Да помогнем на самотен баща с две деца, който страда от болестта на Бюргер

Мъжът се нуждае от средства за скъпоструващо лекарство и храна за децата си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Каквото човек сам си направи, никой друг не може да му го направи. Развитието на тази рядка болест се елиминира с навременно отказаване на ЦИГАРИТЕ! Болеста афектира единствено ПУШАЧИ. Скодоумният журналист който е писал статията е можел да се информира преди да надава вой за човек който сам си е избрал съдбата.

Пичага, нищо пичовско няма в коментара ти. Дори да е така, както казваш, всичко е в миналото. Представи си, че самият той не е знаел, че тази болест е само при пушачи? Трябва ли да плаща цял живот? Трябва ли и децата му да страдат? Аз лично мисля да помагам всеки месец на този човек и децата му, а съм и сигурен, че няма да съм единствен. А ти недей да бъдеш толкова злобен, че чак и журналиста да обиждаш също. Статията не е за миналото, а за бъдещето на човека и дечицата му! Хайде със здраве и усмихнат ден!

При отказване на цигарите болестта спира да се развива. Прогресира само при продължаващите да пушат. Така че, каква е логиката човек да взима лекарства, само и само за да може да си пуши?

ДАЙ БОЖЕ ДА СИ СТЪПИ НА КРАКАТАКЪДЕ Е "държавата"СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ, БЕЗПЛАТНИ ЛЕКАРСТВА......????? БЪЛГАРСКАТА аСОЦИАЛНА ПАРТИЯ.......... И ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИЙНОФИРМЕНИ ЗОМБИТА 32 ГОДИНИ СЛЕД ГОЛЕМИЯТ ФАЛИТ И ПРИВАТИЗАЦИИ ЗАКОНИТЕ ЗА ЗДРАВНОТО, СОЦИАЛНОТО ОСИГУРЯВАНЕ И ОБГРИЖВАНЕ СА АСОЦИАЛНИ И УБИЙСТВЕНИ........

Предимно при пушачи. Не само при пушачи. Пушенето трябва да се спре, но не значи, че спирането само по себе си ще реши проблема. Особено, ако говорим за непушач, нали? Като имах проблеми с кръста, първия съсвет винаги беша на намаля теглото... 70 кг на 178 см. Добреее, нещо друго да имаш да ме посъветваш без да ме познаваш?

Изпратих 10 лв. Дано помогнат още хора.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

само едно да питам Пушач ли е? Не за друго, 95% от хората с тази болест са пушачи и самото спиране, в 80% от случаите води до изчезване на симптомите. Най-вероятно го знае.

точно това значи. Седни и прочети и недей да сравняваш ябълки с круши

1. Твърд матрак поне H3. 2. Стол за сядане какъвто трябва, а не кухненски от 50 лева 3. На всеки час по 10 мин движени поне. та това без да те познавам. За повече - епикриза.

Има лечение и за това и за други много тежки заболявания на ОДА. Специално за това то е доста комплексно, но се започва само със специфични упражнения. Правиш на 1 час няколко специални клека, като в дъното на клека падаш с тежест на колената и да ги допираш до пода и да се облегнеш на тях. Ако болките са много големи почвах това упражнение на етапи. Повече на viphouse@lookingfor.click