Коментари - Да пращаме ли още боеприпаси за Украйна? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Ваньо! Браво Костов! Ако го овесят за кратата , половин България ще изпадне от джобовете му..........

Ваньо кажи си Ве!

то ако не е Русия ще са Турция,Гърция,Сърбия........а ябълката на раздора за нас ще е Македония

Явно Гешев е стигнал до изода че слдва да арестува Станишев,Доган,Местан,Костов,Плевналиев,Певски,Шкембе Вйвода,Сидеров,Бойко,Нинова,Слави........

Стратегически важно за България е Русия ДА НЕ СПЕЧЕЛИ и ДА НЕ АНЕКСИРА Донбас/Крим. Иначе рано или късно, ни чака съдбата на Украйна, или дори по-жалка.

asen

Абе изрод мръсен, Русия никога няма да нападне България бе малоумник.

Те и украинците си мислеха като теб? (Прочети малко истори) Руснаците нападат навсякъде където имат интерес, а на балканите исторически имат такъв!

Само не разбирам, какво общо има приватизацията по времето на Костов, с изпращането на оръжия/боеприпаси за Украйна?

Първосигнален!

най-големият продажник!

Нямаме работа в този конфликт. Сащ да си намерят други наивници да "обират пешкира".

ще ревем за Костов, след тази седмица

Включително и оръжие. Румен Радев, ти не си представителен да кажеш какво да прави и какво да не прави България. Целия свободен свят подкрепя Украйна в борбата и за свобода и защита на демокрацията. И това ще продължи докато руските нашественици са изхвърлени от суверенната територия на Украйна. А ти може да отидеш при твоя цар в Москва още сега.

На тоя само като му видиш сините венци ти е ясно че е мангал. Все такива си избираме за прЕмЕЕри

Много умело някои кръгове тикат България към активно участие в един конфликт, в който ние като страна нямаме работа. Споделени инициативи, спускани от Вашингтон, респ. Брюксел, чрез които на практика се извиват ръцете на страни като България, имат една единствена цел: САЩ и Великобритания не желаят да плащат цената на войната, която водят с Русия, а искат това да сторят техните сателите, т.е. членките на НАТО. Засега успяват. Проблемът е, че България, Румъния, Полша, Словакия и Финландия са фронтова линия в този конфликт. За разлика от нас, Полша е добре подготвена във военно отношение, има силна икономика, добра армия и въоръжение, което закупуваше през последните няколко от САЩ на преференциални цени. Докато за Полша е обяснимо, защо иска да влезе във война с Русия (неразчистени сметки от преди ВСВ), за България ми се струва пълен абсурд, тъй като на практика ние единствено можем да понесем щети. От друга страна предоставянето на оръжие на Украйна, ако разбира се се заплаща, представлява постъпления от свежа валута в икономиката на страната. Към момента обаче се говори по-скоро за предоставяне на оръжие безплатно, което си е чисто натоварване на държавния бюджет. В тази връзка България трябва много добре да прецени дали и доколко има интерес от този конфликт и в каква степен може да бъде губеща от евентуално разрастване на военните действия.

този измекяр пудела на Андрей Луканов отново се изока.иване Иване ти нищо дрего освен приложението на математическите методи в политикономията на социализма не знаеш освен как се въртят големите далавери.Иванчо радвай се че още не си при бай Ставри но все още не е късно.

Щом и костов активираха, значи не вървят нещата

Браво Ваньо! Браво костов! Вместо ди си по-тих от тревата тръгнал съвети да дава. Ако започне съд за политиците , пръв трябва Костов да увисне на въжето.

Аз не разбирам ако България иска мир тогава защо дава уръжия на Украйна.

Защото ще има мир само, когато Украина изгони окупаторите от територията си. Колкото по-скоро толкова по добре.

Фатмакът Радев ,по времето на ББ ,беше по-нисък от тревата и хората не му знаеха дори името ! Сега се прави на велик ,откакто прави тези служебни правителства ,и това е !

Аз не разбирам, при положение, че "целия свят" изпраща, толкова ли до нас опряха? А и най-много оръжие в Украйна им изпраща Русия, ама не чух зЕленски един път да е благодарил за помощта!

Те изпращат, но никой не казва че го прави безвъзмездно.

Защо въобще дават трибуна на крадливия циганин.

При положение, че народа ще докара на власт "евроатлантическа" коалиция в неделя, за какво да говорим? Манго е прав, суверенът решава.

позиция спеделяна от малцинството българи. Също и заблуждава относно правомощията на президента. За разлика от парламентаристите, президантът е избран пряко от народа. Няма никакво узурпиране на власт на суверена, за каквото говори Костов. Костов и кръвно близките му политически дружки никога не са защитавали здравомислие в името на българите, от тях сме видели само продажничество.

всички тези боклуци трябва да бъдат избити като кучетата държава трябва да бъде заличена това е руска земя тя ще остане руска всичките американци обичани и Европейски съюз трябва да бъдат източени заличени от земята тези съюзи не трябва никога повече да съществуват Слава за Русия смърт за Украйна

Нещата се задълбочават умират още повече хора чудя се защо Европа удисва на САЩ докога те ще се налагат навсякъде те там ще се оправят знае се за територии украинци руснаци до сега щяха да се оправят мръсни сащанци и само Русия сама може да ги спре засяга и нас и тук се налагат дано го турят в затвора трънп за назидание на цял свят президент в затвора хахаха ха ууууууууии

твоя мать диба украинка ты будешь ебанутая женщины тебя изнасилуют я тебя убью американские английские европейские идиоты вы за убийство вы фашистские уроды Мусорный мусор вас скоро зарежут и вас вообще не будет на Планете ваша страна будет Больше не существует

Мунчо се точи да смени курнелка като му свърши мандата. Ако тогава все още съществува БСП. Ако не ще я възкреси с екзорсизъм.

А бе аз одобрявам и 50 часа, ама само за обща култура, но не и после да ги изпращат да се бият извън България!

Радени вълнения.Не иска да помага , но иска да му помагат .

Костов си е за затвора (защо не е??). Но трябва да се зъоръжава Украйна, за да не попадне под най-големия гнет в Европа след ВСВ!!

въоръжава

Ако например трябва да гласуваме дали две плюс две прави четири или пет и ако НАТО гласува за четири, според вас, защото ние сме против НАТО, не трябва да гласуваме с четири, а ще гласуваме за ПЕТ. Само и само да не е като НАТО! Шопска ви работа!

1 плюс 1 капка вода не прави 2.

маса золуми, но за радевата политика по войната в Украйна е прав!

Какви золуми е натворил Костов? Той ни извади от ужасяващата криза в която ни набутаха комунистите (Жан Виденов и Румен Гечев), направи всички необходими реформи, за да завърши прехода! Да! Приватизацията беше най-належащата и спешна реформа, която той направи и така първо спря кражбите на комунистите - като стане твое предприятието, не можеш да крадеш от себе си. И второ, така се завърши прехода от планова към пазарна икономика! Една икономика, за да е пазарна трябва преобладаващата част да е частна! Така че Костов е най-успешният политик на поне последните 100 години.политик

Също като Костов

път. Мнозинството българи са против намесата на България в чужда война. И това е правилно за българския национален интерес.

2023-03-30 08:43:14 Nikos (нерегистриран) Малкия, на колко годинки си? Много лалаш и сереш във форума, но всичките тези неща, за които говориш, трябва да си ги преживял и изстрадал! Не забравяй, че и циганина си е комуняга и преподаваше политикономия на социализма и комунизма , а цялото му обкръжение беше от комуняги! Този кърлеж унищожи икономиката на държавата ни и до ден днешен България само потъва и потъва, но за това най малко е виновен Румен Радев!

Аз не знам, той на колко години е, но ти ако си на повече от 60, значи си тъп, за да не видиш, какво направи Костов за тази държава - Той ни извади от най-ужастната криза, в която ни вкарахте вие комунистически мекерета! Защо не приватизирахте от 89 до 97 г.?? А??? Защото от частното не може да се краде, нали! Затова го изкарвате толкова лош Костов, защото ви продаде предприятията и ви прецака далаверата с фирмите на входа и изхода на държавните предприятия.

Наистина или си спал последните 30-35 години, или си бил в будна кома. По-големи крадци от частните "инвеститори", които доведе този не-човек, няма и няма и да се родят.

През 2014 г. американците осъществиха държавен преврат в Украйна и свалиха законноиизбрания президент Виктор Янукович, като на власт дойде марионетно правителство. Забраниха използването на руски и други езици, като официален език стана украинския. Започнаха преследването на рускоговорящото население. От 2014 г. бяха избити 14 000 цивилни с рулуско самосъзнание, включително и много деца. Сега ВСУ продъължават да избиват мирното население на Донбас и Луганск. И Костов и тези, които го подкрепят попадат в групата на кръвожадните ястреби. Браво на Радев - човек на място.

Колко сте наивен да не кажа - ТЪП! Корни изнасяше, изнася и ще продължи да изнася оръжие за Украина. Нямате представа колко МНОГО, срещу зелено, разбира се! И сега един въпрос за "историци"! Как мислите, доблестният офицер Радефф, знаел ли е за тези "сделки" или не? А за Янукович и за руския език не е необходимо да лъжете така нагло, като руснак.

Пълна подкрепа за позицията на Румен Радев да не се дава повече НИКАКВА военна помощ на Украйна и пълно отрицание на позицията на крадеца, мошеника и грабителя Иван Костов!

е циганското проклятие на България. А Радев се отмята като агент на ЦРУ. Вяра не може да се има и на двамата, които разиграват лошото и доброто американско ченге. Всъщност, на 01.02.2023 г. единствено БСП гласува срещу изпращане на български военни да воюват извън България и то за чуждите интереси на нашите сегашни поробители - нАТО, САЩ, ЕС и Турция. Всички останали - ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ, ДПС и Възраждане гласуваха заедно за изпращане на български войски (при повикване от нАТО) в месомелачката на гражданската война на руснаци срещу руснаци в изкуствената и измислена квази държава "Украина". Украйна е пропаднала държава и никога не е съществувала до 03.03.1918 г., когато юдео-болшевиките на Ленин дават Малорусия и Новорусия на Германската и на Австроунгарската империи, като суровинна база, срещу мир и излизане на РСФСР (Русия) от ПСВ. По повод на позорния Брестки мир, с който Малорусия и Новорусия е дадена като протекторат на Германия и на Австроунгария, Ленин произнася знаменитите си думи: "Крачка назад, две напред." Тоест, потвърждава думите на Бисмарк, че Русия винаги се завръща за своето. ЗАЩО РЕВАТ РУСОФОБИТЕ? - ЗАЩОТО РУСИЯ СЕ СЪЕДИНЯВА, ТАКА КАКТО БЪЛГАРИЯ ( РАЗПОКЪСАНА ОТ ЗАПАДНИТЕ РУСОФОБИ НА БЕРЛИНСКИЯ КОНГРЕС - ЮЛИ 1878 Г.) СЕ СЪЕДИНИ ПРЕЗ 1885 Г., КАТО В НАРУШЕНИЕ НА МЕЖДУНАРОДНОТО ПРАВО АНЕКСИРА ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ (ЧАСТ ОТ СЕБЕ СИ), А ПРЕЗ 1912 Г. ОСВОБОДИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО БЪЛГАРИТЕ ОТ ЮГОИЗТОЧНА ТРАКИЯ, ИЗТОЧНИТЕ РОДОПИ, БЕЛОМОРИЕТО И МАКЕДОНИЯ.

Троловете натовски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на соросоидите не се вози в натовска кола. 2. Няма натовски комбайни. 3. Няма натовски трактори. 4. Няма натовски автобуси. 5. Няма натовски влакове. 6. Няма натовски компютри. 7. Няма натовски монитори. 8. Няма натовски телевизори. 9. Няма натовски перални. Няма нищо натовско . Има глупаци които все още слугуват на сатаНато и евро-?ейския съюз САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофоби. Той нямало да атакува мозъка, защото русофобите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА.

Искам за задам няколко въпроса на привържениците на натовската страна на конфликта.Не искам да прозвучат като агресивно заяждане,наистина бих искал да се възприемат като сериозен въпрос,но си знам,че няма да стане така.Въпреки това съм длъжен да питам.Като ще се постарая "тона" ми да не е провокативен за момента. Питам всички слуги на сатаНато: Вие чели ли сте документираните писания и мнения на нашите възрожденци за нато и за натовската политика към България преди освобождението и? Вие знаете ли че България е обявила война на нато до 1944-та година? Вие,имате ли нещо натовско в домовете си, примерно предмет,техника, рисунки на самолети, чертежи на изтребители каквото и да е? Вие,ако имате възможност за почивка някъде извън България,във военен полигон на нато ли ще отидете? Вие,ако имате деца в ученическа възраст, ще ги пратите ли на фронта да умират за нато? Вие,ако имате финансовата възможност и желание да инвестирате в бизнес или каквато и да е друга инвестиция,тя в натовски бракми ли ще бъде? Вие,ако искате,или се налага да емигрирате,поради какъвто и да е фактор,в нато ли ще го направите? Наистина бих искал да получа искрен и напълно неагресивен отговор,но отсега си знам,че няма да стане така.И знам и защо.

1. Не. Вероятно е така, защото НАТО е организация, създадена през 1949 г. 2. Не. По същата причина. 3. Не. НАТО е военен съюз на суверенни държави и като такъв такъв не произвежда нищо друго освен отбранителни системи и стратегии. 4. Не. НАТО не е тур-оператор, нито военните му полигони са места за активен отдих. 5. Нямам деца /поне доколкото ми е известно/. Армията е професионална и пълнолетен човек нито мога да го "пратя", нито мога да го "спра". 6. Вж. т. 3. 7. Вж. т. 4. Ако тръгна да емигрирам, има около 99% вероятност да е в държава - член на НАТО.

До ппп: Адмираци за тона и коректните отговори на олигофренските въпроси. Горкият "сатаНато" се е опитал да бъде оргинален, без да знае че с такова "налягане", няма как да му се получи.

Да, суверенът е народът, но да защитаваш позицията на суверена е похвално! Да защитаваш такава позиция , не е необходимо да си суверенът!

СНАРЯДИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАБУТАТ В ЗАДНИЦИТЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ПРЕДАТЕЛИ , НАСТОЯЩИ " ВИДНИ" АМЕРИКАНСКИ АДЕПТИ !

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Вот как пашет свиноферма кремлеботов - нацистов и проститутов : https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2 Проруските идиоти Тънат в лайна Живеят в лайна Вярват в лайна В главите си Имат лайна Яжте лайна Лайнари

КОСТООФ ДА МИ ДАВА АКЪЛ ! ПЪРВАТА ПОЛИТИЧЕСКА ПРОСТИТУТКА ! ПАРТИЕН СЕКРЕТАР ОТ МЕИ , ПОСЛЕ Е ЯСНО !

Катя

Партиен секретар е била жена му, а той "репресиран". Иначе си абсолютно прав.

ПО ДУМИТЕ НА РАДЕВ СНАРЯДИТЕ ТРЯБВА ДА СА БЕЗОПАСНИ(БЕЗ БАРУТ) И ДА ГИ ПРОДАВАТ ЗА СУВЕНИРИ.

Изпълзя ли от дупката гнъс мръсна Да не би да похарчи парите на Океанските риболовци. Те си отидоха след изявлението ти ЗНАМ ЧЕ ИМАТЕ ДА ВЗЕМАТА ПАРИ, ЩЕ ИМАТЕ ДА ВЗЕМАТЕ ПАРИ Митко си отиде (бог да го прости) с "имането да взема" 38 000 долара. На тебе омикрото де не е като тръбите за газ та няма напълване.

На тази снимка виждам тук ДрагалЪФский наш крадлив Ай дук.

Костов и Паси! Ма..алите му гнусни.

Ей мурзилки , вие на руски ли компютри пишете? Руски ли коли карате? Руски ли перални имате? На руски ли печки готвите? Нали мразите всичко западно. Защо неистово обичате Русия и нашия нефелен президент, който иска да ви насочва на изток.

Мейд ин Чайна. Ползваме. А ти? Изчегъртай етикета и отвори вътре боклуците, които ползваш. ТАМ СИ ПИШЕ.

Нашите мурзилки, защитават президента-руската подлога слуга на Путлер, а лаят по Костов извел България от тресавището на Жан виденовото управление и разрухата. Комунистите намразиха Костов, за това че им секна далаверите а простите българи повярваха че Костов е виновен за всичко. Прост народ-слаба държава. България върви сега надолу начело със селския тарикат от с Славяново.

Малкия, на колко годинки си? Много лалаш и сереш във форума, но всичките тези неща, за които говориш, трябва да си ги преживял и изстрадал! Не забравяй, че и циганина си е комуняга и преподаваше политикономия на социализма и комунизма , а цялото му обкръжение беше от комуняги! Този кърлеж унищожи икономиката на държавата ни и до ден днешен България само потъва и потъва, но за това най малко е виновен Румен Радев!

Българската позиция беше показана с гласуването в Народното събрание от депутатите..Явно този СРАМЕН ЗА СТРАНАТА ПРЕЗИДЕНТ НЕ СПАЗВА КОНСТИТУЦИЯТА , ПРЕДСТАВЛЯВА СЕБЕ СИ и по-малката част от българското общество.Явно е толкова НАГЪЛ,ЧЕ НЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С РЕШЕНИЯТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ В ЕДНА ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА,КАКВАТО Е Р БЪЛГАРИЯ.

България може да подпомага САМО- РУсия, която ни ОСВОБОДИ от Мюсюлманско РОБСТВО. Евреите- отцепници, сепаратисти в Украйна да умират или да бягат към Израел. Трябва да убият евреина- Зеленски и да ПРИКЛЮЧВА тая война.. Евреите да бягат към Израел. Руснаците са били СЪЮЗНИЦИ и приятели ПОНЯКОГА. Но арабите- ЕВРЕИ и ислямистите са ВРАГ на БЪлгария от създаването на България. Евреите, още от 670 година ( когато нападат БЪлгария на хан Кубрат), а ислямистите- от 718 г. В писмо от 950-960 година, Еврейския хазарски цар (бег) Йосиф пише до Ислямския халиф в Кордоба ( това е била- Испания под Ислямско РОбство): . "" В ЕВРЕЙСКАТА литература, Имам запис, че въпреки че бащите ни бяха малко на брой, те водят война след война с много нации, които бяха по-мощни и многобройни от тях. Земята [покрай река Волга], в която сега живея, е била преди това е била на българите. Нашите предци, хазарите, дойдоха и ги избиха. Макар че тези българи бяха толкова много, колкото пясъците по бреговете на морето, те не можаха да издържат на хазарите. Така те напуснаха страната си и избягаха, докато хазарите ги преследвали чак до река Дунав. До днес, лагера на Българите е близо до река ДУнав и са близо до Константинопол."" Всъщност САМО малка част от българите идва до река Дунав. Останалите тръгват в други посоки, но изчезват и умират. Руснаците ОТМЪСТИХА за БЪлгария и изтребиха много евреи- хазари 950 г- 1050 година.

Не се съмнявам в нито една дума на Радев - За мен това е най- РАЗУМНИЯ и ДОСТОЕН ПОЛИТИК в новата ни история ! Всяка дума която излезе от МРЪСНИТЕ УСТИ на мавъра Костов и мутрата Бойко е ЛЪЖА , МАНИПУЛАЦИЯ и РАЗРУХА за България !!

ТИ СИ БЪЛГАРИН,КОЛКОТО АЗ СЪМ ТРАМВАЙ. ТИ СИ РУСКА ПОДЛОГА.

ДъТъИбъ в трамвая! В колко пристигаш на маята спирка, че да проникна в теб?

Иска ми се да я отстоява и на срещите на европейско ниво €

Украйна се нуждае от воиници да изпратите помярите Костов Борисов и останала измет която ограбиха българия

Ти войник не можеш да бъдеш, защото си педал.

Името говори за човека.

Тоя кретен, Костов, защо още не е в затвора???

На колко години си бе пикльо,че не знаеш какво направи Костов 1997 год когато изправи на крака България от разрухата, хиперинфлацията ,когато бяхме на дъното при управлението на Жан Виденов. И остави България в идеално финансово положение, непостигнато от никой до този момент. Народ мърша ! Неблагодарници мръсни!

Ние не само пращаме а ПРОДАВАМЕ! Имаме военна индустрия, която, както всяка друга индустрия трябва да бъде подкрепяна от държавата, освен ако не решим, че не ни трябва . Иначе нека фабриките ни работят и продават колкото повече, толкова по-добре. Иначе нека БСП и Радев да внесат пропуснатите ползи в бюджета и да платят парите на всички от индустрията. Та който плаща, той получава и край.

Продаваш когато дадеш продукт и получиш пари а това с уСрайната е даваш продукт а те ти казват щъ видим слава усраине и ти си знаеш че ще видиш пари през крив макарон....

Погледни отчетите на предприятията и ще ти стане ясно, че се плаща и то здраво. Нямат задължения, а продажбите са доста по-добре от преди войната.

Костов е отговорен за деиндустралиазацията, ликвидирането на АПК-тата в селското стопанство и унищожаването на Българската армия...Прокуратурата, полицията, следствието и съдебната система защо не предприемат необходимите действия?! Аааа те съдебната и изпълнителната власт са на подчинение на САЩ - ето къде е ключа към килията...Компрадорската администрация слушка ли слушка...За България с номер 3 в интегралната бюлетина - за Възраждане и суверенитет на Родината.

Лекарствата, пак си се отвързал и врещиш по коридорите с пяна на уста.

Този и лековете няма да го спасят.