработка - някой подал сигнал, някой намекнал, някой предполага. И по случая не се работи професионално, а се дрънка по медиите. Много, много подозрително.

Та колко милиона беше бюджета на ДАНС ???? ...134 ....??? добре ги харчат

Абе напрао са смешни вече с тез секретни доклади дето целия свят разбра кво пише в тях ахахахха

Май си стана ООД за рекет и прибиране на пари от разследвани лица. А пък ние си мислехме, че нас ще пази тази служба- как ли пък не....

Никенце Василив ми се чини да е министърът, министерствал в няколко ведомства.

Имайте предвид, че бившите служители почти винаги са източник на достоверна информация за корупция, далавери и т.н.. Това е само за сведение на борците срещу корупцията :-) - къде да търсят информация и данни.

Еми щом е изчезнал явно въпросният бивш министър си е прибрал 100 000 euro пък може и доста повече да си е прибрал!!!

Машала, аферим, ашконсул! А ние искаме нас да ни пази...

Тва ДАНС стана като селска вечеринка и раздумка на стари баби. Ти знаеш ли еди какво си... шушу-мушу - а накрая едно голямо НИЩО. Реален резултат няма абсолютно никакъв. За какво плащаме за издръжката на ДАНС (а повярвайте ми такава структура гълта големи ресурси) ? Искам корумпирани политици - в затвора - сега !

И като го пубилкувате в интернет, не забравайте да го направите на поне още два европейски езика. Също така използвайте качествено сканиращо устройство или най-добре пуснете оригиналното електронно копие, освен ако не е писано на пишеща машина. Хуманно би било текста да бъде съпроводен с видео превод за глухнеми. И поcледна забележка - не пускайте повече SPAM!

Всичко, до което са се докоснали КОМУНЯГИТЕ, се е превърнало в мръсотия, помия и прочие гадости. Така Партията превърна цяла една държава в мръсна яма и продължава да го прави със своите мръсни пипала. БКП-то си създаде мафиотските струткури и сега смуче кръвта на народа ни най-безскруполно. Изобщо не става дума за открлоняване на вниманието, а за леко повдигане на завесата. За съжаление, лекичко, колкото да изпуснем малко пара и марш, напред към пълното ограбване на България....... Жална ни майка на нас българите, като виждам какви долни души владеят положението......

V kraina smetka se okazva, che sme darjava na muhliovci, koito daje elementarni pravila za konfidencialnost ne mogat da spazvat, a kamo li darjavnichesko mislene i povedenie. Jalka homobezgrabnachna sbirshtina ot drebni hitreci prodavashti se za garsoniera i bez gram dostoinstvo. Kombinacia ot chestni, no glupovati i rabolepno predani i izdignati slujebno plazmodii bez gram tvardost i majestvo. Kuhi bodigardove i ligavi nachalnicheta. Vapros na cennosti v obshtestvoto i obrazovanie na veche niakolko pokolenia.

Знае е се и името на въпросният бивш министър. Не е от БСП, не е от НДСВ, значи е .................... Кой? Да каже Бюреков.